آموزش

مقایسه برنامه ویز Waze و گوگل مپز Google Maps

با وجود اینکه چندین توسعه دهنده برجسته نرم افزارهای مسیریابی خود را مختص آندروید آتو (Android Auto) توسعه داده اند، کماکان دو برنامه گوگل مپز Google Maps و ویز...
Author image placeholder زهرا فغانی ۳۰ مرداد ۱۴۰۰
2008
9
0
مقایسه برنامه ویز Waze و گوگل مپز Google Maps
مطالعه: 5 دقیقه
2008
9
0

با وجود اینکه چندین توسعه دهنده برجسته نرم افزارهای مسیریابی خود را مختص آندروید آتو (Android Auto) توسعه داده اند، کماکان دو برنامه گوگل مپز Google Maps و ویز Waze گزینه های برتر برای کاربران بشمار می‌روند. البته هدف این مقاله از مجله برقچی برتر شمردن برنامه ویز نسبت به گوگل مپز در همه پلتفورم ها نیست بلکه مقایسه برنامه ویز Waze و گوگل مپز Google Maps در حالت اندروید آتو Android Auto می‌باشد. با ماه همراه باشید تا با اندروید آتو، کاربردهای آن و سه ویژگی که ویز را از گوگل مپز متمایز می‌سازد، آشنا شوید.

گوگل مپز و ویز دو برنامه مسیریاب محبوب

گوگل مپز Google Maps و ویز Waze به دو دلیل مهم از برنامه های محبوب مسیریابی محسوب می‌شوند که ارائه لیستی بیشمار از ویژگی‌های کاربردی و کاملا رایگان بودن این برنامه ها از جمله این امتیازات مهم هستند. با وجود اینکه برنامه‌های جایگزینی مانند Sygic با قابلیت های برتر با پرداخت اشتراکی ارائه می شود ، اما Google Maps و Waze صرف نظر از تمام پلتفورم‌هایی که در آن استفاده می‌شوند، تمام ویژگی های لازم و بنیادی یک مسیریاب را ارائه کرده و کاملا هم رایگان هستند.  بنابراین این دو برنامه با ویژگی های چشمگیر و امتیاز رایگان بودن بسیار محبوب هستند اما هرکدام دارای مزایا و معایب خاص خود است.


بیشتر بخوانید: آموزش تصویری گوگل مپ


اندروید آتو Android Auto چیست و چه کاربردی دارد؟

اندروید آتو Android Auto چیست

اندروید آتو Android Auto چیست

اندروید اتو (Android Auto)به منظور استفاده راحت و بی درسر در اتومبیل شخصی شما توسعه یافته است. در واقع برنامه اندروید آتو یک دستیار هوشمند رانندگی اندرویدی می‌باشد. این برنامه از شرکت گوگل به دستیار گوگل یا google assistant مجهز بوده و امکان استفاده از برنامه های تلفن هوشمند شما را بدون درگیری دست هنگام رانندگی را فراهم می‌کند. نسخه اندرویدی این برنامه موجود بوده البته دستگاه مخصوص به اندروید آتو یا اتومبیل های مجهز به این فناوری نیز در بازار جهانی تولید شده اند.

کاربرد اندروید اتو چیست؟

شما با اندروید آتو می‌توانید به  مسیریابی، اجرای موسیقی، برقراری تماس و ارسال پیامک، و اجرای دستیار گوگل بپردازید.

برتری ویز بر گوگل مپز

هنگام مقایسه دو برنامه گوگل مپز و ویز به این پی می‌بریم که تصمیم گوگل برای ارائه تنها دو مسیر راه، چندان منطقی به نظر نمی رسد. به خصوص از آنجا که هدف این گونه برنامه‌ها این است که رانندگان سریع‌تر، ایمن‌تر و راحت تر به مقصد برسند. از سوی دیگر ویز Waze به قابلیت های منحصر به فردی مجهز شده است که آن را انتخاب بهتری نسبت به Google Maps هنگام استفاده از آندروید آتو Android Auto می‌کند، که در ادامه به سه مورد آن یعنی قابلیت گزارش ترافیک، گزینه سفارشی سازی، و سرعت سنج اشاره خواهیم کرد.

گزارش ترافیک

گفته می‌شود که قابلیت گزارش ترافیک امضای اپلیکیشن ویز می‌باشد. در واقع این برنامه یک پایگاه جمع آوری اطلاعات را در خود دارد که به رانندگان در جاده اجازه می‌دهد گزارش هایی از جمله سرعت گیر، تصادفات، ترافیک و سایر خطرات را که با آنها مواجه می شوند ارسال کنند. این ویژگی برنامه ویز را بسیار خاص می کند. زیرا که  به لطف جامعه بزرگی که در این گزارشات شرکت می‌کنند، برنامه ویز فوق العاده دقیق شده است در زمان واقعی ترافیک را به روزرسانی کرده و رانندگی در بزرگراه ها و جاده ها را ایمن می‌کند.

