پاور بانک امروزه به ابزاری کاربردی تبدیل شده است. استفاده از پاوربانک در زمانهایی که هیچ پریز برقی در دسترس نیست، بسیار مفید است. برای خرید پاوربانک نکاتی وجود دارد که بهتر است در نظر بگیرید تا بتوانید دستگاه مورد نیاز خود را خریداری کنید. در واقع شما با مطالعه راهنمای خرید پاور بانک میتوانید مناسبترین پاوربانک مناسب با نیاز خود را تهیه کنید. برای آشنا شدن با این تکنیکها با مجله برقچی همراه باشید.
منبع مقاله:
راهنمای خرید پاوربانک
ظرفیت پاوربانک
اولین نکته مورد بررسی در این راهنمای خرید پاور بانک ظرفیت است. واحد اندازهگیری ظرفیت پاوربانک، میلی آمپر ساعت (mAh) است. حال پرسشی که پیش میآید این است که دوست دارید دستگاههای الکترونیکی خود را چند بار بدون شارژ پاوربانک، شارژ کنید؟ این سوالی است که ظرفیت پاوربانک میتواند به آن پاسخ دهد. یک سوال مهم دیگر این است که برای چه دستگاهی میخواهید از پاوربانک خود استفاده کنید؟ یک لپتاپ توان بیشتری نسبت به گوشیهای هوشمند نیاز دارد. یک گوشی هوشمند را می توان با یک پاوربانک ۳.۳۵۰ میلیآمپر ساعت، شارژ کرد اما یک لپتاپ به توان بیشتری نیاز دارد. به یک پاوربانک لپتاپ نیاز دارید؟ از یک پاوربانک با ظرفیت ۳۰.۰۰۰ میلیآمپر ساعت یا بالاتر استفاده کنید.
پاوربانک چند میلیآمپری بخریم؟
همانطور که اشاره شد، واحد اندازهگیری ظرفیت شارژ کردن پاوربانک با میلیآمپر ساعت محاسبه میشود. قبل از خرید پاوربانک ابتدا باید ظرفیت مورد نیاز خود را محاسبه کنید تا بیجهت هزینه اضافی نکنید. اگر میخواهید فقط از پاوربانک برای شارژ کردن گوشی هوشمند خود استفاده کنید، نیاز شما با فردی که تمایل دارد همزمان از پاوربانک برای شارژ کردن گوشی هوشمند، ساعت هوشمند، تبلت و حتی هنسفری بیسییم استفاده کند، متفاوت خواهد بود. پس در اولین قدم ظرفیت باطری مورد نیاز را از طریق مشخص کردن دشتگاههایی که به پاوربانک نیاز دارند، مشخص کنید.
-
شدت جریان ورودی و خروجی پورت پاوربانک چیست و چه کاربردی دارد؟
نکته دوم مورد بررسی در این راهنمای خرید پاور بانک میزان ورودی و خروجی این وسیله است. پاوربانکهای امروزی به قدری پیشرفته هستند که نیازی به انتخاب برای این سوال ندارید. تنها برخی از مدلهایی که امروزه در فروشگاهها هستند ممکن است ورودی یا خروجی درستی برای دستگاههای موبایل شما نداشته باشند. بنابراین همیشه مشخصات ورودی و خروجی را بررسی کنید که کدام دستگاهها با پاوربانک سازگار هستند.
این مطلب را از دست ندهید: نحوه تنظیم مودم
-
قیمت و کیفیت
ما به شما در این راهنمای خرید پاور بانک میگوییم که اگر در جستجوی یک پاوربانک عالی هستید که با نیازهای شما مطابقت داشته باشد، باید به چیزی فراتر از تصاویر نگاه کنید. نگاهی به مشخصات بیندازید و تصمیم بگیرید که چه مشخصاتی برای استفاده شما از پاوربانک مهم هستند. گاهی اوقات یک مدل ارزانتر با نیازهای شما مطابقت ندارد و پاوربانک ارزان ممکن است تا زمانی که شما میخواهید عمر نکند. یک دلیل خوب دیگر برای نگاه به نسبت قیمت و کیفیت، بار اضافی است. برخی از پاور بانکهای ارزان میتوانند بیش از اندازه بار الکتریکی ارسال کنند و تجهیزات الکترونیکی شما را خراب کنند. همه پاور بانکهای ما مورد آزمایش قرار گرفته و تمام نکات ایمنی اروپا را رعایت میکنند.
