مقایسه روتر های میکروتیک سری hex

مقایسه روتر های میکروتیک سری hex

مطمئنا تاکنون نام شرکت میکروتیک (MikroTik) را در زمینه تولید و فروش تجهیزات شبکه به وفور شنیده‌اید. محصولات این برند همواره بخشی از پرفروش‌ترین‌های بازار را شامل می‌شوند. روترهای سری hex میکروتیک یکی از این محصولات هستند. معمولا در مقایسه با سایر روترها، تولیدات برند میکروتیک قابلیت نصب و پیاده‌سازی راحت‌تر و کم هزینه‌تری دارند. برای بررسی دقیق‌تر ویژگی‌های این تولیدات قصد داریم در این مقاله برقچی به مقایسه کامل روتر های میکروتیک سری hex بپردازیم. پس تا پایان همراه باشید.

فهرست مقاله:

آشنایی با روتر های سری hex

روترهای سری hex برند MikroTik از ویژگی‌های کاربردی مختلفی برخوردار هستند که برخی از آنها عبارت‌اند از: قدرت مسیریابی (Routing) عالی، مدیریت پهنای باند، پروتکل‌های رمزنگاری قدرتمند، پشتیبانی از فایروال (Firwall) و بسیاری دیگر. چنین روترهایی اغلب برای استفاده در دفاتر اداری متوسط، شرکت‌های کوچک و منازل مناسب هستند.

آشنایی با روتر های سری hex
آشنایی با روتر های سری hex

به‌طور کلی روتر میکروتیک سری hex در اندازه‌هایی کوچک و با پردازنده‌های دو هسته‌ای قدرتمند و 256 مگابایت حافظه رم ارائه می‌شوند. به همین جهت نیز به راحتی قادر به پردازش و اجرای تنظیمات پیشرفته سیستم‌عامل RouterOS هستند. این روتر قابلیت پشتیبانی از رمزگذاری سخت‌افزاری Ipsec و پکیج سرور Dude را در اختیار دارد و اسلات میکرو SD آن امکان افزایش سرعت r/w را جهت ذخیره‌سازی فایل و دیتا بهبود می‌بخشد.

در این بخش فهرستی از روتر های میکروتیک سری hex را برای شما عزیزان آماده کردیم تا فرایند مقایسه آنها برای شما عزیزان راحت‌تر شود.


بیشتر بخوانید:‌ روتر چیست؟ همه چیز درباره روتر!


hEX lite

روتر میکروتیک مدل hEX lite
روتر میکروتیک مدل hEX lite

روتر hEX lite (RB750r2) که در اندازه کوچک طراحی شده که قابلیت قرار گرفتن در رک را داشته باشد. پورت‌های اترنت این روتر امکان اتصال دو شبکه مجزای LAN و WLAN به‌آسانی فراهم می‌شود. روتر hEX lite برند میکروتیک به لایسنس لایه 4 مجهز بوده و در مقایسه با سایر روتر های میکروتیک سری hex از پردازنده هسته‌ای 850 مگاهرتزی پشتیبانی می‌کند. این موضوع در کنار قیمت مقرون‌به‌صرفه آن یک مزیت عالی به‌شمار می‌رود. این روتر کاربردی به یک پورت USB 2.0 و یک خروجی PoE نیز مجهز است.

hEX PoE lite

روتر میکروتیک hEX PoE lite
روتر میکروتیک hEX PoE lite

مسیریاب hEX PoE lite یک دستگاه کوچک کاربردی است که دارای یک پردازنده تک هسته‌ای پرقدرت با سرعت 650 مگاهرتز می‌باشد. از ویژگی‌های اصلی این روتر می‌توان به لایسنس سطح 4، حافظه فلش، رم 64 مگابایتی و پشتیبانی از سیستم‌عامل RouterOS و PoE اشاره کرد. نام دیگر این دستگاه روتر میکروتیک مدل RB750UPr2 است.


بیشتر بخوانید: آشنایی با روتر میکروتیک


hEX

روتر  RB750Gr3 hEX
روتر  RB750Gr3 hEX

این روتر 5 پورتی که اکثرا با نام RB750Gr3 hEX شناخته می‌شود از یک بدنه پلاستیک کاملا مرغوب برخوردار است. پردازشگر هسته‌ای این محصول از نوع ارتقاء یافته با سرعتی معادل 720 مگاهرتز بر ثانیه است. قابلیت‌های برجسته این دستگاه تنها به سخت‌افزارهای قدرتمند و رم 256 مگابایتی آن ختم نشده بلکه قابلیت پشتیبانی از MPLS، رمزگذاری Ipsec و سرور Dude را دارد.

