تجربه دلپذیر استفاده از یک مودم سیم کارت خور پرسرعت که به صورت رومیزی نیز قابل استفاده باشد چیزی است که بسیاری از کاربران را به وجد میآورد. امروزه برند نزتک به خاطر ارائه مودمهای 4G و سیم کارت خور باکیفیت توانسته است تا توجه فعالان این عرصه را به خود جلب کند. بهطور معمول، محصولات این شرکت همگی از مشخصههای متنوعی برخوردار هستند که در مقایسه با مدلهای مشابه حرف زیادی برای گفتن دارند. مثلا مودمهای نزتک برخی اوقات با قابلیت پاوربانک یا باتری ارائه میشوند که خیلی هم قابل توجه است. یکی از بهترین مودمهای این برند مودم 4G نزتک 77DX است که در این مقاله به نقد و بررسی ویژگیهای آن میپردازیم. هدف ما از تهیه این مقاله آشنایی بیشتر شما عزیزان با این نوع مودم و داشتن یک انتخاب مطمئن و درخور است.
بررسی مودم 4G نزتک 77DX
در چند سال اخیر مودمهای سری ADSL چندان مورد استقبال قرار نگرفته بلکه غالب بازار تقاضای مودمهای سیم کارتی را دارند. با اینکه مودمهای همراه و جیبی نیز در این مجموعه قرار میگیرند اما باز هم اینترنت موبایل و TDLTE گزینه بهتری برای استفاده در منزل بهشمار میرود. همین امر نیز موجب شد که مودمهای سیمکارتی رومیزی رواج بسیاری در بازار پیدا کند. برند مشهور نزتک نیز با همین پیش زمینه تولید و عرضه چنین مودمهایی را در دستور کار قرار داد. ابتدا با طراحی مودمهای همراه نظیر 99C و 77C و سپس به ارائه مودمهای سیم کارت خور رومیزی همچون 99DX و نزتک 77DX پرداخت.
معرفی کلی مودم 4G رومیزی نزتک 77DX
محصولی که قرار است به بررسی آن بپردازیم یکی از مودمهای سری DX نزتک یعنی مودم 4G نزتک مدل 77DX است. این مودم که در نوع خود یک روتر 4G LTE نیز به شمار میرود قابلیت استفاده از WiFi N300 را با کمک 4 آنتن خارجی قدرتمند خود فراهم میآورد. این مودم با اپراتورهای ایرانی سازگاری دارد و برای بهرهگیری از اینترنت موبایل در ایران آنلاک شده است. در واقع میتوان 77DX نزتک را رقیبی برای مودمهای DWR-920، MR6400 و یوتل L443 به حساب آورد.
طراحی مودم نزتک 77DX
یکی از نکات جذاب بررسی طراحی مودم 4G نزتک 77DX وزن سبک (حدودا 270 گرم) آن است که تصور میکنید با یک مودم جیبی روبهرو هستید. این مودم با اندازه 220×138×35 میلیمتر به همراع 4 آنتن خارجی قدرتمند ارائه شده است. محل قرارگیری این آنتنها نیز بهگونهای است که دو مورد در بخش پشتی دستگاه و دو مورد دیگر در بخشهای جانبی آن تعبیه شدهاند.
طراحی مودم 77DX به سبک مینیمال صورت گرفته تا با طراحی ساده و شیک منازل یا دفاتر اداری کاملا وفق پیدا کند. این محصول از قسمت جلو بسیار نازک و ظریف و از قسمت پشتی به دلیل وجود درگاهها مقداری قطورتر است. اطلاعاتی که بر روی دستگاه حک شده است شامل نام تجاری برند و نشانگرهای LED مربوط به وضعیت پاور، وایفای، وضعیت اتصال، شبکه LAN، شبکه موبایل و آنلاین بودن آن است.
پنل پشتی این دستگاه شامل 4 درگاه شبکه اترنت 100 مگابیتی (یک LAN/WAN و سه LAN)، شیار سیمکارت میکرو، کلید Reset، سوکت کانکتور برق و درگاه Micro USB است. پورت میکرو USB که بر روی این مودم قرار گرفته است امکان اتصال دستگاه را به پاور بانک یا UPS فراهم میکند تا در زمان قطعی برق یا عدم دسترسی به پریز باز هم بتوانید از مودم 77DX استفاده نمایید.
