آموزش

چطور از Timestamps برای تقسیم بندی ویدیو در یوتیوب استفاده کنیم؟

اگر شما هم تجربه تماشای ویدئوهای یوتیوب را داشته باشید با تقسیم بندی‌هایی به نام Timestamps در قسمت پخش ویدئو برخورد کرده‎‌اید و این سوال برایتان پیش آمده است...
Author image placeholder زهرا فغانی ۱۵ مرداد ۱۴۰۱
2915
10
چطور از Timestamps برای تقسیم بندی ویدیو در یوتیوب استفاده کنیم؟
مطالعه: 4 دقیقه
2915
10
1

اگر شما هم تجربه تماشای ویدئوهای یوتیوب را داشته باشید با تقسیم بندی‌هایی به نام Timestamps در قسمت پخش ویدئو برخورد کرده‎‌اید و این سوال برایتان پیش آمده است که چطور از Timestamps برای تقسیم بندی ویدیو در یوتیوب استفاده کنیم؟ این تقسیم بندی‌های اصطلاحا قسمت‌های کلیدی یا مورد توجه سازنده یا ویرایشگر از ویدئو را نمایش می‌دهند. از این رو با این مقاله از برقچی همراه باشید تا تا با نحوه انجام این تقسیم‌بندهی و کاربرد و مزایای آن آشنا شوید.

Timestamps چیست؟

همان‌طور که اشاره شد هنگام مشاهده ویدئوهای یوتیوب شاهد آن بودیم که اگر نشانگر موس روی این Timpestampها ببریم با توضیح یا اسم هر کدام از این تقسیم‌بندی ها که قسمت‌های کلیدی ویدئو مورد نظر هستند، مواجه می‌شویم. Timestamp ها ویدیوها را به بخش‌هایی تقسیم می‌کنند و برای هر یک از آن‌ها پیش‌نمایش جداگانه‌ای ارائه می‌دهند. وقتی کاربر روی هر یک از آن‌ها کلیک می‌کند، بلافاصله به قسمتی از ویدیو که Timestamp به آن پیوند داده شده است منتقل می‌شود. این تقسیم‌بندی‌ها به کاربران این امکان را می‌دهند که بدون نیاز به تماشای کل ویدیو، به سرعت و به راحتی ویدیوها را برای اطلاعات مورد نظر خود مشاهده کنند.


بیشتر بخوانید: بهترین زمان آپلود ویدیو در یوتیوب YouTube در سال 2022


مزایای استفاده از Timestamps برای تقسیم بندی ویدیو در یوتیوب

بنابراین می‌توان گفت که این Timestamp ها ویدئوهای کانال را مرتب‌تر کرده و کانال را حرفه‌ای تر به تصویر می‌کشند. از مزایای اصلی آن می‌توان موارد زیر را نام برد.

مزایای Timestamps

مزایای Timestamps

Timestamps تجربه کاربر را بهبود می بخشد

اگر کاربر به طور اتفاقی با یکی از ویدئوهای شما برخورد کرده باشد و از مخاطبان اصلی کانال شما نباشد، احتمال دارد با مرور کردن عنوان های این تقسیم‌بندی ها و برخورد با قسمت مورد نظر خود جذب این ویدئو شود. در واقع برخی ویدیوهای یوتیوب طولانی هستند و نگه داشتن بینندگان از ابتدا تا انتها می‌تواند چالش برانگیز باشد. به خصوص که بسیاری از ما تمایل یا وقت تماشای یک ویدیوی 10 تا 20 دقیقه ای نداریم بنابراین افزودن Timestamps این امکان را برای کاربران فراهم می‌کند که به بخش‌های مربوطه پرش کنند. همچنین کند کاربران می‌توانند با مرور عناوین این قسمت‌ها قبل از اینکه روی آن کلیک کنند، بدانند ویدیوی شما در مورد چیست.

Timestamps به بهبود سئو کمک می‌کند

همچنین استفاده از این قابلیت به جستجوی کانال شما در میان کاربران در پلتفرم گوگل و یوتیوب کمک می‌کند، چون شما قادر خواهید بود تگ‌های بیش‌تری در هر قسمت از ویدئوی خود داشته باشید. برای بالا بردن جستجوی ویدئو خود با این قابلیت می‌توانید کلمه کلیدی ویدئو خود را در هر تقسیم‌بندی به صورت جمله یا عبارت بیاورید. بنابراین هنگام ساخت محتوا باید دقت داشته باشید که عبارت کلیدی شما چندین بار در هر قسمت و در تگ‌ها تکرار شده باشد. در واقع Timestamps به گوگل می‌گوید که ویدیوی شما در مورد چیست، بدون اینکه نیازی به رفتن به یوتیوب باشد.


