تجهیزات پسیو شبکه

مرتب سازی بر اساس:
  • ارزان ترین
  • گرانترین
  • پرفروش ترین
  • محبوب ترین
لیست قیمت
پچ پنل لگراند 24 پورت CAT6 UTP
لگراند | legrand

پچ پنل لگراند 24 پورت CAT6 UTP

5
۳٬۰۰۰٬۰۰۰%3
۲٬۹۰۰٬۰۰۰
سوکت شبکه امپ Cat6 SFTP
امپ | AMP

سوکت شبکه امپ CAT6 SFTP

۶٬۰۰۰%33
۴٬۰۰۰
لگراند | legrand

پچ کورد لگراند CAT6 UTP

۲۳۰٬۰۰۰%16
۱۹۳٬۰۰۰
...44

تجهیزات پسیو شبکه چیست؟

تجهیزات پسیو شبکه (Passive network equipment)، به دستگاه‌ها و اجزایی در زیرساخت شبکه اطلاق می‌شود که ماهیتی غیرفعال دارند (بدون جریان الکتریکی). این دستگاه‌ها زیرساخت‌های شبکه را تشکیل می‌دهند و نقش مهمی را در تسهیل انتقال و مدیریت داده‌ها ایفا می‌کنند. تجهیزات پسیو شبکه تأثیر مستقیمی بر داده‌ها ندارند، اما در پایداری، کارایی و مقیاس‌پذیری شبکه موثر هستند. این تجهیزات با حفظ یکپارچگی سیگنال و به حداقل رساندن تداخل، انتقال داده‌ها را به طور قابل‌اعتمادی تضمین می‌کنند و کیفیت و بهره‌وری شبکه را افزایش می‌دهند.

نمونه‌هایی از تجهیزات پسیو شبکه شامل کابل، داکت و ترانکت، رک، کیسون، پچ پنل، پچ کورد و سایر موارد هستند. هر یک از این تجهیزات با ارائه اتصال فیزیکی، توزیع سیگنال، مرتب‌سازی و سازمان‌دهی در یکپارچگی و کارایی اتصالات شبکه نقش بسزایی دارند. اجزای شبکه پسیو به دلیل سادگی و قابلیت اطمینان، معمولاً در محیط‌های مختلف از جمله شبکه‌های محلی(LAN)، شبکه‌های گسترده (WAN)، شبکه‌های مخابراتی و غیره استفاده می‌شوند.

تجهیزات پسیو شبکه

تفاوت تجهیزات پسیو و اکتیو شبکه چیست؟

شبکه مجموعه‌ای از دستگاه‌های متصل به هم است که می‌توانند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. اجزای شبکه به دو نوع از جمله پسیو یا غیرفعال (Passive) و اکتیو یا فعال (Active) تقسیم می‌شوند. تجهیزات پسیو و اکتیو نقش مهمی را در زیرساخت شبکه ایفا می‌کنند و هر کدام عملکردهای مشخصی را برای اطمینان از انتقال و ارتباطات قابل‌اعتماد داده، ارائه می‌دهند. همان‌طور که قبل‌تر بیان کردیم، تجهیزات پسیو شبکه می‌توانند انتقال داده‌ها را بدون نیاز به جریان الکتریکی انجام دهند.

تجهیزات اکتیو شبکه مانند سوئیچ‌، روتر، هاب، پل، اکسس پوینت و ...، وظیفه تولید، هدایت، مسیریابی و بازتولید سیگنال‌های الکترونیکی را بر عهده دارند. انتقال داده‌ها در شبکه اکتیو به واسطه جریان برق انجام می‌شود و این موضوع روی سیگنال عبوری تأثیر می‌گذارد. درحقیقت، تجهیزات پسیو مسئول انتقال و دریافت سینگال‌های تولید شده توسط تجهیزات اکتیو هستند. هر دوی شبکه‌های اکتیو و پسیو مکمل یکدیگر هستند و بدون هیچ‌کدام امکان راه‌اندازی و استقرار شبکه وجود ندارد.