-
اندازه (Tip 4: Size)
زمانی که هیچ پریز برقی در دسترس نیست، استفاده از یک پاوربانک بسیار آسان است و شما وسایل الکترونیکی خود را در مسیر رسیدن به مقصد شارژ میکنید. به همین دلیل نکته بعدی مورد بررسی در این راهنمای خرید پاور بانک اندازه است. اندازه پاوربانک بسیار مهم است زیرا شما باید پاوربانک را با خودتان حمل کنید. یک پاوربانک برای گوشی هوشمند یا تبلت شما باید بهگونهای باشد که در جیب شما جا بگیرد، برای مثال شارژر همراه تی پی-لینک مدل TL-PB5200 با ابعاد کوچک و وزن سبک خود، میتواند انتخاب مناسبی برای شما باشد.
-
ظرفیت اسمی مهم نیست، بر اساس ظرفیت واقعی انتخاب کنید
برای محاسبه ظرفیت واقعی پاوربانک کار سختی ندارید. فرمول محاسبه ظرفیت واقعی پاوربانک به این صورت است که عدد راندمان را ضربدر عدد ظرفیت اسمی پاوربانک کنید. اگر عدد راندمان درج نشده، آن را 80 درصد مد نظر قرار بدهید. بطور کلی ظرفیت واقعی، بیست درصد پایینتر از ظرفیت اسمی است. بطور مثال اگر پاوربانک شما دارای ظرفیت اسمی 4000 میلیآمپر ساعت باشد. ظرفیت واقعی حدود 3000 میلی آمپر ساعت است.
-
تعداد پورت خروجی
نکته بعدی در راهنمای خرید پاور بانک تعداد خروجی های یک پاوربانک است. خروجی پاوربانک همان درگاه یو اس بی (USB) روی پاوربانک است که شما میتوانید بوسیله یک کابل شارژر دستگاه هوشمند خود را شارژ کنید.
بعضی از پاور بانک های موجود و البته جدید مجهز به کابل شارژ سرخود برای شارژ گوشی هوشمند هستند این نکته مخصوص عزیزانی است که همیشه کابل شارژ خود را فراموش میکنند.
نکته دیگری که جالب توجه است اینه که برخی از پاوربانک ها بهمراه کابل لایتنینگ که مخصوص گوشی های اپل است می باشند که قیمت اینگونه پاوربانک ها بیشتر از سایر پاور بانک ها است.
اگر شما می خواهید بیش از یک دستگاه را هم زمان بوسیله یک پاوربانک شارژ کنید نیاز دارید که پاوربانکی را بخرید که بیش از یک درگاه خروجی داشته باشد.
کاربرد پاور بانک
یکی دیگر از موارد مهم در راهنمای خرید پاور بانک توجه به کاربرد آن است. یک پاور بانک را میتوان برای بیش از یک هدف مورد استفاده قرار داد. یک دانشآموز زمانی که هیچ پریز برقی در دسترس نیست میتواند از یک پاوربانک در اتوبوس به مدرسه استفاده کند، یک کوهنورد میتواند از پاوربانک برای استفاده از گوشی هوشمند خود استفاده کند وقتی که نیاز به ارسال یک سیگنال اضطراری دارد یا یک متخصص بقا میتواند از یک پاوربانک در فضای باز استفاده کند وقتی در طوفان گیر افتاده است.
یک پاوربانک برای شارژ گوشی هوشمند یا تبلت شما در مواقعی که هیچ پریز برقی در دسترس نیست، بسیار مفید است. شما میتوانید از یک پاوربانک برای دستگاههای بیشتر از فقط گوشی هوشمند، تبلت و لپتاپ خود استفاده کنید. همچنین میتوانید دوربین، چراغ LED قابلحمل و هر دستگاه دیگری را با یک ورودی USB-C یا USB شارژ کنید.
برای طول عمر بیشتر از پاوربانک خود بیشترین استفاده را بکنید
نکته مهمی که لازم است در این راهنمای خرید پاور بانک به شما بگوییم این است که یک پاوربانک میتواند وقتی آن را شارژ نمیکنید، توان خود را از دست بدهد. حتی وقتی برای چند ماه یا چند سال آینده از پاوربانک استفاده نمیکنید، باید هر از چند گاهی آن را شارژ کنید. توصیه ما در این راهنمای خرید پاوربانک به شما این است که همیشه باید پاوربانک خود را زمانی که مدت زیادی است از آن استفاده نکردهاید، شارژ کنید. در این صورت شما طول عمر پاوربانک خود را افزایش خواهید داد.
