راهنمای خرید

تکنولوژی ANR در دوربین مداربسته

اگر با نحوه عملکرد و کارایی دوربین‌های مداربسته آشنایی داشته باشید یا گشتی در مقالات مرتبط با این ابزار در فضای اینترنت بزنید، متوجه می‌شوید که این دوربین‌ها از...
رسول شکری رسول شکری ۳۱ خرداد ۱۴۰۰
2647
7
0
تکنولوژی ANR در دوربین مداربسته
مطالعه: 4 دقیقه
2647
7
0

اگر با نحوه عملکرد و کارایی دوربین‌های مداربسته آشنایی داشته باشید یا گشتی در مقالات مرتبط با این ابزار در فضای اینترنت بزنید، متوجه می‌شوید که این دوربین‌ها از تکنولوژی‌های مختلفی بسته به نوع کارایی و هزینه ای که بابت آن‌ها پرداخت می‌کنید، برخوردار هستند. هر کدام از این تکنولوژی‌ها کاربردهای مختص خود را دارند و بررسی هر کدام خود، مقوله ای مجزا را نیاز خواهد داشت. در این مقاله ما بنا داریم تا به تکنولوژی ANR در دوربین‌ مداربسته اشاره داشته باشیم و از اهمیت و کارایی آن صحبت کنیم. با مجله برقچی همراه باشید تا اطلاعات مفصلی در این حوزه برایتان ارائه گردد.

 

 

 

 

تکنولوژی ANR چیست؟

تکنولوژی ANR چیست؟

تکنولوژی ANR چیست؟

یکی از مهم‌ترین دلایلی که شما اقدام به نصب یک دوربین مداربسته می‌کنید، این است که یا مانع از وقوع یک اتفاق مخاطره آمیز بشوید، یا در صورت بروز اتفاق، از تصاویر ضبط شده به عنوان یک سند و مدرک استفاده نمایید. اما یک سوال در این بین وجود دارد و آن این است که اگر ارتباط بین اجزای دوربین یعنی دوربین و دستگاه NVR در حین حادثه بنا به هر دلیلی دچار مشکل شود، چه کاری می‌توان انجام داد؟ آیا راهکاری برای حل چنین مشکلی وجود دارد؟

جواب آن در تکنولوژی ANR یا Automatic Network  Recovery خلاصه می‌شود.

به کمک قابلیت ANR در دوربین‌هایی مثل هایلوک و داهوا که انواع آن‌ها در فروشگاه برقچی موجود است، می‌توان بر این نقطه ضعف غلبه کرد. در این دسته دوربین‌ها، یک حافظه از نوع میکرو اس دی وجود دارد که به محض قطع ارتباط با دستگاه NVR، ثبت و ضبط اطلاعات مرتبط با تصاویر را بر روی این حافظه انجام می‌دهد و در مدت زمان مشخصی مستقلا عمل خواهد کرد. پس از رفع مشکل، این تصاویر همچون یک فایل بک آپ برای دستگاه NVR ارسال می‌شود و سیستم دوربین مداربسته بدون هیچ مشکلی مجددا به کار خود ادامه خواهد داد.

علل ایجاد مشکل ارتباط دوربین مداربسته

در زمانی که سوئیچ شبکه به خوبی کار نکند؛

در زمانی که دستگاه NVR دچار اختلال شده باشد؛

در زمانی که مسیر ارتباطی (کابل شبکه)، مختل شده باشد.

 

بررسی  تکنولوژی ANR در دوربین هایلوک

بررسی  تکنولوژی ANR در دوربین هایلوک

بررسی  تکنولوژی ANR در دوربین هایلوک

اکنون و در ادامه به بررسی این قابلیت در دوربین‌های هایلوک می‌پردازیم:

 

