راهنمای خرید

راهنمای خرید بهترین چراغ مطالعه

هنگام مطالعه چه در روز و چه در شب لازم است نور کافی به کار گرفته شود. استفاده از نور مناسب از هر نظر باعث بهره­‌وری بیشتر و عدم...
سیدحامد علوی سیدحامد علوی ۲۸ آبان ۱۴۰۰
2998
6
2
راهنمای خرید بهترین چراغ مطالعه
مطالعه: 11 دقیقه
2998
6
2

هنگام مطالعه چه در روز و چه در شب لازم است نور کافی به کار گرفته شود. استفاده از نور مناسب از هر نظر باعث بهره­‌وری بیشتر و عدم خستگی زود هنگام در زمان مطالعه و انجام کارهایی از این قبیل می­‌شود. استفاده از چراغ­های مطالعه روی میز کار باعث می­‌شود نور به صورت متمرکز و بهینه بر محیط کار و محلی که چشم به صورت مستقیم به آن نگاه می­‌کند بتابد. علاوه بر این باید بدانیم که نور ناکافی در هنگام مطالعه باعث آسیب ­دیدگی چشم (مانند: خستگی، ضعف، سوزش، سردرد و …) خواهد­شد. گاهی نورپردازی در منازل و اتاق­‌ها به صورتی است که نور کافی و مناسب برای انجام کارها و مطالعه به محلی که میز­کار یا میز تحریر قرار­گرفته نمی‌­رسد؛ در این موارد لازم است حتما از چراغ­های مطالعه استفاه شود. با توجه به این که چراغ مطالعه یکی از لوازم ضروری و پر­مصرف است، در این مقاله از مجله برقچی به نکاتی درباره­ خرید بهترین چراغ مطالعه می‌بپردازیم.

معیار‌های خرید  بهترین چراغ مطالعه:

اگر قصد خرید چراغ مطالعه برای میز کار خود دارید به نکات زیر هنگام خرید توجه نمایید:

تناسب سایز چراغ مطالعه و ­ میز کار

اولین نکته­ ای که باید در نظر داشته باشید این است که سایز چراغ مطالعه و محدودیت‌ه­ای که می­‌تواند روشن کند با اندازه­ میز کار شما متناسب باشد. اگر میز کارتان بزرگ است، باید شعاع روشنایی چراغ مطالعه به اندازه‌­ای باشد که فضای واقعی مورد استفاده­ی شما را به اندازه­ی کافی روشن نگه دارد. به همین ترتیب اگر میز تحریر کوچکی دارید بهتر است از چراغ­‌های کوچک‌تر خصوصاً چراغ مطالعه‌­های گیره‌­دار که فضای کمتری را اشغال می­‌کنند استفاده کنید تا هم نور مورد نیازتان تأمین شود و هم به میزان مورد نیاز انرژی مصرف کنید.

تناسب سایز چراغ مطالعه و ­ میز کار

تناسب سایز چراغ مطالعه و ­ میز کار

امکان تنظیم زاویه تابش چراغ مطالعه

هنگام خرید چراغ مطالعه حتماً به این نکته توجه کنید که نور مورد نیاز شما در زمان مطالعه باید قابلیت جابه­جایی و تنظیم زاویه تابش را داشته باشد. به همین منظور سر و گردن چراغ مطالعه باید منعطف و قابل تنظیم بوده و بتوان آن را  به راحتی جابه‌جا کرد. این ویژگی به شما کمک می­کند که نور چراغ مطالعه را آنقدر تنظیم کنید تا متناسب با نیاز چشم شما به هنگام مطالعه باشد.

انواع لامپ چراغ مطالعه:

در چراغ­های مطالعه موجود در بازار 5 نوع لامپ به کار می­رود که عبارتند از:

لامپ ال ­ای­ دی:

لامپ­های ال ­ای­ دی بهترین گزینه برای استفاده در چراغ­های مطالعه هستند. نور این لامپ جهت‌دار است و یک شعاع نوری متمرکز ایجاد می‌کند؛ همین امر باعث می‌­شود نور آن کاملا در جهتی که قرار می­گیرد بتابد و خیره‌کننده و خسته­ کننده نباشد و چشم را اذیت نکند. از مزیت­های دیگر لامپ­‌های ال ­ای­ دی کمترین مصرف برق و بیشترین میزان تبدیل انرژی به نور است. لامپ­های ال ­ای­ دی معمولاً قیمت بیشتری نسبت به سایر لامپ‌­ها دارند ولی طول عمر و مصرف برق آن‌ها کمتر است.

