راهنمای خرید

راهنمای خرید کیستون شبکه

احتمالاً شما جزء آن دسته از افرای هستید که نمی‌دانید کیستون شبکه چیست و چه کاربردی دارد. در پاسخ به شما می‌گوییم، کیستون شبکه یکی از مهم‌ترین تجهیزات پسیو...
سعید رهبرصومعه سرائی سعید رهبرصومعه سرائی ۱۹ آذر ۱۴۰۱
761
6
0
راهنمای خرید کیستون شبکه
مطالعه: 5 دقیقه
761
6
0

احتمالاً شما جزء آن دسته از افرای هستید که نمی‌دانید کیستون شبکه چیست و چه کاربردی دارد. در پاسخ به شما می‌گوییم، کیستون شبکه یکی از مهم‌ترین تجهیزات پسیو شبکه موجود در بازار است. به همین دلیل، ما تصمیم داریم در این مقاله اطلاعات کاملی را در قالب راهنمای خرید کیستون شبکه در اختیار شما قرار دهیم، تا شما بتوانید با دید باز و آگاهی کامل برای خرید کیستون شبکه اقدام کنید.

در ابتدا، شما را با کیستون شبکه و انواع آن آشنا خواهیم کرد. این موضوع می‌تواند به شما در هنگام خرید کیستون بر اساس نیاز خود، کمک کند. بسیاری از شرکت‌ها در حوزه تولید کیستون شبکه فعالیت می‌کنند. شما در این محتوا با 6 نمونه از بهترین تولید کنندگان کیستون شبکه آشنا خواهید شد. اگر قصد دارید اطلاعات کاملی نسبت به انواع کیستون شبکه و بهترین تولیدکنندگان آن به دست آورید، تا پایان این مقاله از برقچی ما را همراهی کنید.

کیستون شبکه چیست؟

در این بخش از راهنمای خرید کیستون شبکه، لازم است کیستون را برای شما شرح دهیم تا شما نسبت به کارایی و ساختار این قطعه آگاهی بیشتری داشته باشید. قبل از هر چیز در نظر داشته باشید، یکی از مهم‌ترین تجهیزاتی که در ساختار یک شبکه مورد استفاده قرار می‌گیرد، کیستون شبکه است. ایجاد ارتباط بین کابل‌ها و تمامی تجهیزات شبکه بر عهده کیستون شبکه است. در واقع به دلیل شباهت زیاد ساختار فیزیکی و نوع استفاده از آن، می‌توان کیستون شبکه را یک پریز برق معرفی کرد.

برای ایجاد ارتباط بین کابل شبکه و تجهیزاتی همچون سوئیچ شبکه، روتر و غیره، از کیستون شبکه استفاده می‌شود. کیستون شبکه از یک طرف به سوکت RJ45 و از طرف دیگر به کابل شبکه متصل می‌گردد. همچنین برای اطلاع بیشتر شما، لازم است بگوییم که در بخش‌های مختلفی از شبکه مانند فیس پلیت‌های روی ترانکینگ، پچ پنل و غیره از کیستون شبکه استفاده می‌کنند.

کیستون شبکه چیست؟

کیستون شبکه چیست؟

آشنایی با انواع کیستون

کیستون شبکه انواع مختلفی دارد که در این بخش از مقاله، قصد داریم شما را با آن‌ها آشنا کنیم. کیستون شبکه در واقع در دو مدل (کیستون شبکه UTP و کیستون شبکه SFTP) تولید و به بازار عرضه می‌شود. در ابن قسمت به بررسی هر کدام از کیستون‌‎های شبکه به صورت مجزا پرداخته‌ایم. به شما پیشنهاد می‌کنیم این بخش را با دقت مطالعه کنید تا با آگاهی کامل بر اساس نیاز خود یک انتخاب هوشمندانه را تجربه کنید.


بیشتر بخوانید: آموزش تصویری نصب کیستون شبکه


کیستون شبکه UTP

در قدم اول، به شما می‌گوییم که UTP چیست و چرا کیستون utp را با این نام می‌شناسند. کلمه UTP در حقیقت مخفف عبارت Unshielded Twisted pair است. این عبارت، بیانگر یک جفت سیم به هم تابیده شده و بدون لایه محافظ است. در نظر داشته باشید، کیستون‌های شبکه UTP هم، تنها از کابل‌های بدون شیلد خارجی بدون لایه محافظ پشتیبانی می‌کنند. نکته قابل توجه این که، در صورت وجود نویز در منطقه نباید از این کیستون شبکه استفاده کنید. به این دلیل که در هنگام استفاده از کیستون شبکه UTP، باید از کابل شبکه بدون محافظ خارجی استفاده شود و امکان استفاده از کابل شبکه شیلدار برای افراد وجود نخواهد داشت.

کیستون شبکه SFTP

آیا می‌دانید کیستون شبکه SFTP چیست و چه کاربردی دارد؟ در حقیقت، کیستون شبکه بیشتر برای ایجاد اتصال در شبکه‌هایی که در محدوده تداخل الکترومغناطیسی و نویز قرار دارند، استفاده می‌شود. در واقع شما می‌توانید، با استفاده از این کیستون شبکه از کابل‌های sftp یا همان کابل‌های شیلددار استفاده کنید که در مقابل نور و تداخل الکترومغناطیسی مقاومت بسیار بالایی دارند. جالب است بدانید، کلمه ‏sftp دارای سه بخش است.