همانطور که می‌دانید، برند هایلوک زیرمجموعه ای از برند هایک ویژن است و دوربین‌های فوق العاده ای را به مشتریان خود ارائه می‌کند. این دوربین با دارا بودن یک حافظه میکرو اس دی می‌تواند در مواقع ضرورت مورد بهره برداری قرار گیرد با توجه به اینکه نصب این دوربین در جاهایی است که بیشتر در معرض خطر خرابکاری هستند، لذا همواره برای حصول اطمینان این نکته را به خاطر داشته باشید که دوربین را باز هم در مکان‌هایی دور از دسترس قرار دهید. اما نکته ای که در این بین وجود دارد این است که این دوربین‌ها، حافظه محدودی دارند و در صورتی که بخواهید از حافظه بیشتری برای این منظور استفاده کنید یا حتی از یک حافظه به عنوان یک پشتیبان تمامی دوربین‌های آی پی شبکه را ساپورت کنید، چه کاری می‌بایست انجام دهید؟

 

قابلیتی به نام N+1

این قابلیت که توسط برند هایلوک و البته هایک ویژن مطرح شده، کمک می‌کند تا از یک دستگاه ضبط دوربین مداربسته DVR به عنوان پشتیبان در یک سیستم مداربسته بهره مند شوید و در صورتی که دوربین‌های مدار حافظه داخلی نداشته باشند، این مزیت بسیار به کار خواهد آمد. البته چنین مزیتی برای آن دسته از دوربین‌هایی است که در دسته بهترین‌ها جای می‌گیرند و در مورد همه آن‌ها صدق نمی‌کند.

 

چگونه قابلیت ANR را در دوربین هایک ویژن فعال کنیم؟

ابتدا بخش Web Configuration، پس از آن Storage، سپس بخشSchedule Settings ، و نهایتا گزینه Advanced را زده و تیک Enable ANR را فعالسازی می‌کنید. همچنین به منظور دسترسی به حداکثر کارایی، گزینه Pre-record را فعال کنید. این قابلیت قبل از قطع ارتباط فعال می‌شود و ممکن است بتوانید فردی خاطی را به کمک چنین قابلیتی شناسایی کنید.

 

چگونه می‌توان از دوربین‌های ANR فایل پشتیبان یا بک آپ گرفت؟

اگر به بخش تنظیمات دستگاه NVR وارد شوید،

به کمک قابلیت Hot Spare می‌توانید یکی از دستگاه‌های NVR را به عنوان یک دستگاه پشتیبان برای تمامی دوربین‌ها انتخاب کنید تا در صورت بروز قطعی و از بین رفتن ارتباط بین دستگاه NVR اصلی و دوربین‌های مداربسته،  وارد عمل شده و فرآیند ضبط تصاویر را انجام دهد.


بیشتر بخوانید:

بهترین دوربین مدار‌بسته خانگی


 

نتیجه گیری

با تشکر از شما کاربران عزیز سایت جهت مطالعه مطلب تا این بخش، از شما تقاضا می‌کنیم تا به نکات پایانی مقاله نیز توجه فرمایید:

با توجه به اینکه همیشه دلایلی وجود دارد که امنیت مد نظر را کاهش داده یا به حداقل برساند، تکنولوژی‌های مختلف کمک می‌کنند تا چنین این عواملی که ممکن است بیرونی یا درونی باشند، خنثی سازی شوند. تکنولوژی ANR نیز بر این اساس در ساختار دوربین‌های مداربسته جای گرفته است. با این حال اما در کنار رعایت همه این نکات، این تذکر را همواره به یاد داشته باشید که منبع تغذیه دوربین،  هیچ گاه دچاز مشکل نشود یا در جایی قرار بگیرد که این مشکل به حداقل برسد. البته برای این منظور، می‌توانید از سوئيچ هایی استفاده کنید که از قابلیت POE بهره مندند و برق تمامی دوربین‌ها را تامین می‌کنند، اما منبع تغذیه  جداگانه برای هر دوربین راه حل مناسبتری خواهد بود. در پایان از شما عزیزان دعوت کنیم خواننده دیگر مقالات مجله برقچی باشید.

 

5/5 - (2 امتیاز)
اشتراک گذاری مطلب

مراحل کار برقچی

درخواست خرید
مشاوره و راهنمایی
اعلام قیمت
صدور پیش‌فاکتور
آماده‌سازی کالا
ارسال کالا در همان روز
صدور فاکتور
تسویه نهایی
ارسال کالا
در همان روز

دیدگاه شما

اشتراک
اطلاع از
guest
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
دیدن همه دیدگاه ها

مقالات مرتبط

<