لامپ فلورسنت:

لامپ­‌های فلورسنت تنوع بیشتری دارند و برای تطبیق با دکوراسیون مناسب هستند. علاوه بر این نسبت به لامپ­های رشته­ ای مقرون به صرفه هستند ولی در ترکیب آن­ها بخار جیوه به کار برده شده­ است و در صورت شکستگی برای سلامتی بسیار خطرناک هستند.

لامپ فلورسنت

لامپ فلورسنت

لامپ رشته ­ای:

لامپ­های رشته ­ای نسبت به سایر لامپ­ها قیمت ارزان­‌تری دارند ولی هم گرما تولید می­‌کنند و هم رنگ نورشان مایل به زرد است و برای کارهایی که نیاز به تمرکز نور دارند مناسب نیستند. همچنین طول عمر کوتاه­تری نسبت به سایر لامپ­ها دارند بر همین اساس لامپ­های رشته­ ای گزینه­ مناسبی برای استفاده در چراغ مطالعه نیستند.

لامپ هالوژن:

لامپ‌های هالوژن ۲ تا ۳ برابر بیشتر از لامپ‌های معمولی دوام دارند. از سوی دیگر آنها ۱۰ تا ۲۰ درصد کمتر از لامپ‌های رشته ای انرژی مصرف می‌کنند. نور لامپ­های هالوژن طبیعی و درخشان است و برای مطالعه بسیار مناسب هستند. در عین حال اگر زمان طولانی از آن­ها استفاده شود داغ می­‌شوند و گرما تولید می­کنند.

لامپ هالوژن

لامپ هالوژن

لامپ فول اسپکتروم:

برای انجام کارهای گرافیکی یا طراحی داخلی که نیاز به تشخیص جزئیات رنگ­‌ها و خطوط می‌­باشد بهتر است در چراغ مطالعه از لامپ­های فول اسپکتروم استفاده شود. این لامپ طیف نور الکترو مغناطیسی از مادون قرمز تا فرابنفش را پوشش می‌دهد و وضوح و شفافیت قابل قبولی برای تشخیص رنگ­ها ارائه می­‌دهد.


بیش‌تر بخوانید: راهنمای خرید محافظ برق


دمای رنگ چراغ مطالعه

دمای رنگ، واحد اندازه‌گیری گرمی یا سردی بصری نور سفید است و واحد اندازه گیری آن کلوین (K) می‌­باشد. هر چه کلوین بالاتر باشد، روشنایی سرد تر و نور آبی‌تر به نظر می‌رسد. دمای نور از ۲۰۰۰ تا ۲۷۰۰ کلوین، سفید گرم و از ۴۰۰۰ تا ۵۵۰۰ کلوین، سفید سرد به حساب می‌آید.

دمای رنگ چراغ مطالعه

دمای رنگ چراغ مطالعه

دمای رنگ‌ هر چه گرم­تر باشد طبیعی‌­تر و آرامش‌بخش تر است، درحالی‌که رنگ­های سردتر مغز را فعال‌تر می‌کنند و می‌توانند بهره‌­­وری آن را افزایش دهند. اگر از وسایل الکترونیکی زیاد استفاده می­‌کنید بهتر است نور­های گرم را برای زمان کار کردن انتخاب کنید، زیرا تأثیر نورهای آبی بر چشم را کاهش می­دهند.

در هنگام مطالعه چشم شما نیاز به نور متمرکز دارد و بهتر است به ‌دنبال دمای نور  ۴۰۰۰ کلوین و بالاتر باشید، به طور کلی پیشنهاد می­شود برای جلوگیری از خستگی چشم از ترکیب نور­های آفتابی و مهتابی استفاده کنید.

