زمان ارسال سفارشات بعد از تعطیلات می باشد
نوروز
درخواست پیش فاکتور
0
جستجو پیشرفته
فریم پچ پنلی لگراند LCS3 - 033790
barghchi

فریم پچ پنل 24 پورت لگراند LCS3

۵٬۰۰۰٬۰۰۰
۴٬۵۰۰٬۰۰۰
پچ پنل 24 پورت لگراند SFTP CAT6 LCS3
barghchi

پچ پنل 24 پورت لگراند SFTP CAT6 LCS3

۹٬۶۰۰٬۰۰۰
۸٬۹۰۰٬۰۰۰
پچ پنل 24 پورت لگراند SFTP CAT6A LCS3
barghchi

پچ پنل 24 پورت لگراند SFTP CAT6A LCS3

۱۵٬۰۰۰٬۰۰۰
۱۲٬۴۰۰٬۰۰۰
قوی‌ترین
پچ پنل 24 پورت لگراند UTP CAT6 LCS3
barghchi

پچ پنل 24 پورت لگراند UTP CAT6 LCS3

۸٬۹۰۰٬۰۰۰
۸٬۱۰۰٬۰۰۰
5
پچ پنل شبکه امپ CAT6 UTP
barghchi

پچ پنل شبکه امپ CAT6 UTP

۹۰۰٬۰۰۰
۸۵۰٬۰۰۰
پچ پنل دی لینک UTP CAT6
barghchi

پچ پنل دی لینک UTP CAT6

۲٬۲۰۰٬۰۰۰
۲٬۰۰۰٬۰۰۰
پچ پنل نگزنس SFTP CAT6
barghchi

پچ پنل نگزنس SFTP CAT6

۲٬۸۰۰٬۰۰۰
۲٬۴۰۰٬۰۰۰
پچ پنل نگزنس 24 پورت CAT6 UTP
barghchi

پچ پنل نگزنس CAT6 UTP

۱٬۷۰۰٬۰۰۰
۱٬۴۰۰٬۰۰۰
پچ پنل لگراند 24 پورت CAT6A SFTP
barghchi

پچ پنل لگراند 24 پورت CAT6A SFTP

۴٬۸۰۰٬۰۰۰
۴٬۳۰۰٬۰۰۰
5
پچ پنل لگراند 24 پورت CAT6 SFTP
barghchi

پچ پنل لگراند 24 پورت CAT6 SFTP

۳٬۹۰۰٬۰۰۰
۳٬۷۰۰٬۰۰۰
5
پچ پنل لگراند 24 پورت CAT6 UTP
barghchi

پچ پنل لگراند 24 پورت CAT6 UTP

۲٬۷۰۰٬۰۰۰
۲٬۵۰۰٬۰۰۰

تکنولوژی به سرعت در حال پیشرفت است و اغلب افراد به شبکه‌های بی‌سیم متمایل می‌شوند. اما در بسیاری از موارد، استفاده از شبکه‌های سیمی به جای بی‌سیم بهتر است. ممکن است برای شما پیش بیاید که چرا با توجه به پیشرفت تکنولوژی، هنوز نیاز به شبکه‌های سیمی و اجزای آن وجود دارد؟ در پاسخ به این سوال، باید بگوییم که شبکه‌های سیمی همچنان از سرعت بالاتری نسبت به بی‌سیم برخوردار هستند. اما برای بهره‌مندی از این سرعت، نیاز به استفاده از تجهیزات جدیدی است، که یکی از تجهیزات حیاتی و مؤثر، پچ پنل شبکه است. اگر شما هم از تعریف دقیق پچ پنل شبکه خبر ندارید و به دنبال راهنمای خرید آن هستید، نگران نباشید. در ادامه، به شما با انواع پچ پنل شبکه و کاربردهای آن آشنا می‌کنیم. با ما همراه باشید تا به طور کامل با پچ پنل که یکی از ابزارهای اتصالات شبکه است، آشنا شوید.