بیشتر بخوانید: علت شارژ نشدن باتری لپ تاپ


نحوه افزودن Timestamps برای تقسیم بندی ویدیو یوتیوب

برای افزودن Timestamps کافیست وارد حساب کاربری خود شوید و ویدیویی را که می‌خواهید ویرایش کنید را انتخاب کنید. سپس Timestamps را می‌توانید به پایین توضیحاتتان اضافه کنید. همچنین پیشنهاد می‌شود از طریق لپ تاپ و کامپیوتر خود مراحل گفته شده را طی کنید. در ادامه مراحل را شرح داده‌ایم.

نحوه استفاده از Timestamps برای تقسیم بندی ویدیو

نحوه استفاده از Timestamps برای تقسیم بندی ویدیو

  • ویدیویی را که می‌خواهید Timestamps را برای آن پیاده‌سازی کنید، انتخاب کنید.
  • قسمت‌های کلیدی ویدئو خود را با مرور ویدئو مشخص کنید.
  • به بخش ویرایش ویدئو مربوطه بروید (معمولا باید بهبه بخش Details از قسمت Your video ویدئوهای خود بروید) سپس در قسمت Description یا توضیحات پس از درج توضیحات و مقدمه باید Timestamps  را با ثانیه و دقیقه مشخص کنید.
  • به این منظور «TIMESTAMPS» را در پایین توضیحات تایپ کنید. در زیر «TIMESTAMPS» می‌توانید تقسیم‌بندی های زمانی با توضیح مربوطه را درج کنید.
  • بنابراین زمان شروع را در ویدیو با فرمت «00:00» تایپ کنید، روی فاصله کلیک کنید، و سپس عنوانی را که انتخاب کرده اید تایپ کنید.
  • سپس برای زمان‌بندی های دیگر این کار را تکرار کنید. به عنوان مثال اگر تقسیم بندی دوم شما از 00:30 شروع می‌شود باید آن را تایپ و سپس عنوان یا توضیح آن را درج کنید.
  • پس از اضافه شدن تمام قسمت‌ها روی ذخیره کلیک کنید. در این صورت Timestamps شما به‌طور خودکار به زمانی که برای هر عنوان انتخاب کرده‌اید پیوند می‌خورد.

نکات Timestamps برای تقسیم بندی ویدیو در یوتیوب

قبل از هرچیزی باید اطمینان حاصل کنید که اولین عنوان (فصلی) که فهرست می‌کنید با 00:00 شروع می‌شود و همچنین هر قسمت باید حداقل 10 ثانیه باشد. همچنین تعیین فصل ها یا تقسیم‌بندی‌های ویدیوهای شما مهم‌ترین بخش این فرآیند است. این درست مانند زیرعنوان گذاری در وبسایت برای بالا بردن سرچ گوگل است.

بنابراین شما باید خود را جای بیننده قرار دهید و به این فکر کنید که آن‌ها می‌خواهند از ویدیوی شما چه نتیجه‌ای بگیرند تا بتوانید کلمات کلیدی را مشخص کنید. بنابراین اگر فصل‌های شما ارزش سئو داشته باشند و به سؤالاتی که کاربران آنلاین جستجو می‌کنند پاسخ دهند، مزیت بزرگی برای بالا بردن میزان تماشای ویدئوی شما است.


بیشتر بخوانید: نحوه مطلع کردن کاربران از اصلاح ویدیو در یوتیوب


جمع بندی

با مقاله چطور از Timestamps برای تقسیم بندی ویدیو در یوتیوب استفاده کنیم؟ با ما همراه بودید. در این مطلب آموختیم که استفاده از فصل‌ها یا تقسیم‌بندی های زمانی به شما کمک ‌می‌کند قسمت‌های کلیدی ویدئو خود را مشخص کنید و از مزیت بالا بردن رتبه ویدئو خود در جستجوهای مربوطه در یوتیوب و گوگل بهره ببرید. همچنین وجود Timestamps به کاربران نیز کمک می‌کنند تا تجربه بهتری را هنگم تماشای ویدئوهای طولانی داشته باشند و مستقیما به قسمت موردنظرشان از ویدئو بروند. امیدواریم این مطلب برای شما مفید بوده باشد. از همراهی شما سپاس‌گزاریم.

4.2/5 - (5 امتیاز)
اشتراک گذاری مطلب

مراحل کار برقچی

درخواست خرید
مشاوره و راهنمایی
اعلام قیمت
صدور پیش‌فاکتور
آماده‌سازی کالا
ارسال کالا در همان روز
صدور فاکتور
تسویه نهایی
ارسال کالا
در همان روز

دیدگاه شما

اشتراک
اطلاع از
guest
1 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
دیدن همه دیدگاه ها
آرین آریا نژاد
آرین آریا نژاد
1 سال پیش

سلام ، سپاس راهگشا بود البته من یک نیاز دیگر هم داشتم و آن اینکه چطور تنظیمات تقسیم بندی ویدیو را در خود ویدیو و نه در یوتویپ یا آپارات انجام دهم؟ چیزی مثل پروپرتی

مقالات مرتبط

<