نقد و بررسی

بهترین آنتی ویروس‌های رایگان کامیپیوتر 2023

همانطور که می‌دانید آنتی ویروس (Anti Virus) نرم‌افزاری کاربردی است که وظیفه پاکسازی و ممانعت از ورود ویروس و بدافزارهای مخرب را برعهده دارد. از بستر اینترنت گرفته تا...
اسماء غفاری اسماء غفاری ۲۴ مهر ۱۴۰۲
904
1
بهترین آنتی ویروس‌های رایگان کامیپیوتر 2023
مطالعه: 9 دقیقه
904
1
0

همانطور که می‌دانید آنتی ویروس (Anti Virus) نرم‌افزاری کاربردی است که وظیفه پاکسازی و ممانعت از ورود ویروس و بدافزارهای مخرب را برعهده دارد. از بستر اینترنت گرفته تا فلش مموری، بلوتوث، هارد و نرم‌افزارهای مختلف همگی می‌توانند راهی برای ورود ویروس و برنامه‌های مخرب باشند و دستگاه شما را دچار مشکلات متنوعی کنند. این ویروس‌ها می‌توانند سرمنشاء هک و سرقت اطلاعات، آسیب‌های نرم‌افزاری، کاهش سرعت سیستم، مشکل در عملکرد فایل‌های اجرایی و بسیاری دیگر باشند. بنابراین آشنایی با آنتی ویروس‌های قوی و کاربردی می‌تواند اهمیت زیادی داشته باشد. با این مطلب برقچی همراه باشید تا شما را با بهترین آنتی ویروس‌های رایگان کامپیوتر 2023 بیشتر آشنا کنیم.

ویژگی‌های مهم نرم افزار آنتی ویروس

ویژگی‌های مهم نرم افزار آنتی ویروس

ویژگی‌های مهم نرم افزار آنتی ویروس

به نظر شما ویژگی‌های کلیدی بهترین آنتی ویروس برای کامپیوتر چیست؟ آنتی ویروس‌ها ابزاری جهت محافظت از دستگاه شما در برابر ویروس‌های مخرب و بدافزارهای مختلف است. یعنی در کنار پاکسازی این ویروس‌ها از ورود آنها به سیستم کامپیوتری و دستگاه شما جلوگیری می‌کند. اگر شما برای امنیت بیشتر اطلاعات و حفاظت از دستگاه خود اهمیت قائل هستید حتما از نرم‌افزارهای آنتی ویروس بهره ببرید. چراکه این ابزار علاوه بر نقش حفاظتی که دارد ویژگی‌های کاربردی زیر را نیز در اختیار شما قرار می‌دهد.

عملکرد آسان

برخورداری از یک رابط کاربری روان موجب می‌شود که کاربران در زمان استفاده از آنتی ویروس تجربه بهتری داشته باشند. با اینکه عملکرد اصلی بهترین آنتی ویروس برای کامپیوتر را می‌توان موتور جستجوی آن دانست اما توانایی شناسایی رفتارهای مشکوک فایل‌ها یا تشخیص بدافزارها و ویروس‌ها و سپس حذف سریع ویروس‌ها اهمیت زیادی دارد. عملکرد یک آنتی ویروس بسته به قابلیت آن در حفاظت از دستگاه و اطلاعات شما ممکن است با یکدیگر متفاوت باشد. در ضمن این انتخاب شما است که چه ویژگی‌ها و قابلیت‌هایی را ارجحیت قرار می‌دهید و بنابر آنها آنتی ویروس مورد نظر خود را تهیه می‌کنید.

به روزرسانی خودکار

هر آنتی ویروس خوب و موجهی باید بتواند از قابلیت آپدیت و بروزرسانی خودکار پشتیبانی کند. چراکه کیفیت عملکرد آن به قدرت شناسایی جدیدترین و تازه‌ترین بدافزارها و ویروس‌های موجود متکی است. بروزرسانی خودکار باعث می‌شود که آنتی ویروس در مواجه با ویروس و بدافزار مشکوک سریعا دست به کار شده و اجازه فعالیت به آن ندهد. بدین ترتیب سطح ایمنی دستگاه شما را افزایش دهد.

