مجله برقچی > راهنمای خرید > آشنایی با پچ پنل شیلددار
1369آشنایی با پچ پنل شیلددار
پچ پنل یکی از مهمترین تجهیزات پسیو شبکه محسوب میشود که از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است، لازم به ذکر است بدانید که شما با استفاده از پچ پنل میتوانید شبکه را به بهترین نحو ممکن مدیریت کنید در نتیجه میتواند در روند کار تاثیر مستقیم داشته باشد، در ادامه بهتر است ذکر کنیم که پچ پنل شبکه به دو دسته مختلف شیلدار که با عبارت STP و بدون شیلد که با عبارت STP تقسیم میشوند که ما در این محتوا قصد داریم اطلاعاتی را نسبت به پنل شیلدار یا محافظ دار در اختیار شما قرار دهیم، البته بهتر است این نکته را هم در نظر داشته باشید که در ادامه محتوا به آشنایی با پچ پنل شیلددار خواهیم پرداخت و تمام نمونههای معرفی شده مورد بررسی خواهند گرفت تا شما بتوانید با دید باز و آگاهی کامل برای خرید پچ پنل مورد نظر خود اقدام کنید.
پچ پنلهایی که در این مقاله به شما معرفی میشوند توسط برندهای مختلف و معتبری تولید شدهاند که از لحاظ کیفیت در سطح بالایی قرار دارد و در ساخت آن از قطعات و متریالهای منحصر به فرد استفاده شده است در نتیجه پیشنهاد میکنیم برای آشنایی با پچ پنل شیلددار تا پایان این محتوا با ما در مجله برقچی همراه باشید.
فهرست:
- معرفی بهترین پچ پنلهای شیلددار
- پچ پنل لگراند 24 پورت CAT6A SFTP
- پچ پنل 24 پورت شیلددار Cat6 STP دی لینک
- پچ پنل نگزنس SFTP CAT6
- نتیجه گیری
آشنایی با پچ پنل شیلددار و کاربردهای آن:
در این بخش از مقاله قصد داریم به آشنایی با پچ پنل شیلدار و کاربردهای آن بپردازیم، این نکته را در نظر داشته باشید که در برخی از محیط ها تداخل RFI/EMI بالایی وجود دارد در این مواقع باید از پنلهای شیلدار که دارای نویزگیر هستند استفاده کنید تا بتوانید میزان نویز را کاهش دهید، در نظر داشته باشید که این نوع پچ پنلها از پنل فلزی و جک کیستونهای شیلد شده تشکیل میشوند از سوی دیگر کابلهای این پچ پنل شیلددار میباشند در نتیجه در هنگام انتقال سیگنال میتواند کارایی بهتری نسبت به پچ پنل های بدون شیلد داشته باشند، این نکته مهم را هم مد نظر قرار دهید که استفاده از پچ پنلهای شیلددار باعث کاهش نویز و امواج مغناطیسی میشوند که این موضوع از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.
در ادامه مقاله آشنایی با پچ پنل شیلددار بهتر است ذکر کنیم که پچ پنلهای شیلدار توسط شرکتهای مختلفی تولید میشود از سوی دیگر شما میتوانید انواع آنها را از طریق تعداد پورت تشخیص دهید برای مثال بهتر از ذکر کنیم که پچ پنلهای شیلددار در انواع مختلف ۱۲ پورت، ۲۴ پورت، ۴۸ پورت و غیره در بازار موجود میباشد که تعداد پورت در این دستگاه از اهمیت زیاد برخوردار است، در نتیجه سعی کنید در هنگام انتخاب پچ پنل به تعداد پورت آن توجه ویژه داشته باشید.
بیشتر بخوانید: آشنایی با پچ پنل دی لینک
معرفی بهترین پچ پنلهای شیلددار:
در این قسمت از مقاله قصد داریم چند نمونه از بهترین پچ پنلهای شیلددار موجود در بازار را به شما معرفی کنیم، توجه داشته باشید پچ پنلهایی که در قسمت زیر به شما معرفی می شوند دارای برندهای معتبری هستند در نتیجه از لحاظ قیمت با پچ پنلهایی که توسط شرکتهای متفرقه تولید شدهاند تفاوت دارد. در نهایت پیشنهاد میکنیم که محتویات مربوط به هر پچ پنل شیلددار را با دقت زیادی مطالعه کنید زیرا میتواند در خرید شما تاثیر مثبت بگذارد.
