آموزش

سیپ ترانک (Sip Trunk) چیست و چه مزایایی دارد؟

اکثر صاحبان مشاغل به دنبال راه حلی هستند تا هزینه‌های مکالمه محیط کار خود را کاهش دهند. یکی از راه‌هایی که می‌توان از طریق آن هزینه‌های مکالمه یک شرکت...
سعید رهبرصومعه سرائی سعید رهبرصومعه سرائی ۰۹ دی ۱۴۰۱
1450
سیپ ترانک چیست
مطالعه: 6 دقیقه
1450
0

اکثر صاحبان مشاغل به دنبال راه حلی هستند تا هزینه‌های مکالمه محیط کار خود را کاهش دهند. یکی از راه‌هایی که می‌توان از طریق آن هزینه‌های مکالمه یک شرکت را کاهش داد استفاده از سیپ ترانک است. سیپ ترانک یکی از فناوری‌های روز در جهان محسوب می‌شود که برای برقراری مکالمه بر بستر شبکه مورد استفاده قرار می‌گیرد. توجه داشته باشید فناوری سیپ ترانک شرایط را به گونه‌ای فراهم می‌کند که یک فرد بتواند با استفاده از IP به ارسال و دریافت تماس‌های همزمان بپردازد. این فناوری دارای مزایای بسیار زیادی می‌باشد و در حال حاضر بسیاری از بیزینس‌ها از این فناوری استفاده می‌کنند. به همین دلیل ما تصمیم داریم در این مقاله اطلاعات کامل در مورد کاربرد سیپ ترانک، مزایای آن و حتی هزینه راه اندازی سیپ ترانک در اختیار شما قرار دهیم. پیشنهاد می‌کنیم تا پایان مقاله سیپ ترانک چیست با ما در وب‌سایت برقچی همراه باشید.

سیپ ترانک (Sip Trunk) چیست؟

مطمئنا این سوال برای شما مطرح شده است که سیپ ترانک چیست؟ در پاسخ به این سوال بهتر است ذکر کنیم که سیپ ترانک یک فناوری برای انتقال صوت بر پایه پروتکل VOIP می‌باشد. توجه داشته باشید سیپ ترانک اکثر برنامه های ارتباطی یکپارچه را در اختیار شما قرار می‌دهد در واقع شما به راحتی می‌توانید صدا، ویدیو و سایر موارد همچون راه اندازی کنفرانس وب، تصویر وایت برد و حتی دسکتاپ کامپیوتر خود را به اشتراک بگذارید. در ادامه بهتر است ذکر کنیم سیپ ترانک می‌تواند بهترین گزینه برای برقراری کنفرانس های آنلاین باشد زیرا در گذشته هزینه برقراری یک کلاس آموزشی یا کنفرانس زیاد بود. اما در حال حاضر با وجود سیپ ترانک که یک تکنیک تجاری محسوب می‌شود صرفه جویی زیادی در هزینه‌ها صورت می‌پذیرد. از سوی دیگر با وجود این فناوری انعطاف پذیری بیشتری برای شرکت در کنفرانس برای اعضا فراهم شده است.

سیپ ترانک (Sip Trunk) چیست؟

سیپ ترانک (Sip Trunk) چیست؟

کاربرد سیپ ترانک (Sip Trunk) چیست؟

این فناوری بیشتر در کنفرانس کاربرد زیادی دارد. در واقع پروتکل آغاز جلسه یا سیپ ترانک یک روش برای برقراری تماس صوتی و تصویری است. این فناوری به شما امکان آغاز جلسه در یک شبکه را فراهم می‌کند. حال می‌تواند این جلسه یک تماس دو طرفه یا یک کنفرانس گروهی باشد.

مزایای استفاده از سیپ ترانک

در این بخش از مقاله سیپ ترانک چیست قصد داریم مزایای استفاده از سیپ ترانک را مورد بررسی قرار دهیم. شایان ذکر است بدانید فناوری سیپ ترانک مزایای بسیار زیادی دارد. برای مثال از سیستم‌های تلفنی نسل جدید پشتیبانی می‌کند. از سوی دیگر قابلیت تغییر موقعیت دارد. این نکته را هم در نظر داشته باشید سیپ ترانک بسیار قابل اعتماد است، در نهایت هم بهتر است به آخرین مزیت استفاده از این فناوری (باعث کاهش هزینه می‌شود) اشاره کنیم. این چهار پارامتر باعث می‌گردد هر شخص برای استفاده از این فناوری ترغیب شود. به همین دلیل ما تصمیم داریم در ادامه چهار پارامتر که نامبردیم را به صورت مجزا مورد بررسی قرار دهیم تا شما آگاهی بیشتری نسبت به این فناوری به دست بیاورید و در هنگام نیاز با دید باز از آن استفاده کنید.