اسکن در زمان درست

قابلیت اسکن در زمان واقعی و درست یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های بهترین آنتی ویروس‌های رایگان و اشتراکی است که باید به صورت مداوم انجام شود. با وجودی که فرایند اسکن می‌تواند هم به صورت دستی و هم زمان‌بندی شده صورت بگیرد اما باید بدانید که نوع اتوماتیک و خودکار آن اولیت بیشتری دارد. اسکن به موقع موجب می‌شود که کامیپوتر و سیستم شما در حین وب‌گردی، دانلود، ذخیره، نصب برنامه‌ها و فایل‌های مختلف امنیت بیشتری داشته باشد.

سازگار با انواع سیستم عامل

مورد دیگری که باید در زمان تهیه یک آنتی ویروس مناسب برای کامپیوتر به آن توجه کنید، قابلیت سازگاری با سیستم‌عامل‌های متعدد است. یعنی قابلیت اجرا بر روی چندین سیستم‌عامل مختلف را داشته باشد. اینکه شما بتوانید از آنتی‌ویروس خریداری شده در تمامی سیستم‌ها و دستگاه‌های خود بهره ببرید امری قابل توجه است. بنابران بهترین آنتی ویروس برای کامپیوتر آن است که در هر مکانی و با استفاده از هر سیستم‌عاملی مورد استفاده قرار گیرد.


حتما بخوانید: نحوه غیرفعال کردن آنتی ویروس در ویندوز 11


بهترین آنتی ویروس رایگان کامپیوتر

بهترین آنتی ویروس رایگان کامپیوتر

بهترین آنتی ویروس رایگان کامپیوتر

اینکه بخواهیم یکی از آنتی ویروس‌های رایگان موجود در بازار را به عنوان بهترین یا سریع‌ترین معرفی کنیم کار مشکلی است. چراکه هر یک از این برنامه‌ها از قابلیت‌ها و ویژگی‌های متعددی برخوردار هستند که ممکن است از دیدگاه افراد مختلف مهم یا غیرضروری تلقی شوند. به همین دلیل در بخش زیر به معرفی چند مورد از آنتی ویروس‌های رایگان کامپیوتر می‌پردازیم که عملکرد خوبی ارائه می‌دهند.

آنتی ویروس Avira

آنتی ویروس Avira

آنتی ویروس Avira

یکی از بهترین انتخاب‌های موجود آنتی ویروس Avira است که امنیت بالایی را برای شما فراهم می‌آورد. عملکرد حفاظتی این برنامه بر مبنای رمز عبور قدرتمند و سپس اسکن سریع اطلاعات است. بهینه‌سازی عملکرد داخلی این ابزار به گونه‌ای طراحی شده است که طول عمر باتری دستگاه شما را افزایش داده و عملکرد سریع و روانی در اختیار شما قرار می‌دهد. قابلیت بروزرسانی این آنتی ویروس اگرچه به صورت دستی انجام می‌شود اما در برابر تهدیدهای مختلف مقاوم است. آنتی ویروس Avira معمولا برای دستگاه‌های ویندوز قابل استفاده بوده و عملکرد بسیار خوبی از خود نشان می‌دهد.

