ارسال رایگان
درخواست پیش فاکتور
0

کابل شبکه CAT7

گفتگو با تیم فروش
استعلام قیمت کالا برای پروژه ها و کارفرمایان
جستجو پیشرفته

کابل شبکه به عنوان یکی از اجزای اساسی در یک ساختار شبکه و همچنین در تجهیزات شبکه محسوب می‌شود. این محصولات با دارا بودن نمونه‌ها و انواع مختلف، هرکدام با ویژگی‌ها و خصوصیات جداگانه‌ای برخوردارند. کابل شبکه Cat7 یکی از جدیدترین انواع کابل شبکه است، که توانایی انتقال اطلاعات را با سرعت 10 گیگابیت بر ثانیه و پهنای باند 500 مگاهرتز دارد. این کابل‌ها با مشخصات و ویژگی‌های خاص خود، توسط شرکت‌های بزرگی چون لگراند، نگزنس و بلدن تولید می‌شوند. در این مطلب به بررسی کامل کابل شبکه CAT7 خواهیم پرداخت.

مشخصات کابل شبکه CAT7

کابل شبکه CAT7 نیز مانند CAT6A می‌توانند تا 10 گیگابیت در ثانیه را انتقال دهند. اما شرایط آزمایشگاهی نشان می‌دهد که این نسل از کابل‌ها می‌توانند تا سرعت 40 گیگابیت در ثانیه برای طول 50 متر و همچنین تا سرعت 100 گیگابیت درثانیه برای طول 15 متر را انتقال دهند. کابل‌های CAT7 همچنین می‌توانند تا فرکانس 600 مگاهرتز را پوشش دهند. کابل CAT7 روکشی ضخیم دارد و این امر باعث کاهش نرخ تضعیف سیگنال می‌شود. این کابل از چهار جفت سیم به هم پیچیده ساخته شده است. همچنین این کابل در مقایسه با نسل‌های پیشین خود از لحاظ فیزیکی تا حدی سخت‌تر و خمش ناپذیرتر شده است.

در این نوع کابل شبکه علاوه بر اینکه هر جفت از رشته‌های درونی دارای روکش هستند، مجموع چهار جفت رشته درونی نیز یک روکش مضاعف دارد که می‌تواند از روکش شیلد (SSTP) و یا روکش فویل (SFTP) در ساخت آنها استفاده شود. کابل شبکه CAT7 به دلیل این ساختار بهبود یافته، برای استفاده در شبکه‌های با سرعت بسیار بالا که بر پایه اترنت هستند، بسیار مناسب است، به خصوص در شبکه‌های زیرساخت مبتنی بر 1000BASE-Tو یا 10GBASE_T استفاده می‌شوند. همچنین در هنگام استفاده از کابل CAT7 برای بهره گیری از سرعت بالاتر،  باید از کانکتور GG45 استفاده کرد.

انواع کابل شبکه CAT7

کابل‌های شبکه CAT7 در مدل‌ها و نسخه‌های گوناگون تولید می‌شوند و واقعاً هرکدام از آنها ویژگی‌ها و مشخصات فنی متفاوتی دارند. به همین دلیل، برای استفاده در شرایط و محیط‌های مختلف، ضروری است که انواع مختلف کابل شبکه CAT7 را به دقت بشناسید و در نهایت انتخاب بهترین گزینه را داشته باشید. در ادامه، با جزئیات بیشتری به بررسی انواع کابل شبکه CAT7 می‌پردازیم.

کابل شبکه CAT7 sftp

کامل‌ترین سطح حفاظت از سیگنال اضافی در گروه کابل شبکه Cat7a معمولاً با دو نوع SFTP و SSTP عرضه می‌شود. این نوع کابل‌های شبکه، همانند مدل‌های قبلی که اشاره شد، دارای دو محافظ و صفحه فویل بین روکش‌های خارجی کابل و سیم‌های داخلی هستند. علاوه بر این، یک بسته اضافی به دو زوج سیم بافته شده به صورت جداگانه افزوده شده است. این ترکیب به کابل این امکان را می‌دهد تا در مقابل تداخلات الکترومغناطیسی (EMI) و نویزهای احتمالی، حفاظت بهتری داشته باشد و به عنوان یک گزینه پیشرفته در فناوری انتقال داده اترنت مطرح شود.

کابل شبکه CAT7 utp

این نوع کابل شبکه از الگوی زوج به‌هم تابیده استفاده می‌نماید، اما برخلاف برخی از مدل‌های دیگر، از هیچ گونه محافظ یا شیلدی برخوردار نمی‌باشد. ساختار این کابل شامل چهار جفت سیم مسی است که به‌هم تابیده شده‌اند. در این مدل، تنها روکش داخلی با روکش خارجی کابل وجود دارد. در حالت کلی، کابل Cat7 UTP بدون هیچ گونه محافظ اضافی بین جفت‌های سیم طراحی شده است. در واقع، این مدل از نسخه‌های مقرون به‌صرفه‌ترین در دسته‌بندی کابل‌های Cat7 و Cat7a محسوب می‌شود. این کابل با ارائه حداکثر امکانات در زمینه‌های EMI و تضعیف سیگنال، استانداردهای مربوطه را به خوبی برآورده می‌کند.

