آشنایی با انواع رادیو وایرلس

آشنایی با انواع رادیو وایرلس

یکی از مهم‌ترین تجهیزات شبکه که این روزها فروش بسیار بالایی دارد، رادیو وایرلس می‌باشد. به همین دلیل در این مقاله قصد داریم اطلاعات کاملی را در مورد بهترین رادیو وایرلس‌ها در اختیار شما قرار دهیم. توجه داشته باشید که رادیو وایرلس در انواع مختلفی تولید و به بازار عرضه می‌شود. از سوی دیگر کمپانی‌های متعددی هستند که در زمینه تولید رادیو وایرلس فعالیت می‌کنند. اگر بخواهیم به تفاوت انواع رادیو وایرلس‌ها اشاره کنیم بهتر است مواردی همچون برند، قدرت آنتن دهی، سرعت انتقال، پورت PoE و تکنولوژی وای فای را به شما معرفی کنیم. زیرا این موارد از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. در نهایت بهتر است بدانید در این مقاله مبحث رادیو وایرلس چیست و چه کاربردی دارد؟ هم مورد بررسی قرار خواهیم داد. از سوی دیگر آشنایی با انواع رادیو وایرلس در دستور کار ما قرار دارد.

در ادامه هم سه نمونه از بهترین رادیو وایرلس‌های موجود در بازار که دارای کیفیت بالا و برند معتبری هستند به شما معرفی می‌شود که می‌تواند در هنگام خرید رادیو وایرلس به شما کمک شایانی کند. در نتیجه پیشنهاد می‌کنیم برای به دست آوردن اطلاعات کامل نسبت به رادیو وایرلس تا پایان این مقاله با ما در برقچی همراه باشید.

فهرست:

رادیو وایرلس چیست و چه کاربردی دارد؟

این سوال یکی از متداول ترین سوالاتی است که توسط بسیاری از افراد مطرح می‌شود. به همین دلیل ما تصمیم گرفته‌ایم در این بخش از مقاله آشنایی با انواع رادیو وایرلس اطلاعات کاملی را نسبت به کاربرد رادیو وایرلس در اختیار شما قرار دهیم. رادیو وایرلس یکی از پرکاربردترین تجهیزات شبکه محسوب می‌شود که وظیفه آن پوشش دهی در مسافت‌های طولانی می‌باشد. همانطور که در قسمت بالا اشاره کردیم قدرت آنتن دهی رادیو وایرلس از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. زیرا امکان دارد برای اینکه بتوانید فرکانس قوی از شرکت ارائه دهنده اینترنت دریافت کنید نیاز باشد آن را بر روی سقف خانه نصب نمایید. در نتیجه اگر قدرت آنتن دهی آن پایین باشد شما برای استفاده از اینترنت با چالش مواجه خواهید شد. البته مباحث دیگری هم وجود دارد که می‌تواند در خرید شما تاثیر مستقیم بگذارد.

در ادامه بهتر است به یکی از موارد بسیار مهم (مسافت تحت پوشش رادیو وایرلس) اشاره کنیم. شایان ذکر است بدانید که این میزان از مسافت پوشش در مشخصات فنی رادیو وایرلس وجود دارد. این نکته را هم در نظر داشته باشید بعد از آشنایی با انواع رادیو وایرلس و در هنگام انتخاب یکی از آن‌ها باید با یک کارشناس شبکه مشورت کنید تا بتوانید یک انتخاب درست و یک خرید هوشمندانه را تجربه نمایید.

آشنایی با انواع رادیو وایرلس ها:

در این مقاله قصد داریم اطلاعات دقیق نسبت به انواع رادیو وایرلس در اختیار شما قرار دهید. توجه داشته باشید که رادیو وایرلس توسط برندهای مختلفی تولید می‌شوند. رادیو وایرلس‌ها تفاوت زیادی با یکدیگر دارند. اما مهم‌ترین تفاوت در نوع ساختار آن‌ها می‌باشد. در واقع رادیو وایرلس به طور کلی به دو دسته Indoor و Outdoor تقسیم می‌شود. شایان ذکر است بدانید که رادیو وایرلس Outdoor دارای طول موج کوتاه و رادیو وایرلس Indoor دارای طول موج بلند هستند. در نتیجه پیشنهاد می‌کنیم در هنگام خرید رادیو وایرلس در کنار توجه به مواردی همچون پورت PoE، قدرت آنتن دهی، میزان مسافت و مباحث دیگر باید به Indoor و Outdoor رادیو وایرلس هم توجه ویژه داشته باشید.

