راهنمای خرید

آشنایی با کیستون شبکه امپ

کیستون شبکه یک بخش ضروری و جدانشدنی از تجهیزات شبکه است که بدون وجود آن، امکان عملکرد صحیح شبکه تقریبا غیرممکن است. این بخش معمولاً به دو دسته کیستون...
آیدا رمضانی آیدا رمضانی ۰۴ دی ۱۴۰۰
1058
1
0
آشنایی با کیستون شبکه امپ
مطالعه: 4 دقیقه
1058
1
0

کیستون شبکه یک بخش ضروری و جدانشدنی از تجهیزات شبکه است که بدون وجود آن، امکان عملکرد صحیح شبکه تقریبا غیرممکن است. این بخش معمولاً به دو دسته کیستون شبکه شیلددار و بدون شیلد تقسیم می‌شوند. کیستون شبکه امپ یکی از محصولات قوی در زمینه تجهیزات شبکه است که انواع مختلفی هم دارد.

در هنگام راه‌اندازی یک شبکه، یکی از مهم ترین بخش های آن انتخاب یک کیستون شبکه مناسب است. با توجه به نوع کار شبکه و عواملی مانند محل قرار‌گیری آن می‌توانید کیستون مناسب را انتخاب کنید. کیستون شبکه امپ مانند سایر برندها، دارای دو نوع بدون شیلد و با شیلد است و هر کدام برای مصرف خاصی مورد استفاده قرار می‌گیرند. در این مطلب به بررسی ویژگی‌های کیستون شبکه امپ بیشتر می‌پردازیم.

معرفی کیستون شبکه امپ:

همان طور که گفتیم کیستون‌های تولید شده توسط این شرکت در دو دسته عرضه می‌شوند. دسته اول کیستون شبکه با لایه محافظ که دارای جفت سیم های مجزا است که در یک فویل پیچیده شده اند. این جفت ها یک بار دیگر پیچیده می‌شوند تا محافظت مضاعف ایجاد کنند. کیستون شبکه دارای محافظ به جلوگیری از تداخل و سایر مسائل فنی که ممکن است یکپارچگی سیگنال ها را به خطر بیندازد، کمک می‌کند. دسته دوم کیستون شبکه بدون لایه محافظ که در آن جفت‌های سیم جداگانه به سادگی در یک فویل پیچیده می‌شوند، بدون این که هیچ لایه محافظ اضافی دور آن‌ها قرار بگیرد.

انواع مدل‌های کیستون شبکه برند امپ:

کیستون شبکه امپ CAT6:

این مدل از کیستون شبکه برند امپ دارای قابلیت نصب با کلیه ابزار پانچ را دارد. در دسته کیستون شبکه با لایه محافظ قرار دارد و جنس بدنه آن پلاستیکی است.

کیستون شبکه امپ CAT6

کیستون شبکه امپ CAT6


بیشتر بخوانید:آشنایی با کیستون شبکه SFTP و ویژگی‌های آن


کیستون شبکه امپ CAT5e UTP:

این کیستون در دسته بدون لایه محافظ قرار می‌گیرد. جنس بدنه آن ساخته شده از پلاستیک است و دارای وزن بسیار کمی است.

کیستون شبکه امپ CAT5e UTP

کیستون شبکه امپ CAT5e UTP


بیشتر بخوانید:آشنایی با کیستون شبکه UTP و کاربرد‌های آن


استفاده از کدام نوع کیستون شبکه امپ مناسب است؟

هر یک از انواع کیستون های شبکه برای موقعیت‌های مخصوص به آن طراحی شده است. در محیط های پر از امواج مانند کارخانه ها استفاده از کیستون شبکه با لایه محافظ بسیار مناسب است. تداخل الکترومغناطیسی یا EMI یکی از رایج ترین پدیده ها در محیط‌‌های کارخانه‌ای است. EMI اصطلاحی است که برای تعریف نویز الکتریکی که معمولاً از وسایل الکترونیکی تولید می‌شود استفاده می‌کنند. این امواج نه تنها بر عملکرد دستگاه ها یا تجهیزات بلکه بر روی انسان نیز تأثیر می‌گذارد. استفاده از کیستون شبکه با لایه محافظ به جلوگیری از تأثیر نویز بر تجهیزات و افراد کمک می‌کند. بنابراین برای مکان‌هایی که در معرض امواج بسیار زیادی هستند باید از کیستون شبکه دارای شیلد استفاده کنید تا مشکلی ایجاد نشود.