شدت روشنایی (شار نوری)

شدت روشنایی مقدار نوری است که به واحد سطح (1 متر مربع) می­‌تابد. هر منبع نوری یک میزان نور در واحد زمان و در تمام جهت­‌ها در فضا ساطع می­‌کند. به این میزان نور، شار نوری گفته می‌شود و واحد اندازه گیری آن لومن (Lm) است. هرچه لومن یک لامپ بیشتر باشد لامپ پرنور­تر است. در حالت کلی چراغ مطالعه باید حداقل از 500 لومن روشنایی برخوردار باشد. اگر چراغ مطالعه تنها منبع نور در اتاق شماست؛ باید گزینه ­هایی با روشنایی بیشتر انتخاب کنید ولی اگر اتاقتان روشنایی مناسبی دارد یک چراغ کوچک با نور متمرکز هم می­تواند نیاز شما را برطرف کند. باید به این نکته توجه داشت که اگر روشنایی صفحات کتاب و محیط افراد تفاوت زیادی با هم داشته­باشند منجر به خستگی زودهنگام چشم­ها خواهد شد. در هنگام انتخاب چراغ مطالعه علاوه بر میزان روشنایی اتاق، باید نیاز­های شخصی خود را نیز در نظر بگیرید.

کسانی که از ضعیفی چشم یا بیماری­هایی مانند آب­مروارید رنج می­برند به نور بیشتر برای مطالعه نیاز دارند و نکته ای که باید در نظر گرفت این است که یک چراغ مطالعه باید حداقل از 500 لومن روشنایی برخوردار باشد.

مدل­‌ها و طرح­‌های مختلف چراغ مطالعه:

چراغ­های مطالعه بسته به محیط کاربری خود؛ یعنی محیط­های آموزشی، اداری، مهندسی و …  انواع مختلفی که شامل:

مدل­‌ها و طرح­‌های مختلف چراغ مطالعه

مدل­‌ها و طرح­‌های مختلف چراغ مطالعه

  • چراغ­‌های دیواری: این نوع چراغ مطالعه مناسب نصب بر روی دیوار کنار تخت خواب و یا میز کار هستند. البته باید در ارتفاع و زاویه­ی مناسبی نصب شوند. سطح روشنایی این چراغ زیاد است و می­توان بدون در نظر گرفتن اندازه میز و تخت خواب، یک مدل مناسب از آن  را خرید کرد.
  • چراغ‌‌­های رومیزی:  محبوب­ترین و همچنین پرفرو­ش­ترین چراغ مطالعه‌­ها، چراغ­های رومیزی هستند. این نوع چراغ مطالعه باید با توجه به اندازه میز کار انتخاب شود.
  • چراغ­‌های گیره‌­ای: چراغ مطالعه­های گیره­ای بسیار سبک و با طراحی مدرن و مینیمال هستند. این چراغ­ها در اندازه­های مختلف تولید می­شوند و می­توان آن را به کنار میز کار یا حتی خود کتاب متصل کرد.

پیشنهادهای خرید بهترین انواع لامپ ال ای دی کم مصرف:

تیم فنی مهندسی برقچی بعد از تحلیل داده‌های ترافیک در سایت‌های فروشگاهی به یک جمع بندی خرید در حیطه انواع محصولات روشنایی رسیده است که در ادامه به تفکیک به سمع و نظر شما مخاطبان عزیز برقچی می‌رسانیم

خرید بهترین لامپ و چراغ ای ای دی (LED):

برای پیشنهاد دادن بهترین لامپ ال ای دی (LED) کار چندان سخت و پیچیده‌ای نداریم چرا که دو مدل از محصولات برند افراتاب و بروکس با نام‌های لامپ ال ای دی 10 وات بروکس مدل 5322-A60 پایه E27 و لامپ ال ای دی 12 وات افراتاب مدل AF-G65-12W پایه E27 از بهترین‌های بازار هستند و از تیم تحلیل داده برقچی بیشترین امتیاز از نظر محبوبیت و پرفروش بودن گرفتند.

قیمت لامپ ال ای دی 10 وات مطرح بازار:

در حال حاضر لامپ ال ای دی 10 وات بروکس مدل 5322-A60 پایه E27 با قیمت تقریبی 18 الی 20 هزار تومان در بازار به فروش می‌رسد و لامپ ال ای دی 12 وات افراتاب مدل AF-G65-12W پایه E27 با قیمت تقریبی 26 الی 30 هزار تومان به فروش می‌رسد.

