روتر میکروتیک RB2011UiAS-2HnD-IN
روتر ميكروتيك مدل hAP ax3
روتر میکروتیک hAP ax lite
روتر میکروتیک hAP ac2
روتر میکروتیک مدل RB750Gr3 hEX
روتر میکروتیک مدل RB951Ui-2HnD
روتر میکروتیک مدل RB1100AHx4 Dude Edition
روتر وایرلس میکروتیک RB4011iGS+5HacQ2HnD-IN
روتر میکروتیک مدل CCR1009-7G-1C-1S+PC
روتر میکروتیک مدل hEX S-RB760iGS
روتر میکروتیک RB4011iGS+RM
روتر میکروتیک مدل RB1100x4
روتر میکروتیک RB3011UiAS-RM
روتر اکسس پوینت میکروتیک Chateau 5G
روتر اکسس پوینت میکروتیک Chateau 5G ax
ارزان ترین روتر میکروتیک
روتر میکروتیک
روتر میکروتیک و دیگر محصولات میکروتیک توانستهاند جای خود را در بازارهای جهانی و به خصوص بازار ایران باز کنند و به تجهیزاتی بسیار محبوب برای اینترنت پرسرعت و بدون فیلتر تبدیل شده است. شرکت میکروتیک سالهاست به طراحی و تولید تجهیزات اکتیو شبکه میپردازد و به پیشرفت چشمگیری در جهان دست پیدا کرده است، یکی از تولیدات محبوب آن، روتر است که طرفداران خاص خود را دارد.

کاربرد روتر میکروتیک Mikrotik
یکی از مهمترین کاربرهای روتر میکروتیک، استفاده از آن به عنوان اتصال بین دومکان یا همان روت کردن یا شناختن آنها یا اتصال آنها به یکدیگر میباشد. در خیلی از شبکهها نیاز به جداسازی شبکهها به چند شبکه یا از یکدیگر است و همچنین در مواقعی که دارای چندین دفتر کاری هستید، جهت ارتباط بین دفاتر خود نیاز به روتر دارید. میکروتیک برای روتینگ از تمامی پروتکلهای موجود دارد تا کار را به بهترین شکل انجام دهد. همچنین مدلهای جدیدتری نیز وجود دارند که علاوه بر بهرهگیری از تکنولوژی وایرلس و استفاده از قابلیت اتصالات اترنت، در ساختار آنها، پورتهای USB نیز تعبیه شده است که باعث میشود بتوان به وسیله آنها، تجهیزات متعددی را به شبکهای پر سرعت، متصل کرد.
ویژگیهای روتر میکروتیک
سیستم عامل روترهای طراحی شده توسط شرکت میکروتیک بر پایه هسته لینوکس و با نام تجاری RuterOS هستند. بهرهمندی از ویژگیهایی مانند، محدود کننده پهنای باید، Routing، Hotspot، اتصال نقطه به نقطه، سرور DNS، سرور DHCP، تونلینگ و Firewall Nat روتر میکروتیک را از سایر روترها متمایز کرده است. روترها، مقاومت بسیار بالایی دارند. به عنوان مثال، برخی از مدلهای جدید، توانایی کار در دمای -20 تا 60 درجه سانتیگراد را داراند. برای اطمینان از عملکرد، در ساختار آنها، LEDهای نشاندهنده دما نیز تعبیه شده است. این موضوع باعث میشود کاربران بتوانند تغییرات احتمالی دما را مشاهده کنند و به مدیریت بهتر روتر میکروتیک در شبکه بپردازند.
انواع روتر میکروتیک
روتر میکروتیک (Mikrotik routers) به طور کلی در دو نوع کابلی و وایرلس تولید شدهاند که بسیاری از مدلهای جدید آن، از دو تکنولوژی وایرلس و اتصالات اترنت به صورت همزمان نیز استفاده میکنند. این روترها، از CPUهای بسیار قدرتمندی نیز استفاده میکنند که منجر به پردازش سریع اطلاعات شده و در نهایت به این دلیل، سرعت انتقال اطلاعات و بازدهی شبکه را افزایش میدهند.
- روترهای میکروتیک سری hAP
- روترهای میکروتیک سری CCR1036
- روترهای میکروتیک سری RB2011
- روترهای میکروتیک سری hEX
- روترهای میکروتیک مدل RB
- روترهای میکروتیک سری CCR

قیمت روتر میکروتیک
روترهای میکروتیک به دلیل تنوع در طراحی و نوع آنها، با قیمتهای بسیار متنوعی به فروش میرسند. این تنوع در بازه قیمت، شامل روترهای ارزان قیمت 1،000،000 تومانی تا روترهای مدرن و پیشرفته 100 میلیون تومانی میشود. با توجه به نوع مصرف خود میتوانید روترهای محتلفی را انتخاب کنید. عوامل دیگری در تعیین قیمت روتر میکروتیک تأثیرگذارند که به طور خلاصه به موارد زیر تقسیم میشوند:
- تعداد CPU
- سیستم عامل (هر چقدر به روزتر گرانتر)
- قدرت RAM
- تعداد پورت، پورت گیگ، وای فای و ...
خرید روتر میکروتیک
در هنگام خرید روتر میکروتیک بهتر است به مواردی همچون، سرعت وایرلس، سرعت انتقال داده، پشتیبانی از پروتکلهای جدید میکروتیک و همچنین خرید بهترین روتر وای فای میکروتیک برای دسترسی آسانتر به اینترنت، توجه ویژه داشته باشید. توصیه میشود برای خرید روتر میکروتیک به فروشگاهها و مراکز معتبر ارائه دهنده محصولات میکروتیک مراجعه کنید. با خرید از این مراکز، از گارانتی و ضمانت تعویض کالا بهرهمند میشوید تا در صورت نیاز اقدام به تعویض روتر خود کنید. با توجه به این نکات و با استفاده از مشاوره رایگان مجموعه برقچی، یک انتخاب مطمئن برای خرید روتر میکروتیک داشته باشید.

سوالات متداول
قیمت روتر میکروتیک چند است؟
شما می توانید لیست قیمت روتر میکروتیک را از سایت برقچی ملاحظه فرمایید.
روتر میکروتیک چه کاربردی دارد؟
این روتر منجر به پردازش سریع اطلاعات شده و در نهایت به این دلیل، سرعت انتقال اطلاعات و بازدهی شبکه را افزایش میدهد.