آنتی ویروس Avast

بهترین آنتی ویروس‌های رایگان

بهترین آنتی ویروس‌های رایگان

از جمله آنتی ویروس‌هایی که بیش از 30 سال تجربه ارائه خدمات به کاربران را دارند آنتی ویروس Avast است. این ابزار که قابلیت حفاظت سایبری آن یه صورت رایگان ارائه می‌شود از مشخصاتی همچون عملکرد آسان، فایروال، اسکن در زمان درست و قابلیت حفاظت از شبکه وای‌فای هم برخوردار است. رابط کاربری خوب این ابزار موجب می‌شود که سرعت دستگاه در زمان اجرای این برنامه کاهش نیافته و قابلیت سازگاری با سیستم‌عامل‌هایی همچون ویندوز، اندروید، iOS و MacOS را دارد. بروزرسانی این ابزار به صورت دستی است که در نسخه‌های قابل خرید به شکل اتومات نیز در اختیار کاربران قرار می‌گیرد. یکی از نقاط ضعف آنتی ویروس avast را می‌توان کند بودن فرایند بوت شدن دانست که در مقابل امکاناتی زیادی که ارائه می‌دهد چندان به چشم نمی‌آید.


حتما بخوانید: غیرفعال‌ کردن آنتی ‌ویروس ویندوز 10


آنتی ویروس AVG

بهترین آنتی ویروس‌های رایگان

بهترین آنتی ویروس‌های رایگان

آنتی ویروس AVG یکی دیگر از بهترین آنتی ویروس های کامپیوتر است که به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار می‌گیرد. این ابزار تمام آنچه که بهترین‌ها ارائه می‌دهند را دارا است و در دستگاه‌های جدید و قدیمی عملکرد خوبی از خود نشان می‌دهد. این ابزار پس از نصب بر روی دستگاه به صورت خودکار بدافزارها، ویروس‌ها و فایل‌های مشکوک را شناسایی و مسدود می‌کند. خوشبختانه آنتی ویروس AVG برای سیستم‌هایی همچون اندروید، ویندوز، ios و همین‌طور macOS قابل دسترس است. از جمله قابلیت‌های خوب این برنامه، سپر امنیتی ایمیل و قابلیت ضد فیشینگ آن است که امنیت بالای اطلاعات افراد را حفظ می‌کند.

آنتی ویروس Adware

آنتی ویروس Adware

آنتی ویروس Adware

یکی از قابلیت‌هایی که آنتی ویروس Adware را در زمره بهترین آنتی ویروس‌های رایگان کامپیوتر قرار می‌دهد، ویژگی اسکن هوشمند داخلی آن است. این قابلیت به گونه‌ای عمل می‌کند که فایل‌ها و برنامه‌های مشکوک را سریعاً یافته و در صدد مسدود کردن آنها برمی‌آید. اجرای پس زمینه این محصول موجب می‌شود تا کاربران دسترسی کاملی را به برنامه داشته باشند. آنتی ویروس Adware به صورت خودکار بروزرسانی می‌شود. کافی است به بخش تنظیمات رفته و با سفارشی‌سازی ابزار، بروزرسانی خودکار آن را فعال نمایید. این آنتی ویروس قابل استفاده در سیستم‌عامل ویندوز سری 7 تا 11 می‌باشد.

آنتی ویروس Panda

آنتی ویروس Panda

آنتی ویروس Panda

شرکت پاندا سکیوریتی (Panda Security) آنتی ویروس اختصاصی خود را با نام Panda به بازار عرضه کرده است که هم به صورت پولی و هم رایگان در دسترس افراد قرار می‌گیرد. این ابزار بر پایه سیستم فضای ابری (Cloud) عمل نموده و مجهز به قابلیت اسکن در زمان واقعی می‌باشد. بروزرسانی این آنتی ویروس به صورت خودکار و بدون دخالت کاربران انجام شده و در دستگاه اجرا می‌شود. برنامه امنیتی Panda یکی از بهترین آنتی ویروس‌های رایگان برای کامپیوتر است که با سیستم‌عامل‌های اندروید و ویندوز سازگاری دارد. این ابزار جهت تشخیص و از بین بردن تهدیدات سیستم از ویژگی‌هایی منحصر به فرد بهره می‌برد که بسیاری از آنتی ویروس‌ها فاقد آن هستند. از سوی دیگر برخی از ویژگی‌های پیشرفته این محصول تنها در نسخه‌های خریداری شده قابل استفاده است.