تجهیزات پسیو شبکه شامل چه مواردی می‌شوند؟

لیست تجهیزات غیرفعال شبکه گسترده است و تنوع زیادی را شامل می‌شود. همین موضوع به شما کمک می‌کند تا بتوانید محصولات و دستگاه‌های مناسب را برای شبکه مورد نظر خود انتخاب کنید. در ادامه به انواع تجهیزات پسیو شبکه اشاره می‌کنیم:

کابل شبکه

کابل‌ها اجزای جدایی‌ناپذیر زیرساخت شبکه هستند که به عنوان رسانه فیزیکی ایفای نقش می‌کنند. سیگنال‌های داده از طریق کابل‌ها بین دستگاه‌ها منتقل می‌شوند. این کابل‌ها شامل کابل‌های اترنت، کابل‌های فیبر نوری، کابل‌های کواکسیال و کابل‌های زوج به هم تابیده روکش‌دار (بدون شیلد UTP و شیلددار STP) هستند. هر نوع کابل از نظر پهنای باند، سرعت و فاصله انتقال اطلاعات، ویژگی‌های منحصربه‌فردی دارد که برای کاربردهای مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد.

کابل پسیو شبکه

کابل‌های شبکه مانند cat5e، cat6، cat7 و ... معمولاً برای اتصالات سیمی در شبکه‌های محلی (LAN) استفاده می‌شوند. انتقال داده در این کابل‌ها با پهنای باند و سرعت‌های مختلف ارائه می‌شوند. کابل‌های فیبر نوری از سیگنال‌های نوری برای انتقال سریع داده‌ها در فواصل طولانی استفاده می‌کنند. کابل‌های کواکسیال اغلب برای اتصالات اینترنتی پهن باند انتخاب می‌شوند، در حالی که کابل‌های به هم تابیده برای کاهش و خنثی کردن تداخل الکترومغناطیسی از منابع خارجی کاربرد دارند. در زمان خرید کابل شبکه به فاصله بین اجزای شبکه، پهنای باند، رنگ کابل، جنس هادی کابل، طول کابل و نوع کانکتور توجه کنید.

مشخصات انواع کابل که در فروشگاه برقچی ارائه می‌شوند طبق جدول زیر هستند:

انواع کابل

کابل شبکه CAT6، کابل شبکه CAT6a، کابل شبکه CAT7، کابل شبکه فویل‌دار (FTP)، کابل شبکه شیلددار (SFTP)، کابل شبکه اوت دور، کابل شبکه بدون شیلد (UTP) و کابل شبکه با تست فلوک

برندها

دی لینک، لگراند، البرز، سیمیا، آماد سیستم، رویا، شهید قندی، مس رفسنجان، نگزنس، هوآوی، اشنایدر، امپ، تیام شبکه، دانوب، سوپیتا، بلدن، اچ پی آ، اچ پی آی، لئونی، سیسکو و متا الکترونیک

متراژ کابل

یک متر، دو متر، سه متر و پنج متر

جنس روکش

PVC و LSZH (هالوژن فری)

جنس مغزی

مس و پلاستیک

پچ کورد

پچ کوردها از مهم‌ترین تجهیزات پسیو شبکه هستند که به عنوان کابل‌های پچ یا پچ لید نیز شناخته می‌شوند. این کابل‌ها طول کوتاهی دارند و با کانکتورهایی در دو انتها مشخص می‌شوند که معمولاً برای ایجاد اتصالات موقت یا نیمه دائمی بین دستگاه‌های شبکه مانند کامپیوتر‌ها، سوئیچ‌ها، روترها و پچ پنل‌ها استفاده می‌شوند. پچ کوردها در پیکربندی‌های مختلف از جمله RJ45 برای اتصالات اترنت، کانکتورهایی مانند LC، SC و ST برای اتصالات فیبر نوری و BNC (نوعی کانکتور مینیاتوری) برای اتصالات کواکسیال وجود دارند. کاربرد اصلی پچ کوردها برای اتصال سوییچ شبکه به سیستم روتر است.