این مطلب را از دست ندهید: جلوگیری از هک شدن مودم
انواع پاور بانک
ترکیب یک پاور بانک با یک پنل خورشیدی قابلحمل
ما در این راهنمای خرید پاور بانک به شما توصیه میکنیم که باتریهای خود را کاملا دوستدار محیط زیست شارژ کنید. این امر زمانی امکانپذیر است که شما استفاده از یک پاوربانک را با یک پنل قابلحمل خورشیدی ترکیب کنید. شما میتوانید پاوربانک خود را با پنل خورشیدی قابلحمل شارژ کنید و دستگاههای خود را با پاوربانک شارژ کنید. یا میتوانید دستگاههای الکترونیکی خود را مستقیما با پنل قابلحمل خورشیدی شارژ کنید. این ترکیب نه تنها دوستدار محیطزیست لست، بلکه بسیار سرگرمکننده نیز هست!
-
پاوربانک مخصوص گوشی هوشمند و تبلت
وزن و اندازه از شاخصهای مهم برای انتخاب پاوربانک مخصوص گوشی هوشمند و تبلت است. از برندهای معروف در این دسته میتوان به لمون، دبلیو اس تی، انکر، شیامی، سیلیکون پاور نام برد. اما اگر این سوال را دارید که چه مدلی بخریم باید بگم میتوانید پاوربانک شیائومی مدل Redmi PB200LZM را تهیه کنید که جز خوبای بازار هست.
پاوربانک مخصوص لپتاپ
اگر از آن دسته از افرادی هستید که دائما با لبتاپ خود سفر میکنید حتما وجود یک منبع انرژی همراه را حس کردید. برای پاسخ به این نیاز لازم است شما پاوربانک بالای 16 ولت استفاده کنید. از مدلهای مطرح میتوان به پاوربانک Omni 20 USB-C و اوربانک Sandberg Powerbank 20000 نام برد.
پاروبانکهای هوشمند
این نوع پاوربانکها بر اساس جریان ورودی باطری دستگاه، قدرت تشخیض دارند. یعنی اینکه شدت جریان خروجی شناور دارند و بهترین و مناسب ترین شدت جریان خروجی رو به دستگاه متصل میدهند که این باعث میشود شارژ ایمنی داشته باشید. پیشنهاد ما خرید پاوربانک Moshi IonSlim 5000 است که یک پاوربانک مولتی شارژ است که میتواند هر دستگاهی را به صورت ایمن شارژ کند.
این مطلب را از دست ندهید: افزایش سرعت مودم و تقویت سیگنال وای فای
گوشی هوشمند من چه باتری دارد و چه پاوربانکی بخرم؟
ظرفیت باتری هر گوشی هوشمند متفاوت است. در ادامه این راهنمای خرید پاور بانک، لیستی از بهترین گوشیهای هوشمند و ظرفیت هر مدل است. ما در این راهنمای خرید پاوربانک، تضمین نمیکنیم که هر مدل مقدار میلیآمپر ساعت دقیق ذکر شده را دارد.
آیفون 6s – 1.715 mAh
آیفون 6s پلاس – 2.750 mAh
آیفون 6 – 1.0810 mAh
آیفون 6 پلاس – 2.915 mAh
آیفون 5s – 1.570 mAh
آیفون 5 – 1.440 mAh
آیپد Air 2 – 7.340 mAh
آیپد Air – 8.827 mAh
آیپد مینی 4 – 5.124 mAh
سامسونگ گلکسی S6 edge plus – 3.00 mAh
سامسونگ گلکسی S6 edge – 2.600 mAh
سامسونگ گلکسی S6 – 2.550 mAh
سامسونگ گلکسی S5 – 2.800 mAh
سامسونگ گلکسی Tab S2(9.7 اینچ) – 5.870 mAh
وان پلاس 2 – 3.300 mAh
الجی G5 – 2.800 mAh
الجی G4 – 3.00 mAh
الجی G3 – 3.00 mAh
گوگل Nexus 6 – 3.220 mAh
هوآوی Mate 6 – 2.700 mAh
زمانی که ظرفیت پاوربانک را به ظرفیت گوشی هوشمند یا تبلت تقسیم میکنید، میتوانید محاسبه کنید که چند بار میتوانید گوشی هوشمند خود را با یک پاور بانک کاملا شارژ شده، شارژ کنید.
