آموزش

10 باور غلط درباره باتری موبایل

باتوجه به نگرانی‌های افراد در خصوص کاهش عمر باتری موبایل خصوصا گوشی‌های هوشمند، امروزه باورهای غلط زیادی به وجود آمده‌اند. البته برخی از این اعتقادات ریشه در تجربیات افراد...
اسماء غفاری اسماء غفاری ۰۳ دی ۱۴۰۱
1228
6
10 باور غلط درباره باتری موبایل
مطالعه: 4 دقیقه
1228
6
0

باتوجه به نگرانی‌های افراد در خصوص کاهش عمر باتری موبایل خصوصا گوشی‌های هوشمند، امروزه باورهای غلط زیادی به وجود آمده‌اند. البته برخی از این اعتقادات ریشه در تجربیات افراد در زمان کار با گوشی‌های قدیمی‌تر دارد. اگرچه ممکن است بعضی از آنها درباره افزایش عمر باتری‌های قدیمی تا حدودی صحیح به نظر برسد اما در مواجه با باتری‌های لیتیوم یونی که در سال‌های اخیر روی کار آمده‌اند اصلا صحت ندارند. به همین منظور ما این مقاله برقچی را تهیه کردیم تا شما را با 10 باور غلط درباره باتری موبایل به خوبی آشنا کنیم.

باورهای غلط درباره باتری موبایل

باورهای غلط درباره باتری موبایل

باورهای غلط درباره باتری موبایل

استفاده صحیح از موبایل و به کار بردن ترفندهایی که موجب افزایش ط بدانیدول عمر باتری آن شود، از جمله دغدغه‌های اصلی افراد است. اینکه چه روشی برای شارژ موبایل بهتر است می‌تواند کمک زیادی کند. گاهی اوقات نیز ممکن است روش نادرست استفاده از موبایل آسیب‌های جبران ناپذیری را به باتری آن وارد کند. البته تمامی شایعاتی که در این باره میان افراد جا افتاده است صحت نداشته بلکه اطلاعات اشتباهی است که تنها موجب گمراهی بیشتر کاربران می‌شود. برخی از آنها عبارت‌اند از:


بیشتر بخوانید: علت شارژ نشدن باتری لپ تاپ


انفجار باتری با اتصال طولانی مدت گوشی به شارژر

یکی از باورهای غلط درباره عمر باتری موبایل، انفجار باتری به خاطر اتصال طولانی مدت گوشی به شارژر است. ممکن است شما نیز اخباری درخصوص انفجار و آتش گرفتن گوشی موبایل در زمان شارژ شنیده باشید. اما این موضوع هیچ ارتباطی به طولانی شدن زمان اتصال به شارژر ندارد. بلکه علت این امر وجود مشکل در شارژر گوشی یا خرابی باتری آن بوده است. بنابراین تا زمانی که شارژر شما کاملا اورجینال بوده یا باتری گوشی شما مشکل خاصی نداشته باشد چنین اتفاقی هیچ‌گاه برای شما رخ نخواهد داد.

اینترنت 4G شارژ بیشتری مصرف می‌کند

برخی تصور می‌کنند که اتصال به اینترنت 4G نسبت به شبکه 3G یا 2G میزان مصرف شارژ گوشی را افزایش می‌دهد. اما چنین باوری کاملا اشتباه است. چراکه این روشن بودن اینترنت دستگاه است که باعث کاهش بیشتر شارژ آن می‌شود و هیچ ارتباطی به نوع شبکه مورد نظر ندارد. از این‌رو، اگر می‌خواهید که مصرف شارژ گوشی خود را کاهش دهید باید در زمانی که نیازی به اینترنت ندارید، دیتای دستگاه را خاموش کنید.

بستن اپلیکیشن‌های اخیر، مصرف باتری را کاهش می‌دهد

از جمله باورهای غلط درباره باتری موبایل غیرفعال کردن اپلیکیشن‌های اخیر برای کاهش مصرف شارژ است. هنگامی که برنامه‌های شما در بخش Resent App فعال باشند، دیگر لازم نیست که گوشی جهت باز کردن و تحلیل دوباره اطلاعات آن انرژی بیشتری صرف کند. درنتیجه شارژ کمتری نیز صرف می‌شود.