پچ کورد پسیو شبکه

پچ کوردها با ایجاد تغییرات سریع و آسان در اتصالات شبکه بدون نیاز به نصب کابل‌کشی پیچیده، انعطاف‌پذیری و مقیاس‌پذیری را فراهم می‌کنند. این کابل‌ها در طول‌ها و رنگ‌های مختلف برای مطابقت با نیازهای خاص شبکه استفاده می‌شوند و به سازمان‌دهی و تمایز انواع مختلف اتصالات کمک می‌کنند. طول پچ کوردها معمولاً پنج متر است که امکان اتصال تجهیزات در فاصله کم را فراهم خواهند کرد. همچنین این نوع کابل از جنس فیبر نوری و مسی ساخته می‌شود و اغلب قابلیت اضافه کردن کیستون را نیز دارد.

مشخصات انواع بچ کورد که در فروشگاه برقچی ارائه می‌شوند طبق جدول زیر هستند:

انواع پچ کورد

پچ پنل CAT6a، پچ پنل CAT6، پچ پنل CAT5e، پچ پنل شیلددار، پچ پنل بدون شیلد، پچ پنل UTP، پچ پنل SFTP، پچ پنل FTP، پچ پنل تلفن و پچ پنل PoE

برندها

امپ، لگراند، البرز، نگزنس، امپ، اشنایدر، دی لینک، متا الکترونیک

تعداد پورت

24 پورت

سرعت پورت شبکه

10 G و گیگابیت (10/100/1000)

داکت و ترانک

داکت‌ها یا ترانک‌های شبکه معمولاً در امتداد دیوارها، سقف‌ها یا کف نصب می‌شوند و به منظور مسیریابی کابل‌ها بین تجهیزات شبکه کاربرد دارند. داکت‌ها چندین عملکرد ضروری را از جمله مدیریت، سازمان‌دهی و محافظت کابل‌ها در برابر آسیب فیزیکی و عوامل محیطی انجام می‌دهند. ترانک‌ها بزرگتر از داکت‌ها هستند و روی آنها می‌توان کلید و پریز نیز نصب کرد. داکت‌ها با قرار دادن و ایمن کردن کابل‌های شبکه به جلوگیری از به‌هم‌ریختگی آنها، به حداقل رساندن گره خوردن، تداخل و تسهیل امور مربوط به تعمیر و نگهداری و عیب‌یابی کمک می‌کنند.

داکت پسیو شبکه

داکت‌ها یا ترانک‌ها وسیله‌ای برای جداسازی انواع مختلف کابل‌ها مانند کابل‌های داده، صدا و برق برای جلوگیری از تداخل و اطمینان از عملکرد بهینه آنها هستند. این تجهیزات پسیو شبکه در اندازه‌های مختلف تولید می‌شوند و اغلب قابلیت‌هایی مانند ضد حریق، ضد آب و سایر موارد را ارائه می‌دهند. همچنین داکت‌های شبکه در انواع داکت ساده، داکت شیاردار، داکت زمینی و داکت دیواری فروخته می‌شوند.

مشخصات انواع داکت و ترانکینگ که در فروشگاه برقچی ارائه می‌شوند طبق جدول زیر هستند:

انواع داکت

داکت ساده، داکت شیاردار، داکت قرنیزی، داکت کف خواب، داکت کمانی، داکت دیواری و داکت پارتیشن‌دار

انواع ترانکینگ

ترانکینگ دیواری، ترانکینگ ستونی و ترانکینگ دفنی به علاوه متعلقاتی مانند سه‌راهی، مسدودکننده، گوشه خارجی، پارتیشن، درزگیر، گوشه تخت، گوشه داخلی و درب ترانکینگ

برندها

لگراند، اشنایدر، دانوب، سوپیتا و البرز

رک

رک شبکه که به عنوان کابینت یا محفظه نیز شناخته می‌شود؛ معمولاً از قاب‌های فلزی با ریل‌ها، قفسه‌ها و پانل‌های مخصوص ساخته می‌شود. رک برای قرارگیری و نصب دستگاه‌های شبکه مانند سوئیچ‌ها، روترها، پچ پنل‌ها، سرورها و واحدهای توزیع برق (PDU) کاربرد دارد. رک‌های شبکه چندین مزیت مهم از جمله مدیریت کابل، حفاظت از تجهیزات و سهولت دسترسی برای تعمیر و نگهداری و عیب‌یابی را ارائه می‌دهند. رک‌ها همچنین به بهینه‌سازی فضا و کاهش شلوغی کمک شایانی می‌کنند.

