امروزه بدون اینترنت زندگی معنا ندارد. برای انجام هر کاری به اینترنت نیاز داریم. از ثبت نام اینترنتی گرفته تا یک گفتگوی ساده. برای اتصال به اینترنت روشهای مختلفی وجود دارد به طور مثال ADSL، VDSL، TD-LTE و 4G. در میان روشهای ذکر شده روشهای اتصال بیسیم به خاطر عدم محدودیت مکانی و قابلیت جابجایی آسان از اقبال بیشتری برخوردار میباشند. برای اتصال به هر نوع اینترنتی نیازمند استفاده از مودم مخصوص آن هستیم، در همین خصوص در این مقاله به بررسی مودم Naztech NZT-99C سری 4G میپردازیم.
شرکتهای مختلفی اقدام به تولید و ارائه مودم در بازار میکنند. اخیرا مودمی از برند Naztech وارد کشور شده و به وفور در فروشگاهها و وب سایتهای فروش آنلاین ظاهر شده است. ویژگیهایی مثل پشتیبانی از دو سیم کارت و قابلیت تبدیل شدن به پاور بانک جهت شارژ دستگاههای دیگر موجب جلب توجه کابران به مودم 4G قابل حمل نزتک مدل NZT-99c و مقایسه آن با سایر محصولاتی مثل مودم 4G قابل حمل تی پی-لینک مدل M7350_V4 گردیدهاست. ابتدا باید این محصول بررسی گردد تا معلوم شود آیا خرید آن مقرون به صرفه میباشد یا خیر. قیمت این محصول هماکنون حدود 2370000 تومان در وب سایتهای فروش مثل دیجی کالا به فروش میرسد که حتی این مودم را در زمره مودمهای مقرون بهصرفه هم قرار نمیدهد. برای بررسی این مودم، در ادامه با ما باشید.
Naztech برندی معروف
Naztech، شرکتی است آمریکایی، که در سال 1995 در ایالت کالیفرنیای آمریکا بنیانگذاری گردید. محصولات این شرکت در کشورمان توسط شرکت هایپرسل (hypercel) به فروش میرسد همچنین خدمات پس از فروش و گارانتی این محصولات به عهده شرکت هایپرسل میباشد. Naztech بیشتر با محصولاتی مانند انواع شارژرها، پاوربانکها، هدفونها و اسپیکرها شناخته شده است. به نظر میرسد این شرکت با تولید مودم بیشتر به دنبال تکمیل کلکسیون محصولات خویش هست تا اینکه به عنوان یک شرکت تولید کننده حرفهای مودم شناخته بشود.
همچنین شرکت هایپرسل در ابتدا به عنوان وارد کننده محصولات این برند به ایفای نقش میپرداخت. اما با افزایش تحریمها و بروز مشکلات در واردات این محصول، شرکت هایپرسل خود دست به کار شد و با ثبت برند Naztech به نام خودش، شروع به تولید و فروش مودم NZT-99C در کشورمان نمود.
تعداد درگاه مودم Naztech NZT-99C
در ادامهی مقالهی بررسی مودم Naztech NZT-99C سری 4G بپردازیم به مشخصات فنی این محصول:
مودم NZT-99C با پشتیبانی از شبکههای 3G، 4G و LTE Cate4 سرعت دانلود 150 مگابیت و سرعت آپلود 70 مگابیت را در اختیار ما قرار میدهد.
بهطور همزمان 10 نفر میتوانند به وای فای این مودم تک بانده متصل گردند.
اما درگاههای ورودی و خروجی این مودم شامل دو سیم کارت (میکرو و نانو)، کارت حافظه میکرو 32 گیگابایت، USB 2.0، MiniUSB و درگاه شبکه Lan یا Wan میباشد.
حتما بخوانید: افزایش آنتن دهی مودم 3G/4G
این مشخصات فنی نشاندهنده انعطافپذیری مودم NZT-99C میباشد. بهطور مثال با استفاده از سیم کارت دو اپراتور مختلف میتوانید بین اینترنتها سوییچ کنید و اینطوری مشکل پوشش شبکه هم تا حدی حل خواهد شد. وجود درگاه Lan میتواند قابلیت اتصال کامپیوتر و یا لپ تاپ را از طریق کابل شبکه فراهم نماید. وجود شیار حافظه قابلیت دانلود و به اشتراکگذاری اطلاعات را بین دستگاههای متصل فراهم میکند.
مودم NZT-99C حدود 170 گرم وزن و 16 میلیمتر ضخامت دارد. این موجب میشود تا این مودم را در زمره مودم همراه دسته بندی کرد که میتوانید آن را با خود به همهجا ببرید.