کاربرد پچ پنل شبکه

پچ پنل یکی از تجهیزات بسیار حیاتی است که در راه‌اندازی شبکه به کار می‌رود و دارای پورت‌های متعددی است. این دستگاه با مدل‌های مختلفی مانند 12 پورت، 24 پورت، 48 پورت و ... در بازار موجود است. ارزش ذکر دارد که پچ پنل عمدتاً در انتهای تجهیزاتی نظیر هاب، سوئیچ، و روتر قرار می‌گیرد و جلوگیری می‌کند که کابل به صورت مستقیم به تجهیزات متصل شود. ممکن است برخی افراد فکر کنند که استفاده از پچ پنل الزامی نیست، اما باید توجه داشته باشید که در صورت نیاز به تغییر موقعیت فیزیکی دو سیستم در یک شبکه، احتمالاً باید تمامی کابل‌ها را تغییر دهید. به عبارت دیگر، هزینه کابل‌کشی در حال حاضر بسیار بالاست. همچنین، هر زمان که نیاز به قطع ارتباط یک کامپیوتر یا دستگاه دیگر باشد، باید سوکت را از دستگاه جدا کنید. این عمل در صورت تکرار ممکن است به آسیب پورت‌ها و تجهیزات شما برساند. بنابراین، استفاده از پچ پنل به شدت توصیه می‌شود. 

آشنایی با انواع پچ پنل

همانگونه که گفته شد، پچ پنل‌ها دارای تعداد مختلف پورت هستند که در این میان، پنل‌های 48 پورت، 24 پورت و 12 پورت به عنوان گزینه‌های رایج تر شناخته می‌شوند. این پچ پنل‌ها نیز بر اساس استانداردهای مختلف کابل‌ها مانند Cat 5E، Cat 6، Cat 6A و Cat 7 طراحی شده‌اند. همچنین، پچ پنل‌های خاصی برای انواع کابل‌های جفت تابیده بدون محافظ (UTP) و جفت تابیده شیلددار نیز وجود دارد که با توجه به نیازهای خاص می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید.

اگرچه تنوع در تعداد پورت و نوع کابل‌ها وجود دارد، اما در کل، انواع پچ پنل‌ها به ساختار ماژولار یا غیرماژولار آن‌ها بستگی دارد. این امکان را به شما می‌دهد که با توجه به نیازهای خود، پچ پنل مناسب را انتخاب کرده و از امکانات بهینه‌ای برخوردار شوید. در زیر به بررسی پچ پنل ماژولار و پچ پنل غیرماژولار می‌پردازیم.

پچ پنل ماژولار

پچ پنل ماژولار به پنلی گفته می‌شود که امکان قرار دادن چندین نوع پورت مختلف را در کنار یکدیگر فراهم می‌کند. برای آشنایی بیشتر با این پورت‌ها، به نام‌هایی چون (STP، UTP، FTP و همچنین Cat7، Cat6، Cat5e، Cat5، پورت فیبر نوری سینگل مود و مالتی مود) اشاره نمی‌شود. این پورت‌ها متناسب با نیازها و استفاده‌های مختلف، از جمله استفاده در شبکه‌های داده و فیبر نوری، به کار می‌روند.

در نهایت، باید اطلاع داشته باشید که پچ پنل ماژولار در بازار به انواع مختلفی دست پیدا می‌کند که توسط تولیدکنندگان متنوعی تولید و عرضه می‌شوند. بنابراین، شما قادر خواهید بود بین نمونه‌های مختلفی از پچ پنل‌های 12 پورت، 16 پورت، 24 پورت، 36 پورت و غیره، با توجه به نیازهای خود یک مدل مناسب را انتخاب و خریداری نمایید.

پچ پنل های غیر ماژولار

پچ پنل‌های غیرماژولار، که به عنوان Loaded نیز شناخته می‌شوند، در شبکه‌های بزرگ به عنوان یکی از اجزای اصلی مورد استفاده قرار می‌گیرند. در این نوع پچ پنل‌ها، می‌توان پچ پنل‌ها را در داخل رک قرار داد و تمام کابل‌های شبکه را به آنها متصل کرد. برای درک بهتر این ارتباط، می‌توان گفت که تمام کابل‌های شبکه به پریز شبکه متصل می‌شوند و سر دیگر آنها به پچ پنل‌ها متصل می‌شود. در نهایت، پچ پنل‌های غیرماژولار دارای تعداد متنوعی پورت هستند. از جمله پرمصرف‌ترین مدل‌های این دسته، پچ پنل‌های غیرماژولار 16 پورت، 24 پورت، 36 پورت و 48 پورت هستند که در دو زاویه مختلف 180 درجه و 45 درجه و همچنین در دو نوع Cat5e و Cat6 تولید می‌شوند. 

