فروش انواع تجهیزات فیبرنوری
آموزش

رفع گزارش کپی رایت برای فیلم یوتیوب

Author image placeholder زهرا فغانی ۲۲ تیر ۱۴۰۰
14171
blank
مطالعه: 8 دقیقه
14171
36

افرادی که از کپی رایت یا امتیاز نسخه برداری برخوردار هستند در هنگام محافظت از محتوای خود بسیار محتاط و هوشیار عمل می‌کنند. بعلاوه سرویس‌های اینترنتی زیادی برای کمک به آن‌ها در این امر وجود دارد که “Content ID” یوتیوب یکی از این سرویس هاست که بسیار با دقت عمل می‌کند. اگر شما به رفع گزارش کپی رایت برای فیلم یوتیوب علاقه مند هستید با این مقاله از برقچی با ما همراه باشید.

زیرا باید بدانید که اگر ویدیویی را در یوتیوب بارگذاری کرده و گزارش و یا ادعای کپی رایت دریافت کنید، با یک سیستم دقیق سر و کار دارید. و Content ID در یوتیوب برای کمک به دارندگان محتوا (آهنگسازان و ناشران) و توزیع کنندگان آنها در شناسایی، نظارت و کسب درآمد از موسیقی خود در YouTube ساخته شده است. برای آشنایی با این سیستم با مجله برقچی همراه باشید.

قوانین کپی رایت یوتیوب

کپی‌ رایت قانونی است که حق تولید، انتشار و فروش یک اثر را برای صاحب یا صاحبان آن اثر حفظ می‌کند. این قانون مانع انتشار غیرقانونی اثر دیگران می‌شود. اگر سیستم های یوتیوب تشخیص دهند که شما به نقض کپی رایت یک اثر پرداخته‌اید عواقبی دارد که شما را نیازمند به اقداماتی برای رفع گزارش کپی رایت برای فیلم یوتیوب خواهد کرد. با ما همراه باشید.


بیشتر بخوانید: قوانین کسب درآمد از یوتیوب


چرا گزارش Copyright strike یا ادعای نقض کپی رایت copyright claim دریافت می‌کنید؟

یوتیوب با تکنولوژی Content ID خود فیلم های بارگذاری شده را نسبت به پایگاه داده ای از محتوای صوتی و تصویری ارسال شده توسط دارندگان کپی رایت اسکن می‌کند. اگر هر محتوایی در یک ویدیوی بارگذاری شده مخصوصا موسیقی با محتوای پایگاه داده مطابقت داشته باشد، YouTube اخطار کپی رایت را ارسال می کند که نشان می دهد محتوای شخص ثالث در ویدیو شناسایی شده است.

برای رفع گزارش کپی رایت یوتیوب چیکار کنیم؟

  • فیلم را می‌توان مسدود (بلاک) یا حذف کرد.
  •  می توان ویدئو را بی صدا کرد.
  • برای کسب درآمد از محتوای مورد استفاده در ویدیو و جبران خسارت استفاده از محتوای صاحبان محتوا ، می توان از طریق تبلیغات شخص ثالث از ویدئو استفاده کرد (این متداول ترین اقدام است).

در چه مواردی فیلم یوتیوب گزارش نقض کپی رایت دریافت می‌کند؟

این لزوما به این معنی نیست که شما کار اشتباهی انجام داده اید و جرمی مرتکب شده اید. موارد زیادی اتفاق افتاده است که که سیستم Content ID محتوای شما را با محتوایی مشابه تطبیق داده اما در واقع همان محتوا نیست. این اتفاق به خصوص غالباً در موسیقی کلاسیک رخ می‌دهد. همچنین، موارد بسیاری وجود دارد که چندین شرکت مختلف حقوق کپی رایت را بر روی یک محتوای هنرمندی یا صاحبان اثری اعمال می‎‌کنند که خودشان روحشان نیز خبر دار نیست. این شرکت ها این کار را با طمع برای مطالبه خسارت انجام می‌دهند. در واقع ممکن است نویسندگان یا آهنگسازان ندانند که محتوای آنها در سیستم Content ID بارگذاری شده است. بنابراین به دریافت اخطار کپی رایت کاملا به شرایط بستگی دارد.