hEX PoE

روتر hEX PoE
روتر hEX PoE

این روتر اغلب برای شبکه‌هایی که نیاز به اتصال وایرلس ندارد مورد استفاده قرار می‌گیرد. قیمت مناسب و ابعاد کوچک این دستگاه موجب شده است تا انتخابی ایده‌آل برای مراکز کوچک و دفاتر اداری به‌شمار رود. قدرت پردازنده این روتر 800 مگاهرتز و سرعت پورت‌های اترنت آن به 10/100/1000 می‌رسد. همانطور که از نام آن پیدا است روتر میکروتیک سری hEX PoE مجهز به فناوری توان الکتریکی بر بستر شبکه نیز هست. این دستگاه را می‌توان با نام روتر اترنت میکروتیک RB960PGS-hEX POE نیز در بازار خریداری کرد.

hEX S

روتر میکروتیک hEX S
روتر میکروتیک hEX S

روتر میکروتیک RB760iGS یا hEX S از یک پردازنده دو هسته‌ای MT7621A و لاینسس سطح 4 برخوردار است. این روتر نیز همانند سایر روترهای این مجموعه قابلیت پشتیبانی از سیستم‌عامل RouterOS، پورت‌های اترنت گیگابیتی، پورت USB نوع A و حافظه داخلی FLASH را دارد. ورودی PoE این دستگاه مطابق با استاندارد 802.3af/at بوده که میزان تحمل ولتاژ آن 12 تا 57 ولت می‌رسد. از میان روتر های سری hex میکروتیک این محصول جزء بهترین‌ها قرار می‌گیرد. با اینکه برخی از ویژگی‌های روتر hex S با سایرین مشابه است اما قابلیت PoE out و 5 پورت Ether آن بسیار قابل توجه است.

مقایسه روتر های سری hex

مطمئنا هر یک از روترها قابلیت‌ها و مشخصه‌های مربوط به خود را دارند. بنابراین شما می‌توانید با مقایسه ویژگی‌های روتر های میکروتیک سری hex انتخاب ایده‌آل‌تری داشته باشید. به همین منظور ما در بخش‌های زیر این روترها را براساس فاکتورهای مهمی همچون قدرت و نوع پردازنده، تعداد و سرعت پورت شبکه، میزان حافظه رم و عملکرد آنها در فرکانس‌های مختلف  مورد بررسی قرار می‌دهیم.

مقایسه مشخصات فنی روتر های سری hex

مشخصات فنی روتر hEX lite روتر hEX PoE lite روتر hEX روتر hEX PoE روتر hEX S
پردازنده QCA9533 QCA9531 MT7621A QCA9557 MT7621A
قدرت پردازنده (CPU) 850 MHz 650 MHz 880 MHz 800 MHz 880 MHz
تعداد هسته 1 1 2 1 2
لایسنس سطح 4 سطح 4 سطح 4 سطح 4 سطح 4
حافظه رم 64 MB 64 MB 256 MB 128 MB 256 MB

مقایسه مشخصات پورت روتر های سری hex

مشخصات پورت روتر hEX lite روتر hEX PoE lite روتر hEX روتر hEX PoE روتر hEX S
تعداد پورت 5 5 5 5 5
سرعت پورت شبکه 10/100 10/100 10/100/1000 10/100/1000 10/100/1000
PoE
پورت SFP × × × 1 1

بیشتر بخوانید: روتر میکروتیک چیست؟ (معرفی مدل‌ها و سری‌های مختلف)


جمع‌بندی

در این مطلب برقچی با مقایسه روتر های میکروتیک سری hex و مشخصات و ویژگی‌های هر یک به خوبی آشنا شدید. توانستید از قدرت پردازنده، تعداد پورت‌های شبکه، تعداد پورت SFP، نوع پردازنده و حافظه رم روترهای این مجموعه اطلاعات جدیدی کسب نمایید. فروشگاه آنلاین برقچی یکی از بهترین ارائه‌دهندگان تجهیزات شبکه از جمله سوئیچ و روتر میکروتیک است. محصولات این شرکت همواره با کیفیتی مثال‌زدنی و قیمتی مناسب به بازار عرضه می‌شوند که انتخاب را برای مشتریان آسان‌تر می‌کنند.

با مراجعه به سایت رسمی برقچی علاوه‌بر اطلاع از قیمت روز هر یک از محصولات از مشاوره کارشناسان حرفه‌ای این مجموعه بهره‌مند خواهید شد. لازم به ذکر است که این شرکت تمامی کالاهای خود را با ضمانت 7 روزه بازگشت کالا ارائه می‌دهد. از اینکه تا پایان همراه بودید از شما عزیزان متشکریم. امیدواریم با درج نظرات خود ما را در اراده هر چه بهتر این مطالب یاری کنید.

5/5 - (2 امتیاز)
اشتراک
اطلاع از
guest
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
دیدن همه دیدگاه ها