اگر بخواهیم بهترین چراغ سقفی رو در بازار بهتون معرفی کنیم بی انصافی است که به محصول چراغ سقفی اس ام دی 7 وات کاوایی مدل Ch-7W اشاره نکنیم. این چراغ سقفی از پرفروش‌ترین با درجه محبوبیت خیلی بالا است. اگر بخواهیم به ویژگی‌هایش اشاره کنیم باید به نوع SMD بودن آن بصورت تلویحی بیان کنیم.

بهترین چراغ سقفی کم مصرف در بازار چیست؟

بهترین چراغ سقفی کم مصرف در بازار چیست؟

SMD به نوعی تکنولوژی در ساخت محصولات الکترونیکی گفته می‌شود که بر پایه‌ی لحیم‌کاری بدون استفاده از سوراخ روی بورد بنا شده است. این چراغ دارای استانداردROHS است؛ بدین معنا که هیچ‌گونه ماده‌ی سمی و خطرناکی در ساخت این لامپ استفاده نشده است. توان این چراغ 8 وات است و شدت نور 580 لومن را تولید می‌کند. برخورداری از برچسب انرژی سطح A+ نشان‌دهنده‌ی مصرف پایین و بازده بسیار زیاد این چراغ است. این محصول توانایی تولید نور بدون لرزش و سوسو را دارد که موجب کاهش خستگی چشم می‌شود.
دیگر لامپ سقفی محبوب بازار چراغ ال ای دی سقفی 8 وات پارس شهاب مدل LED SMD است که به نوعی رتبه دوم از نظر پر فروشی را به خود اختصاص می‌دهد.

 

خرید بهترین لامپ هالوژنی کم مصرف:

لامپ هالوژنی COB لنزدار سوزنی 6 وات EDC که دارای دو رنگ نور آفتابی و مهتابی است و از زاویه پخش نور 53 درجه برخوردار است این لامپ هالوژن از نوع پایه GU5.3 است و از بهره نوری 99 لومن بر وات برخوردار است. شاخص نمود رنگ بالای 85 است و ضریب توان 0.5 دارد.

خرید بهترین چراغ حیاطی کم مصرف:

چراغ حیاطی مناسب برای فضای بیرونی و حیاط است چرا که از ساختار  فلزی سازگار با محیط بیرون برخوردار بوده و ظرافت فیزیکی و شفافیت رنگ زیبایی را به محوطه های شما می‌دهد. اما اگر بخواهیم بهترین چراغ حیاطی که از فروش خیلی خوبی برخوردار بوده را بازگو کنیم باید به چراغ حیاطی مدل w5022 را معرفی کنیم. البته محصول چراغ دیواری حیاطی مدل پرتو W نیز از استقبال خوبی در بازار برخوردار بوده است. این محصول با سرپیچ e27 به خریداران عزیز عرضه میگردد که قابلیت نصب انواع لامپ های کم مصرف و ال ای دی و cob را داراست.جنس پنجره ها جهت بازدهی حداکثر نوردهی از شیشه میباشد که یدکی شیشه ها نیز ارسال میگردد.


بیش‌تر بخوانید: راهنمای خرید محافظ برق یخچال


معرفی بهترین چراغ سنسور دار سقفی و دیواری کم مصرف:

با استفاده از چراغ سنسور دار، دیگر نیازی به جستجوی کلید در موقع تاریکی ندارید! چراغ سقفی سنسور دار دامتک مدل LOZI بدون نیاز به تایمر و شاسی تایمری باعث کاهش هزینه‌های خرید، نصب و مصرف برق می‌شود. از دیگر خصوصیات ممتاز چراغ سنسور دار می‌توان به روشنایی آنی و دسترسی آسان، جلوگیری از انتقال آلودگی و عفونت با حذف کلید و تماس دست ها با کلید، بالا بردن ضریب امنیت، کمک به هوشمند سازی ساختمان و همچنین راحتی اجرا اشاره کرد. این چراغ نصب سریع و ساده ای دارد و شما را از نیاز به برقکار یا فرد متخصص، مصون می‌دارد. جنس حباب این چراغ از شیشه مرغوب و نشکن بوده و با وجود بدنه فلزی، کیفیت، دوام و زیبایی را برای شما به ارمغان می‌آورد. همچنین همراهی یک سنسور نوری جهت جلوگیری از روشن شدن در روز به علاوه سایر محاسن ذکر شده، این محصول را به انتخابی مناسب برای شما تبدیل می کند.