رک پسیو شبکه

رک‌های شبکه اغلب درب‌ها و پانل‌هایی دارند که قفل می‌شوند تا از تجهیزات در برابر دسترسی غیرمجاز، گرد و غبار محافظت کنند. با این کار امنیت و قابلیت اطمینان زیرساخت شبکه را تضمین خواهند کرد. رک‌ها به دو نوع دیواری و ایستاده تقسیم می‌شوند در اندازه‌های مختلف به فروش می‌رسند. اندازه رک براساس یونیت (4.4 سانتی‌متر) سنجیده می‌شود و در عمق، عرض و ارتفاع متفاوت فروخته می‌شود.

مشخصات انواع رک که در فروشگاه برقچی ارائه می‌شوند طبق جدول زیر هستند:

انواع رک

رک ایستاده و رک دیواری

تعداد یونیت

از 4 تا 54 یونیت

عمق رک

از 4.5 تا 110 سانتی‌متر

برندها

آماد سیستم، پایا سیستم، تیام شبکه، اچ پی آی و اچ پی

سوکت دیواری

سوکت دیواری از دیگر تجهیزات پسیو شبکه است. سوکت به عنوان یک رابط نری استاندارد شناخته می‌شود که برای اتصال دستگاه‌های مختلف به زیرساخت شبکه کاربرد دارد. این سوکت برای قرار دادن کابل‌های تابیده به هم طراحی شده و معمولاً با اتصالات اترنت مرتبط است. سوکت دیواری یک محفظه پلاستیکی کوچک با چندین کنتاکت فلزی است که با پین‌های مربوطه در داخل هم تراز شده‌اند. سوکت‌های RJ در پیکربندی‌های مختلفی وجود دارند که RJ45 رایج‌ترین نوع مورد استفاده برای اتصالات اترنت است.

سوکت پسیو شبکه

سوکت RJ45 معمولاً از هشت پین رسانا تشکیل شده است که در یک دوشاخه مدولار قرار گرفته‌اند. این سوکت طبق استاندارد رنگ‌بندی کابل T-568A و T-568B تولید می‌شود. سوکت‌های RJ تجهیزات قابل‌اعتماد و استانداردی هستند که امکان برقراری اتصالات شبکه و امکان انتقال یکپارچه داده‌ها را در محیط‌های شبکه فراهم می‌کنند. درحقیقت سوکت، دسترسی سیستم اصلی را به شبکه فراهم می‌کند. یک سر کابل به سوکت و سر دیگر به روتر، سوییچ و سایر دستگاه‌ها متصل می‌شود.

مشخصات انواع سوکت که در فروشگاه برقچی ارائه می‌شوند طبق جدول زیر هستند:

انواع سوکت

سوکت شبکه Cat6، سوکت شبکه Cat7، سوکت شبکه SFTP، سوکت شبکه UTP، سوکت شبکه AMP و سوکت شبکه شانه‌دار

برندها

لگراند، امپ، متا الکترونیک

کیستون

کیستون یک جزء مدولار از تجهیزات پسیو شبکه است که برای ارائه یک رابط مادگی استاندارد برای اتصال کابل شبکه از یک طرف و سوکت RJ45 از طرف دیگر استفاده می‌شود. کیستون‌ها به گونه‌ای طراحی شده‌اند که امکان نصب و پیکربندی آسان اتصالات شبکه را فراهم می‌کنند. این اجزا در پیکربندی‌های مختلف برای پشتیبانی از انواع گوناگون اتصالات شبکه از جمله اترنت، فیبر نوری و تلفن کاربرد دارند.

کیستون پسیو شبکه

کیستون طبق استاندارد شبکه به انواع cat5e، cat6، cat6a، cat7 و سایر موارد دسته‌بندی می‌شود. اگر از کابل، پچ کورد، پچ پنل استاندارد cat5 استفاده می‌کنید، بهتر است کیستون را نیز مطابق با همین استاندارد خریداری کنید. همچنین از معیارهای مهم در تقسیم‌بندی کیستون‌ها می‌توان به مقاومت آنها در برابر نویز و اختلالات شبکه اشاره کرد. کیستون SFTP از نوع شیلد، فویل‌دار و کیستون UTP از نوع بدون شیلد است.