راهنمای خرید پاور بانک و مراقبت از آن
یکی از نکات حائز اهمیت در خرید پاور بانک و انتخاب بهترین پاور بانک، دقت به نکات ایمنی و استانداردهای این دستگاه است. برای پرداختن به ویژگیهای امنیتی پاوربانک زمان زیادی لازم است ولی در این مقاله که عنوان آن راهنمای خرید پاور بانک است، فقط خلاصهای از این موارد را بیان میکنیم :
- حفاظت در مقابل اتصال کوتاه
- حفاظت در برابر ولتاژ بالا
- حفاظت در مقابل شارژ بیش از حد
- حفاظت در مقابل دمای بالا
- حفاظت در مقابل ولتاژ خروجی
.
حفاظت در مقابل اتصال کوتاه :
اتصال کوتاه به این معناست که به هر دلیلی میان جریان ورودی و جریان خروجی پاور بانک اتصال برقرار شود، اینجاست که پاوربانک خودش خودش را شارژ میکند و این یعنی عملکرد اشتباه چرا که بعد از زمان اندکی پاوربانک حرارت زیادی تولید کرده و باعث مشکلات زیادی همچون ترکیدن باتری یا آتش گرفتن دستگاه می شود !!! خوب اگر دستگاه پاور بانک شما از استاندارد مقابله با اتصال کوتاه بهره ببرد شما قاعدتاً به چنین مشکلی بر نخواهید خورد.
حفاظت در برابر ولتاژ بالا :
این مورد زمانی که ولتاژی بیش از حد مجاز وارد دستگاه پاوربانک شما شود وارد عمل شده و سریعاً جریان شارژ را قطع خواهد کرد که به دستگاه شما آسیبی وارد نشود.
حفاظت در مقابل شارژ بیش از حد :
اگر پاور بانک شما از این ویژگی پیشتیبانی نمیکند به این معناست که تا زمانی که به برق متصل باشد در حال شارژ شدن است و این یعنی که عمر باتری پاوربانک شما در حال کم شدن است، پس باید پاور بانکی را بخرید که از قابلیت Overcharge پشتیبانی کند و زمانی که شارژ باتری پاوربانک شما کامل شد جریان شارژ را قطع کند تا به دستگاه شما آسیبی وارد نشود.
حفاظت در مقابل دمای بالا :
همانطور که از اسمش پیداست زمانی که دما و حرارت پاوربانک بیش از حد استاندارد شود، تمام جریانهای ورودی و خروجی را قطع کرده تا دمای آن به حالت عادی خود برسد و مجدد کار شارژ را انجام دهد.
البته اگر همچنان نگران این موضوع هستید میتوانید پاوربانکی را بخرید که از باتری های لیتیوم-پلیمری ساخته شده باشد چرا که این نمونه از باتری ها، درصد این مشکل ایمنی را به صفر رسانده است.
حفاظت در مقابل ولتاژ خروجی :
این مورد زمانی وارد مدار میشود که شارژ پاور بانک شما در حال اتمام باشد و با افت ولتاژ روبرو شود، در این زمان ویژگی حفاظت در مقابل ولتاژ خروجی وارد عمل شده و جریان را بطور کامل قطع خواهد کرد تا به دستگاه شما آسیبی وارد نشود.
بهترین پاور بانکهای 2020 کدامند؟
1. پاور بانک Sony CP-V20 20000
برند سونی همواره محصولات بسیار با کیفیتی تولید میکند، این پاور بانک با بدنهای مقاوم، 20000 میلی آمپر را در اختیار شما قرار میدهد که در نتیجه میتوانید گوشی خود را تا 4 بار شارژ کنید، این پاور بانک شامل 2 عدد درگاه خروجی میباشد و به طور همزمان میتوانید دو دستگاه را شارژ کنید. این پاور بانک قابلیت شارژ ایمن (MultiProtect) را دارا میباشد.