به لطف وجود نمایشگر ال ای دی شما میتوانید اطلاعاتی مانند وضعیت شبکه، مقدار باتری و … را با کیفیت رنگی مشاهده فرمایید.
جابجایی دو سیم کارت مودم NZT-99C
همانطور که از قبل در مقالهی بررسی مودم Naztech NZT-99C سری 4G ذکر گردید مودم NZT-99C دو شیار سیم کارت به همراه کلیدی برای جابجایی بین اینترنت این دو سیم کارت دارد. در سایر مودمها شما برای جابجایی بین اینترنت میبایستی سیم کارتها را جابجا میکردید اما در این مودم با فشار یک دکمه در عرض 5 ثانیه بین اینترنت دو سیم کارت جابجا میشوید. اما چطوری؟
ابتدا سیم کارتها در مودم قرار داده و مودم را روشن میکنید. مودم به صورت پیش فرض اینترنت سیم کارت شماره یک را فعال میکند. حالا اگر بخواهید از اینترنت سیم کارت شماره دو استفاده کنید کافی است کلید فوقانی روی مودم را به مدت پنج ثانیه نگه دارید. سپس مودم ریستارت میشود و اینترنت سیم کارت شماره دو فعال میگردد. این ویژگی خوبی است برای کاربران دو سیم کارته.
عملکرد باتری مودم Naztech NZT-99C
مودم NZT-99C دارای یک باتری بزرگ لیتیوم یون با ظرفیت 5200 میلی آمپر ساعت میباشد. همچنین ولتاژ خروجی این باتری 7 ولت میباشد. به لطف ظرفیت این باتری، مودم در حالت کار با 4G میتواند 18 ساعت سرپا بماند و 48 ساعت هم در حالت استندبای بهسر ببرد. شما با استفاده از یک کابل USB میتوانید وسایل دیگر خود نظیر تلفن همراه و ایرفون را توسط درگاههای USB و یا MicroUSB مودم شارژ کنید. باتری این مودم 7 ساعت طول میکشد که به طور کامل شارژ شود.
حتما بخوانید: USB چیست؟ یو اس بی چیست و چگونه کار میکنند؟ (راهنمای خرید هاب USB)
قابلیت تقویت وای فای مودم Naztech NZT-99C
در ادامهی مقالهی بررسیمودم Naztech NZT-99C سری 4G به یکیدیگر از قابلیتهای این مودم میپردازیم. اگر شما در مکانی به وای فای دسترسی دارید ولی سیگنال آن ضعیف هست میتوانید از این مودم به عنوان یک تکرارگر وای فای استفاده کنید و مشکل وای فای خود را حل کنید. بدین صورت که وارد تنظیمات مودم خود شوید و در بخش Wlan در فهرست وای فایها نام وای فای مورد نظر خود را انتخاب کنید و از یک وای فای تقویت شده لذت ببرید.
آموزشهای ویدئویی فارسی مودم Naztech NZT-99C
خوشبختانه شرکت هایپرسل به عنوان تولیدکننده این نوع مودم آموزشهای جامع و متنوعی را درباره مودم NZT-99C بر روی وب سایت آپارات قرار داده که میتوانید با مراجعه به آنها نسبت به تنظیم هرچه بهتر مودم و بهرهمندی از تمام قابلیتهای آن اقدام نمایید.
حتما بخوانید: افزایش قدرت آنتن دهی وای فای مودم (با روش تغییر کانال فرکانس)
سخن آخر
همانطور که در مقالهی بررسی مودم Naztech NZT-99C سری 4G خواندیم، مودم NZT-99C با قابلیتهای فراوانی من جمله باتری قوی، پشتیبانی از دو سیم کارت، قابلیت تبدیل شدن به پاور بانک، قابلیت تقویتکننده وای فای، آموزش فارسی و گارانتی سه ساله هایپرسل و سایر امکاناتی که در اختیار شما قرار میدهد شرایط را به گونهای رقم زده که به سادگی نمیتوان از خیر آن گذشت. اگر هنوز دو دل هستید و راضی به خرید این مودم نشدید این را هم بگوییم که قابلیتهای دیگر این مودم مانند وای فای و اینترنت پرسرعت و با کیفیت آن، قابلیت جابجایی آسان، ارائه سرعت بالاتر نسبت به سایر اینترنتها و قابلیتهایی از این دست ارزش خرید آن را دو چندان نموده است. در انتها هم به منظور دادن قوت قلب به شما برای خرید این محصول میتوانید نمرات کاربران به این مودم را در شکل زیر مشاهده فرمایید.
دیدگاه شما