انواع پچ پنل فیبر نوری

یکی از جدیدترین پچ پنل‌های موجود در بازار، پچ پنل فیبر نوری است که در دو نوع مختلف تولید و به بازار عرضه می‌شود. توجه داشته باشید که در زیر، 8 پچ پنل فیبر نوری مختلف مورد بررسی قرار گرفته‌اند و شما می‌توانید با مطالعه هر بخش به صورت جداگانه اطلاعات کاملی را بدست آورید.

پچ پنل فیبر نوری رکمونت

پچ پنل‌های دیواری فیبر نوری

پچ پنل فیبر نوری رکمونت

یکی از پرکاربردترین پچ پنل‌ها که در بسیاری از مواقع مورد استفاده قرار می‌گیرد و با تعداد زیادی طرفدار برخوردار است، پچ پنل فیبر نوری رکمونت است. این پچ پنل به صورت افقی نصب می‌شود و بسیاری از طرح‌های آن به شکل کشویی طراحی شده‌اند، که این امکان را فراهم می‌کند تا به راحتی به فیبرهای نوری داخل پچ پنل دسترسی یابید. مهمترین ویژگی این پچ پنل این است که به صورت ثابت و استاتیک نصب می‌شود و امکان جابجایی آن وجود ندارد. 

این مشخصه باعث می‌شود که پچ پنل فیبر نوری رکمونت به عنوان یک وسیله موثر برای ساماندهی کابل‌های فیبر نوری استفاده شود. استفاده از پچ پنل فیبر نوری رکمونت به عنوان یک نقطه توزیع برای کابل‌های فیبر نوری، به شما کمک می‌کند تا به راحتی با مسائل مربوط به ساماندهی فیبر نوری مقابله کنید. همچنین، طراحی ثابت این پچ پنل باعث می‌شود که به عنوان یک نقطه ثابت برای محافظت از آداپتور فیبر نوری، پیگتل فیبر نوری و پچ کورد شبکه عمل کند.

پچ پنل فیبر نوری رکمونت

پچ پنل‌های دیواری فیبر نوری

در این قسمت از راهنمای خرید، به معرفی پچ پنل‌های دیواری می‌پردازیم که می‌توانید تصویر آن را در بخش زیر مشاهده نمایید. این نوع پچ پنل، پشتیبانی از 12 فیبر نوری را ارائه می‌دهد. اگر نیاز به افزایش تعداد فیبر نوری داشته باشید، می‌توانید از یک مهندس درخواست کنید تا یک پچ پنل با طراحی مجزا برای نگهداری فیبر نوری برای شما طراحی کند. این نوع پچ پنل، با طراحی مناسب، تا 144 فیبر نوری را با پشتیبانی از پنل‌های مجزا، پشتیبانی می‌کند. برای کابل‌کشی، می‌توانید از کابل‌های نوری و پیگتل‌ها استفاده نمایید.

پچ پنل poe چیست؟

در سال‌های گذشته، برای انتقال برق به روی کابل‌های شبکه، مباحث تئوری بسیار زیادی مطرح شد که این امر باعث ایجاد تحول در صنعت تجهیزات شبکه گردید. در واقع، با انجام انتقال برق بر روی کابل‌های شبکه، تکنولوژی POE (Power over Ethernet) به وجود آمد. این نکته مهم است که این انتقال برق نیاز به هیچگونه کابل کشی برق به صورت جداگانه ندارد و برق مورد نیاز برای راه‌اندازی تجهیزات شبکه تنها با استفاده از دو زوج کابل شبکه تامین می‌شود.