ممکن است اجازه استفاده از موزیک را داشته باشید و فیلم شما همچنان گزارش کپی رایت دریافت کند؟

این مورد نیز بسیار اتفاق می‌افتد و بسیار معمول است. حتی اگر از یک شرکت صدور مجوز موسیقی لایسنس گرفته باشید، موزیک را خریده باشید یا مستقیماً از مالک کپی رایت نیز لایسنس گرفته باشید ممکن است ادعای کپی رایت را برای ویدئو خود دریافت کنید. اما چرا؟

متأسفانه ، سیستم Content ID (مانند بسیاری از سیستم های بررسی کپی رایت در YouTube) طوری برنامه ریزی نشده تا به صورت خودکار تشخیص دهد مجوز دارید (حق استفاده از موسیقی) یا نه. هم‌چنین این سیستم نمی‌تواند تشخیص دهد شما در مورد استفاده از موزیک مورد نظر چه امتیازی دارید. به عنوان مثال ، نمی‌داند آیا شما حق استفاده از موزیک مربوطه به عنوان صدای پس زمینه ، برای اهداف بازرگانی یا تجاری ، یا امتیاز کسب درآمد از ویدیو در YouTube و غیره را دارید.

همچنین هیچ راهی برای تبادل اطلاعات خرید یا مجوز موزیک شما به طور خودکار با سیستم Content ID وجود ندارد. بنابراین نمی‌توان به طور خودکار در مورد اینکه شما مجوز را خریداری کرده اید و از حقوق  استفاده از موسیقی برخوردار هستید ، به مدعیان اطلاع داده شود. بنابراین شما همیشه باید بتوانید در مورد ادعای کپی رایت در یوتیوب اعتراض کنید و تأییدیه ای را به شاکی ارائه دهید که نشان دهد شما می توانید به طور قانونی از موزیک مورد نظر استفاده کنید.

حل مشکل گزارش کپی رایت موزیک لایسنس دار در یوتیوب

برای استفاده مجدد از موسیقی و رفع ادعای کپی رایت برای فیلم یوتیوب به نوعی اثبات داشتن لایسنس نیاز دارید. این ممکن است کپی توافقنامه لایسنس شما باشد. اگر مجوز را بصورت آنلاین خریداری کرده اید ، ممکن است توافق نامه برای مجوز “کاغذی” نداشته باشید. در این صورت ، شما باید یک لینک مستقیم به شرایط و ضوابط مجوز در آن وب سایت و یک لینک مستقیم به آهنگی که خریداری کرده اید ، ارائه دهید. بدون داشتن این اطلاعات ، رد ادعای کپی رایت در یوتیوب مشکل خواهد بود.

امروزه خرید مجوز مورد نیاز بصورت آنلاین در عرض چند دقیقه بسیار ساده است ، زیرا تعداد زیادی وب سایت موسیقی با حق امتیاز آزاد وجود دارد. در بعضی وب سایت ها مانند  NeoSounds.com با خرید یک موزیک با حق  امتیاز آزاد یک سند رسمی مجوز (یک گواهینامه مجوز PDF) دریافت می کنید که در صورت داشتن مشکل می تواند به راحتی در رفع مشکل کپی رایت یوتیوب به شما کمک کند. این سند شامل کلیه اطلاعات مورد نیاز مدعیان است ، مانند نام شخصی که به وی مجوز صادر شده است ، عناوین آهنگهای خریداری شده ، نام کلیه نویسندگان و ناشران ، پیوند اصلی آهنگ در وب سایت ، و شرایط و ضوابط دقیق مجوز تأیید دامنه حقوقی که به شما اعطا شده است.