بیشتر بخوانید: نحوه استفاده از سوئیچ های PoE برای دوربین های تحت شبکه


پشتیبانی از سیستم های تلفنی نسل جدید

یکی از مهمترین مزایای سیپ ترانک پشتیبانی از سیستم های تلفنی نسل جدید است. در واقع شما زمانی که از این فناوری استفاده میکنید به هیچ وجه با محدودیت و چالش مواجه نمی‌شوید.

قابلیت تغییر موقعیت

توجه داشته باشید زمانی که شما یک تلفن ثابت سیپ ترانک خریداری می کنید به هیچ وجه دچار محدودیت مکان نخواهید شد و اگر تصمیم گرفتید مکان شرکت را تغییر دهید میتوانید بدون پرداخت هزینه، سیپ ترانک را به مکان جدید منتقل کنید.

قابلیت تغییر موقعیت

قابلیت تغییر موقعیت

قابل اطمینان

در این بخش از محتوا سیپ ترانک چیست بهتر است به امنیت بالا این فناوری اشاره کنیم زیرا امنیت یکی مهمترین فاکتورها برای صاحبان مشاغل به شمار می رود. لازم به ذکر است بدانید سیپ ترانک از تلفن های ثابت که در بازار موجود می باشد امنیت بسیار بیشتری دارد از سوی دیگر سرور VoIP در سمت مشترک قرار دارد به همین دلیل مسئولیت به طور کل بر عهده مشترک می‌باشد.

کاهش هزینه‌ ها

بسیاری از افراد بر این باور هستند که هزینه سیپ ترانک از تلفن ثابت بیشتر است. این مسئله به هیچ وجه واقعیت ندارد زیرا هزینه سیپ ترانک نسبت به تلفن ثابت بسیار ارزانتر است.


بیشتر بخوانید: راهنمای خرید کابل تلفن


هزینه راه اندازی سیپ ترانک

هزینه راه اندازی سیپ ترانک ثابت نیست زیرا پارامترهای مختلفی وجود دارد که بر روی قیمت آن تاثیر مستقیم می‌گذارد. یکی از موارد که در قیمت راه اندازی سیپ ترانک تاثیر گذار است تعداد شماره تلفن سیپ ترانک می‌باشد. در واقع شماره‌های تلفن چهار رقمی و پنج رقمی سیپ ترانک با یکدیگر تفاوت قیمت دارند. برای مثال اگر بخواهید یک شماره سیپ ترانک 5 رقمی را خریداری کنید باید مبلغ 525 هزار تومان واریز نمایید و به صورت مداوم در هر ماه هزینه بین 10 الی 12% از 525 هزار تومان را به عنوان آبونمان پرداخت نمایید. این در صورتی است که شما برای خرید شماره 4 رقمی سیپ ترانک باید مبلغ بیشتری بپردازید.

تفاوت ویپ و سیپ ترانک

در دنیای ارتباطات مدرن، دو تکنولوژی کلیدی (سیپ ترانک و ویپ) وجود دارند که نحوه برقراری ارتباطات را متحول کرده‌اند. این دو، هرچند که در نگاه اول شبیه به هم هستند، اما تفاوت‌های بنیادینی با یکدیگر دارند. در ادامه قصد داریم به بررسی سه تفاوت مهم بین ویپ و سیپ ترانک بپردازیم.

نوع ارتباط

در ابتدا تصمیم داریم به بررسی تفاوت ویپ و سیپ ترانک از نظر نوع ارتباط بپردازیم. شایان ذکر است بدانید ویپ، اغلب به ارتباطات بین دو دستگاه یا کاربر مربوط می‌شود. در واقع این فناوری از شبکه اینترنت برای انتقال اطلاعات صوتی استفاده می‌کند. این مورد را هم در نظر داشته باشید که از ویپ معمولاً برای تماس‌های تلفنی بین افراد می‌توان بهره برد.
این در صورتی است که سیپ ترانک به سازمان‌ها امکان اتصال مستقیم به شبکه تلفن عمومی را فراهم می‌کند. اگر بخواهیم اطلاعات بیشتری نسبت به این موضوع در اختیار شما قرار دهیم باید ذکر کنیم؛ سیپ ترانک یک پل ارتباطی بین شبکه‌های تلفن سنتی و مدرن است. در انتها باید ذکر کنیم که از این فناوری معمولاً در سازمان‌ها و کسب‌وکار‌ها برای ارتباط با خطوط تلفن عمومی استفاده می‌شود.