تفاوت پچ پنل loaded و unloaded

در بسیاری از مواقع، افراد تفاوت بین پچ پنل loaded و unloaded را نمی‌دانند. به همین دلیل، در این متن قصد داریم تعدادی از تفاوت‌های موجود بین این دو نوع پچ پنل را مطرح کنیم تا شما اطلاعات بیشتری نسبت به پچ پنل‌های loaded و unloaded به دست بیاورید. در ابتدا، باید بدانید که پچ پنل‌های loaded دارای کیستون می‌باشند، در حالی‌که پچ پنل‌های unloaded کیستون ندارند. یکی از بزرگترین تفاوت‌ها بین این دو نوع پچ پنل این است که اگر پچ پنل‌های loaded دچار عیب شوند، باید کل پنل را به طور کل تعویض کنید. اما این مسئله در مورد پچ پنل‌های unloaded صدق نمی‌کند، چرا که در صورت خرابی و بروز هرگونه مشکل، تنها کیستون مربوطه تعویض می‌شود و نیازی به تعویض کل پچ پنل نخواهید داشت.

قیمت پچ پنل‌ شبکه

پچ پنل‌ها نسبت به سایر ابزارها در اتصالات شبکه ارزان‌تر هستند، زیرا عملاً نقش اصلی در انتقال داده‌ها را ایفا نمی‌کنند. در این بخش از مقاله، قصد داریم چهار نمونه از بهترین پچ پنل‌های شبکه را به شما معرفی کرده و قیمت آن‌ها را به صورت شفاف مطرح کنیم تا شما بتوانید با دید باز و آگاهی کامل برای خرید پچ پنل مورد نظر خود اقدام کنید. نام پچ پنل‌ها در زیر ذکر شده‌اند و هر کدام به صورت جداگانه مورد بررسی قرار گرفته‌اند. پیشنهاد می‌شود این بخش از محتوا را به عنوان راهنمای خرید پچ پنل با دقت مطالعه کنید.

قیمت پچ پنل 16 پورت

قیمت پچ پنل فیبر نوری 12 پورت

قیمت پچ 24پنل پورت cat6 sftp

قیمت پچ پنل فیبر نوری

قیمت پچ پنل 16 پورت

در این بخش از محتوا قصد داریم پر‌فروش‌ترین پچ پنل 16 پورت را به شما معرفی کنیم. پچ پنلی که ما به شما توصیه می‌کنیم، پچ پنل 16 پورت POE کیستون CAT5e است که دارای دو بخش مجزا 16 پورتی می‌باشد. در ردیف بالا، 16 پورت برای ورودی دیتا و در قسمت پایین، 16 پورت برای خروجی دیتا و پاور قرار دارد. توان POE این پچ پنل در هر دقیقه 120 وات می‌باشد. قیمت این مدل حدود یک میلیون تومان است و شما می‌توانید به راحتی از طریق لینک خرید پچ پنل 16 پورت برای تهیه آن اقدام کنید.

قیمت پچ پنل 16 پورت

قیمت پچ پنل فیبر نوری 12 پورت

دومین پچ پنلی که قصد داریم به شما معرفی کنیم، پچ پنل فیبر نوری 12 پورت داپلکس است که قیمت آن 600 هزار تومان می‌باشد. این پچ پنل از نوع SC بوده و برای ساخت بدنه از متریال مس استفاده شده است. با داشتن 12 پرت برای ورودی و خروجی دیتا، این پچ پنل دارای ساختار آداپتور داپلکس می‌باشد. اگر قصد خرید این محصول را دارید، کافی است بر روی لینک خرید پنل فیبر نوری 12 پورت داپلکس کلیک کنید.

قیمت پچ پنل فیبر نوری 12 پورت

قیمت پچ پنل 24 پورت cat6 sftp

اگر به دنبال قیمت پچ پنل 24 پورت CAT6 SFTP هستید و قصد خریداری از بهترین پچ پنل 24 پورت را دارید، یک گزینه عالی پچ پنل لگراند 24 پورت CAT6 SFTP است. این محصول توسط کمپانی لگراند تولید شده است و در بسته‌بندی CAT6 عرضه می‌شود. نوع کیستون آن SFTP می‌باشد. قیمت این پچ پنل 24 پورت CAT6 SFTP پنج میلیون و نهصد هزار تومان می‌باشد. برای دسترسی به اطلاعات بیشتر و خرید پچ پنل لگراند 24 پورت CAT6 SFTP، می‌توانید بر روی لینک خرید پچ پنل لگراند 24 پورت CAT6 SFTP کلیک کنید.

