نقد و بررسی

بهترین رک برای خرید کدام است؟

این روزها بسیاری از افراد دنبال بهترین رک برای خرید هستند. اگر نمی‌دانید بهترین رک برای خرید کدام است؟ اصلا نگران نباشید زیرا در این مقاله این مسئله به...
سعید رهبرصومعه سرائی سعید رهبرصومعه سرائی ۰۴ اسفند ۱۴۰۰
1546
1
بهترین رک برای خرید کدام است؟
مطالعه: 6 دقیقه
1546
1
0

این روزها بسیاری از افراد دنبال بهترین رک برای خرید هستند. اگر نمی‌دانید بهترین رک برای خرید کدام است؟ اصلا نگران نباشید زیرا در این مقاله این مسئله به طور کامل مورد بررس قرار داده می‌شود. رک شبکه یکی از مهم‌ترین تجهیزات شبکه محسوب می‌شود و وجود آن برای شرکت‌ها و سازمان‌ها بسیار حائز اهمیت است. به همین دلیل در این مقاله قصد داریم اطلاعات کاملی نسبت به بهترین رک شبکه را در اختیار کاربران قرار دهیم. در ادامه بهتر است ذکر شود که در این مقاله به موارد مهمی همچون معرفی انواع رک شبکه همچون رک دیواری و رک ایستاده می‌پردازیم. همچنین بهترین برندهای رک شبکه نیز مورد بررسی قرار خواهند گرفت.

از سوی دیگر نکات بسیار مهمی ذکر خواهد شد که می‌تواند در هنگام خرید رک شبکه به کاربر کمک شایانی کند. در نهایت هم به سوال چرا به رک شبکه نیاز داریم؟ به صورت کامل پاسخ داده می‌شود. در نتیجه این مقاله می‌تواند برای کاربرانی که به دنبال خرید رک شبکه هستند بسیار مناسب باشد.

آشنایی با انواع رک

در ابتدا مقاله بهترین رک برای خرید کدام است؟ بهتر است اطلاعاتی نسبت به انواع رک ذکر شود. چراکه می‌تواند در خرید رک شبکه تاثیر مستقیم بگذارد. شایان ذکر است بدانید رک شبکه در 2 نوع دیواری و ایستاده تولید و به بازار عرضه می‌شود. از سوی دیگر شرکت‌های زیادی در زمینه تولید رک شبکه فعالیت می‌کنند. به همین دلیل در این بخش از مقاله رک دیواری و رک ایستاده، به صورت مجزا مورد بررسی قرار داده می‌شوند. در این صورت کاربرانی که قصد خرید رک دارند می‌توانند با دید باز و آگاهی کامل بین رک دیواری و ایستاده یک نمونه را انتخاب کنند.

رک دیواری

رک دیواری یکی از پرفروش‌ترین رک‌های موجود در بازار می‌باشد. همانطور که از نام رک دیواری مشخص است. این نوع از رک قابلیت اتصال به دیوار را دارد و دارای ابعاد کوچک می‌باشد. به همین دلیل برای راه‌اندازی شبکه‌های کوچک مورد استفاده قرار می‌گیرد. البته در برخی از مواقع از رک‌های دیواری برای راه اندازی قسمتی از یک شبکه بزرگ نیز استفاده می‌شود.

رک ایستاده

به طور معمول تمامی شرکت‌ها و سازمان‌ها از رک‌های ایستاده استفاده می‌کنند. زیرا رک‌های ایستاده قابلیت راه اندازی شبکه‌های متوسط و بزرگ را دارند. این نوع رک از ابعاد نسبتا بزرگی برخوردار است. به این دلیل که بر روی زمین قرار داده می‌شود. همچنین جهت جابه‌جایی آسان دارای چرخ می‌باشد. یکی از نکات بسیار مهم که در مقاله بهترین رک برای خرید باید ذکر شود تعداد یونیت و عمق رک است. تعداد یونیت‌های داخل رک ایستاده 12 الی 48 عدد می‌باشد و عمق رک ایستاده هم بین 45 الی 100 سانتی‌متر متغیر است. از این رو با توجه به قابلیت‌هایی که رک ایستاده دارد، در اتاق سرور مورد استفاده قرار می‌گیرد.