دیگر محصول مشابه که بسیار پرفروش بوده چراغ دیواری سنسوردار شیله مدل SC 444 است که از محبوبیت بالایی بخاطر قابلیت تعویض لامپ LED دارد.

معرفی بهترین لامپ smd کم مصرف

خب نوبتی هم باش نوبت معرفی لامپ SMD یا لامپ اس ام دی هست. این نوع لامپ کم مصرف از نظر من بهترین نوع لامپ کم مصرف هست که علاوه دارا بودن استاندارد کم مصرفی، از قدرت روشنایی قابل توجه‌ای برخوردار هستش. اما شاید سوالی که براتون ایجاد شده باش این که خب بهترین لامپ SMD بازار چیه؟ برای پاسخ دادن به این پرسش کار چندان سختی نداریم چون بدون کوچکترین درنگ باید محصول لامپ اس ام دی 15 وات پارس شهاب پایه E27 را به شما همراهان برقچی معرفی کنیم.

معرفی بهترین لامپ smd کم مصرف

معرفی بهترین لامپ smd کم مصرف

این لامپ اس ام ادی به قدری پرفروش و محبوب بوده که از بالاترین نمره در گروه لامپ کم مصرف برخوردار است. دیگر لامپ SMD محصول لامپ اس ام دی 50 وات پارس شهاب مدل Cylindrical پایه E27 است که این لامپ اس ام ادی هم از فروش قابل توجه‌ای برخوردار بوده است.

معرفی بهترین چراغ پارکی

منظور از چراغ پارکی به این معنا نیست که مخصوص پارک محلی و جنگلی است. شاید استفاده از این لغت چندان صحیح نباشد ولی خب در بازار ایران چراغی که مخصوص باغ و ویلا و حیاط خانه باشد را چراغ پارکی می‌نامند. از بهترین محصولات در در رده چراغ پارکی می‌توان به چراغ پارکی مدل 25C اشاره کرد.

معرفی بهترین چراغ چمنی

در نورپردازی ها از انواع مختلفی از منابع نوری استفاده می‌شود، چراغ‌های چمنی به واسطه ضد آب بودن و قدرت نورپردازیشان، موجب روشنایی کف سطوح، نمای بوته، درخت و داخل آب، کف پیاده روها ، ورودی ها ، استخر ها و…. را برای شما ایجاد می‌کند. این محصولات دارای تنوع رنگ و ابعاد می باشد. از بهترین چراغ‌های چمنی می‌توان به چراغ چمنی مدل B3 و چراغ چمنی مدل ST7W اشاره کرد که از مقبولیت نسبتا خوبی در بازار روشنایی برخوردار هستند.

معرفی بهترین لامپ مهتابی

با ارائه مدل­های جدیدتر لامپ فلورسنت (ELL و CFL) که مصرف کم و رنگ نور طبیعی دارند، محبوبیت بالایی کسب کرده و به طور عمومی در خانه­‌ها و محل کار مورد استفاده قرار می‌­گیرند. انواع خاصی از لامپ فلورسنت در تولید و تهیه فیلم­ها یا نورپردازی صحنه در تئاتر مورد استفاده قرار میگیرد. لامپ­های فلورسنت نسبت به دیگر لامپ­های موجود در بازار، طول عمر بیشتری دارند و بین 6000 تا 80000 ساعت عمر می­کنند که با میانگین 8 ساعت استفاده در روز بین 2 تا 27 سال عمر خواهند کرد. گرمای تولید شده توسط این لامپ­ها نیز به نسبت دیگر لامپ­های هم­تراز در حدود یک پنجم کمتر است. به دلیل استفاده از فرایند تحریک الکتریکی در تولید نور در این نوع از لامپ، این لامپ­ها ارزان­تر هستند و انرژی کم­تری نیز استفاده می­کند.

اما از بهترین‌های لامپ مهتابی موجود در بازار می‌توان، لامپ مهتابی 36 وات مدل FPL36 و لامپ مهتابی 36 وات مدل FPL پایه 2G11 را نام برد که از اقبال جمعی بسیاز زیادی برخوردار است.