2. پاور بانک Belkin F8J201btSLV 6700mAh
پاور بانک بلکین برندی آمریکایی است که محصولاتی بسیار با کیفیتی تولید میکند، این پاور بانک، شامل یک پد شارژ مغناطیسی میباشد، که میتوانید اپل واچ خود را از این قسمت شارژ کنید، علاوه بر این پد، این پاور بانک شامل یک خروجی USB میباشد. این پاور بانک از آخرین تکنولوژی روز استفاده کرده است و بدون هیچ نگرانی میتوانید دستگاه خود را شارژ کنید، این محصول از استاندارد MFi استفاده کرده است که این استاندارد مورد قبول برند اپل میباشد.
3. پاور بانک تی پی لینک مدل TL-PB5200
پاور بانک تی پی لینک مدل TL-PB5200 با داشتن باتریهای لیتیومی باکیفیت، میتواند انرژی اضافه برای دستگاههای الکترونیکی 5 ولت را فراهم کند. سطح رویی بدنهی پلاستیکی این محصول یکدست سفیدرنگ است و لوگوی تی پی لینک و نشانگرهای شارژ را در خود جای داده است، اما سطوح کوچک جلویی و پشتی آن که محل قرارگیری درگاه ورودی و خروجی شارژ و دکمه پاور است، آبیرنگ هستند. چهارچوب بدنه 92.7 میلیمتر طول، 53.5 میلیمتر عرض و 22 میلیمتر ضخامت دارد. باتری 5200 میلیآمپرساعتی این محصول از طریق درگاه «microUSB» و با شدتجریان 2.4 آمپر شارژ میشود. تنها خروجی این محصول یک درگاه «USB» است که شدتجریان خروجی آن هم 2.4 آمپر است. مدارهای داخلی آن در برابر اتصال کوتاه، افزایش شارژ، تخلیه شارژ، افزایش جریان، ولتاژ و حرارت ایمن و محافظت شده است و هنگام استفاده از آن جای هیچگونه نگرانی نیست.
4. پاور بانک راو پاور RP-PB172 ظرفیت 20000
پاور بانک راو پاور RP-PB172 ظرفیت 20000 با داشتن پورت ورودی 18 وات، در عرض 5.4 ساعت، این پاوربانک را بطور کامل شارژ خواهد کرد این زمان برای سایر پاوربانک های قابل حمل، برای شارژ کامل نیاز با 12 ساعت ساعت دارند. با استفاده از این پاوربانک به صورت همزمان به شارژ کردن چند دستگاه بپردازید. شاخص LED این شارژر، بصورت هوشمند سطح توان قابل دسترس باتری و وضعیت شارژ را نشان می دهد. این شارژر تقریبا با تمامی دستگاه های دارای پورت نوع C سازگار بوده و از شارژ سریع کوالکام پشتیبانی می کند. شما با استفاده از این شارژر قابل حمل قادر خواهید بود تا در عرض 30 دقیقه، باتری خود را به میزان 50 درصد شارژ کنید.
5. پاور بانک Moshi IonSlim 5000
پاور بانک Moshi IonSlim 5000 جزو یکی از بهترین پاور بانکهای تولید شده است که با شدت خروجی 3.0 آمپر دستگاه شما را خیلی سریع تر از پاوربانکهای دیگر شارژ خواهد کرد. بدنهی این دستگاه با طراحی بسیار زیبا از جنس آلومینیوم ساخته شده است که دارای ابعاد 8.5 × 70 × 130 میلیمتر و وزن 143 گرم است. این پاوربانکِ فوقالعاده، زمانی که لپتاپ یا گوشی همراه دارید، میتوانید آن را به راحتی با خود حمل کنید. این دستگاه با موبایل، تبلت، دوربین دیجیتال، موزیک پلیر و دستگاههای دیگر سازگار میباشد.
6. پاور بانک PNY slim 5000
PNY slim 5000 یک پاوربانک آمریکایی است که ظرفیت آن معادل 5200 میلی آمپر ساعت میباشد و در حدود یک بار گوشی شما را شارژ میکند. این پاوربانک مجهز به دو خروجی 1 و 2.4 آمپری است و دارای یک نشانگر دیجیتالی است که میزان شارژ باقی مانده را به شما نمایش میدهد. این پاوربانک دارای دو پورت USB 2.0 است که میتوانید دو دستگاه را به صورت همزمان شارژ کنید. اگر بودجهی محدودی دارید، این پاوربانک را به شما پیشنهاد میکنیم.