حتما بخوانید: آموزش غیرفعال کردن فایروال ویندوز 10، 7، 8 و مک


آنتی ویروس Kaspersky

آنتی ویروس Kaspersky

آنتی ویروس Kaspersky

شرکت کسپرسکی (Kaspersky) آنتی ویروس خود را جهت امنیت سایبری کاربران کسب‌وکارهای کوچک و بزرگ و همچنین کاران خانگی طراحی کرده است. این ابزار در سیستم‌عامل‌های ویندوز، اندروید و iOS قابل اجرا است و در برابر بدافزارها تهدیدهای موجود به خوبی عمل می‌کند. اما نکته حائز اهیمت آن است که نسخه رایگان این برنامه قابلیت حفاظت بی‌درنگ را فراهم نیاورده و کاربران بایستی به صورت مداوم دستگاه را اسکن نمایند. اما بروزرسانی خودکار این آنتی ویروس به گونه‌ای است که تمامی تهدیدات و موارد مشکوک را به خوبی تشخیص می‌دهد و همیشه نیز آپدیت خواهد بود. با این وجود گزینه‌های بهتری نسبت به این برنامه وجود دارد که در صورت تمایل می‌توانید از آنها بهره بگیرید.

آنتی ویروس TotalAV

آنتی ویروس TotalAV

آنتی ویروس TotalAV

یکی دیگر از آنتی ویروس‌های رایگان و خوب کامپیوتر برنامه TotalAV است. این ابزار با اینکه محافظت بلادرنگی در مقابل بدافزارهای ارائه نمی‌دهد اما قادر است ویروس‌ها و فایل‌های مشکوک را اسکن و شناسایی نموده و در صدد حذف آنها بربیاید. عملکرد این برنامه بسیار روان و سریع است اما در نسخه رایگان امکان بروزرسانی خودکار وجود ندارد. هر چند که در نسخه‌های خریداری شده آپدیت‌های به صورت خودکار انجام می‌شوند. کاربران می‌توانند از آنتی ویروس TotalAV هم در نسخه‌های ویندوز و هم در دستگاه‌های اپل و اندروید استفاده کنند. لازم به ذکر است که نسخه رایگان این آنتی ویروس قادر به حفاظت در زمان واقعی نبوده و ویژگی‌های آن نیز نسبت به نسخه پولی محدودتر است.

آنتی ویروس ZoneAlarm

آنتی ویروس ZoneAlarm

آنتی ویروس ZoneAlarm

ابزار امنیتی ZoneAlarm  که یکی از گزینه‌های خوب آنتی ویروس رایگان به شمار می‌رود از یک فایروال دوطرفه رایگان بهره‌مند است که شبکه‌ شما را در برابر حملات هکری محافظت می‌نماید. چند ویژگی دیگر این ابزار نیز به صورت رایگان در اختیار کابران قرار می‌گیرند که شامل فایروال داخلی و اسکن در زمان درست می‌شوند. نسخه رایگان آنتی ویروس ZoneAlarm تنها در سیستم‌های ویندوز سری 7، 10 و 11 قابل دسترسی است و فاقد محافظت از باج‌‌افزار می‌باشد.

آنتی ویروس Malwarebytes

آنتی ویروس Malwarebytes

آنتی ویروس Malwarebytes

برنامه Malwarebytes که توسط شرکتی به همین نام توسعه یافته است یک آنتی ویروس رایگان و کاربردی است که دربرابر بدافزارها و همین‌طور تهدیدات موجود به خوبی عمل می‌کند. این ابزار مجهز به یک اسکنر قوی است که وظیفه شناسایی و حذف بدافزارها را برعهده دارد. البته نسخه پولی این آنتی ویروس محافظت بلادرنگ و اسکن در زمان واقعی را نیز در کنار ویژگی‌های پیشرفته ارائه می‌دهد که در نسخه‌های رایگان عرضه نمی‌شوند.