تأثیر زیاد بلوتوث و وای فای روی مصرف شارژ باتری

با اینکه فعال شدن و استفاده از بلوتوث و وای فای شارژ باتری موبایل را مصرف می‌کند. اما این میزان به قدری اندک است که تأثیر چندانی در کاهش شارژ باتری نخواهد داشت.

شارژرهای دیگر به باتری آسیب نمی‌زنند

شارژرهای دیگر به باتری آسیب نمی‌زنند

شارژرهای دیگر به باتری آسیب نمی‌زنند

استفاده از شارژهای غیر اورجینال یا متفاوت با برند گوشی اگرچه تأثیر قابل مشاهده‌ای بر روی دستگاه نمی‌گذارند اما در دراز مدت موجب کاهش طول عمر باتری یا آسیب به آن می‌شوند.


بیشتر بخوانید: تست سلامت باتری لپ تاپ


پارگی سیم شارژر، اختلالی در شارژ ایجاد نمی‌کند

یکی دیگر از باورهای غلط رایج درباره باتری موبایل این است که پارگی سیم شارژر هیچ آسیبی به روند شارژ و باتری نخواهد زد. پارگی یا بریدگی سیم شارژر می‌تواند تأثیر مستقیمی در عملکرد شارژ و شدت جریان ورودی به گوشی باشد. نوسانات و اختلال‌هایی که در فرایند شارژ ایجاد می‌شود نیز در طولانی مدت موجب آسیب جدی باتری دستگاه خواهد شد.

گوشی را شب تا صبح به شارژ نزنید!

گوشی را شب تا صبح به شارژ نزنید!

شارژ طولانی مدت گوشی

گوشی‌های هوشمند و مدرن امروزه طوری طراحی شده‌اند که در صورت شارژ کامل، فرایند دریافت انرژی برق متوقف می‌شود. یعنی زمانی که شارژ باتری شما به 100 درصد رسیده و دستگاه همچنان به شارژر متصل باشد، هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد.

باتری گوشی باید قبل از اتصال به شارژر خالی باشد.

در گوشی‌هایی که از باتری لیتیوم یون استفاده می‌کنند، لازم نیست که برای شارژ کردن آن تا خالی شدن باتری منتظر بمانید. بلکه در هر زمان و موقعیتی که خواستید می‌توانید موبایل را شارژ کنید. البته برای شارژ کردن گوشی‌هایی که از باتری‌های قدیمی نظیر کادمیوم یا نیکل هایبرید استفاده می‌کنند حتما باید تا زمانی خالی شدن شارژ باتری صبر نمایید.

آسیب به باتری گوشی زمان استفاده از آن در حین شارژ

علت اصلی آسیب رسیدن به باتری در زمان استفاده از آن در حین شارژ، گرم شدن دستگاه است. به طور کلی، استفاده مستقیم از گوشی در زمان شارژ شدن مشکلی به وجود نمی‌آورد. بلکه گرمای حاصل از این کار است که می‌تواند موجب افت ظرفیت و کیفیت شارژدهی باتری‌های لیتیوم یونی شود.

باتری گوشی بعد از خرید باید هشت ساعت شارژ شود

اینکه پس از خرید و قبل از آغاز استفاده از گوشی حتما باید به مدت 8 ساعت شارژ شود، یکی از باورهای غلط درباره باتری موبایل است. باتری‌های لیتیوم گوشی‌های امروزی دیگر نیازی به شارژ اولیه 8 ساعته ندارند. بلکه به محض خریداری می‌توانید از آنها استفاده نمایید.


بیشتر بخوانید: ویژگی های یک مودم خوب چیست؟


جمع‌بندی

در این مطلب با 10 مورد از باورهای غلط درباره باتری موبایل به خوبی آشنا شدید. همچنین دانستید که چه اطلاعاتی در خصوص افزایش یا کاهش عمر باتری گوشی صحت دارد. از اینکه تا پایان همراه بودید از شما عزیزان متشکریم. امیدواریم با درج نظرات خود ما را در ارائه هرچه بهتر مطالب یاری کنید.

5/5 - (1 امتیاز)
اشتراک گذاری مطلب

مراحل کار برقچی

درخواست خرید
مشاوره و راهنمایی
اعلام قیمت
صدور پیش‌فاکتور
آماده‌سازی کالا
ارسال کالا در همان روز
صدور فاکتور
تسویه نهایی
ارسال کالا
در همان روز

دیدگاه شما

اشتراک
اطلاع از
guest
0 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
دیدن همه دیدگاه ها

مقالات مرتبط

<