راهنمای خرید

مقایسه مودم های نزتک NZT-99C و NZT-99B و NZT-77C

در این مقاله، قصد داریم به مقایسه مودم های نزتک NZT-99C و NZT-99B و NZT-77C پرداخته و هر یک از این مودم‌ها و ویژگی‌های شاخص آن‌ها را برشماریم، سپس این...
Author image placeholder زهرا فغانی ۱۲ بهمن ۱۳۹۹
6239
50
بررسی و مقایسه مودم های نزتک NZT-99C و NZT-99B با مودم نزتک NZT-77C
مطالعه: 9 دقیقه
6239
50
7

در این مقاله، قصد داریم به مقایسه مودم های نزتک NZT-99C و NZT-99B و NZT-77C پرداخته و هر یک از این مودم‌ها و ویژگی‌های شاخص آن‌ها را برشماریم، سپس این سری از مودم‌ها را از نظر طراحی و عملکرد مقایسه کرده تا راهنمایی برای انتخاب شما بین مودم 4G قابل حمل نزتک مدل NZT-77C که کاملا یک مودم همراه و جیبی خوش‌دست است و مودم 4G قابل حمل نزتک مدل NZT-99c که چندکاره است و می‌تواند نقش یک پاوربانک یا تقویت‌کننده وای‌فای را هم برای شما ایفا کند و مودم جیبی 4G نزتک NZT-99B با قابلیت پاور بانک با باتری 6000 میلی آمپری، باشیم. با ما همراه باشید.

بررسی و مقایسه مودم‌های نزتک(Naztech) آمریکا

انواع مودم‌ همراه یا مودم 4G و 3G جزو پرفروش‌ترین و محبوب‌ترین مودم‌های بازار ایران شده‌اند. در این بین مودم‌‌های نزتک هم حرفی برای گفتن دارند. باید بدانید که برند آمریکایی نزتک در سال 1995 با هدف تولید لوازم جانبی دیجیتال فعالیت خود را آغاز کرده و امروزه از شناخنه شده‌ترین برندهای فعال در زمینه فناوری اطلاعات و تکنولوژی‌ است. برند نزتک که دارنده جوایز بسیار در زمینه اختراع، نوآوری و عمل‌کرد می‌باشد، مودم‌هایی  عالی و با دوام هم تولید کرده است که قابلیت‌های بی‌شماری را در کنار اینترنت پرسرعت برای شما به ارمغان می‌آورد. اهمیت مودم همراه زمانی قابل تامل است که بدانید بیش از ۷۸ درصد کاربران اینترنت در ایران از اینترنت موبایل استفاده می‌کنند.


حتما بخوانید: مودم Naztech NZT-99C سری 4G


شرکت هایپرسل دارنده انحصاری امتیاز تولید محصولات نزتک(Naztech) آمریکا

مودم‌های نزتک موجود در بازار ایران به سفارش شرکت هایپرسل به صورت کاملا اختصاصی، طراحی و جهت ارائه در بازار ایران، در خط تولید قرار بودند. البته با شروع تحریم‌های واردات این محصولات متوقف شده و شرکت هایپرسل بازتولید آن را با رعایت همه استاندارها به عهده گرفته است. باید بدانید که این مودم‌ها با پشتیبانی از کلیه اپراتورهای همراه و به صورت رجیستر‌شده در سامانه همتا، روانه بازار می‌شود.

مودم 4G قابل ‌حمل نزتک مدل NZT-77C

در ادامه مقاله بررسی و مقایسه مودم های نزتک به بررسی مودم 4G قابل حمل نزتک مدل NZT-77C که مودمی خوش‌دست و جمع‌ و جور بوده می‌پردازیم. این مودم تنها 160 گرم وزن دارد و در اندازه ۹۴ در ۵۹ در ۱۰ میلی‌متر عرضه شده است. از دیگر مشخصات ظاهری این مودم، صفحه‌نمایش مشکی آن است که با چندین نمایشگر LED پوشیده شده است و کلید دایره‌ی شکل برای خاموش و روشن کردن است. این مودم تنها یک درگاه در پایین برای شارژ شدن داشته و کناره‌های آن را دیواره‌های نقره‌ای پوشانده است. از لوازم جانبی این مودم همراه به کابل شارژ میکرو USB، پوکه‌های سیم‌کارت می توان اشاره کرد.

مودم 4G قابل‌حمل نزتک مدل NZT-77C

مودم 4G قابل‌ حمل نزتک مدل NZT-77C

برای انداختن یک سیمکارت و یک کارت حافظه میکرو اس دی با پشتیبانی حداکثر ۳۲ گیگابایت لازم است سیم قاب پشتی را باز کرده و باتری قابل شارژ شدن را در بیاورید.