راهکار های رفع گزارش کپی رایت برای فیلم یوتیوب

راهکار های رفع گزارش کپی رایت برای فیلم یوتیوب

راهکار های رفع گزارش کپی رایت برای فیلم یوتیوب

اگر به دلایل مختلفی ادعای کپی رایت copyright claim را گرفتید در شرایط مختلف چند راهکار دارید:

  • ادعا را با مدرک رد کنید: اگر فکر می‌کنید که این ادعا اشتباهی ثبت شده و  سیستم Content ID به نادرستی تشخیص داده است،  اعتراض خود را ثبت کنید. یا اگر برای موزیک خود لایسنس دارید لینک لایسنس خود را همراه با اعتراض خود بفرستید. اگر برای اعتراض خود دلیل معتبر نداشته باشید، صاحب محتوا ممکن است ویدئویی شما  را حذف و یوتیوب به شما اخطار یا strike دهد.
  • درخواست حذف اضطراری ویدئو را بدهید: اما اگر باور دارید که ادعای کپی رایت را نمی‌توانید رد کنید یا صاحب اثر حتما برای جبران خسارت اقدام خواهد کرد باید قبل از اینکه اخطار یا Strike بگیرید درخواست حذف فوری ویدئو را بدهید. البته باید این درخواست را ثبت کنید نه اینکه خودتان بدون اطلاع آن را حذف کنید.
  • موزیک را تغییر دهید: اگر ادعای کپی رایت برای موزیک باشد می‌توانید آن را با آهنگ‌های بدون کپی رایت که  audio library خود یوتیوب به شما پیشنهاد می‌کند جایگزین کنید. شما حتی می‌توانید می‌توانند از ابزارهای جایگزین‌، حذف یا برش آهنگ استفاده کنید.
  • صاحبان اثر کپی رایت دار را در سود ویدئوی خود شریک کنید: اگر شما از ویدئو مورد نظر یا از کانال خود درآمدزایی دارید می توانید پیشنهاد واگذاری سود ویدئو یا شریک شدن قسمتی از آن را با صاحبان اثر بدهید.
  • قسمتی که کپی‌رایت دارد را از داخل ویدئو حذف کنید: این امکان وجود دارد که ویدئو را ادیت کنید تا قطعه مدنظرتان حذف شود.
  • هیچ کار خاصی نکنید: اگر ادعای صورت گرفته را قبول دارید، لازم نیست اقدام خاصی انجام دهید. اگر صاحب اثر در ۳۰ روز آینده اقدامی انجام ندهد، مهلت رسیدگی به ادعا تمام می‌شود. وقتی اعتراض ‌تان را ثبت می‌کنید، صاحب اثر مطلع می‌شود و تا ۳۰ روز فرصت دارد تا جواب بدهد.

مراحل رفع گزارش کپی رایت برای فیلم یوتیوب (dispute copyright claim)

  • به Video Manager وارد شوید.
  • از قسمت منوی سمت چپ، روی گزینه ویدئو  که حاوی پیام “matched third party content” یا پیام “video is blocked in some countries” باشد کلیک کنید.
  • یا می‌توانید از قسمت Restriction column موس را بر روی کلمه Copyright claim بیاورید و با ظاهر شدن SEE DETAILS روی آن کلیک کنید.
  • روی لینک “I believe this copyright claim is not valid” یا “dispute” کلیک کنید.
  • سپس در ادامه روی گزینه “I have a license or written permission from the proper rights holder to use this material”  کلیک کنید. در ادامه در این مرحله می‌توانید اسنادی برای رفع ادعا نیز وارد کرده و سپس اعتراض (dispute) خود را تایید کنید.