کیستون شبکه بدون لایه محافظ بیشتر برای مکان های کوچک که جریان تولید امواج الکترومغناطیسی در آن ها کمتر است مورد استفاده قرار می‌گیرد. این موضوع به این دلیل است که این مدل از کیستون شبکه دارای مقاومت کمتری است و نمی‌تواند جلوی مقدار زیادی از امواج را بگیرد. از مزیت های این نوع کیستون شبکه می توان به ارزان بودن و عدم لزوم اتصال به زمین اشاره کرد. شما همچنین می‌توانید از کیستون شبکه بدون محافظ برای برنامه های کاربردی با نویز کمتر مانند شبکه های محلی خانگی یا اداری استفاده کنید. این کیستون ها، سبک وزن و همچنین انعطاف پذیر هم هستند.

میزان جلوگیری کیستون شبکه برند امپ از امواج و نویز:

برای این که در شبکه مشکلی ایجاد نشود، لازم است تا کیستون به درستی جلوی تداخلات امواج الکترومغناطیسی را بگیرد. در کارخانه ها بسته به ولتاژ این نویز می تواند در ارتباطات شبکه اختلال ایجاد کند، بر عملکرد موتور و درایو تأثیر بگذارد، به سیستم کنترل آسیب برساند یا حتی باعث خرابی دستگاه شود. نویز الکتریکی می‌تواند از تجهیزات الکتریکی رایج، مانند منابع تغذیه، ژنراتورها یا یکسو کننده ها یا سایر دستگاه ها ناشی شود. استفاده از پیریز شبکه امپ می تواند این مشکل را حل کند.

این کیستون مانع از این می شود که تداخل الکترومغناطیسی جلوی عملکرد صحیح شبکه را بگیرد. وصیه می شود با استفاده از کابل های محافظ از این نوع تداخل ها در شبکه جلوگیری کنید و شیلد ها را در انتهای اتصالات وصل کنید. کنترل نویز در سیستم ‌های اتوماسیون حیاتی است، زیرا ممکن است حتی برای بهترین دستگاه‌ ها و سخت‌افزارهای جمع‌آوری و عملکرد داده‌ها به یک مشکل جدی تبدیل شود.

جمع بندی:

در این مقاله از مجله برقچی به آشنایی با کیستون شبکه امپ پرداختیم و برای شما ویژگی های کیستون شبکه برند امپ را بیان کردیم و انواع مختلف آن را به شما معرفی کردیم. انتخاب یک کیستون مناسب به مورد استفاده شما از شبکه بستگی دارد. باید در نظر بگیرید که محلی که در آن شبکه نصب می‌شود دارای امواج الکترومغناطیسی با شدت بالا است یا، مانند خانه و محل کار کوچک تداخلات امواج در آن ناچیز است. اطلاع از تفاوت ها و موارد مختلف استفاده از پیریز شبکه به شما در انتخاب مناسب ترین محصول کمک بسیاری می‌کند.

5/5 - (1 امتیاز)
اشتراک گذاری مطلب

مراحل کار برقچی

درخواست خرید
مشاوره و راهنمایی
اعلام قیمت
صدور پیش‌فاکتور
آماده‌سازی کالا
ارسال کالا در همان روز
صدور فاکتور
تسویه نهایی
ارسال کالا
در همان روز

دیدگاه شما

اشتراک
اطلاع از
guest
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
دیدن همه دیدگاه ها

مقالات مرتبط

<