کابل شبکه cat7 outdoor

 کابل Cat7 اترنت با پهنای باند تا 600 مگاهرتز عمل می‌کند، این امکان را به شما می‌دهد که با حداکثر سرعت به بخش‌های LAN و WAN شبکه متصل شده و در شبکه با سرعت بالا، ویدئوها، موسیقی، و سایر داده‌ها را با سرعت 10 گیگابیت بر ثانیه جستجو کنید. این کابل شبکه توانایی انتقال داده با سرعت تا 10Gbps را داراست. کابل از 4 جفت سیم پیچ خورده ساخته شده که توسط سیم‌های مسی به‌عنوان محافظ مستقر شده‌اند و دارای دو اتصال RJ45 می‌باشد. در مقایسه با کابل‌های اترنت شبکه Cat6/5، محافظ گیره در هنگام مسیریابی کابل اتصال RJ45 از گرفتگی ناخواسته جلوگیری می‌کند. این نوع کابل می‌تواند برای استفاده در محیط‌های بیرونی نیز مناسب باشد، افزون بر اینکه توانایی ارائه اتصال با سرعت بالا را داراست.

مزایای کابل CAT7

در نهایت باید گفت که این کابل‌ها نسبت به کابل‌های قدیمی‌تر تداخل سیگنال را تا حد زیادی کاهش داده و در مراکز داده و شرکت‌های بزرگ انتقال اطلاعات کاربرد بسیار زیادی دارد. در حقیقت به این معنی است که تجهیزات شبکه خانگی توانایی استفاده حداکثری از امکانات و ویژگی‌های کابل CAT7 را ندارند. در نتیجه برای استفاده خانگی و اتصال تجهیزات در خانه و ادارات کوچک هنوز بهترین گزینه استفاده از کابل‌های شبکه CAT6 می‌باشد. با این حال همان طور که بیان شد این از نسل از کابل‌ها به نسبت نسل‌های پیشین خود، قطعا قدرتمندتر هستند.

خرید کابل شبکه CAT7

 کابل Cat7 به‌صورت S/FTP توسط شرکت‌های لگراند ، نگزنس و بلدن تولید می‌شود. این محصولات از مغزی باز شده CCC (مس کامل) و CCA (آلومینیوم با روکش مس) بهره می‌برند. در هنگام انتخاب و خرید کابل شبکه Cat7، می‌توانید بسته‌بندی با روکش LSZH را بر اساس نیازها و مشخصات شبکه‌ی خود در نظر بگیرید. توجه داشته باشید که خرید کابل CAT7 باید بر اساس نوع محصول و با توجه به نوع شبکه، تجهیزات موجود، شرایط محیطی و سایر عوامل مرتبط انجام شود. به عنوان مثال، در صورت استفاده از تجهیزات شیلد یا فویل‌دار، بهتر است کابل‌هایی با همین خصوصیات را انتخاب نمایید. استفاده از کابل بدون شیلد ممکن است باعث ورود نویز و اختلال به دورن شبکه گردد. برای مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر برای خرید کابل شبکه CAT7 می‌توانید با کارشناسان فروش برقچی در تماس باشید.

قیمت کابل شبکه CAT7

اگر به دنبال اطلاعات دقیق درباره قیمت کابل شبکه CAT7 هستید، می‌توانید با متخصصان ما تماس بگیرید و جزئیات فنی و قیمت را بدست آورید. تضمین می‌شود که تیم کارشناسان ما به شما بهترین پیشنهادات را با توجه به شرایط بازار و مشخصات محصولات ارائه دهند. همه تجهیزات ما به صورت وارداتی می‌باشند، و ما سعی داریم با توجه به شرایط بازار محلی، محصولات را با بهترین قیمت در اختیار مشتریان خود قرار دهیم.

به عنوان یک تیم متخصص در زمینه تجهیزات شبکه، تعهد داریم که با ارائه محصولات با کیفیت و قیمت مناسب، نیازهای شما را در زمینه شبکه‌های ارتباطی به بهترین شکل ممکن برآورده کنیم. از اینکه به شما کمک کنیم تا بهترین انتخاب‌ها را برای تجهیزات شبکه خود داشته باشید، خوشحال خواهیم شد. برای دریافت و استعلام قیمت کابل شبکه CAT7 با کارشناسان فروش برقچی در ارتباط باشید.

 

مشاهده بیشتر