بیشتر بخوانید: بهترین مرورگر اینترنت برای ویندوز چیست؟


پیشگیری از دریافت گزارش کپی رایت برای فیلم یوتیوب

 

پیشگیری از دریافت گزارش کپی رایت برای فیلم یوتیوب

پیشگیری از دریافت گزارش کپی رایت برای فیلم یوتیوب

شاید فکر کنید قوانین کسب درآمد از یوتیوب بسیار سختگیرانه بوده و شما قادر نخواهید بود محتوای مجاز در کانال خود بگذارید. بسیاری از آهنگ‌ها و فیلم ها اجازه بازنشر دارند  و بسیاری از سایت ها موزیک بدون کپی رایت رائه می‌دهند. بنابراین به طور کلی شما دو راه کار برای پیشگیری از مشکل دار شدن ویدئو خود دارید:

1.بررسی محدودیت ها : از کجا بفهمیم موزیک یوتیوب کپی رایت دارد؟

به عنوان مثال شما می توانید با مراجعه به YouTube Library از آرشیو آهنگ های بدون کپی رایت استفاده کنید و با توجه به مقدار زمانی که نیاز دارید آهنگ مورد نیاز خود را یافته و دانلود کنید. شما هم‌چنین می‌توانید ویدئوهایی که محدودیت دارند را بررسی کنید. برای اینکه ببینید از چه ویدئوهایی نیز می‌توانید برای استفاده در محتوای خود استفاده کنید می‌توانید به قسمت محدودیت های ویدئویی (video restrictions) مراجعه کنید. محدودیت های ویدئویی نیز به مسائلی از قبیل محتوای مناسب کاربران زیر 18 سال و حق نسخه برداری می‌پردازد. برای اینکار وارد YouTube Studio شوید. از منوی سمت چپ، محتوا را انتخاب کنید. در برگه uploads ، فیلم خود را در لیست پیدا کنید و ستون restriction را علامت بزنید. اگر محدودیتی ذکر شده است ، می توانید بالای آن حرکت کنید تا اطلاعات بیشتری کسب کنید و مشکل را برطرف کنید. اگر ویدئو مورد نظر شما مشکلی نداشت شما می‌توانید از آن در محتوای خود استفاده کنید.

2. آهنگ و موزیک بدون کپی رایت یوتیوب دانلود کنید

شاید برای شما پیش آمده باشد که به دنبال آهنگ های بدون کپی رایت خارجی یا موزیک گیمینگ بدون کپی رایت باشید اما دسترسی محدود به آهنگ‌های تکراری داشته باشید. در این صورت بهتر است با ما همراه باشید تا در ادامه راهکاری برای این مشکل به شما ارائه دهیم:

3 منبع کاملا رایگان برای دانلود آهنگ بدون کپی رایت یوتیوب:

قبل از هرچیزی باید بدانید موزیک بدون حق امتیاز به معنای رایگان بودن موسیقی نیست. این فقط به این معنی است که شما یک بار برای صدور لایسنس هزینه کرده و می توانید از آن در هر حال و هر زمان که بخواهید بی نهایت بار  استفاده کنید. البنه منابعی وجود دارند که شرایط را برای شما آسان‌تر خواهند کرد.

1.YouTube Audio Library : در بخش  create یوتیوب کتابخانه صوتی یا Audio Library آنها را پیدا خواهید کرد. این شامل یک دسته از موسیقی از ژانرهای مختلف بوده و شما می توانید از هر آهنگ به صورت رایگان در محتوای ویدیویی خود استفاده کنید.

2.Free Music Archive : در بخش Music for Video از این وبسایت ، آهنگ های مختلفی وجود دارد که دارای مجوزهای مختلف هستند. بدین صورت که برخی فقط برای استفاده غیر تجاری هستند ، برخی دیگر به انتساب نیاز دارند و غیره. برای اطلاعات بیشتر در مورد مجوزهای خاص ، می توانید به بخش سوالات متداول آنها مراجعه کنید.

