اخبار

افزایش 5200 درصدی پهنای باند اینترنت بین‌الملل

اکثر مردم پهنای باند را مترادف با سرعت اینترنت می‌دانند، هرچه پهنای باند بیشتر باشد، سرعت اینترنت نیز، بیشتر است. یکی از عوامل تاثیر‌گذار در سرعت انتقال اطلاعات و...
صبا آقاجانی صبا آقاجانی ۱۰ دی ۱۳۹۹
1909
5
0
افزایش پنج هزار و ۲۰۰ درصدی پهنای باند اینترنت بین‌الملل
مطالعه: 2 دقیقه
1909
5
0

اکثر مردم پهنای باند را مترادف با سرعت اینترنت می‌دانند، هرچه پهنای باند بیشتر باشد، سرعت اینترنت نیز، بیشتر است. یکی از عوامل تاثیر‌گذار در سرعت انتقال اطلاعات و سرعت لود شدن سایت‌ها در اینترنت، پهنای باند میباشد.

در همین راستا، بر اساس اطلاعات بدست آمده توسط تیم برقچی، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور اطلاعیه داده است که ظرفیت پهنای باند اینترنت بین‌الملل در کشور طی ۶ سال گذشته بیش از پنج هزار درصد رشد کرده است.

عرضه و تقاضا در بخش اینترنت در کشورمان به شکل کاملا انفجاری رشد کرد، به طوری که در مدت کمتر از پنج سال، بسیاری از شهروندان ایرانی مشتری خدماتی شده اند که صرفا بر بستر اینترنت جریان دارد.

در گزارشی که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور (رگولاتوری) با نام «ایران در مسیر هوشمندی» منتشر کرده، توسعه زیرساخت‌های ارتباطی کشور در چند سال گذشته را بسیار قابل توجه خوانده است. علاوه بر افزایش بیش از ۵ هزار درصدی پهنای باند بین‌الملل، طی سال‌های اخیر شاهد افزایش ۳ هزار و ۸۰۰ درصدی پهنای باند داخلی نیز بوده‌ایم.

افزایش پهنای باند داخلی و خارجی از سال ۹۲ تا ۹۶ یکی از جالب‌ترین بخش‌های این گزارش است. آماری که حکایت از افزایش چندهزار درصدی دارد. بر گزارش‌های موجود، سازمان تنظیم مقررات می‌گوید ظرفیت پهنای باند داخل کشور از ۶۲۴ گیگابیت بر ثانیه در سال ۱۳۹۲ به ۲۴ هزار ۲۰گیگابیت برثانیه در سال ۹۸ رسیده است. همچنین ظرفیت پهنای باند شبکه انتقال کشور از ۱ هزار و ۱۱۶ ترابیت برثانیه در سال ۱۳۹۲ به ۲۷ هزار و ۶۰۱ ترابیت برثانیه در سال گذشته رسیده است. در زمینه ظرفیت پهنای باند انتقال کشور هم افزایش ۲ هزار و ۴۰۰ درصدی ثبت شده است.

افزایش 5200 درصدی پهنای باند اینترنت بین‌الملل

افزایش 5200 درصدی پهنای باند اینترنت بین‌الملل

سازمان تنظیم مقررات ظرفیت پهنای باند داخلی در ۷ سال گذشته را، با افزایش ۳ هزار و ۸۰۰ درصدی عنوان کرده است. این رشد در بخش پهنای باند بین‌الملل بیشتر هم بوده است. براساس اطلاعات این گزارش ظرفیت پهنای باند اینترنت بین‌الملل از ۸۲ گیگابیت بر ثانیه در سال ۱۳۹۲ به ۴ هزار و ۳۰۹ گیگابیت برثانیه در سال ۱۳۹۸ رسیده است، یعنی افزایش در این بخش پنج هزار و ۲۰۰ درصد بوده است.

ظرفیت پهنای باند شبکه انتقال کشور از ۱ هزار و ۱۱۶ ترابیت برثانیه در سال ۱۳۹۲ به ۲۷ هزار و ۶۰۱ ترابیت برثانیه در سال گذشته رسیده است. در زمینه ظرفیت پهنای باند انتقال کشور هم افزایش ۲ هزار و ۴۰۰ درصدی ثبت شده است.

در ادامه این بخش از گزارش به افزایش دسترسی شهروندان به خدمات ارتباطی هم اشاره شده است. بر اساس آمار رگولاتوری در سال ۹۸، بیش از ۶۸ میلیون نفر به پهنای باند سیار دسترسی داشته‌اند و ضریب نفود در این بخش هم به ۸۳.۰۵ درصد رسیده است.

البته در بخش اینترنت ثابت روال خوبی را طی نکرده‌ایم. همانطور که بارها وزیر ارتباطات و معاونین او اعلام کرده‌اند، در بخش اینترنت ثابت دارای مشکلات عمده هستیم و در آن ضعف داریم.

براساس اطلاعات گزارش اخیر رگولاتوری ضریب‌نفوذ دسترسی به اینترنت همراه براساس تکنولوژی ۳G و ۴G به ۸۳.۰۵ درصد می‌رسد و میزان ضریب نفوذ اینترنت ثابت (XDSL) برابر ۱۰.۹۵ درصد است.


حتما بخوانید: هر چیزی که باید از فناوری 6G بدانید


 

5/5 - (5 امتیاز)
اشتراک گذاری مطلب

مراحل کار برقچی

درخواست خرید
مشاوره و راهنمایی
اعلام قیمت
صدور پیش‌فاکتور
آماده‌سازی کالا
ارسال کالا در همان روز
صدور فاکتور
تسویه نهایی
ارسال کالا
در همان روز

دیدگاه شما

نظرات کاربران

اولین نفری باشید که نظر می دهید

مقالات مرتبط

<