معرفی بهترین لامپ اف پی ال

لامپ مهتابی FPL توانایی کار شدن با ترانس های الکترونیکی و ترانس های القائی قدیمی را دارد . پایه های این لامپ ها به طور سوزنی تولید می شوند و می توانند در مهتابی های مدل جدید در سوکت مربوطه چفت می شوند. سازگاری با محیط زیست و استفاده از فسفر کمتر نسبت به سایر لامپهای کم مصرف از دیگر مزایای لامپ اف پی ال است. در بازار دو محصول با نام‌های لامپ اف پی ال 36 وات پارس شعاع توس مدل PLL پایه 2G11 و لامپ کم مصرف 36 وات دلتا مدل اف پی ال پایه 2G11 از موارد پرفروش و محبوب بازار هستند.

معرفی بهترین لامپ استوانه ای

از موارد پرفروش لامپ استوانه‌ای محصول لامپ ال ای دی 20 وات تکنوتل مدل استوانه پایه E27 و لامپ ال ای دی 30 وات تکنوتل مدل استوانه پایه E27 است که به نسب دیگر لامپ‌های استوانه‌ای از استقبال بیشتریی برخوردار است.

معرفی بهترین لامپ ادیسونی

شکل ظاهری این لامپ به گونه‌ای است که کاربرد دکوراتیو دارد و می‌تواند در محیط های مختلف مورد استفاده قرار گیرد و ضمن تامین نور محیط می‌تواند در تزیین و نورپردازی فضا نیز تاثیرگذار باشد. این لامپ به دلیل داشتن حباب شفاف شکل ظاهری زیبایی دارد و برای افزایش جلوه فانتزی و زیبایی رستوران ها، کافی شاپ ها، فروشگاه ها، مراکز خرید و غیره مورد استفاده قرار گیرد.

معرفی بهترین لامپ ادیسونی

معرفی بهترین لامپ ادیسونی

از بهترین لامپ‌های ادیسونی میتوان به لامپ ادیسونی ۴۰ وات مدل 101 پایه E27 و لامپ ادیسونی 40 وات بیلیان مدل ST64B4 اشاره کرد.

معرفی بهترین لامپ شمعی در بازار

از بهترین لامپ‌های شمعی در بازار باید به لامپ ال ای دی 7وات افراتاب شمعی مدل AF-C37-7W پایه E14 و لامپ ال ای دی 7 وات دلتا مدل شمعی پایه E14 اشاره کرد که جز محبوب‌ترین و پرفروش ترین لامپ‌های شمعی است.


بیش‌تر بخوانید: راهنمای خرید لامپ کم مصرف


جمع بندی راهنمای خرید بهترین چراغ مطالعه:

همانطور که ملاحظه نمودید در هنگام خرید چراغ مطالعه، لازم است به نکات مهمی از جمله اندازه­ میز کار، قابلیت تنظیم زاویه تابش نور، نوع لامپ، دمای رنگ نور، شدت روشنایی و طراحی آن دقت کرد. استفاده از چراغ مطالعه­ ی نامناسب که موارد توضیح داده­ شده در آن در نظر گرفته نشده باشد، باعث آسیب به چشم­ها و کاهش عملکرد و بهره­وری مغز به هنگام مطالعه خواهد­شد. بنابرین رعایت نکات مطرح شده به شما کمک می­کند به هنگام مطالعه بیشترین بهره­وری را از چشم­ها و ذهن خود داشته باشید. برای خرید یک چراغ مطالعه­ مناسب و ایمن به فروشگاه برقچی مراجعه کنید.

5/5 - (3 امتیاز)
اشتراک گذاری مطلب

مراحل کار برقچی

درخواست خرید
مشاوره و راهنمایی
اعلام قیمت
صدور پیش‌فاکتور
آماده‌سازی کالا
ارسال کالا در همان روز
صدور فاکتور
تسویه نهایی
ارسال کالا
در همان روز

دیدگاه شما

اشتراک
اطلاع از
guest
2 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
دیدن همه دیدگاه ها
مریم میرزایی
مریم میرزایی
2 سال پیش

سلام، ممنونم خیلی مطالب کاربردی بودند.
میتونم با نویسنده این مطلب صحبت کنم؟

مقالات مرتبط

<