تفاوت سوئیچ شبکه و روتر

تفاوت سوئیچ و روتر

تفاوت سوئیچ شبکه و روتر چیست به زبان ساده بیاموزید که چگونه روترها تجارت کوچک شما را به سایر نقاط جهان به صورت ایمن متصل کرده و دستگاه‌های شما از جمله لپ‌تاپ و چاپگر را به یکدیگر متصل می‌کنند.

رایانه‌ها می‌توانند از طریق یک سوئیچ شبکه یا یک روتر به یکدیگر متصل شوند، پس تفاوت بین این دو چیست؟

هنگام ساختن یک شبکه اداری کوچک، دو قطعه اصلی تجهیزات موردنیاز شما، سوئیچ شبکه و روتر هستند اگرچه از نظر ظاهری مشابه هستند، اما این دو دستگاه عملکردهای متفاوتی را در یک شبکه انجام می‌دهند.

برای دانستن تفاوت آنها بیایید اول با تعریف هر کدام از آنها آشنا شویم.

فهرست:

 

سوئیچ شبکه چیست؟

سوییچ‌ها با اتصال همه دستگاه‌ها از جمله رایانه‌ها، چاپگرها و سرورها در یک شبکه تجاری کوچک، به اشتراک‌گذاری منابع را تسهیل می‌کنند. نکته قابل توجه این است که هر یک از این دستگاه‌ها می‌توانند در هر جایی از شرکت یا شهر باشند، شما می‌توانید با چند دستگاه سویچ، همه دستگاه‌های مورد نیاز خود را بدون در نظر گرفتن مکان هر یک، به همدیگر متصل کنید. فراموش نکنید که ساختن یک شبکه تجاری کوچک که همه دستگاه‌های شما را به هم متصل کند، بدون دستگاه سوییچ امکان‌پذیر نیست.

روتر چیست؟

همانطور که سوئیچ شبکه در یک شبکه چندین دستگاه را به هم متصل می‌کند، یک روتر هم چندین سوئیچ شبکه و شبکه مربوطه آن‌ها را به هم متصل می‌کند، تا یک شبکه بزرگتر را تشکیل دهد. این شبکه‌ها ممکن است در یک مکان واحد و یا در چند مکان مختلف باشند، هنگام ساختن یک شبکه تجاری بزرگ، به یک یا چند روتر نیاز خواهید داشت، روتر علاوه بر اتصال چندین شبکه به هم، این امکان را فراهم می‌کند دستگاه‌ها و کاربرهای مختلف که شبکه شده‌اند به اینترنت دسترسی داشته باشند.

روتر تجارت شما را به جهان متصل می‌کند، از اطلاعات در برابر تهدیدات امنیتی محافظت می‌کند و حتی تصمیم می‌گیرد که کدام دستگاه‌ها نسبت به دیگران اولویت دارند.

در نهایت، یک روتر به عنوان توزیع‌کننده کار می‌کند، ترافیک را هدایت می‌کند و بهترین مسیر برای دریافت و ارسال اطلاعات در قالب بسته‌های داده در یک شبکه فراهم می ‌کند.

ویدئو تفاوت سوئیچ شبکه و روتر

5/5 - (6 امتیاز)
اشتراک
اطلاع از
guest
1 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
دیدن همه دیدگاه ها
امين كريمي
امين كريمي
2 سال پیش

ممنون