میکرو فیبر نوری چیست؟ تفاوت آن با کابل فیبر نوری

میکرو فیبر نوری چیست

فیبر نوری به شدت در حال فراگیر شدن در سراسر کشور است. فیبر نوری یکی از پیشرفته‌ترین فناوری‌های انتقال اطلاعات در جهان امروز است. این فناوری از طریق انتقال نور در یک هسته شیشه‌ای یا پلاستیکی، امکان انتقال اطلاعات با سرعت بالا و ظرفیت بالا را فراهم می‌کند. کابل فیبر نوری یکی از رایج‌ترین تجهیزات فیبر نوری است. میکرو فیبر نوری نیز یک نوع خاص از کابل فیبر نوری با قطر بسیار کوچک‌تر است. این ویژگی باعث می‌شود که میکرو فیبر نوری مزایای مختلفی نسبت به کابل فیبر نوری معمولی داشته باشد. اگر تصمیم دارید از مزایای میکرو فیبرنوری مطلع شوید و اطلاعاتی را در مورد تفاوت میکرو کابل فیبر نوری با کابل فیبر نوری به دست بیاورید پیشنهاد می‌کنیم تا پایان این مقاله با ما در وب سایت برقچی همراه باشید.

فهرست:

میکرو فیبر نوری چیست؟

در ابتدا بهتر است به سؤال میکرو فیبر نوری چیست؟ پاسخ دهیم. میکرو فیبر نوری یک نوع کابل فیبر نوری است که قطر آن بین 2 تا 5 میلی‌متر است. میکرو فیبر نوری از دو قسمت اصلی تشکیل شده که قسمت اول آن هسته است. هسته میکرو فیبر نوری از یک ماده شیشه‌ای یا پلاستیکی با ضریب شکست بالا ساخته شده که نور را در خود حرکت می‌دهد. قسمت دوم روکش است که وظیفه محافظت از هسته در برابر تداخلات نوری را برعهده دارد. در واقع روکش میکرو فیبر نوری از یک ماده شیشه‌ای یا پلاستیکی با ضریب شکست پایین‌تر از هسته ساخته می‌شود.

اگر بخواهیم به کاربرد‌های میکرو فیبر نوری اشاره کنیم باید ذکر نماییم میکرو فیبر نوری به دلیل قطر کوچک و انعطاف‌پذیری بالا، گزینه مناسبی برای شبکه‌های دسترسی FTTH است. FTTH مخفف Fiber to the Home است که به معنی اتصال فیبر نوری به خانه‌ها است. این امر امکان دسترسی به اینترنت پرسرعت و باکیفیت را برای کاربران فراهم می‌کند. از سوی دیگر از این فناوری در شبکه‌های داخلی خانه، شبکه‌های صنعتی و حتی شبکه دوربین مداربسته استفاده می‌شود.

میکرو فیبر نوری چیست؟
میکرو فیبر نوری چیست؟

مزایای میکرو فیبر نوری

دانستن مزایای میکرو فیبر نوری می‌تواند به شما کمک کند تا با دید باز و آگاهی کامل برای خرید میکرو فیبر نوری اقدام کنید. استفاده از میکرو فیبر نوری می‌تواند 5 مزیت را برای شما به همراه داشته باشد. اولین مزیت، قطر کوچک آن است که این مزیت می‌تواند به شما این امکان را بدهد تا در مکان‌هایی که از نظر فضا محدودیت دارد از آن استفاده کنید. از سوی دیگر میکرو فیبر نوری از وزن کم برخوردار است، انعطاف‌پذیری بالایی دارد، هزینه آن نسبت به کابل فیبر نوری کمتر است و روش نصب آن بسیار آسان است. در مجموع، میکرو فیبر نوری یک فناوری جدید و پیشرفته است که مزایای مختلفی نسبت به کابل فیبر نوری معمولی دارد. این مزایا باعث می‌شود که میکرو فیبر نوری برای استفاده در طیف گسترده‌ای از کاربرد‌ها، مناسب باشد.


بیشتر بخوانید:


تفاوت میکرو کابل فیبر نوری با کابل فیبر نوری

میکرو فیبر نوری و کابل فیبر نوری از نظر ساختاری شبیه به یکدیگر هستند. هر دو از دو قسمت اصلی (هسته و روکش) تشکیل شده‌اند. اما تفاوت‌هایی دارند که شاید از آن‌ها مطلع نباشید. برای مثال قطر میکرو فیبر نوری بسیار کوچک‌تر از کابل فیبر نوری معمولی است. قطر میکرو فیبر نوری بین 2 تا 5 میلی‌متر است. قطر کابل فیبر نوری معمولی بین 6 تا 12 میلی‌متر است. این تفاوت در قطر باعث می‌شود که میکرو فیبر نوری مزایای مختلفی نسبت به کابل فیبر نوری معمولی داشته باشد. در ادامه یک جدول درج خواهیم کرد تا شما بتوانید به صورت کامل با تفاوت میکرو کابل فیبر نوری با کابل فیبر نوری آشنا شوید.

ویژگی میکرو فیبر نوری کابل فیبر نوری معمولی
قطر 2 تا 5 میلی‌متر 6 تا 12 میلی‌متر
وزن سبک سنگین‌تر
انعطاف‌پذیری بالا کمتر
هزینه کم‌تر بیشتر
روش نصب شوتینگ در میکروداکت‌ها سنتی

نحوه نصب میکرو کابل فیبر نوری

نصب میکرو کابل فیبر نوری معمولاً با استفاده از روشی به نام شوتینگ انجام می‌شود. در این روش، از یک دستگاه شوتینگ برای هدایت کابل از طریق میکروداکت استفاده می‌شود. برای این که بتوانید همه مراحل را به صورت اصولی انجام دهید باید اطلاعات کامل در مورد نحوه نصب میکرو کابل فیبر نوری و تجهیزات مورد نیاز در اختیار داشته باشید. در ادامه این دو فاکتور را به صورت کامل مورد بررسی قرار خواهیم داد.  

میکرو کابل فیبر نوری چیست
میکرو کابل فیبر نوری چیست

مواد و تجهیزات مورد نیاز

  • میکرو کابل فیبر نوری
  • دستگاه شوتینگ
  • میکروداکت
  • تجهیزات ایمنی (عینک ایمنی، دستکش، کفش ایمنی)

مراحل نصب میکرو کابل فیبر نوری

  1. دستگاه شوتینگ را به لوله فشار هوا یا نیتروژن متصل کنید.
  2. انتهای میکرو کابل فیبر نوری را به دستگاه شوتینگ وصل کنید.
  3. میکروداکت را در محل مورد نظر قرار دهید.
  4. دستگاه شوتینگ را روشن کنید و به آرامی فشار هوا یا نیتروژن را افزایش دهید.
  5. کابل را تا زمانی که از انتهای میکروداکت خارج شود، فشار دهید.

بیشتر بخوانید: بهترین برندهای کابل فیبر نوری


نتیجه گیری 

در این محتوا اطلاعات دقیقی در مورد میکرو فیبر نوری در اختیار شما قرار دادیم و مطمئناً در حال حاضر می‌دانید میکرو فیبر نوری چیست و چه تفاوتی با کابل فیبر نوری دارد. در مجموع‌ امیدواریم محتوای موجود در مقاله میکرو کابل فیبر نوری چیست بتواند شما را در امر خرید و نصب میکرو کابل فیبر نوری به بهترین نحوه ممکن یاری کند.

5/5 - (1 امتیاز)
اشتراک
اطلاع از
guest
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
دیدن همه دیدگاه ها