مشخصات انواع کیستون که در فروشگاه برقچی ارائه می‌شوند طبق جدول زیر هستند:

انواع کیستون

کیستون تلفن، کیستون cat5e، کیستون Cat6، کیستون Cat6a، کیستون Cat7a، کیستون شیلد‌دار، کیستون بدون شیلد، کیستون شبکه UTP، کیستون شبکه SFTP، کیستون شبکه 90 درجه، کیستون شبکه 180 درجه و کیستون HDMI

برندها

امپ، سوپیتا، دی لینک، لگراند، البرز، نگزنس، اشنایدر، دانوب و متا الکترونیک

نوع ماژول

پهن و باریک

پچ پنل

پچ پنل‌ها ابزاری برای سازمان‌دهی شبکه هستند که در آنها گره‌های شبکه توسط کابل در شبکه به سوییچ متصل می‌شوند. این تجهیزات پسیو شبکه به گونه‌ای طراحی شده‌اند که طیف وسیعی از انواع کابل‌ها را در خود جای دهند. پچ پنل مستقیماً در بالای سوئیچ قرار می‌گیرد. کابل‌ها از پشت وارد پچ پنل می‌شوند و سپس یک کابل بسیار کوچک به روتر یا سوئیچ جلوی دستگاه متصل خواهد شد. با این کار از قطع مکرر کابل‌ها جلوگیری می‌شود. مهم‌ترین نقش پچ پنل‌ها مدیریت اتصالات فیزیکی است.

پچ پنل پسیو شبکه

اگر بیش از ده‌ها اتصال به سوییچ شما وجود دارد به یک پچ پنل نیاز خواهید داشت. اگر شبکه شما در آینده توسعه پیدا خواهد کرد یا تمایل زیادی به سازمان‌دهی کابل‌ها دارید یک پچ پنل تهیه کنید. به طور کلی، پچ پنل‌ها باید در هر شبکه‌ای با سخت افزار رک استفاده شوند. این تجهیزات با انواع کابل ها سازگار هستند و در اندازه‌های مختلف معمولاً 12، 24، 48 یا 96 پورت تولید می‌شوند. پچ پنل اغلب قابلیت اضافه کردن کیستون را نیز دارد.

مشخصات انواع پچ پنل که در فروشگاه برقچی ارائه می‌شوند طبق جدول زیر هستند:

انواع بچ پنل

پچ پنل CAT6a، پچ پنل CAT6، پچ پنل CAT5e، پچ پنل بدون شیلد، پچ پنل UTP، پچ پنل SFTP، پچ پنل AMP، بچ پنل FTP، پچ پنل تلفن و پچ پنل PoE

برندها

لگراند، امپ، دی لینک، نگزنس، اشنایدر، متا الکترونیک

تعداد پورت

24 پورت

سرعت پورت شبکه

10 G و گیگابیت (10/100/1000)

نکات مهم در خرید تجهیزات پسیو شبکه

هنگام انتخاب تجهیزات غیرفعال شبکه برای زیرساخت شبکه خود، چندین نکته مهم وجود دارند که باید در نظر داشته باشید. بررسی این نکات به شما کمک می‌کنند تا با صرف هزینه معقولانه، محصولاتی باکیفیت و مناسب نیازهای خود خریداری کنید. در ادامه به نکات کلی در خرید تجهیزات پسیو شبکه اشاره می‌کنیم:

●      سازگاری: مطمئن شوید که تجهیزات مورد نظرتان با زیرساخت شبکه فعلی شما سازگار هستند. وجود سازگاری بین اجزای شبکه پسیو و اکتیو برای ارائه عملیات روان و بدون اختلال در شبکه اهمیت بالایی دارد.

●      مقیاس‌پذیری: رشد و گسترش شبکه خود را در آینده بررسی کنید. اگر نیازهای شبکه شما در طول زمان تغییر می‌کنند، تجهیزاتی را انتخاب کنید که بتوانند ظرفیت لازم را پوشش دهند.