جنس بدنه آن از پلاسیک سخت بوده و فقط صفحه ‌نمایش آن در معرض خطر شکستگی قرار دارد. شاید ضعف این مودم در طراحی نداشتن صفحه نمایشی برای نشان دادن اطلاعاتی مانند حجم اینترنت مصرف شده یا مدت زمان اتصال به شبکه باشد. همین‌طور، جای برخی امکانات مثل کلید WPS در آن خالی است.

مشخصات مودم 4G قابل‌ حمل نزتک مدل NZT-77C

این مودم به یک تراشه ۳G/۴G مدیاتک مجهز بوده و از باندهای B۱ و B۳ و B۵ در ۴G LTE پشتیبانی می‌کند. این مودم از ۱۰ کاربر یا دستگاه هم‌زمان پشتیبانی می‌کند ولی عملا نباید بیشتر از 4 کاربر از این مودم هم‌زمان استفاده کنند. این مودم هم‎چنن از حداکثر سرعت دانلود ۱۵۰ مگابیت و آپلود ۵۰ مگابیت در بهترین شرایط پشتیبانی می‌کند ولی در ایران به نهایت سرعت 30 مگابایت در ثانیه برای دانلود خواهد رسید که شاید در نظر اول ضعف به نظر برسد ولی نسبت به مودم‌های هم‌رده خود عملکرد بسیار مناسبی تلقی می‌شود.

مودم 4G قابل‌حمل نزتک مدل NZT-77C

مودم 4G قابل‌ حمل نزتک مدل NZT-77C

این مودم تنها وای‌ فای تک بانده روی فرکانس ۲.۴ گیگاهرتز تحت استاندارد ۸۰۲.۱۱n مجهز بوده و مناسب  مصارف اضطراری، قابل حمل، تک نفره، فاصله نزدیک می‌باشد.

باتری این مودم با ظرفیت 2000 میلی‌آمپر تا 4 ساعت جوابگو خواهد بود و 3 ساعت تا شارژ کامل آن طول می‎‌کشد.

نزتک 77C یک مودم ایده‌آل برای کاربران خانگی، دانشجویان، دانش‌آموزان و افرادی است که دائم جابه‌جا می‌شوند و نیاز به یک مودم همراه همیشگی دارند.

مودم همراه 77c نزتک با کلیه اپراتورهای موجود در ایران فعالیت نموده  و همچنین توسط مخابرات ریجستر شده است که به کاربر این اطمینان را داده که به راحتی به صورت طولانی مدت از این مودم استفاده نماید.


حتما بخوانید:بهترین مودم همراه چیست


 مودم 4G قابل حمل نزتک مدل NZT-۹۹C

 مودم 4G قابل حمل نزتک مدل NZT-99c  مدتی است که بسیارمورد توجه مردم قرار گرفته و با مودم‌های همراه پرفروش در رقابت است. این مودم با طول 10 سانتی‌متر و قطر 2.5 سانتی‌متری و ضخامت 16 میلی‌متری، 170 گرم وزن داشته و از مودم قبلی کمی سنگین‌تر است ولی همچنان برای حمل مناسب است. طراحی لبه‌های مودم 99C به صورت حلالی و بدون زاویه است. جنس روکش این مودم نیز از پلاستیک مقاوم در برابر شکستگی می‌باشد. این مودم صفحه نمایش رنگی برای نشان دادن بسیاری از اطلاعات مودم را داشته و دارای یک دکمه روشن و خاموش می‌باشد. این مودم هم از 10 کاربر پشتیبانی می‌کند.

مودم 4G قابل حمل نزتک NZT-۹۹C

مودم 4G قابل حمل نزتک NZT-۹۹C

از ویژگی‌های بارز این مودم قابلیت اتصال به دو سیم‌کارت می‌باشد که یکی از شیارها مخصوص سیم‌کارت نانو و شیار دیگر مخصوص سیم‌کارت میکرو است. همچنین شما در بازه زمانی کم‌تر از 5 ثانیه به سادگی می‌توانید میان اینترنت دو اپراتور با استفاده از مودم همراه 99C نزتک سوئیچ نمایید. در کناره‌های این مودم دو اسلات سیم‌کارت و کارت حافظه قرار دارند. در کناره سمت چپ مودم اسلات استاندارد سیم‌کارت طراحی شده و در کنار سمت راست هم اسلات کارت حافظه میکرو اس‌دی است. در راستای اسلات کارت حافظه هم می‌توانید سوراخ کلید ریست را ببینید.

مشخصات مودم روتر جیبی و پاور بانک نزتک  NZT-99C

از دیگر شاخص‌های این مودم باتری لیتیوم‌یون با ظرفیت 5200 میلی‌آمپر ساعتی است که به عنوان پاور بانک نیز خود یک خروجی 7 ولت را به شما ارائه خواهد داد. این باتری استفاده 10 ساعته مداوم و 12 ساعته آماده به کار به شما خواهد داد. با درگاه‌های میکرو USB و USB که در طراحی این مودم تعبیه شده است و یک کابل که نقش مبدل این درگاه‌ها را بر عهده دارد می‌توانید از آن به عنوان پاور بانک هم استفاده کنید.

