مجله برقچی > آموزش > گوگل ویس (google voice) چیست؟
3995گوگل ویس (google voice) چیست؟
در بین غولهای دنیای تکنولوژی برند گوگل جایگاه ویژهای دارد چرا که بسیاری از کاربران به نوعی هر روزه با آن سر و کار دارند. سرویس موتور جستجوی گوگل، جیمیل، گوگل ترنسلیت، گوگل درایو و بسیاری از سرویسهای دیگر، برای بسیاری از کاربران، در زمره سرویسهای نام آشنا به حساب میآیند. در این مقاله ما بنا داریم تا به این پرسش پاسخ دهیم که گوگل ویس (google voice) چیست؟ پس با مجله برقچی همراه باشید تا بیشتر در مورد این سرویس محبوب بحث کنیم.
آشنایی با سرویس گوگل ویس (google voice)
همانطور که از اسم این سرویس مشخص است، سرویس Google Voice برای ایجاد یک تماس صوتی توسعه داده شده است. در واقع به کمک این سرویس میتوانید تماس صوتی را در بستر موبایل یا سیستم رایانهای ایجاد کنید و به ارسال و دریافت پیام نیز بپردازید. همچنین یک یا چند گوشی نیز میتوانند به این سرویس که قابلیت استفاده به صورت رایگان را دارد، متصل شوند. پیام خوش آمدی که برای پست صوتی ضبط کردهاید، سابقه پیامها و تماسها و در کل هر مورد مرتبط با حساب کاربری تماستان در این سرویس قابلیت ذخیرهسازی را خواهد داشت.
حتما بخوانید: آموزش تصویری گوگل مپ
سرویس گوگل ویس چگونه کار میکند؟
استفاده از سرویس Google Voice بسیار آسان است، بدین ترتیب که شما برای استفاده میبایست وارد اکانت خود در Google Voice شده و بعد از ایجاد یک ارتباط تلفنی جدید، شماره موبایل خود را وارد نمایید. پس از آن میتوانید به ارسال پیام و ارتباط صوتی از این بستر بپردازید. در واقع شرایط به گونهای است که یک ارتباط مناسب و صد البته ارزان برای کاربر ایجاد شود و به نوعی برای سرویسهای مشابه مثل واتساپ و تلگرام بستری برای رقابت ایجاد شود. نکته مهم در مورد اسنفاده از این سرویس این است که حتما مثل موارد یاد شده باید به شبکه اینترنت وصل شده باشید.
نکاتی درباره سرویس گوگل ویس (google voice)
1- قابلیت ادغام با تماسها و پیامها
سرویس Google Voice همچون بسیاری از سرویسهای مشابه دارای اپلیکیشن اختصاصی در پلتفرمهای اندروید و البته آی او اس است که به صورت یکپارچه توسعه داده شدهاند. در واقع پس از نصب این برنامه بر روی گوشی خود، پیامهای پست الکترونیک یا ایمیل، پیامهای صوتی، تماسها و البته موجودی حساب بانکی خود را نیز میتوانید بررسی نمایید. همچنین امکان دریافت مکالمات از طریق شماره گوگل ویس وجود دارد. علاوه بر این شما میتوانید از طریق همین شماره گوگل ویس، با افرادی که شماره آنها را ندارید، تماس بگیرید.
این مزیت که شماره Google Voice خود را برای یک سری تماس خاص با مخاطبین خاص اختصاص بدهید، بسیار کاربردی است. مثلا فرض کنید برای تماس با تعدادی از مشتریان کسب و کار خود، نمیخواهید از شماره موبایل خود استفاده کنید، اینجا است که ارتباط Google Voice به کارتان میآید و از این طریق میتوانید با آنها ارتباط داشته باشید و در کل بین مخاطبین خود تفکیک قائل شوید.
حتما بخوانید: انتقال ایمیلها از اکانت دیگر (غیر Gmail) به جیمیل (Gmail)
۲- معرفی فردی که با شما تماس میگیرد
در ادامه مقاله گوگل ویس (google voice) چیست؟ به بررسی قابلیتی دیگر از Google Voice میپردازیم. برند گوگل، قابلیتی را در سرویس گوگل ویس ایجاد کرده، مبنی بر اینکه هر کسی که بخواهد با شما تماس بگیرد، در صورتی که برای شما ناشناس باشد، میبایست نام خود را اعلام کند تا ارتباط برقرار شود. برای اینکه این قابلیت را در سرویس Google Voice خود فعال کنید، پس از ورود به بخش تنظیمات، به بخش Calls و سپس Screen Calls بروید.
همچنین اگر نام تماسگیرنده را در حین ایجاد تماس شنیدید، با فشردن کلید 1 مخاطب تایید خواهد شد، با فشردن کلید 2 برای مخاطب پیام صوتی ارسال میشود و برای پاسخ به فرد تماسگیرنده نیز میتوانید کلید * را فشار دهید.