آشنایی با انواع رک

آشنایی با انواع رک

تفاوت رک دیواری و رک ایستاده

تفاوت رک دیواری و ایستاده بسیار زیاد است. در گام اول بهتر است به ابعاد و اندازه رک‌های دیواری و ایستاده اشاره شود. زیرا مهم‌ترین تفاوت میان این دو نوع رک ابعاد آن‌ها می‌باشد. در واقع رک دیواری دارای ابعاد کوچک (12U، 9U، 6U و 15U) و رک ایستاده دارای ابعاد بزرگ (24U، 30U، 36U، 42U و 45U) باشد. در نتیجه نوع کاربری آن‌ها متفاوت است. زیرا رک‌های دیواری فضای کافی برای استفاده در شبکه های بزرگ را ندارد. شایان ذکر است از رک های دیواری بیش‌تر در ادارات کوچک مورد استفاده قرار می‌گیرد. اما رک‌های ایستاده برای راه اندازی شبکه‌های بزرگ استفاده می‌شود.

چرا به رک شبکه نیاز داریم؟

این سوال یکی از متداول ترین سوالاتی است که توسط بسیاری از افراد مطرح می‌شود. در گام اول بهتر است بیان کنیم که رک شبکه باعث افزایش کارایی می‌شود. زیرا با قرار دادن تجهیزات شبکه در رک، مدیریت کردن کابل‌های شبکه آسان‌تر است و شما به راحتی می‌توانید نظم بیش‌تری به تجهیزات شبکه خود بدهید. از سوی دیگر تامین و نگهداری تجهیزات شبکه زمانی که در رک سرور و شبکه قرار دارند بسیار آسان‌تر می‌باشد.

شایان ذکر است بدانید زمانی که تجهیزات شبکه در رک قرار می‌گیرند از امنیت بالاتری برخوردارند و احتمال آسیب رسیدن به آن کمتر است. در نتیجه کاربران برای اینکه بتوانند از تجهیزات شبکه که از قیمت بالایی دارند محافظت کنند، باید رک شبکه خریداری نمایید.


بیش‌تر بخوانید: رک شبکه چیست و چه انواعی دارد؟


بهترین برند رک شبکه

همانطور که در ابتدا مقاله ذکر شد برند‌های زیادی در زمینه تولید انواع رک شبکه فعالیت می‌کنند. به همین دلیل در این بخش از مقاله قصد داریم اطلاعات کاملی نسبت به بهترین برندهای تولید کننده رک شبکه همچون HPA (اچ پی آسیا)، HPI (اچ پی آی)، آماد سیستم و پایا سیستم در اختیار کاربران قرار دهیم. البته تمام شرکت‌هایی که در این بخش معرفی شدند در قسمت زیر به طور کامل مورد بررسی قرار داده خواهند شد تا کاربران اطلاعات کامل در مورد آن‌ها به دست بیاورند. در این صورت هر کاربر می‌تواند یک انتخاب درست را تجربه کند.

بهترین برند رک شبکه

بهترین برند رک شبکه

اچ پی آ | HPA

رک HPA (اچ پی آسیا) یکی از رک‌های پرفروش موجود در بازار است که دارای محصولات متنوعی می‌باشد. این برند محصولات همچون لایت پنل‌ها، پاور ماژول و غیره را تولید و به بازار عرضه می‌کند اما پرطرفدارترین محصول این شرکت رک شبکه می‌باشد. شرکت اچ پی آسیا شرایط را به گونه‌ای فراهم کرده است تا هر کاربر به راحتی بتواند بر اساس نیاز خود رک شبکه موردنظرش را خریداری کند.

اچ پی آی | HPI

برند HPI یک برند ایرانی است که در زمینه تولید محصولات مختلفی فعالیت می‌کند. از سوی دیگر این برند توانسته تا به امروز پیشرفت چشمگیری داشته باشد. یکی از موارد بسیار مهم در مورد شرکت HPI کیفیت بالای محصولات آن می‌باشد. فعالیت اصلی شرکت HPI، تولید رک شبکه است در نتیجه هر فرد می‌تواند با خرید رک شبکه HPI امنیت تجهیزات داخل رک همچون  سوئیچ شبکه ، روتر و سرورها را بالا ببرند.

آماد سیستم 

آماد سیستم یکی دیگر از شرکت‌های تولیدی است که در داخل ایران فعالیت می‌کند. این شرکت در سال ۱۳۹۸ شروع به کار کرده و با استفاده از بهترین و به روز‌ترین ماشین آلات سی ان سی در حوزه تولید رک شبکه فعالیت می‌کند. در ادامه بهتر است ذکر شود رک‌های شبکه‌ای که توسط این برند تولید می‌شوند کیفیت بسیار بالایی دارند. زیرا در ساخت آن‌ها از متریال‌های مطلوب استفاده می‌شود. به همین جهت خرید رک‌های آماد سیستم می‌تواند انتخاب درست تلقی شود.

