مجله برقچی > آموزش > تقویت سیگنال موبایل
3058تقویت سیگنال موبایل
امروزه با پیشرفت روز افزون صنعت ارتباطات وجود هرگونه اختلال یا قطعی در زمان آنتندهی موبایل اصلا قابل قبول نیست. اینکه به خاطر آنتندهی و ضعیف بودن سیگنال موبایل، نتوانید در یک جلسه آنلاین درسی شرکت کرده یا یک تماس کاری مهم را از دست بدهید، به هیچ وجه خوشایند نخواهد بود. به همین دلیل ما در این مقاله قصد داریم چند راهکار ساده و کاربردی جهت تقویت سیگنال و آنتندهی موبایل را به شما عزیزان ارائه دهیم تا علیرغم ضعیف بودن سیگنال موقعیتهای خوب خود را از دست ندهید. پس لطفا تا پایان مطلب با ما همراه باشید.
فهرست مقاله:
- چگونه سیگنال موبایل خود را تقویت کنیم؟
- انجام بروزرسانی سیستمعامل برای تقویت سیگنال موبایل
- غیرفعال کردن سرویسهای اضافی
- انتخاب دستی شبکهها
- انتخاب مکان مناسب
چگونه سیگنال موبایل خود را تقویت کنیم؟
اگر شما نیز از جمله افرادی هستید که دسترسی به اینترنت و استفاده از گوشی حرف اول را در موقعیت کاری شما میزند، در قبال پرداخت قبوض بایستی خدمات شایستهای نیز دریافت کنید. بدیهی است که بدون دسترسی به یک آنتندهی بالا، موبایل شما چیزی نیست جز یک وسیله سرگرمی پیشرفته که امکان ثبت عکس و ویدئو را فراهم میکند. از اینرو، دانستن چند ترفند کوچک برای تقویت آنتندهی تلفن همراه شما ضروری است:
انجام بروزرسانی سیستمعامل برای تقویت سیگنال موبایل
نخستین پیشنهاد ما برای بالا بردن قدرت آنتندهی گوشی، آپدیت کردن سیستمعامل مورد نظر است. همانطور که میدانید آپدیتهایی که معمولا توسط شرکتهای سازنده عرضه میشوند تنها با هدف برطرف کردن باگهای نرمافزاری و رفع اختلالهای احتمالی ارائه میشوند. بنابراین میتوانند مشکلات و نقصهای موجود در تلفن همراه از جمله مشکل آنتندهی آن را از بین ببرند.
غیرفعال کردن سرویسهای اضافی
برخی افراد از روی عادت یا در زمان نیاز سرویسهای WiFi، بلوتوث یا NFC دستگاه را فعال کرده و پس از پایان کار اقدام به غیرفعالسازی آنها نمیکنند. فعال بودن چنین سرویسهایی میتوانند یکی از عوامل تداخل در آنتندهی و دریافت سیگنال گوشی شوند. بنابراین خاموش کردن آنها یکی از راهکارهای تقویت سیگنال موبایل بهشمار میرود.
حتما بخوانید: تقویت سیگنال وای فای
تغییر حالت شبکه برای تقویت آنتندهی گوشی همراه
اغلب گوشیهای همراه که قابلیت پشتیبانی از شبکه 4G را دارند حالت دسترسی به شبکه آنها بهطور پیشفرض روی 2G/3G/LTE قرار گرفته است. گاهی همین حالت میتواند یکی از علل سیگنال ضعیف موبایل شود. از این رو به شما پیشنهاد میکنیم که در هنگام آنتندهی پایین، حالت شبکه را روی 3G only قرار دهید تا مشکل برطرف شود.
حالت هواپیما برای تقویت سیگنال موبایل
ممکن است تاکنون با تمام کارکردهای حالت هواپیما در گوشی خود آشنا نشده باشید. جالب است بدانید که یکی از کابردیترین استفاده از این حالت، بازیابی قدرت آنتندهی موبایل است. با فعال و غیر فعال کردن حالت هواپیما در مواقع سیگنالدهی ضعیف، تا حدی مشکل قطع و وصل شدن آنتن برطرف میشود.
ریست کردن دستگاه
یکی دیگر از راهکارهای تقویت سیگنال موبایل، ریست کردن گوشی همراه شما است. برای انجام این کار کافیست تمامی تنظیمات شبکه را حذف کنید تا به حالت کارخانه بازگردد و سپس مجددا تنظیمات مربوطه را اعمال کنید. گزینه Reset network settings که در بخش تنظیمات موبایل واقع شده است بدین منظور تعبیه شده است.
انتخاب دستی شبکهها
شما میتوانید با ورود به تنظیمات، بخش Find Mobile Networks و سپس انتخاب کلیدNetwork operation به صورت دستی شبکههای موجود را جستجو و انتخاب کنید. با نمایان شدن شبکههای مرتبط با سیمکارت و انتخاب یکی از آنها، احتمالا عملکرد سیگنال موبایل بهبود پیدا میکند.
استفاده از تماسهای صوتی و تصویری شبکههای مجازی
شما میتوانید با کمک گرفتن از شبکه وای فای و اپلیکیشنهای مختلف، تماس تصویری یا صوتی برقرار کنید. با استفاده از این روش از قطع و وصل شدن مداوم آنتن گوشی در نقاط کور BTS راحت میشوید.