تفاوت ویپ و سیپ ترانک

تفاوت ویپ و سیپ ترانک

محدوده استفاده

ویپ و سیپ ترانک، دو فناوری متمایز در عرصه ارتباطات دیجیتال هستند که هر کدام محدوده استفاده‌ای متفاوتی دارند. ویپ، به طور عمومی برای ارتباطات صوتی و تصویری از طریق اینترنت به کار می‌رود و امکان برقراری تماس‌های تلفنی و ویدیویی را بدون نیاز به شبکه تلفن سنتی فراهم می‌کند. این در حالی است که سیپ ترانک، به خدمات ارتباطی متصل به شبکه تلفن عمومی متمرکز است و به سازمان‌ها این قابلیت را می‌دهد که از طریق اینترنت، به شبکه‌های تلفنی متصل شوند. این تفاوت در محدوده استفاده، نشان‌دهنده تمایز بین دو سیستم در نحوه ارائه خدمات و گستره کاربردی آن‌ها در دنیای ارتباطات است.

بستر عملکرد

در عصر ارتباطات دیجیتال، ویپ و سیپ ترانک دو راهکار متفاوت برای برقراری تماس‌های تلفنی هستند که هر کدام نسبت به خطوط تلفن سنتی مزایا و کاربرد‌های منحصر به فردی دارند. ویپ، امکان برقراری ارتباط صوتی را بدون نیاز به خطوط تلفن سنتی فراهم می‌کند، به این معنی که کاربران می‌توانند تنها با استفاده از اینترنت، تماس‌های خود را انجام دهند.
در مقابل سیپ ترانک، یک پل ارتباطی بین شبکه تلفن عمومی و اینترنت ایجاد می‌کند، به طوری که سازمان‌ها می‌توانند خطوط تلفنی خود را به شبکه دیجیتال متصل کرده و از مزایای هر دو سیستم بهره‌مند شوند. این تفاوت در استفاده از خطوط تلفنی، ویپ را به گزینه‌ای مناسب برای کاربران و سیپ ترانک را به راهکاری‌ایده‌آل برای نیاز‌های ارتباطی سازمان‌ها تبدیل کرده است.

نوع تفاوت ویپ (VoIP) سیپ ترانک (SIP Trunking)
نوع ارتباط برای ارتباطات بین دو دستگاه یا کاربر استفاده می‌شود. به سازمان‌ها امکان اتصال مستقیم به شبکه تلفن عمومی (PSTN) را فراهم می‌کند.
محدوده استفاده معمولاً برای تماس‌های تلفنی بین افراد استفاده می‌شود. در سازمان‌ها و کسب‌وکارها برای ارتباط با خطوط تلفن عمومی استفاده می‌شود.
بستر عملکرد از شبکه اینترنت برای انتقال اطلاعات صوتی استفاده می‌کند. از پروتکل‌های اینترنتی برای ایجاد پل ارتباطی بین شبکه‌های تلفن سنتی و مدرن استفاده می‌کند.

نتیجه گیری

در این مقاله اطلاعات دقیقی نسبت به سیپ ترانک در اختیار شما قرار دادیم و شما را نسبت به کاربردها و مزایای این فناوری آگاه کردیم. از سوی دیگر به موارد تاثیر گذار بر روی قیمت سیپ ترانک اشاره کردیم که باعث می‌شود شما با دید باز و آگاهی کامل برای خرید سیپ ترانک اقدام کنید. در نهایت امیدواریم با مطالعه مقاله سیپ ترانک چیست به پاسخ سوالات خود رسیده باشید. 

5/5 - (1 امتیاز)
اشتراک گذاری مطلب

مراحل کار برقچی

درخواست خرید
مشاوره و راهنمایی
اعلام قیمت
صدور پیش‌فاکتور
آماده‌سازی کالا
ارسال کالا در همان روز
صدور فاکتور
تسویه نهایی
ارسال کالا
در همان روز

دیدگاه شما

اشتراک
اطلاع از
guest
0 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
دیدن همه دیدگاه ها

مقالات مرتبط

<