پچ پنل لگراند 24 پورت CAT6A SFTP:
این پچ پنل از برند لگراند، یکی از بهترین و باکیفیت ترین پچ پنلهای بازار به حساب میآید. چراکه تمام ویژگیهای یک پچ پنل کاربردی را داراست. این پچ پنل دارای 24 پورت میباشد که شما به راحتی میتوانید 24 عدد کیستون شبکه را به آن متصل کنید. شایان ذکر است این پچ پنل لگراند دارای کیفیت ساخت بسیار بالایی میباشد که از قیمت مقرون به صرفه و مناسبی نیز برخوردار است. این پچ پنل دارای استاندارد CAT6A است که به شما این امکان را میدهد تا از سرعت 1 گیگابیت بر ثانیه و پهنای باند 500 مگاهرتز بهره مند شوید.
پچ پنل 24 پورت شیلددار Cat6 STP دی لینک:
تصویری که در قسمت زیر مشاهده میکنید مربوط به پچ پنل Cat6 کیستون شیلددار 24 پورت دی لینک میباشد که از ویژگیهای زیادی برخوردار است. این نکته را در نظر داشته باشید که این پچ پنل دارای استاندارد CAT6 است و شما به راحتی میتوانید از سرعت 10 گیگابایت در ثانیه و پهنای باند ۲۵۰ مگاهرتز بهرهمند شوید، در ادامه بهتر است ذکر کنیم که این محصول توسط یکی از برندهای بسیار معتبر به نام دی لینک تولید شده است که در حال حاضر بخش اعظمی از بازار تجهیزات شبکه در جهان را به خود اختصاص داده است در نتیجه خرید این محصول میتواند یک انتخاب هوشمندانه تلقی شود.
بیشتر بخوانید: معرفی کابل شبکه نگزنس
پچ پنل نگزنس SFTP CAT6:
یکی دیگر از بهترین پچ پنلهای موجود در بازار پچپنل نگزنس SFTP CAT6 میباشد که توسط یک برند معتبر تولید شده است در این بخش از محتوا آشنایی با پچ پنل شیلددار قصد داریم آن را مورد بررسی قرار دهیم. لازم به ذکر است بدانید که این پچ پنل از ۲۴ عدد کیستون و یک عدد فریم ۲۴ پورت تشکیل شده است، همانطور که در تصویر زیر مشاهده میکنید این پچ پنل دارای درپوش است، شاید برای شما سوال پیش بیاید که چرا بر روی پورتها این پچ پنل درپوش قرار داده شده است؟ در پاسخ به این سوال باید ذکر کنیم که این درپوشها برای حفاظت از پورتها بر روی این پچ پنل تعبیه شده است.
لازم به ذکر است بدانید که بر روی پچ پنل پورتهایی وجود دارد که کمتر مورد استفاده قرار میگیرند به همین دلیل به مرور زمان بر اثر گرد و غبار خراب میشوند در نتیجه استفاده از درپوش باعث میشود تا از ورود گرد و غبار به داخل پورتها جلوگیری گردد. این نکته را هم در نظر داشته باشید که این پچ پنل دارای سیستم اتصال خودکار اختصاصی میباشد و برای اتصال به زمین از مکانیزم Clip-On برخوردار است. در نهایت اگر قصد خرید این محصول را دارید به راحتی میتوانید با کلیک بر روی لینک پچ پنل نگزنس SFTP CAT6 برای خرید این پچ پنل اقدام کنید.
نتیجه گیری:
بسیاری از افراد اطلاعاتی نسبت به پچ پنلها در اختیار ندارند به همین دلیل در این محتوا ما اطلاعات کافی نسبت به آنها را در اختیار شما قرار دادهایم و دو نمونه از بهترین پچ پنلهای موجود در بازار که توسط دو برند معتبر تولید شده است را به شما معرفی کردیم، این نکته را در نظر داشته باشید که کاربردهای پچ پنل شیلددار هم در این مقاله ذکر شده است در نتیجه موارد ذکر شده در محتوا آشنایی با پچ پنل شیلددار میتواند تاثیر مثبت بر روی خرید شما داشته باشد.
بیشتر بخوانید: خرید پچ پنل
متاسفیم که این مطلب نتوانسته نظر شما را جلب کند. لطفا با نظرات و پیشنهادات خود، ما را در بهبود همیشگی سایت یاری دهید.
ثبت دیدگاه