3.SoundCloud : همان‌طور که می‌دانید نوازندگان و دی جی های آماتور از آن برای آپلود و به اشتراک گذاری موسیقی خود استفاده می کنند. اما SoundCloud منبع عالی موسیقی برای استفاده در  فیلم های شماست. می توانید جستجوی خود را فیلتر کنید تا آهنگ هایی را که دارای مجوز هستند استفاده کنید. به عنوان مثال موسیقی پس زمینه background music را تایپ کنید یا مواردی مانند ““uplifting background music” ، “ambient beat” و غیره را امتحان کنید.

دستورالعمل استفاده از آهنگ دارای لایسنس در یوتیوب:

در قسمت description هر ویدئویی که آپلود می‌کنید بهتر از موارد ذکر شده را بنویسید:

[اسم فایل موزیک] :Song
نام صاحب اثر Music provided by
آدرس کانال صاحب اثر /Link: https://www.youtube.com/channel/

جمع بندی

همانطور که در مقاله رفع ادعای کپی رایت برای فیلم یوتیوب اشاره شد فهمیدیم که افرادی که از کپی رایت یا حق نسخه برداری برخوردار هستند در هنگام محافظت از محتوای خود بسیار محتاط و هوشیار عمل می‌کنند و برای پیگیری حق خود از سرویس های مانند  “Content ID” یوتیوب کمک می‌گیرند که بسیار با دقت و سختگیرانه عمل می‌کند. هم‌چنین دلایلی در این مقاله به دلایلی که ممکن است شما ادعای کپی رایت دریافت کنید و عملکردهایی برای رفع این نوع ادعا پرداختیم. در ادامه آموختیم که چگونه از دریافت ادعای کپی رایت دوری کنیم. امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشد. ای اینکه همراه ما بودید از شما متشکریم.


بیشتر بخوانید: ساخت جیمیل ، تمام آنچه باید در مورد ساختن جیمیل بدانید


همچنین شما می‌توانید با مرکز مشاوره و راهنمایی تیم برقچی با شماره 35000020-021 در تماس باشید تا مشاورین ما در اسرع وقت پاسخگوی شما باشند.
4.7/5 - (7 امتیاز)
اشتراک گذاری مطلب
blank
blank blank

مراحل کار برقچی

درخواست خرید
مشاوره و راهنمایی
اعلام قیمت
صدور پیش‌فاکتور
آماده‌سازی کالا
ارسال کالا در همان روز
صدور فاکتور
تسویه نهایی
ارسال کالا
در همان روز

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • blank
    Ramazan
    ۱۱ فروردین ۱۴۰۳

    سلام و خسته نباشید
    ویدیو که اسکنر ریکورت بگیریم امکانش هست کپی رایت شوه

    پاسخ
  • blank
    محمد امین
    ۱ بهمن ۱۴۰۲

    من یه کانال یوتیوب زدم و داخل فعالیت میکردم همه چی خوب پیش می‌رفت هم بازدید هم مشترک کانالم الان نمیتونم وارد جمیل بشم میگه این کنش مجاز نیست چیکار کنم درست شه لطفا راهنمایی کنید

    پاسخ
  • blank
    ناشناس
    ۲۳ آبان ۱۴۰۲

    خودم سریال گذاشتم حق نشر نداشته…
    طرف کانال منو دیده اون سریالو گذاشتم…چن روز بعد از من اومده سریالو گذاشته برای من حق نشر زده!!
    حالا اون فارسی گذاشته من انگلیسی و عربی گذاشته بودم ولی انقدر بخیلن که خدا میدونه…
    انگار ماله باباشونه هر چی ببینن هر کانالی میذاره سریع میرن حق نشر میزنن خودشون میذارن!!!!
    من نمیدونم چرا یویتوب ادعای حق نشر اینارو قبول میکنه… اصلا سریاله تو کانالش نبوده بعد ما گذاشته… تازه هنوز کاملم نذاشته دو قسمت گذاشته برای کل قسمت هایی که ما گذاشتیم حق نشر زده!!! دیدم کسانی سریاله رو ده سال قبلم گذاشته بودن بخاطر این طرف که چند روزه اومده حق نشر زده پاک شده ویدئوهاشون!!!!
    بساطی شده…هر چی سریال تو تلوبیون سایت صداوسیماست میرن برمیدارن میذارن ادعای حق نشر میکنن!!!!
    فقط دلم میخواد خود صداوسیما بیاد مالکیتش و به یوتیوب ارسال کنه ادعای اینارو باطل کنه راحت بشیم!
    مسخره اش و در اوردن!
    منم دیدم اینطوری میکنن منم برای اونا حق نشر زدم! هر کی به هر کیه دیگه!