گزارش ترافیک

گزارش ترافیک

در حالی که برخی گزارش های ترافیکی به گوگل مپز نیز راه یافته است، هم‌چنان ویز از نظر چنین قابلیت هایی برتری داشته و دارای یک لیست طولانی از گزارش های پشتیبانی شده، از حتی برای جاده، سیل، تگرگ، مه، یخ و جاده های شسته نشده می‌باشد.


بیشتر بخوانید: گوگل ویس (google voice) چیست؟


گزینه های سفارشی سازی

دومین موردی که باعث می‌شود برنامه ویز از برنامه گوگل مپ تمایز پیدا کند، قسمت سفارشی سازی این برنامه می‌باشد. در مقایسه با گوگل مپز، ویز دارای حالات متفاوت، آیکون هایی برای خودرو و صداهای ناوبری است که اغلب با بسته های سفارشی جدید به روز شده و گاهی اوقات به عنوان بخشی از مشارکت بین ویز و سایر فروشندگان نیز عرضه می‌شوند. به عنوان مثال شرکت مایکروسافت اخیرا در یک همکاری با ویز اقدام به عرضه پک مخصوص بازی Halo کرده است تا کاربران بتوانند آیکون وسیله نقلیه خود را مطابق با محتویاتی که با توجه به تم بازی به روز رسانی شده اند، انتخاب کند.

گزینه های سفارشی سازی

گزینه های سفارشی سازی

البته از نقص این قابلیت می‌توان گفت که همه این به روز رسانی ها معمولاً محدود بوده و پس از 30 روز حذف می شوند. اما با این وجود ، ویز هنوز گزینه های سفارشی سازی بیشتری نسبت به گوگل مپز ارائه می دهد. در مقایسه با ویز، کاربران گوگل مپز ترجیح می‌دهند از پیکان آبی برای آیکون وسیله نقلیه خود استفاده کنند زیرا تنظیمات این آیکون در گوگل مپز بسیار محدود است.

سرعت سنج

وجه تمایز آخر که به اندازه دو تای اولی بسیار مهم است، سرعت سنج می‌باشد. گزارش شده که این ویژگی برای برخی کاربران نمایش داده می شود، اما برای بسیاری دیگر فعال نیست. در مورد این مساله گوگل هرگز جزئیات زیادی در مورد اینکه چرا سرعت سنج واقعاً درگوگل مپز فقط برای تعداد انگشت شماری از کاربران موجود است، ارائه نکرده است. در مقابل  هنگامی که صحبت از چنین ویژگی می شود، ویز قابلیت های کاملی را برای تمام کاربرانش ارائه کرده است.

سرعت سنج

سرعت سنج

سرعت سنج همراه ویز نه تنها سرعت فعلی را نشان داده، هم‌چنین هنگام فراتر رفتن از حد مجاز به شما از طریق هشدار بصری و هشداری صوتی، اخطار می‌دهد. باید گفت که این قابلیت توسط ویرایشگران و با اطلاعات دقیق به روز می‌شود، بنابراین بار دیگر همه چیز  بسیار دقیق و به روز بوده و شما می‌توانید با خیال راحت به آن اعتماد کنید تا مطمئن شوید که جریمه نخواهید شد.

اگرچه این سرعت سنج دقیق می‌تواند تمرکز کاربران را دچار مشکل کند، به ویژه هنگامی که با گزارش های تله سرعت ترکیب شود، اما وقتی به درستی استفاده شود بسیار کاربردی و محبوب خواهد بود و کاربران گوگل مپز نیز باید از این قابلیت بهره‌مند شوند.

جمع‌بندی

با مقاله مقایسه برنامه ویز Waze و گوگل مپز Google Maps در حالت اندروید آتو Android Auto با اندروید آتو آشنا شدید و کاربرد آن را در بین کاربران گوشی های اندرویدی شناختید. بعلاوه با محبوبیت دو برنامه مسیریابی ویز و گوگل مپز آشنا شده و سه ویژگی ویز را آن را از برنامه گوگل مپز متمایز کرده است، آشنا شدید. امیدواریم که این مقاله برای شما کاربردی بوده باشد. از همراهی شما سپاسگزاریم.

5/5 - (5 امتیاز)
اشتراک گذاری مطلب

مراحل کار برقچی

درخواست خرید
مشاوره و راهنمایی
اعلام قیمت
صدور پیش‌فاکتور
آماده‌سازی کالا
ارسال کالا در همان روز
صدور فاکتور
تسویه نهایی
ارسال کالا
در همان روز

دیدگاه شما

اشتراک
اطلاع از
guest
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
دیدن همه دیدگاه ها

مقالات مرتبط

<