راهنمای خرید

آشنایی با کیستون شبکه ایرانی

کیستون شبکه یکی از تجهیزات ضروری شبکه ای است و داشتن یک نمونه مناسب از آن، از به وجود آمدن بسیاری از مشکلات در عملکرد شبکه جلوگیری می کند....
آیدا رمضانی آیدا رمضانی ۰۶ دی ۱۴۰۰
1186
0
0
آشنایی با کیستون شبکه ایرانی
مطالعه: 4 دقیقه
1186
0
0

کیستون شبکه یکی از تجهیزات ضروری شبکه ای است و داشتن یک نمونه مناسب از آن، از به وجود آمدن بسیاری از مشکلات در عملکرد شبکه جلوگیری می کند. آشنایی با انواع مختلف کیستون های شبکه می‌تواند کمک کند تا بهترین گزینه را برای شبکه مورد نظر خود انتخاب کنید. کیستون شبکه ایرانی یکی از انواع کیستون هایی است که می‌توانید با مقداری تحقیق درباره ی نام های مختلف مدل‌ ها و برند های آن یک گزینه بسیار مناسب با توجه به نیاز خود انتخاب کنید.

کیستون شبکه از یک سمت به شبکه متصل می‌ شود و از سمت دیگر به یک پورت مادگی متصل می‌گردد تا ارتباط صحیحی میان تجهیزات شبکه ایجاد کند. کیستون ها در انواع مختلف تولید می‌ شوند که تمام آن ها در دو دسته کیستون شبکه شیلددار و کیستون شبکه بدون شیلد قرار می‌گیرند. برند های ایرانی هم چنین کیستون هایی را تولید می‌ کنند که با توجه به موارد استفاده مناسب باید به سراغ آن ها بروید. در ادامه به بررسی ویژگی‌های کیستون شبکه ایرانی و معرفی انواع آن ها می‌ پردازیم.

معرفی کیستون شبکه ایرانی:

در میان تمام برند های مختلف خارجی تولید کننده کیستون شبکه، شرکت های ایرانی هم به تولیدات گسترده کیستون شبکه در سال های اخیر پرداخته اند و با توجه به نوع محصولاتی که به بازار عرضه می‌کنند، طرفداران خود را راضی نگه می‌دارند. در موارد مختلفی ممکن است یک کیستون شبکه به شکل های متفاوت مورد استفاده قرار گیرد. مواردی مانند باکس های روکار همچون باکس های توکار و کف خواب، فیس پلیت های روی ترانکینگ و داخل پچ پنل که بر روی دیوار نصب می‌شوند.

معرفی مدل های مختلف کیستون شبکه ایرانی:

کیستون شبکه البرز CAT6:

کیستون شبکه برند البرز از تجهیزات شبکه با کیفیت ایرانی است که در هر دو دسته کیستون با لایه محافظ و بدون آن تولید می‌شود. محبوب ترین مدل آن در طبقه بندی CAT6 قرار دارد و جنس بدنه آن فلز و PVC است.

کیستون شبکه البرز CAT6

کیستون شبکه البرز CAT6


بیشتر بخوانید: کیستون چیست و چه کاربرد هایی دارد؟


کیستون شبکه سوپیتا CAT6:

این محصول از شرکت سوپیتا در دسته کیستون های شبکه با لایه محافظ خارجی قرار دارد. نوع این کیستون 180 درجه ساده بدون شاتر و قابل استفاده در ترانکینگ های سوپیتا است.

کیستون شبکه سوپیتا CAT6

کیستون شبکه سوپیتا CAT6

کیستون شبکه متا الکترونیک CAT5e:

کیستون شبکه متا الکترونیک در دو گروه دارای لایه محافظ و بدون لایه محافظ به بازار عرضه می‌شود. از نظر درجه، در دو حالت 180درجه/ 90 درجه موجود است و جنس بدنه آن از پلاستیک و فلز است.