پایا سیستم

آخرین شرکتی که در این مقاله به کاربران معرفی خواهد شد شرکت پایا سیستم است که یک شرکت ایرانی می‌باشد. این کمپانی کار خود را از سال 1370 آغاز کرد. در ابتدا شرکت پایا سیستم در یک کارگاه 80 متری دست به تولید زد و در ادامه با کمک مهندسین داخل کشور توانست این برند را به یک نام معتبر تبدیل کند. شرکت پایا سیستم در حال حاضر جزو برند‌های معتبر در حوزه تولید رک شبکه محسوب می‌‍شود.

نکات مهم هنگام خرید رک شبکه

برای انتخاب بهترین رک در هنگام خرید باید نکات بسیار مهمی را مدنظر قرار داد. در این صورت کاربران می‌توانند مناسب‌ترین رک را خریداری کنند. به همین دلیل در ادامه مقاله مواردی همچون تعداد یونیت رک، عمق رک، وزن قابل تحمل توسط رک و امنیت رک مورد بررسی قرار داده می‌شود.

نکات مهم هنگام خرید رک شبکه  

نکات مهم هنگام خرید رک شبکه

تعداد یونیت رک

در این بخش از مقاله قصد داریم اطلاعاتی نسبت به ابعاد هر یونیت در اختیار کاربران قرار داده شود. در واقع هر یونیت 44.43 میلی‌متر است. یونیت با عبارت u نمایش داده می‌شود. در نتیجه اگر شما رکی با اندازه 9U خریداری کردید در واقع ارتفاع آن حدودا ۴۰ سانتی‌متر است.

عمق رک

مبحث دوم عمق رک است که از اهمیت بسیار زیادی برخوردار می‌باشد. لازم به ذکر است بدانید هر برندی عمق خاصی را برای رک‌های خود در نظر می‌گیرد. در نتیجه ابعاد دقیقی برای این پارامتر نمی‌توان ارائه کرد. اما در حالت کلی، عمق رک‌های دیواری حدودا 45 الی 60 سانتی متر است. در حالی که رک‌های ایستاده در حالت کلی دارای عمق 60، 80 و 100 سانتی‌متر هستند.

وزن قابل تحمل توسط رک

در این قسمت از محتوا بهترین رک برای خرید کدام است؟ بهتر است به میزان استحکام رک شبکه اشاره شود زیرا رک وظیفه حفاظت از تجهیزات شبکه را به عهده دارد. در نتیجه اگر نتواند وزن تجهیزات را تحمل کند مطمئناً به تجهیزات شبکه آسیب می‌رسد. با توجه به این موارد در هنگام خرید باید به ضخامت ورق‌های استفاده شده در تولید رک توجه ویژه شود. این نکته را در نظر داشته باشید هر چه ضخامت ورق بیش‌تر باشد، رک می‌تواند وزن بیش‌تری را تحمل کند.

امنیت رک

امنیت رک یکی از مهم‌ترین مواردی است که باید در هنگام خرید به آن توجه ویژه‌ای شود. لازم به ذکر است بدانید در رک شبکه، تجهیزات گران قیمتی قرار دارد. در نتیجه باید درب رک شبکه مورد نظر دارای قفل امنیتی باشند. البته باید به غیر از درب‌ها، ساید پنل‌های هم از قفل امنیتی برخوردار باشند.


بیش‌تر بخوانید: راهنمای خرید رک شبکه


نتیجه گیری

در این مقاله اطلاعات کاملی نسبت به انواع رک شبکه در اختیار کاربران قرار گرفت و به سوال بهترین رک برای خرید کدام است؟ نیز به طور کامل پاسخ داده شد. در نتیجه کاربران به سادگی می‌توانند با مطالعه این مقاله و مراجعه به وب‌سایت برقچی برای خرید رک شبکه مورد نظرشان اقدام کنند.

5/5 - (1 امتیاز)
اشتراک گذاری مطلب

مراحل کار برقچی

درخواست خرید
مشاوره و راهنمایی
اعلام قیمت
صدور پیش‌فاکتور
آماده‌سازی کالا
ارسال کالا در همان روز
صدور فاکتور
تسویه نهایی
ارسال کالا
در همان روز

دیدگاه شما

اشتراک
اطلاع از
guest
0 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
دیدن همه دیدگاه ها

مقالات مرتبط

<