آشنایی با انواع رادیو وایرلس ها
آشنایی با انواع رادیو وایرلس ها

معرفی 3 تا از بهترین رادیو وایرلس های موجود در بازار

این بخش از مقاله آشنایی با انواع رادیو وایرلس مختص به افرادی است که قصد خرید رادیو وایرلس را دارند. لازم به ذکر است بدانید که ما در این بخش تصمیم گرفته‌ایم سه نمونه از بهترین رادیو وایرلس‌های موجود در بازار را به شما معرفی کنیم و هر کدام را به صورت مجزا مورد بررسی قرار دهیم. تا شما بتوانید با دید باز و آگاهی کامل برای خرید یک رادیو وایرلس منحصر به فرد اقدام کنید. این نکته را در نظر داشته باشید که رادیو وایرلس‌های معرفی شده در قسمت زیر جزو پرفروش ترین رادیو وایرلس‌های موجود در بازار هستند زیرا توسط برندهای معتبر همچون میکروتیک و یوبیکیوتی تولید شده‌اند و دارای قیمت بسیار مناسبی هم می‌باشند.

از سوی دیگر شما به راحتی می‌توانید برای خرید هر کدام از رادیو وایرلس‌هایی که در قسمت زیر قرار داده شده است با استفاده از لینک درج شده در مقاله اقدام کنید. البته پیشنهاد می‌کنیم حتماً قبل از اقدام برای خرید رادیو وایرلس، مشخصات فنی آن را به صورت کامل مطالعه نمایید. زیرا مطالعه مشخصات فنی به شما کمک می‌کند تا دقیقاً رادیو وایرلس با ویژگی‌های مورد نظرتان را پیدا کرده و خریداری کنید.


بیش‌تر بخوانید: رادیو وایرلس چیست و چه کاربرد هایی دارد؟


رادیو وایرلس میکروتیک RB911G-5HPacD-QRT:

اولین رادیو وایرلسی که قصد داریم در مقاله آشنایی با انواع رادیو وایرلس به شما معرفی کنیم رادیو وایرلس میکروتیک RB911G-5HPacD-QRT می‌باشد. در گام اول بهتر است به سیستم عامل این رادیو وایرلس که سطح ۴ RouterOS می‌باشد اشاره کنیم. از سوی دیگر مقدار رم و حجم ذخیره سازی در این رادیو وایرلس 128 مگابایت می‌باشد که این ویژگی برای بسیاری از کاربران ارزش زیادی دارد. گزینه بعد مربوط به آنتن این رادیو وایرلس است. همانطور که می‌دانید اگر آنتن دهی یک رادیو وایرلس ضعیف باشد مدام کاربر را به چالش می‌کشد. در نتیجه بهتر است بدانید قدرت آنتن دهی این رادیو وایرلس 24dBi می‌باشد. پس می‌توان به این استنباط رسید که کاربر در هنگام استفاده از این رادیو وایرلس میکروتیک به هیچ وجه دچار کاهش سرعت، لگ و دیلی نخواهد شد.

این نکته بسیار مهم را در نظر داشته باشید که در هنگام خرید رادیو وایرلس باید حتما به پردازنده آن توجه کنید. به همین دلیل بهتر است در این بخش از آشنایی با انواع رادیو وایرلس به نوع پردازنده و قدرت آن اشاره کنیم. نوع پردازنده این رادیو وایرلس QCA9557 می‌باشد و قدرت پردازش آن هم 720MHz است. در ادامه بهتر است به تکنولوژی وای فای اشاره کنیم زیرا از اهمیت بسیار زیادی برخوردار می‌باشد و تکنولوژی وای فای این رادیو وایرلس 5 Wi-Fi است. ویژگی های دیگری هم مانند قابلیت POE، سرعت وایرلس 867 مگابیت بر ثانیه هم در این رادیو وایرلس وجود دارد که باید به آن‌ها هم اشاره کرد.