کیستون شبکه متا الکترونیک CAT5e

کیستون شبکه متا الکترونیک CAT5e

ویژگی های کیستون شبکه ایرانی:

کیستون های شبکه دو گروه بسیار مهم دارند. گروه کیستون های دارای لایه محافظ و کیستون های بدون لایه محافظ. هر کدام از این دو گروه ویژگی های خاص خود را دارند و در موارد مناسب خودشان از آن‌ ها استفاده می‌ شود. کیستون های دارای لایه محافظ حاوی رسانا های عایق هستند که در یک لایه از روکش استاندارد قرار گرفته اند. این مدل از کیستون ها معمولا ضخیم تر و سفت تر از مدل بدون لایه محافظ هستند. همچنین هنگام کار با آن ها لازم است تا دقت بیشتری به خرج دهید. کیستون دارای شیلد اغلب در تنظیمات و تاسیسات صنعتی یافت می شوند که سایر تجهیزات مجاور احتمال ایجاد تداخل الکترومغناطیسی دارند. آن‌ ها برای محافظت از داده های منتقل شده از طریق کابل در برابر تخریب توسط قرار گرفتن در معرض تداخل استفاده می‌ شوند، که در مراکز داده، تنظیمات صنعتی، دفاتر و سایر تنظیمات که در آن فناوری رایانه و تجهیزات الکترونیکی به شدت مورد استفاده قرار می‌ گیرند.

ویژگی های کیستون شبکه ایرانی

ویژگی های کیستون شبکه ایرانی

اختلال الکترومغناطیسی می‌ تواند عملکرد یک مدار را کاهش دهد یا حتی شکل صحیح انتقال داده را به طور کامل متوقف کند. هر جا که یک مسیر انتقال داده وجود دارد، این اثرات می‌ تواند از افزایش نرخ خطا تا از دست دادن کامل داده متفاوت باشد. هر دو منبع طبیعی و مصنوعی (ساخت بشر) می‌ توانند جریان ‌ها و ولتاژ های الکتریکی متغیری را تولید کنند که باعث ایجاد تداخل می‌ شوند.

کیستون شبکه بدون شیلد، از محافظ داخلی برای کاهش تداخل در ساختار خود برخوردار نیست. در عوض، آن‌ ها برای خنثی کردن تداخل با استفاده از یک جفت سیم پیچ خورده طراحی و ساخته شده اند. این کابل‌ها، سبک و نازک هستند و برای استفاده در محیط‌ های داخلی، محیط‌ های اداری، برای شبکه LAN یا سیستم‌ های کابل شبکه مشابه، مناسب‌تر هستند و  همچنین قیمت کمتری نسبت به کابل های صنعتی دارند. با این حال،این کابل های بدون محافظ همیشه برای تنظیمات صنعتی که در آن مقادیر بیش‌تری نیرو برای خنثی کردن نویز مورد نیاز است یا در جایی که تجهیزات سنگین در استفاده منظم قرار دارند، مناسب نیستند.


بیش‌تر بخوانید: آشنایی با کیستون شبکه سوپیتا


جمع بندی:

در این مقاله از مجله برقچی سعی کردیم کیستون های شبکه ایرانی را به شما معرفی کنیم و انواع مختلف مدل‌ های آن‌ ها را مورد بررسی قرار دهیم. بهترین راه انتخاب یک کیستون شبکه مناسب، آشنایی با تمامی مدل های موجود و ویژگی های برجسته آن‌ ها می‌باشد. از این رو اگر قصد خرید کیستون شبکه شیلددار و یا بدون شیلد را دارید، خرید کیستون از شرکت‌ های ایرانی یکی از بهترین گزینه هاست. چرا که از کیفیت ساخت مناسب و قیمت مقرون به صرفه‌ ای برخوردار هستند.

امتیاز شما به این نوشته چقدر است؟
اشتراک گذاری مطلب

مراحل کار برقچی

درخواست خرید
مشاوره و راهنمایی
اعلام قیمت
صدور پیش‌فاکتور
آماده‌سازی کالا
ارسال کالا در همان روز
صدور فاکتور
تسویه نهایی
ارسال کالا
در همان روز

دیدگاه شما

اشتراک
اطلاع از
guest
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
دیدن همه دیدگاه ها

مقالات مرتبط

<