حرف S در بخش اول آن، مخفف عبارت Shielded به معنای وجود لایه محافظتی در کیستون SFTP است. در بخش دوم حرف F به کلمه Foil اشاره دارد. حرف f موجود در کلمه SFTP در حقیقت خبر از وجود ورق‌های آلومینیومی در لایه حفاظتی این کیستون می‌دهد. در نهایت هم حروف TP مخفف عبارت Twisted Pair که به معنای یک جفت سیم به هم تابیده شده است.

کیستون شبکه SFTP

کیستون شبکه SFTP

بهترین برندهای کیستون

آشنایی با برند‌های معتبر به شما این امکان را می‌دهند که یک انتخاب درست و یک خرید هوشمندانه را تجربه کنید . به این علت که برند‌های معتبر همیشه سعی دارند محصولات با کیفیتی را تولید و به مشتریان خود عرضه کنند در نتیجه، شما در صورت آشنا شدن با بهترین کیستون‌های شبکه می‌توانید یک محصول منحصر به فرد را خریداری کنید. در ادامه، 5 نمونه از معتبرترین شرکت‌های فعال در حوزه تولید کیستون شبکه (کیستون امپ، کیستون لگراند، کیستون البرز، کیستون دانوب، کیستون سوپیتا) را به شما معرفی می‌کنیم. سپس هر کدام را به صورت مجزا مورد بررسی قرار می‌دهیم. از این جهت، برای آشنایی بیشتر با بهترین کیستون‌های موجود در بازار با ما همراه باشید.

کیستون امپ

برند امپ اولین برند تولید کننده کیستون شبکه که قصد داریم به شما معرفی کنیم. این برند یکی از معتبرترین برندهای تولید کننده تجهیزات شبکه به شمار می‌رود. در نظر داشته باشید، شرکت امپ معمولاً کیستون شبکه را در دو نوع مختلف (کیستون شبکه UTP و کیستون شبکه SFTP) تولید می‌کند. اگر در فضایی تداخل الکترومغناطیسی به مقدار زیاد وجود داشته باشد، بهترین انتخاب برای شما کیستون شبکه SFTP برند امپ است. به این دلیل که کیستون‌های شبکه شیلدار این برند در مقابل امواج و نویز مقاومت بسیار بالایی دارد.

کیستون لگراند

برند لگراند برای اکثر افراد برند شناخته شده‌ای است. به همین دلیل، این بخش از راهنمای خرید کیستون شبکه را به این برند می‌پردازیم. بخش اعظمی از بازار جهانی در بخش فروش تجهیزات شبکه، در اختیار برند لگراند است. در واقع، می‌توان به این نتیجه رسید، یکی از برندهای قابل اعتماد که در هنگام خرید کیستون شبکه می‌توان به سراغ آن رفت، برند لگراند است.

کیستون البرز

در صورتی که، به دنبال خرید کیستون شبکه ایرانی با کیفیت بالا و قیمت مناسب هستید، کیستون شبکه البرز، بهترین انتخاب برای شما است. توجه داشته باشید، این شرکت نیز کیستون‌های شبکه شیلددار و بدون شیلد تولید و به بازار عرضه می‌کند. در نتیجه، هنگام خرید کیستون شبکه به فضای مورد نظر توجه کنید تا در صورت وجود نویز از کیستون شیلددار و در صورت عدم وجود نویز از کیستون بدون شیلد استفاده نمایید.

بهترین برندهای کیستون

بهترین برندهای کیستون

کیستون دانوب

یکی دیگر از برندهای ایرانی، برند دانوب است که تولید و عرضه محصولات با کیفیت را بر عهده دارد. این نکته را در نظر داشته باشید، تنوع در محصولات این شرکت بسیار زیاد است. کیستون شبکه یکی از پرفروش‌ترین محصولات برند دانوب به شمار می‌رود. مانند مابقی شرکت‌های تولید کننده تجهیزات شبکه در جهان، این شرکت نیز کیستون شبکه را در دو نوع شیلددار و بدون شیلد تولید و به بازار عرضه می‌کند.

کیستون سوپیتا

کیستون سوپیتا آخرین برندی است که قصد معرفی آن را نسبت به کیفیت محصولات آن و قیمت کیستون‌های آن آگاه کنیم، است. در نظر داشته باشید که سوپیتا جزو بهترین تولید کنندگان تجهیزات شبکه در ایران است. کیستون‌های شبکه این شرکت به بسیاری از کشورهای جهان خصوصاً کشورهای حوزه خلیج فارس صادر می‌شود.


بیشتر بخوانید:‌ تفاوت بین سوئیچ های سیسکو 2960 سری G و S ،X


جمع بندی

در مقاله راهنمای خرید کیستون شبکه با کیستون و انواع آن آشنا شدید. همچنین برندهای معروف و معتبر فروش کیستون شبکه را به شما معرفی کردیم. اکنون می‌توانید با اطلاعات به دست آمده از این مقاله، به راحتی اقدام به خرید کیستون شبکه مورد نیاز خود طبق فضای مورد نظرتان، کنید. امیدواریم در این مقاله اطلاعات لازم در رابطه با کیستون شبکه کسب کرده باشید. از این که در این مقاله با برقچی همراه بودید از شما متشکریم. لطفا با درج نظرات خود ما را در ارائه بهتر مطالب یاری کنید.

5/5 - (2 امتیاز)
اشتراک گذاری مطلب

مراحل کار برقچی

درخواست خرید
مشاوره و راهنمایی
اعلام قیمت
صدور پیش‌فاکتور
آماده‌سازی کالا
ارسال کالا در همان روز
صدور فاکتور
تسویه نهایی
ارسال کالا
در همان روز

دیدگاه شما

اشتراک
اطلاع از
guest
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
دیدن همه دیدگاه ها

مقالات مرتبط

<