رادیو وایرلس میکروتیک RB911G-5HPacD-QRT
رادیو وایرلس میکروتیک RB911G-5HPacD-QRT

بیش‌تر بخوانید: روتر وایرلس چیست؟ آشنایی با انواع روتر بی‌سیم


رادیو وایرلس یوبیکیوتی PBE-M5-400:

در قسمت زیر تصویر یک رادیو وایرلس را مشاهده می‌کنید که نسبت به رادیو وایرلس قبلی از ویژگی‌های بیش‌تری برخوردار است. در گام اول بهتر است بدانید که قدرت آنتن دهی این رادیو وایرلس 25dBi می‌باشد. در ادامه بهتر است به سراغ پردازنده مرکزی این رادیو وایرلس برویم. رادیو وایرلس یوبیکیوتی PBE-M5-400 دارای پردازنده مرکزی تک هسته مدل Atheros MIPS 74Kc می‌باشد. شاید برای شما سوال پیش بیاید که سرعت این پردازنده مرکزی چقدر است؟ در پاسخ به این سوال بهتر است بگوییم که سرعت پردازنده مرکزی رادیو وایرلس 560MHz می باشد.

در ادامه بهتر است به برخی از ویژگی‌های منحصر به فرد دیگر همچون استاندارد بی سیم 802.11a/n/ac، یک عدد پورت شبکه با سرعت 10/100/1000، حجم ذخیره سازی بالغ بر 8 مگابایت و مقدار رم 64MB که در این رادیو وایرلس تعبیه شده است اشاره کنیم. زیرا دانستن این ویژگی‌ها می‌تواند به شما کمک کند تا یک انتخاب درست و یک خرید هوشمندانه را تجربه کنید.

رادیو وایرلس یوبیکیوتی PBE-M5-400
رادیو وایرلس یوبیکیوتی PBE-M5-400

رادیو وایرلس میکروتیک RBDynaDishG-5HacDr3:

آخرین رادیو وایرلس که قصد داریم به شما معرفی کنیم رادیو وایرلس میکروتیک RBDynaDishG-5HacDr3 می‌باشد. این رادیو وایرلس دارای ویژگی‌های متعددی همچون قابلیت POE، قدرت آنتن دهی 25dBi، حافظه رم 128MB، حافظه‌ی ذخیره سازی 16MB، سرعت پردازنده مرکزی 720MHz می‌باشد. در نتیجه افرادی که به دنبال یک رادیو وایرلس خوب و با کیفیت هستند بهترین گزینه برای خرید، رادیو وایرلس میکروتیک RBDynaDishG-5HacDr3 می‌باشد.

رادیو وایرلس میکروتیک RBDynaDishG-5HacDr3
رادیو وایرلس میکروتیک RBDynaDishG-5HacDr3

بیش‌تر بخوانید: معرفی بهترین رادیو وایرلس


نتیجه گیری:

مطمئنا تا قبل از مطالعه مقاله آشنایی با انواع رادیو وایرلس اطلاعات کاملی نسبت به رادیو وایرلس‌های میکروتیک و یوبیکیوتی در اختیار نداشته‌اید، از سوی دیگر مبحث رادیو وایرلس چیست و چه کاربردی دارد؟ هم به صورت کامل مورد بررسی قرار داده شده است. همچنین با 3 نمونه از بهترین رادیو وایرلس‌های موجود در بازار که توسط برند‌های معتبر تولید شده‌اند آشنا شده‌اید و به سادگی می‌توانید بر اساس اطلاعاتی که به دست آورده اید با دید باز و آگاهی کامل برای خرید هر کدام اقدام کنید. در انتها بهتر است به این نکته اشاره کنیم که وب‌سایت برقچی در حال حاضر با در اختیار داشتن حق واردات و بستر اختصاصی فروش، رادیو وایرلس را زیر قیمت بازار در اختیار کاربران قرار می‌دهد. در نتیجه پیشنهاد می‌کنیم برای خرید رادیو وایرلس حتما به این وب سایت مراجعه کنید.

4/5 - (3 امتیاز)
اشتراک
اطلاع از
guest
2 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
دیدن همه دیدگاه ها
mehdi
mehdi
7 ماه پیش

کدامشان سرعت بهتری دارند Indoor یا Outdoor

ریحانه جعفری
ریحانه جعفری
6 ماه پیش
پاسخ به   mehdi

سلام
عموماً دستگاه‌های Outdoor برای فواصل بزرگتر و محیط‌های باز مناسب‌تر هستند اما عوامل دیگر هم تأثیر دارند.
در مورد محیط‌های داخلی، دستگاه‌های Indoor عمدتاً برای تأمین نیازهای خانگی و کاربران معمولی مناسب هستند.