قیمت پچ پنل 24 پورت cat6 sftp

قیمت پچ پنل فیبر نوری

اگر به دنبال قیمت پچ پنل فیبر نوری هستید، باید بدانید که این پچ پنل‌ها با ابعاد و تعداد پورت‌های مختلف، توسط شرکت‌های مختلف تولید می‌شوند. به همین دلیل می‌توانید با کلیک بر روی لینک بررسی قیمت پچ پنل فیبر نوری نگزنس، بهترین پچ پنل فیبر نوری را با قیمت 490 هزار تومان به دست آورید.

قیمت پچ پنل فیبر نوری

برندهای برتر پچ پنل شبکه

اگر می‌خواهید پچ پنل خریداری کنید، بهتر است بدانید که این پچ پنل‌ها توسط شرکت‌های معتبر و غیرمعتبر تولید می‌شوند. در این راستا، ما قصد داریم 5 نمونه از بهترین و معتبرترین شرکت‌هایی که در حال حاضر پچ پنل‌های آنها جزو پرفروش‌ترین پچ پنل‌های موجود در بازار محسوب می‌شوند، را به شما معرفی کنیم. نام تولیدکنندگان این پچ پنل‌ها در زیر آمده و هر کدام به صورت مجزا مورد بررسی قرار گرفته‌اند:

پچ پنل اشنایدر
پچ پنل ایکویپ
پچ پنل نگزنس
پچ پنل لگراند
پچ پنل دی لینک

راهنمای خرید پچ پنل شبکه از برقچی

همانطور که در بالا اشاره شد، پچ پنل‌ها انواع مختلفی دارند که توسط شرکت‌های معتبر و مختلفی ساخته می‌شوند. برای اینکه بتوانید بهترین انتخاب خود را در خرید پچ پنل شبکه داشته باشید، توصیه می‌شود به یک فروشگاه معتبر مراجعه کنید که نمایندگی اصلی پچ پنل‌های شبکه را در ایران دارد. این فروشگاه‌ها معمولاً انواع مختلف پچ پنل‌ها را از برندهای مطرحی مانند اشنایدر، ایکویپ، نگزنس، لگراند و دی لینک عرضه می‌کنند. با تماس به شماره تلفن 02135000020 می‌توانید اطلاعات بیشتری در خصوص نحوه خرید عمده پچ پنل شبکه کسب کنید و از مشاوره تخصصی همکاران ما در فروشگاه برقچی بهره‌مند شوید.

جمع بندی

بله، به عنوان یک منبع تجهیزات شبکه بسیار حیاتی، پچ پنل‌ها نقش مهمی در بهبود ساختار و عملکرد شبکه‌ها دارند. پچ پنل‌ها کمک به سازماندهی و مدیریت کابل‌ها، افزایش سرعت انتقال داده، و حتی افزایش امنیت شبکه می‌کنند. همچنین، این تجهیزات امکان انعطاف‌پذیری بیشتر در تغییرات و تعمیرات شبکه را فراهم می‌سازند. به طور کلی، اطلاعات دقیق و کامل در مورد تجهیزات شبکه، از جمله پچ پنل‌ها، به افراد کمک می‌کند تا از ابزارهای خود به بهترین نحو استفاده کنند و مشکلات را کاهش دهند.

سوالات متداول

چرا از پچ پنل استفاده کنیم؟ 

تفکیک سازی راحت شبکه های مختلف از هم، جلوگیری از خراب شدن سوکت کابل شبکه و عیب یابی راحت تر 

تفاوت پچ پنل با سوئیچ در چیست؟ 

پچ‌پنل یک ابزار ضروری برای مدیریت کابل‌های شبکه و فیبر نوری است که هیچ تأثیری بر انتقال داده‌ها ندارد، در حالی که سوئیچ یک ابزار کاربردی برای مدیریت شبکه است.

مشاهده بیشتر


روال کار برقچی

درخواست خرید

درخواست خرید


مشاوره و راهنمایی

اعلام قیمت

اعلام قیمت


صدور پیش‌فاکتور

آماده‌سازی کالا

آماده‌سازی کالا


ارسال کالا در همان روز

تسویه نهایی

تسویه نهایی


صدور فاکتور

ارسال کالا

ارسال کالا


در همان روز