    پاسخ
  • blank
    یک گیمر
    ۷ مهر ۱۴۰۲

    سلام، من یک ویدیو به اشتباهی با یک موزیک و عکس و پس زمینه با سایز اشتباهی بارگذاری کردم و بعدم حذفش کردم و یک ویدئوی دیگر از اون با همان آهنگ و عکس ولی فقط سایز پس زمینش فرق میکنه، ولی از ابتدای کار من حق نشر دریافت کردم، حالا چطوری اعتراض بزنم و برای ویدئوی دیگری هم که از دو خواننده گذاشتم فقط اسم آهنگ فرق می‌کنه و اون یک دونه اثرشان در یوتیوب ثبت نشده، ولی حالا ادعای حق نشر خورده، چیکار کنم که مثل بقیه که نسخه کپی رایت بک موزیک را بدون مشکل میزارن و با مشکل کپی رایت روبه رو نمی‌شوند، منم همونطوری ویدیو میوزیک بگذارم؟

    پاسخ
    • blank
      ریحانه جعفری
      ۸ مهر ۱۴۰۲

      سلام
      در پاسخ به ادعای حق نشر، شما می‌توانید اطلاعات مرتبط با مجوزها و توافق‌نامه‌های خود را به یوتیوب ارائه دهید تا ثابت کنید که شما حق استفاده از محتوای موزیک و تصاویر را داشته‌اید.

      پاسخ
  • blank
    سارا سعادت
    ۶ مرداد ۱۴۰۲

    سلام وقت بخیر امیدوارم عالی باشین🍀
    میشه لطفا بگین اگه توی ویدیومون از فیلم و سریال استفاده کنیم مثلا داریم غذا میخوریم بعد کنارش داریم فیلمم میبینم و بخوایم توی ویدیو های بلندمون نشون بدیم اون فیلم رو، اینجوری کپی رایت میخوره؟

    پاسخ
  • blank
    رضا
    ۲۸ خرداد ۱۴۰۲

    سلام و عرض ادب خسته نباشید خدمت شما. یه سوال داشتم اونم اینه که اگر ویدیوی من کپی رایت بخوره و صاحب اثر تا ۳۰ روز هیچ اقدامی نکنه در امد حاصل از اون ویدیو برای خودمه؟؟

    پاسخ
  • blank
    مهدی
    ۲۱ فروردین ۱۴۰۲

    با سلام،content strike تو عملکرد کانال تاثیر داره؟مثلا باعث کاهش ساجسشن میشه؟

    پاسخ
  • blank
    مرتضی حسین پور
    ۱۰ فروردین ۱۴۰۲

    سلام اگه فیلم فوتبالی خودم ویرایش کنم بزارم کانالم کپی رایت میخوره؟؟

    پاسخ
    • blank
      ریحانه جعفری
      ۱۵ آذر ۱۴۰۲

      سلام اگر قوانین کپی رایت رو حین ویرایش رعایت کنید، خیر.