حتما بخوانید: آموزش رمزگذاری پوشه‌ها در ویندوز 10 و 11


آنتی ویروس Bitdefender

بهترین آنتی ویروس‌های رایگان

آنتی ویروس Bitdefender

برنامه آنتی ویروس رایگان بیت دیفندر (Bitdefender) از رابط کاربری روان و آسانی بهره می‌برد و قابل استفاده در دستگاه‌های سری ویندوز می‌باشد. نوع پولی این برنامه با سیستم‌عامل‌های ویندوز، مک و اندروید سازگاری داشته و در مقایسه با نسخه رایگان ویژگی‌های پیشرفته‌تر و همینطور محافظت مؤثرتری ارائه می‌دهد. این ابزار امنیتی مجهز به محافظت خودکار و سطح دفاعی چند لایه است که فرایند اسکن اطلاعات نیز به صورت خودکار قابل برنامه‌ریزی است. آنتی ویروس سریع Bitdefender مبتنی بر فضای Cloud بوده در برابر حملات فیشینگ عملکرد بسیار خوبی دارد.

بهترین آنتی ویروس رایگان ویندوز

سیستم عامل ویندوز برای کاربران خود به صورت پیش‌فرض تمهیداتی را برگزیده است تا سطح امنیت اطلاعات آنها را افزایش دهد. یکی از این راهکارها آنتی ویروس ویندوز دیفندر (Windows Defender) است که به صورت رایگان در دسترس تمامی کاربران این سیستم‌عامل قرار می‌گیرد. در ادامه بیشتر با این ابزار آشنا می‌شویم.

آنتی ویروس Windows Defender

بهترین آنتی ویروس‌های رایگان

آنتی ویروس Windows Defender

این آنتی ویروس اکثرا برای سیستم‌های خانگی مناسب بوده و برای کسب‌وکارهای اداری و سایر مشاغل حساس بهتر است از برنامه‌های پیشرفته‌تر استفاده شود. با این وجود، آنتی ویروس Windows Defender در برابر انواع ویروس‌ها به خوبی عمل کرده و از ویژگی‌های کاربردی همچون محافظت از وب‌کم، سپر باج‌افزار، ابزارهای حفظ حریم خصوصی و پشتیبان‌گیر ابری و همینطور امکان کنترل والدین برخوردار است. این ابزار از بهینه‌سازی سیستم بهره می‌گیرد و به‌طور مداوم اسکن انجام می‌دهد. این آنتی ویروس با اتصال کامپیوتر به اینترنت به روزرسانی‌ها خودکار را دانلود نموده و در برابر ویروس‌ها و تهدیدهای جدید مقاوم است.


حتما بخوانید: افزایش بازدید ریلز اینستاگرام با 10 ترفند جدید!


جمع‌بندی

امروزه آنتی ویروس‌های رایگان و جدید زیادی برای کامپیوتر و سایر سیستم‌ها روی کار آمده‌اند که هر یک از آنها ویژگی‌ها و قابلیت‌های منحصربه فردی دارند. اینکه شما کدام از آنها را برای حفاظت از سیستم خود مناسب‌تر می‌دانید بسته به نیاز و اطلاعات شما در این زمینه است. در این مطلب از مجله برقچی برخی از بهترین آنتی ویروس‌های رایگان برای کامپیوتر را به شما عزیزان معرفی نمودیم تا شما را دانش کافی دست به انتخاب بزنید. از اینکه تا پایان همراه بودید از شما عزیزان متشکریم. لطفاً نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

امتیاز شما به این نوشته چقدر است؟
اشتراک گذاری مطلب

مراحل کار برقچی

درخواست خرید
مشاوره و راهنمایی
اعلام قیمت
صدور پیش‌فاکتور
آماده‌سازی کالا
ارسال کالا در همان روز
صدور فاکتور
تسویه نهایی
ارسال کالا
در همان روز

دیدگاه شما

اشتراک
اطلاع از
guest
0 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
دیدن همه دیدگاه ها

مقالات مرتبط

<