حتما بخوانید: بکآپ کامل از ویندوز ۱۰
۳- گرفتن رونویسی از پیامهای صوتی
اگر نمیخواهید تا به پیامهای صوتی ورودی خود گوش کنید، میتوانید از گوگل ویس بخواهید تا یک رونویسی از آنها برای شما تهیه کند. در این صورت یک پیام صوتی را به صورت یک متن بلند میتوانید بخوانید. همچنین این رونویسی میتواند برای شما ایمیل شود تا اگر خواستید مثلا در لپ تاپ و کامپیوتر خود آن را بررسی کنید. برای دریافت رونویس در ایمیل میتوانید این قابلیت را در بخش تنظیمات Google Voice خود فعالسازی نمایید. شاید این قابلیت درون خود ایراداتی هم داشته باشد ولی در کل تطابق مناسبی بین آنچه واقعا گوینده پیام گفته با متن رونوشت شده وجود دارد و نیاز شما را مرتفع خواهد ساخت.
۴- ضبط تماس
پس از تماس صوتی اگر کلید شماره 4 را فشار دهید، میتوانید مکالمه را ضبط کنید. یک مکالمه ضبط شده در رایانه، گوشی اندرویدی، آیفون و یا هر دستگاه دیگری در تحقیقات پلیس، مصاحبه و یا هر بخش دیگری به کار خواهد آمد. به محض اینکه شما بخواهید یک مکالمه را ضبط کنید، یک پیام به صورت اعلامیه به گوش هر دو طرف خواهد رسید. لازم به ذکر است که مکالمه ضبط شده به صورت یک فایل رونوشت در نمیآید ولی در حافظه شما ذخیره شده و دوباره میتوانید آن را گوش کنید. همچنين قابلیت گرفتن خروجی به فرمت mp3 نیز برای فایل ضبطی وجود دارد.
حتما بخوانید: سیف سرچ (safe search) چیست؟ چگونه جستجوی ایمن گوگل را خاموش کنیم؟
۵- پیام خوش آمد گویی را به شکل سفارشی و خاص در بیاورید
در این بخش، به کمک کنترلهای Google Voice امکان سفارشیسازی وجود دارد. در واقع چنین قابلیتی خود مشابه یک منشی تلفنی عمل میکند. در نسخه قدیمی گوگل ویس شما میتوانید خوش آمد گوییهای مختلفی را برای هر مخاطبی ایجاد کنید. لازم به ذکر است که در ورژن جدید این سرویس، چنین قابلیتی حذف شده اما در ورژن قدیمی میتوانید از آن بهرهمند شوید.
برای اینکه نسخه Lagacy گوگل ویس را در رایانه شخصی خود داشته باشید، به منوی Google Voice مراجعه و بر روی Google Voice Lagacy کلیک نمایید. همچنین در بخش تنظيمات میتوانید مثلا تعیین کنید برای تعدادی از مخاطبین قابلیت شناسایی وجود داشته باشد یا خیر، یا اینکه پیام خوش آمدگویی و زنگ برای مخاطبین نیز در بخش تنظيمات وجود دارد.
۶- بخش اسپم گوگل ویس
همچون سرویس جیمیل، در گوگل ویس نیز بخش اسپم ایجاد شده است. شاید تماسهای ناشناسی باشند که باعث شوند شماره Google Voice شما به صورت کلاهبرداری در نظر گرفته شود. به همین منظور، گوگل ویس تماسها و پیامهایی که ناشناس هستند را فیلتر کرده و در بخش اسپمها قرار میدهد. این بخش از طریق تنظیمات، Security و Filter Spam قابلیت فعالسازی را خواهد داشت.
حتما بخوانید: اندروید باکس چیست و چه کاربردی دارد؟
جمع بندی
سرویسهای پیامرسان، امروزه از مهمترین بسترهای ارتباطی کاربران را تشکیل میدهند. از وایبر و واتساپ تا تلگرام و Google Voice همگی به کمک ابزارها و امکاناتی که در اختیار کاربر قرار میدهند، سعی در جلب رضایت کاربران دارند. همتنطور که در مقاله گوگل ویس (google voice) چیست؟ خواندید، این سرویس پیامرسان نیز با توجه به امکانات و جذابیتهایی که توسط برند گوگل در آن قرار داده شده، توانسته مخاطبان بسیاری را به سوی خود جلب نماید، اما باز هم برای اینکه با یک پیامرسان قدرتمند مثل تلگرام امکان رقابت بیشتری داشته باشد، میبایست امکانات بیشتری در اختیار کاربر قرار دهد، چرا این پیامرسان محبوب فقط از چند ده میلیون کاربر در ایران برخوردار است، به همین دلیل Google Voice تا رسیدن به سطح بالاتر به طور قطع، به زمان بیشتری احتیاج خواهد داشت.
متاسفیم که این مطلب نتوانسته نظر شما را جلب کند. لطفا با نظرات و پیشنهادات خود، ما را در بهبود همیشگی سایت یاری دهید.
ثبت دیدگاه