انتخاب مکان مناسب
گاهی اوقات مکانی که در آن هستید، ممکن است در نقاط کور آنتندهی قرار گرفته باشد و موجب کاهش قدرت سیگنال موبایل شود. معمولا این موضوع در رابطه با اتصال به دادههای گوشی نیز صدق میکند. وجود ساختمانهای بلند یا عایق انرژی، متراژ بالای ساختمان، دوری از دکلهای آنتندهی، قطعی برق و حتی شرایط آبوهوایی خاص (باد و باران، طوفان، برف، تگرگ) میتواند در قطع و وصل شدن سیگنال موبایل تأثیرگذار باشند.
جابهجایی به یک مکان بهتر، نظیر طبقات بالای ساختمان، نزدیکی پنجره و محیطهای باز تا حدی میتوانند باعث تقویت سیگنال و آنتندهی موبایل شوند. بهتر است در صورت یافتن یک مکان مناسب، جابهجا نشوید تا ارتباط شما قطع نشود. مکانیابی نزدیکترین دکلهای BTS نیز میتواند تأثیر بسزایی در این زمینه داشته باشد.
برداشتن قاب گوشی
در گذشته، گوشیهای موبایل از آنتنهای خارجی برخوردار بودند که نقش مهمی در دریافت و ارسال سیگنال ایفا میکردند. اما امروزه برای زیبایی بیشتر و کاهش مشکلات جابهجایی، آنتنهای موبایل را به صورت داخلی طراحی میکنند. درنتیجه، بعضی از قابهای موبایل به خاطر داشتن قطعات فلزی یا حتی ضخامت بیشتر در قسمت آنتن دستگاه باعث کاهش دریافت سیگنال و در نتیجه اختلال آنتندهی میشوند. بدین ترتیب در زمان آنتندهی اندک بهتر است قاب گوشی را بردارید تا از بلاک شدن آنتن موبایل جلوگیری شود. این امر تا حد زیادی موجب تقویت سیگنال موبایل خواهد شد.
بررسی میزان شارژ باتری برای تقویت سیگنال موبایل
در گوشیهای سری هوشمند، معمولا میزان شارژ باتری تأثیر بسزایی در کیفیت آنتندهی دستگاه شما دارد. برای دریافت بهتر سیگنال بایستی شارژ دستگاه حداقل بیش از 25 درصد باشد. چراکه کمبود شارژ نیروی کافی برای دریافت سیگنال نداشته و موجب قطع و وصل شدن آنتن موبایل خواهد شد. از این رو پیش از اقدام برای برقراری تماس یا اتصال به اینترنت، میزان شارژ باتری را در نظر داشته باشید و با انجام کارهای زیر شانس خود را در افزایش آنتندهی بالاتر ببرید:
- در صورت عدم نیاز سرویسهایی نظیر وایفای، بلوتوٍث و NFC را غیرفعال کنید.
- روشنایی صفحه را کاهش دهید.
- نوتیفیکیشن شبکههای اجتماعی خود را غیرفعال کنید.
- برنامههای غیرضروری در پس زمینه را ببندید.
- گوشی خود را از محیطهای گرم دور کرده و همیشه آن را بروز نگه دارید.
- برای شارژ بیشتر گوشی خود از پاور بانک استفاده کنید.
حتما بخوانید: راهکارهای تقویت سیگنال تلویزیون
استفاده از تقویتکننده سیگنال موبایل
با در نظر گرفتن این حقیقت که امروزه اکثر افراد جامعه از گوشیهای موبایل استفاده میکنند، پیشبینی مشکلات آنتندهی و ضعیف شدن سیگنال کار چندان سختی نیست. بنابراین آخرین روشی که برای تقویت آنتن دهی موبایل به شما توصیه میکنیم، استفاده از یک تقویتکننده سیگنال است. این دستگاهها با دریافت سیگنالهای موجود آنها را تا 32 برابر بهبود میبخشند. یعنی هر چقدر هم که سیگنال دریافتی ضعیف باشد باز هم قابل استفاده خواهد بود.
اگر تلفن همراه شما قابلیت پشتیبانی از سرویس تماس WiFi را نداشته و یا اینکه در خارج از کشور اقامت ندارید میتوانید با نصب یک تقویت کننده آنتن، مشکل دریافت سیگنالهای مخابراتی را حل کنید. تقویتکنندههای سیگنال با اتصال به روتر، سیگنالهای مسافت کوتاه را مخابره میکنند و موجب تقویت آنتندهی موبایل میشوند. این دستگاهها معمولا قابلیت سازگاری با ابزارها و گوشیهای مختلف را دارند و بعضی از آنها برای کاربران اپراتورهای خاص طراحی میشوند.
جمع بندی
در این مطلب از برقچی با مباحثی همچون راهکارهای تقویت سیگنال و آنتندهی موبایل آشنا شدید. اکنون میدانید که با بروزرسانیهای گوشی، غیرفعال کردن سرویسهای اضافی، حالت هواپیما، انتخاب دستی شبکهها، میزان شارژ باتری و استفاده از تقویتکنندههای سیگنال تا چه حدی به تقویت بیشتر آنتن دهی گوشی شما کمک میکند. شما با استفاده از این ترفندهای کوچک قادر خواهید بود تا در مواقع ضروری و کمبود آنتندهی، تماسهای مهم خود را از دست ندهید. از اینکه تا پایان همراه ما بودید از شما عزیزان متشکریم. امیدواریم با درج نظرات خود ما را در ارائه هر چه بهتر این مطالب یاری کنید.
متاسفیم که این مطلب نتوانسته نظر شما را جلب کند. لطفا با نظرات و پیشنهادات خود، ما را در بهبود همیشگی سایت یاری دهید.
ثبت دیدگاه