●      قابلیت اطمینان: تجهیزات با کیفیت و بادوام را انتخاب کنید تا خطر خرابی، تعمیر و نگهداری را به حداقل برسانند. در زمان خرید به فاکتورهایی مانند رده، سایز، جنس، طراحی، رنگ و سایر موارد توجه کنید.

●      سهولت نصب: تجهیزاتی را انتخاب کنید که از لحاظ نصب، پیکربندی و نگهداری شرایط آسانی داشته باشند. راحتی در نصب شامل برچسب‌گذاری واضح، کدگذاری رنگ و طراحی کاربرپسند هستند.

●      قیمت: تجهیزاتی را تهیه کنید که کیفیت بالا و قیمت مناسب داشته باشند. خرید وسایل و دستگاه‌های بی‌کیفیت نه تنها به معنی صرفه‌جویی در هزینه‌ها نیست بلکه به دلیل خرابی زودهنگام هزینه‌های اضافی را به دوش شما می‌اندازند.

●      گارانتی: بررسی کنید که آیا سازنده، گارانتی‌ای برای تجهیزات ارائه می‌دهد یا خیر. این مورد می‌تواند آرامش خاطر را برای شما به ارمغان بیاورد و نشان دهنده اعتبار فروشنده و کیفیت بالای محصولات خواهد بود.

●      خدمات مشتری: فروش تجهیزات پسیو شبکه، توسط تامین کنندگان معتبر با خدمات مشتری قوی همراه است. خدمات مشتری شامل پاسخگویی به سوالات، راهنمایی و مشاوره در انتخاب محصول مناسب و سایر موارد می‌شود.

خرید تجهیزات پسیو شبکه

خرید انواع تجهیزات پسیو شبکه با بهترین قیمت و ضمانت اصالت کالا در برقچی

تجهیزات شبکه در فروشگاه اینترنتی برقچی مطابق با استانداردهای بین‌المللی فروخته می‌شوند و گارانتی اصالت کالا و ضمانت تعویض دارند. این کالاها با قیمتی رقابتی ارائه می‌شوند تا مشتریان با هر مقدار بودجه بتوانند نیازهای خود را برآورده کنند. مشتریان می‌توانند در صورت تمایل نداشتن طی 7 روز محصول خود را عودت دهند.

تجهیزات پسیو شبکه از بهترین برندهای ایرانی و خارجی هستند. این فروشگاه نمایندگی رسمی برندهای معتبری مانند سیسکو، میکروتیک، دی‌لینک، لگراند، نگزنس، زیمنس و سایر موارد است. پس اگر یک استارت‌آپ کوچک هستید یا یک شرکت در مقیاس بزرگ، زیرساخت شبکه خود را با بهترین قیمت و ضمانت اصالت کالا از برقچی راه‌اندازی کنید.

مراحل خرید تجهیزات پسیو شبکه از فروشگاه اینترنتی برقچی

برای اینکه فرآیند خرید راحتی داشته باشید و با صرف کمترین زمان محصولات مورد نیاز خود را تهیه کنید، توصیه می‌کنیم خرید تجهیزات پسیو شبکه از برقچی را طبق مراحل زیر انجام دهید:

1.    درخواست خرید و مشاوره و راهنمایی

2.    اعلام قیمت و صدور پیش فاکتور

3.    آماده‌سازی کالا جهت ارسال

4.    تسویه نهایی و صدور فاکتور

5.    ارسال کالا در همان روز

 

مشاهده بیشتر


روال کار برقچی

درخواست خرید

درخواست خرید


مشاوره و راهنمایی

اعلام قیمت

اعلام قیمت


صدور پیش‌فاکتور

آماده‌سازی کالا

آماده‌سازی کالا


ارسال کالا در همان روز

تسویه نهایی

تسویه نهایی


صدور فاکتور

ارسال کالا

ارسال کالا


در همان روز

سوالات متداول

1.بهترین برند تجهیزات پسیو شبکه در ایران کدام است؟

2.تجهیزات پسیو شبکه در برقچی شامل گارانتی می‌شوند؟

3.هزینه و زمان ارسال سفارشات در برقچی چقدر است؟

whatsapp icon