7. پاور بانک Belkin Pocket Power 5000
اگر به دنبال یک پاوربانک سبک وزن هستید، پاوربانک Belkin Pocket Power 5000 برای همین منظور ساخته شده است. فقط به این نکته توجه داشته باشید که ظرفیت این پاوربانک 5000 است و دارای 1 درگاه خروجی برای شارژ کردن میباشد. این پاوربانک دارای 4، LED است که مقدار شارژ باطری آن را به شما نمایش میدهد. این پاور بانک تا یک و نیم بار قادر به شارژ گوشی iPhone 7 میباشد. بدنهی این پاوربانک از پلاستیک ساخته شده است.
8. پاور بانک Aukey PB-XN10 10000mAh Power Bank
پاوربانک آکی مدل Aukey PB-XN10 با ظرفیت 10000 میلی آمپر ساعت میتواند تا 2 بار گوشی شما را شارژ کند. شدت جریان خروجی این پاوربانک 3.0 آمپر است و دارای 2 درگاه خروجی است. این پاوربانک قابلیتهایی چون امکان شارژ تبلت، شارژ شدن سریع پاوربانک، شارژ ایمن (MultiProtect) را در خود دارد. بدنهی جنس این محصول از ABS است که در نهایت بدنهای ضد خش و ضد حرارت را به شما خواهد داد.
9. پاور بانک لینکومن 5000mAh مدل jokul 52
پاور بانک لینکومن 5000mAh مدل jokul 52 با 328 گرم وزن، در ردهی پاوربانکهای با وزن معمولی به حساب میآید. لینکومن برای این محصول امکانات قابل قبولی را در نظر گرفته است. یکی از ویژگیهای CJ 75 چراغ ال ای دی آن است. این چراغ قوه در خودرو و در مواقع اضطراری میتواند به شما کمک کند.
ولتاژ خروجی این شارژر همراه و استارتر خودرو 5.0 ولت است و شدت جریان خروجی 2.4 آمپری دارد. ظرفیت این شارژر همراه و استارتر خودرو 7500 میلیآمپرساعتی است و از طریق نشانگر LED میزان شارژر باتری را نشان می دهد. مدل CJ 75 علاوهبر استارتر میتواند برای شارژ دستگاههایی از قبیل گوشیهای موبایل، تبلت، دوربین دیجیتال، موزیکپلیر و… مورد استفاده قرار گیرد. جریان خروجی مورد نیاز برای شارژ موبایل 1 آمپر است ولی با توجه به اینکه خروجی این محصول 2.4 آمپر است میتواند موبایل شمار را سریعتر شارژ کند.
10. پاور بانک Xiaomi Mi Pro PLM01ZM 10000mAh Power Bank
پاوربانک شیائومی مدل Mi Pro PLM01ZM یک پاوربانک قدرتمند است که قادر به شارژ کردن شارژ سریع Qualcomm 2.0 میباشد. باتری لیتیومی این دستگاه که 100000 میلیآمپر ساعت ظرفیت دارد، میتواند تا 4 بار گوشی آیفون شما را شارژ کند. درگاه خروجی این پاوربانک USB تایپ C است. بدنهی این پاور بانک از آلمینیوم ساخته شده است که باعث میشود حس خوشایندی را هنگام به دست گرفتن آن احساس کنید. خلاصه برند شیائومی جزو برندهای مقرون به صرفه و البته با کیفیت میباشد و از تهیهی آن پشیمان نخواهید شد.
جمعبندی راهنمای خرید پاور بانک
بعد از مطالعه راهنمای خرید پاور بانک دیگر نباید تنها معیار خود برای خرید پاوربانک، برند آن باشد. توصیه ما این است که در ابتدا نیاز خود را مشخص کنید، مثلا اینکه دوست دارید چند بار گوشی هوشمند خود را به وسیله پاوربانک شارژ کنید.
مورد بعدی که باید مشخص کنید شدت جریان ورودی و خروجی پاوربانک است. پاوربانکهای موجود در بازار دارای تعداد پورتهای متنوع به گونهای که هر پورت با شدت جریان مشخص است. در کل شما باید با اگاهی کامل و با در نظرگرفتن ابعاد مختلف نیازتان به بازار پاوربانک رفته و بهترین خریدتان را انجام دهید.
دیدگاه شما
بهترین برند پاوربانک چیه؟
برندهای موفی، موشی، بلکین، راوپاور، جز بهترین برندهای پاوربانک هستند.
ممنون از شما
ممنون از اطلاعات خوبتون