بررسی مشخصات فنی مودم نزتک 77DX
در بررسی مشخصات فنی مودم نزتک مدل 77DX باید بگوییم که پردازنده ZTE این مودم از نوع دو هستهای بوده و سرعت دانلود آن به 150 مگابیت بر ثانیه میرسد. سرعت آپلود این این دستگاه در فرکانس 2.4 گیگاهرتز 50 مگابیت است. دو مورد از آنتنهای مودم 77DX مربوط به وایفای و دو مورد دیگر جهت اتصال به شبکه موبایل LTE تعبیه شدهاند. فناوری MiMo 2*2 و قابلیت اتصال 32 کاربر به صورت همزمان و باندهای رادیویی FDD LTE و WCDMA B1 از دیگر مشخصههای این دستگاه است. بهطور کلی تمامی سیمکارتهای ایرانسل، همراه اول، شاتل، رایتل و مبین نت توسط این مودم قابل پشتیبانی بوده و به خوبی عمل میکنند.
کانفیگ مودم نزتک naztech 77DX
برای انجام تنظیمات و کانفیگ مودم نزتک 77DX ابتدا باید سیمکارت را در شیار مربوطه قرار دهید. سپس با اتصال دستگاه به برق شهری حدود 30 ثانیه صبر کنید تا تمامی چراغهای LED دستگاه روشن شوند. در گام بعدی از طریق وای فای و اطلاعاتی که بر روی برچسپ پشتی دستگاه قرار دارد به اینترنت مودم متصل شوید.
در صورت تمایل برای انجام پیکربندی مودم نزتک 77DX و بررسی پنل کاربری آن، بایستی آدرس آیپی 192.168.1.1 را در مرورگر سیستم یا موبایل خود وارد کنید. سپس رمزعبور و نام کاربری دستگاه را تایپ کنید تا وارد پنل مدیریت مودم شوید. صفحهای که برای شما پدیدار میشود شامل اطلاعاتی نظیر باند رادیویی، وضعیت آنتندهی، نام شبکه، APA و سایر موارد است.
شما میتوانید با کلیک روی گزینه Connection Setting به بخش تنظیمات شبکه موبایل بروید و پیکربندهای مربوطه همچون تنظیمان شبکه، مدیریت پروفایل، تنظیمات DNS و انتخاب باند رادیویی را مشاهده نمایید.
از دیگر قابلیتهایی که در این پنل قرار گرفتهاند میتوان به ابزار مدیریت پیامک، USSID، تعریف سرور مجازی، ابزارهای پینگ و تریس، فیلترینگ آدرس مک و IP و سایر تنظیمات شبکه WiFi اشاره کرد. در نهایت بهتر است بدانید که سایر مودمهای رومیزی هم رده از چنین پنل کاربری گسترده و چند جانبهای بهرهمند نیستند. همین امر نیز مودم 4G نزتک مدل 77DX را یک سر و گردن از سایرین ممتاز میکند.
جمع بندی
در این مطلب توانستید به خوبی با مودم 4G نزتک 77DX آشنا شده و مشخصات ظاهری و فنی آن را مورد بررسی قرار دهید. اطلاعاتی که در این مقاله برقچی درج شد تنها برای راهنمایی بیشتر شما عزیزان جهت انتخاب یک مودم رومیزی و سیم کارت خور باکیفیت است. فروشگاه آنلاین برقچی یکی از عرضه کنندگان برتر تجهیزات شبکه است که انواع روتر و مودم برند نزتک را به بازار عرضه میکند. شما میتوانید با مراجعه به سایت رسمی این فروشگاه علاوه بر مشاهده مشخصات و قیمت این محصول از مشاوره رایگان کارشناسان این مجموعه بهرهمند شوید. از اینکه تا پایان همراه بودید از شما عزیزان متشکریم. امیدواریم با درج نظرات خود ما را در ارائه هر چه بهتر این مطالب یاری کنید.
دیدگاه شما
چطور میشه پورت فوروارد رو انجام داد برای انتقال تصویر؟
برای گیم خوبه
سیم کارت دیتا ایرانسل با این مودم کار میکند؟
خیر، فقط سیم کارت های معمولی fd-ltd را ساپورت می کند.
بله 77dx سیم کارت های td-lte ساپورت میکند.
من از دیجی کالا خریدم سیم کار tdLte ثاپورت نمیکنه فقط tle
سلام
با اپراتور سیم کارتتون تماس بگیرید ،فرکانس سیم کارتتون با دستگاه متفاوته.