      پاسخ
  • blank
    مهدیان
    ۸ اسفند ۱۴۰۱

    ممنون بابت توضیحات کامل

    پاسخ
    • blank
      رضا میرزایی
      ۱۱ اسفند ۱۴۰۱

      خواهش میکنم

      پاسخ
  • blank
    M.najm
    ۱۵ بهمن ۱۴۰۱

    سلام وقتتون بخیر
    من یه سوالی داشتم …..اگه بخوام فیلم های آموزش ژست عکاسی رو تو یوتیوب بزارم ولی چون از اینستاگرام جمع آوری کردم و چهره ی خودم نیست ممکنه عرور کپی رایت بخورن؟

    پاسخ
    • blank
      رضا میرزایی
      ۸ اسفند ۱۴۰۱

      سلام وقت شما هم بخیر
      بله

      پاسخ
  • blank
    علی
    ۱ بهمن ۱۴۰۱

    سلام و وقت بخیر،من میخواستم یه کانالی درست کنم که برای هر فیلم خودم یک تریلر چند دقیقه ای درست کنم ایا این کار از نظر یوتوب کپی رایت محسوب میشه؟ اگه اره ممنون میشم راهنمایی کنین که چیکار میشه کرد تا کپی رایت محسوب نشه بخصوص اگه بخوام درامد داشته باشم،ممنون ازتون

    پاسخ
  • blank
    علی وفادوست
    ۲۵ دی ۱۴۰۱

    اگه من صدای یک فرد مشهور مثل ویلیام رو از سایت soundscloud دانلود کنم بعد تو پریمیر با اون ویدیو انگیزشی درست کنم مثلا ویدیو های کوتاه،کنار هم قرار بدم و ویدیو بسازم و تو دیسکریپشن هم اسم ویلیام رو بنویسم هم تو ویدیو کپی رایت میگرم؟

    پاسخ
  • blank
    خانم کامرانی
    ۱۴ آبان ۱۴۰۱

    سلام کانال من دیروز متاسفانه غیرفعال شد چون اخطار گرفتم واسه خاطر گذاشتن چند فیلم سینمایی حالا چیکار کنم؟چطوری میتونم دوباره فعالش کنم؟

    پاسخ
    • blank
      رضا نصیری
      ۲۶ آذر ۱۴۰۱

      سلام باید به پشتیبانی یوتیوب از ایمیل خودتون یه درخواست بدید و اعلام کنید که این موضوع رو نمیدونستید . و اگه درخواستتون به زبان انگلیسی باشه بهتره و فیدبک بهتری میگیرید.

      پاسخ
  • blank
    مهسا
    ۱۳ آبان ۱۴۰۱

    ویدیو من را ریپورت زدن حالا یوتیوب به دلیل نقض قوانین و scam ویدیو رو حذف کرده و یک کاپی رایت استرایک داده برا کانالم حالا من چیکار کنم ؟ 😓💔

    پاسخ
    • blank
      رضا نصیری
      ۲۶ آذر ۱۴۰۱

      سلام باید به پشتیبانی یوتیوب از ایمیل خودتون یه درخواست بدید و اعلام کنید که این موضوع رو نمیدونستید . و اگه درخواستتون به زبان انگلیسی باشه بهتره و فیدبک بهتری میگیرید.

      پاسخ
  • blank
    سسسسسسسس
    ۲۳ مهر ۱۴۰۱

    ببخشید تا چقد میتونیم از موزیک کپی رایت دار استفاده کنیم؟ یعنی چند ثانیه حق داریم

    پاسخ
    • blank
      رضا نصیری
      ۸ آبان ۱۴۰۱

      استفاده از موزیک کوتاه ( ۵ثانیه ای) هم ریسک اخطار برای کانال را درپی خواهد داشت. بهتر است از موزیک‌های مشمول قوانین کپی رایت، استفاده نکنید.

      پاسخ
  • blank
    محمد
    ۱۹ مهر ۱۴۰۱

    سلام خدمت شما من حدود 3 ماه یوتیوب شروع کردم ولی یه چیزی مغزم درگیر کرده ی شخص کانال دیگه ی فیلم میزاره آهنگ بک‌گراند 5.6تا استفاده می‌کنه ولی ن لینکی ن چیزی می‌دونم کپی رایت داره فقط اسم آهنگ میزاره همین .ن تگ می‌کنه ن چیزی فقط می‌نویسه اینم کپی رایت نمی‌گیره

    پاسخ
  • blank
    کیان
    ۱۴ شهریور ۱۴۰۱

    سلام
    اگر بخوایم فیلمای سینمایی قدیمی ایرانی بذاریم
    بازهم کپی رایت میخوره ؟!
    چطوری حق کپی رایت بگیریم ؟!

