راهنمای دی اکتیو کردن اکانت اینستاگرام

راهنمای دی اکتیو کردن اکانت اینستاگرام

راهنمای دی اکتیو کردن اکانت اینستاگرام به صورت تصویری در این مقاله برای همراهان مجله برقچی، ارائه داده شده است. در صورتی که شما تصمیم گرفته اید برای مدتی از شبکه های اجتماعی فاصله بگیرید، یا به هر دلیل دیگری قصد غیرفعال کردن اکانت اینستاگرام خود را دارید، تا انتهای این مقاله آموزشی با ما همراه باشید.

فهرست: 

 

راهنمای دی اکتیو کردن اکانت اینستاگرام

راهنمای دی اکتیو کردن اکانت اینستاگرام در ادامه مقاله ارائه داده شده است. دی اکتیو کردن یا غیرفعال کردن اکانت اینستاگرام، کاری ساده است که بیشتر از چند دقیقه زمان لازم ندارد. قبل از غیرفعال کردن اکانت اینستاگرام به این نکته توجه داشته باشید که فقط هفته ای یکبار می توانید اکانت خود را دی اکتیو و مجددا فعال کنید. با غیرفعال کردن اکانت اینستاگرام، پیام های دایرکت، کامنت ها، پست ها، فالور ها و … بدون تغییر باقی می مانند و حذف نخواهند شد.

لازم به ذکر است، پس از دی اکتیو کردن اکانت، نام کاربری شما موقتا به instagrammer تغییر خواهد کرد و پس از گذشت مدت زمانی معمولا پس از چند دقیقه یا چند ساعت، اکانت به طور کلی به همراه کامنت‌ ها و لایک‌ ها موقتا محو خواهد شد.

با غیرفعال کردن اکانت اینستاگرام و خارج شدن از آن، تا زمانی که دوباره یوزرنیم و پسورد خود را ثبت کرده و وارد اینستاگرام شوید، هیچ فردی نمی تواند پست ها و پروفایل شما را مشاهده کند.

تفاوت دی اکتیو کردن و دیلیت اکانت اینستاگرام

ممکن است این سوال برای شما هم پیش بیاید که تفاوت دی اکتیو کردن و دیلیت اکانت اینستاگرام چیست؟ تفاوت اصلی دی اکتیو کردن اینستاگرام با دیلیت اکانت یا همان دی اکتیو کردن دائم اینستاگرام در این است که شما با پاک کردن اکانت اینستاگرام (دیلیت اکانت) برای همیشه اکانت خود را از دست می‌دهید اما با غیرفعال کردن اینستاگرام شما همچنان با ورود مجدد می‌توانید اکانت خود را به دست بیاورید و پست ها و پیام های شخصی خود را نیز مشاهده کنید.

 


بیشتر بخوانید: آموزش ساخت اکانت پابجی


 

راهنمای تصویری دی اکتیو کردن اینستاگرام

راهنمای تصویری دی اکتیو کردن اینستاگرام به صورت گام به گام و تصویری در ادامه بیان شده است:

برای غیرفعال کردن اکانت اینستاگرام، به همراه داشتن رمزعبور الزامی می باشد.

  • برای غیرفعال کردن اکانت اینستاگرام خود، در ابتدا لازم است به سایت اینستاگرام به نشانی instagram.com مراجعه نمایید.
  • برای ورود به اکانت اینستاگرام، یوزرنیم و پسورد خود را وارد کنید و بر روی گزینه Log in کلیک نمایید:

راهنمای تصویری دی اکتیو کردن اینستاگرام

  • پس از درج اطلاعات خواسته شده، صفحه زیر برای شما نمایش داده می شود.

**در صورتیکه صفحه زیر برای باز نشد، بر روی گزینه edit profile کلیک کرده و در انتهای صفحه گزینه Temporarily Disable my Account کلیک کنید تا تصویر زیر را مشاهده کنید:

راهنمای تصویری دی اکتیو کردن اینستاگرام

  • دلیل دی اکتیو کردن اکانت اینستاگرام را انتخاب کنید و سپس بر روی گزینه  Temporarily Disable Account کلیک نمایید:

دلایل غیرفعال کردن اکانت اینستاگرام:

  • Want to remove something
  • Privacy concerns
  • Too busy/too distracting
  • Can’t find people to follow
  • Trouble getting started
  • Just need a break
  • Created a second account
  • Too many ads
  • Concerned about my data
  • Something else

راهنمای تصویری دی اکتیو کردن اینستاگرام

  • پس از انجام مراحل ذکرشده، اکانت اینستاگرام شما غیرفعال خواهد شد. غیرفعال شدن اکانت اینستاگرام حداقل 2 ساعت زمان می برد. پس از ورود مجدد به اکانت اینستاگرام و وارد کردن username  و password اکانت شما مجددا فعال خواهد شد.

 


بیشتر بخوانید: تفاوت پچ کورد با کابل شبکه در چیست؟


 

توجه داشته باشید غیرفعال کردن اکانت اینستاگرام، فقط از طریق مراجعه به وب سایت اینستاگرام از طریق گوشی یا کامپیوتر امکانپذیر است. و امکان دی اکتیو کردن اکانت از طریق اپلیکیشن وجود ندارد. برای ورود به سایت اینستاگرام، می توانید بر روی لینک زیر کلیک نمایید:

https://www.instagram.com/

جمع بندی deactivate کردن حساب اینستاگرم

راهنمای غیرفعال کردن (deactivate) حساب اینستاگرام به صورت تصویری در این مقاله بیان شد. توجه داشته باشید، به همراه داشتن پسورد برای ورود به اکانت اینستاگرام و دی اکتیو کردن اکانت الزامی است. در صورتی که رمزعبور خود را فراموش کرده اید، باید آن را بازیابی نموده و سپس وارد اکانت اینستاگرام شوید. دی اکتیو کردن اکانت اینستاگرام، فقط از طریق مراجعه به وبسایت اینستاگرام امکانپذیر است و از طریق اپلیکیشن اینستاگرام، نمی توانید اکانت خود را غیرفعال کنید. نکته آخر اینکه، با غیرفعال کردن اکانت، تمامی اطلاعات شما شامل پست ها، پیام های شخصی و … بدون هیچگونه تغییر باقی می مانند و حذف نخواهند شد به عبارتی، اکانت شما به صور موقت دی اکتیو خواهد شد.

 


بیشتر بخوانید: تجهیزات اکتیو و پسیو شبکه چیست؟


 

اشتراک
اطلاع از
guest
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
دیدن همه دیدگاه ها