کیستون شبکه یکی از تجهیزات حیاتی برای راهاندازی یک شبکه است. اگر کیستون در شبکه وجود نداشته باشد تجهیزات داخلی دیگر، با یکدیگر در ارتباط نخواهند بود. کیستون شبکه دانوب یک قطعه بسیار قدرتمند و کوچک است که به راحتی وظیفه ایجاد یک ارتباط صحیح و بدون نویز را در شبکه انجام میدهد.
اگر بخواهیم کیستونها را دسته بندی کنیم، بر اساس معیارهایی مانند پهنای باند و نرخ انتقال دیتا، محل نصب، نوع جک و جنس بدنه از یکدیگر متمایز میشوند. البته مهم ترین تفاوتی که یک کیستون میتواند با بقیه داشته باشد، در داشتن لایه محافظ و نداشتن آن است. در این مطلب قصد داریم تا بیشتر با ویژگیهای کیستون شبکه دانوب آشنا شویم.
معرفی کیستون شبکه دانوب:
کیستون شبکه معمولا روی یک پچ پنل شبکه یا دیوار نصب میگردد و ممکن است شما اکثر کیستون های شبکه را به شکل پریز تلفن دیده باشید. کیستون شبکه دانوب مانند سایر مدل ها و برندهای دیگر، دارای دسته بندی های متفاوت است و هر کدام در یک مصرف خاصی مورد استفاده قرار میگیرند. مهم ترین دسته بندی کیستون های شبکه مربوط به محافظ خارجی کابل یا به اصطلاح همان UTP و SFTP میباشد. با توجه به مکان نصب کیستون و محل قرار گیری آن شما میتوانید بهترین کیستون را برای ایجاد یک شبکه قوی انتخاب کنید.
مشخصات انواع کیستون شبکه دانوب:
کیستون شبکه دانوب CAT6: این محصول از برند دانوب در دو شکل دارای لایه محافظ و بدون لایه محافظ تولید میشود و با توجه به نوع کاربرد در شبکه مورد استفاده قرار میگیرند.
کیستون شبکه پهن دانوب CAT6 UTP: در این مدل از کیستون شبکه برند دانوب جنس بدنه ساخته شده از PVC است و در دسته کیستون بدون لایه محافظ قرار می گیرد.
بیشتر بخوانید:آشنایی با کیستون شبکه UTP و کاربردهای آن
کیستون شبکه باریک دانوب CAT5e UTP :این کیستون شبکه دارای رنگ سفید و جنس بدنه ی پلاستیکی است. همچنین در دسته کیستون های بدون لایه محافظ قرار می گیرد.
اهمیت جنس کیستون شبکه دانوب:
همان طور که بیان کردیم، محل قرارگیری کیستون شبکه نقش بسیار زیادی در انتخاب نوع آن دارد. جنس کیستون شبکه هم بسته به همین موضوع از اهمیت زیادی در هنگام انتخاب برخوردار است. باید دقت داشته باشید که جنس کیستونی که انتخاب می کنید برای مکانی که در آن قرار می گیرد و محل نصبش، کاملا مناسب باشد. بدنه کیستون ها جنس های مختلفی دارند و ممکن است از جنس تمام فلزی یا پلاستیک و PVC باشند. در صورت در نظر نگرفتن جنس کیستون انتخاب شده، ممکن است پس از گذشت مدتی مشکلات مختلفی در شبکه به وجود بیاید که همگی از جنس نامناسب کیستون سرچشمه می گیرند.
کدام نوع کیستون شبکه دانوب مناسب است؟
تمامی کیستون های شبکه تولید شده توسط برندهای مختلف از جمله برند دانوب، دارای دو دسته با لایه محافظ و بدون لایه محافظ هستند. شاید برای شما سوال باشد که کدام یک از این دو دسته گزینه مناسب تری است یا اینکه، تفاوت این دو دسته کیستون با یکدیگر در چیست؟ کیستون شبکه بدون لایه محافظ تنها قابلیت پشتیبانی از کابل های بدون محافظ را دارد. یعنی شما نمی توانید از یک کابل با لایه محافظ خارجی در این کیستون استفاده کنید. کیستون شبکه بدون لایه محافظ یک انتخاب مناسب برای مکان های کوچک و خانه ها است زیرا قدرت کمتری نسبت به مدل دیگر آن در برابر اختلالات الکترومغناطیسی دارد.
بیشتر بخوانید:آشنایی با کیستون شبکه SFTP و ویژگیهای آن
کیستون شبکه دانوب با لایه محافظ یک انتخاب بسیار قوی است که استفاده از آن در خانه یا محل کاری کوچک مناسب نمی باشد. زیرا در این محیط ها نویز بسیار کم است و قدرت این کیستون بسیار زیاد. در این کیستون شما باید از کابل های دارای لایه محافظ خارجی استفاده کنید تا عملکرد صحیح شبکه در جریان باشد. انتخاب این که کدام کیستون مناسب شما است بستگی به در نظر گرفتن موارد گفته شده دارد. یک عامل کلیدی در این تصمیم، تجزیه و تحلیل چگونگی تداخل الکترومغناطیسی رایج در محیط نصب است.
تداخل معمولاً توسط موتورهای مجاور، ژنراتورها، تهویه مطبوع و حتی پایه های اصلی اداری مانند چراغ های فلورسنت و چاپگرها ایجاد می شود. تداخل می تواند باعث ایجاد تداخل بین مدارها شود که منجر به تخریب داده ها، افزایش خطاها و سرعت انتقال داده بین شبکه ها کندتر می شود. همچنین باید در نظر داشته باشید که کیستون شبکه دارای لایه محافظ دارای قیمت بالاتری نسبت به مدل بدون محافظ دارد.
جمع بندی:
در این مقاله از مجله برقچی، به آشنایی با کیستون شبکه دانوب پرداختیم و شما را با کیستون شبکه دانوب به طور کامل معرفی کردیم و در کنار معرفی، انواع مدل های آن را هم بررسی کردیم. کیستون های شبکه برند دانوب در مدل های پرفروش عرضه می شوند و با کارایی و عملکرد قوی در شبکه، یک تجربه عالی از راه اندازی یک شبکه بدون نقص را به شما هدیه میدهند. با در نظر گرفتن موارد گفته شده در انتخاب کیستون با خیال راحت تجهیزات شبکه خود را انتخاب خواهید کرد.
دیدگاه شما