    پاسخ
    • blank
      سیدحامد علوی
      ۱۹ شهریور ۱۴۰۱

      باید ببنی که فیلم مورد نظرت قبلا کسی در سیستم content id یوتیوب ثبت شده یا نه

      پاسخ
      • blank
        سید محمد
        ۸ خرداد ۱۴۰۳

        چجوری باید چک کنیم؟؟

        پاسخ
  • blank
    امیر
    ۹ مرداد ۱۴۰۱

    ایا میشه به سکانس فیلم سینمایی خارجی ری اکت کرد به طوری که کپی رایت نخوره؟

    پاسخ
    • blank
      سیدحامد علوی
      ۹ مرداد ۱۴۰۱

      آره میشه به شرط اینکه یک تغییر کوچیک مثل عوض کردن آهنگ پس زمینه فیلم اعمال بشه رباط یویتوب متوجه نشه

      پاسخ
      • blank
        سید محمد
        ۸ خرداد ۱۴۰۳

        من از آپارات خلاصه بازیای فوتبالی دانلود میکنم ولی تو یوتیوب کپی رایت میده
        چیکار کنم مشکلم رفع بشع؟؟

        پاسخ
        • blank
          رضا میرزایی
          ۱۶ خرداد ۱۴۰۳

          چون از محتوا به اصطلاح کپی استفاده کردید
          پیشنهاد میشه محتوا یونیک تولید و بارگذاری کنید
          همچنین میتونید ویدیو رو ادیت کنید

          پاسخ
  • blank
    ممد
    ۸ تیر ۱۴۰۱

    سلام ،من اگر بخوام یه کانال بزنم و در اون سوتیهای فیلم،معرفی فیلم،و…. استفاده کنم و تکه هایی از فیلم رو استفاده کنم چه تایم از فیلم رو میتونم قرار بدم ؟
    ممنون میشم پاسخ بدید❤

    پاسخ
    • blank
      سیدحامد علوی
      ۱۰ مرداد ۱۴۰۱

      حداقل باید بالای 45 ثانیه باش تا جز شورت ویدیو محسوب نشه تا بتونید برای مانیتاز شدن استفاده کنید

      پاسخ
  • blank
    رضا رسولی
    ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱

    من کلی کانال یوتیوب دیدم که فیلم و سریال میزارن حدود ۱ سال و ۲ ساله میزارن کپی رایتی هم در کار نیست چرا اینا کپی رایت نمیخورن ولی ما جرعت نمیکنیم یه کلیپ بزاریم کپی رایت میخوره ، میدونم از صاحب اثر هم مجوز ندارن چرا کپی رایت نمیخورن

    پاسخ
    • blank
      سیدحامد علوی
      ۷ اردیبهشت ۱۴۰۱

      ویدیویی که دارای مجوز کپی رایتینگ نیست میتونه منتشر بشه منتهی هیچ اثری در درامدزایی کانال نمیتونه داشته باش یعنی واچ تایمش در کانال مورد اثر قرار نمیگیره

      پاسخ
  • blank
    کارن
    ۲۷ دی ۱۴۰۰

    با سلام خدمت شما لطفا درباره اینکه چگونه شناسه محتوا یا همون محافظت از محتواها ی کانال از طزیق کانتت ایدی داشته باشیم رو بگید مثال شخصی فعالیت موسیقی میکنه چگونه از خدمت کانتت ایدی بهرمند شه ممون اگر راهنمایی کنید

    پاسخ
    • blank
      سیدحامد علوی
      ۶ بهمن ۱۴۰۰

      مرسی از پیشنهادتون. بله حتما

      پاسخ

مقالات مرتبط

blank