مودم 4G قابل حمل نزتک NZT-۹۹C

مودم 4G قابل حمل نزتک NZT-۹۹C

باید بگوییم که قابلیت تبدیل این مودم به ریپیتر وای فای آن را به گزینه بی‌نظیری تبدیل کرده است. با این قابلیت شما می‌توانید تمامی دستگاه‌های خود را به اینترنت و وای فای مودم متصل نمایید و یک هات اسپات خصوصی تولید کنید. این قابلیت در کنار چیپ قدرتمند کوالکام می‌تواند سرعت اینترنت بالایی را برای شما فراهم کند و نقش یک روتر را به خوبی اجرا کند.


حتما بخوانید: افزایش سرعت مودم TD-LTE


چیپ این مودم از شبکه‌های 3G و 4G  با حداکثر 150 مگابایت سرعت دانلود و 70 مگابایت سرعت آپلود پشتیبانی می‌کند. این مودم نیز ازکارت حافظه 32 گیگابایت پشتیبانی کرده و از درگاه LAN/WAN ،MINI USB و درگاه 2.0 USB پشتیبانی می‌کند که با دیگر دستگاه‌های خود از طریق lan به اینترنت دستگاه متصل شده و هم‌زمان با قرار دادن یک کارت حافظه درون دستگاه، اطلاعات دانلود شده از اینترنت خود را داخل کارت حافظه مودم همراه ذخیره نمایید و در صورت تمایل، اطلاعات را به اشتراک بگذارید.

مودم جیبی 4G نزتک NZT-99B با قابلیت پاور بانک

در ادامه مقایسه مودم های نزتک به مودم جیبی 4G نزتک NZT-99B با قابلیت پاور بانک پرداخته‌ایم. این مودم، بسیار شبیه به مودم قبلی بوده و با رنگ سفید شیری و رنگ مشکی در کناره‌ها و اطراف نمایشگر و درگاه‌ها ظاهر شده است. البته گوشه‌های این مودم نسبت به مودم قبلی حالتی منحنی‌دار به خود پیدا کرده و از تعداد درگاه‌های آن کاسته شده است.

مانند سایر مودم‌های همراه نزتک، این مودم نیز بدون نیاز به اعمال تنظیمات خاص مربوط به اپراتور ،به راحتی به اینترنت متصل می‌گردد. این دستگاه قابلیت اتصال به اینترنت از طریق بی‌سیم و با‌سیم(USB) را داراست.

مودم جیبی 4G نزتک NZT-99B با قابلیت پاور بانک

مودم جیبی 4G نزتک NZT-99B با قابلیت پاور بانک

بدنه جلوی دستگاه کلید روشن/خاموش و جهت‌ها و همچنین نمایشگر LCD تعبیه شده که این امکان را به کاربر می‌دهد تا از وضعیت شبکه، میزان مصرف باتری، وضعیت دیتا و WiFi مطلع شوید. در قسمت زیرین دستگاه، پورت USB و microUSB قرار دارد. شیار سیم کارت در قسمت چپ و شیار کارت حافظه microSD در قسمت راست دستگاه تعبیه شده است.

ابعاد ۹۸ میلی‌متر طول، ۵۹ میلی‌متر عرض و ۲۳.۵ میلی‌متر ضخامت آن با ویژگی‌های یک مودم همراه کاملا هماهنگ است و به دلیل داشتن باتری 6000 میلی‌آمپری قابل چشم پوشی است.

مشخصات فنی مودم جیبی 4G نزتک NZT-99B با قابلیت پاور بانک

مودم همراه 99B نزتک با باطری قدرتمند 6000 میلی آمپر ساعت امکان استفاده طولانی مدت را برای کاربران فراهم ساخته است. همچنین کاربران می‌توانند از طریق پورت USB از این دستگاه به عنوان پاور بانک استفاده نموده و در هر زمان تلفن همراه خود را شارژ کنند. این از چیپ قدرتمند مدیاتک برخوردار بوده و قابلیت ارسال پیامک را نیز دارد.

سرعت دانلود در این مودم 150 مگابیت بر ثانیه و نیز سرعت آپلود 70 مگابیت بر ثانیه می‌باشد. مودم همراه 99B نزتک امکان اتصال 10 کاربر را به صورت هم‌زمان فراهم ساخته و دارای گواهینامه‌های CE ،RoHS  و FCC می‌باشد.

این مودم هم از قابلیت تقویت‌کننده وای فای برخوردار بوده و از وای فای تک بانده پشتیبانی می‌کند.

بررسی و مقایسه مودم‌های نزتک سری 99C و 99B با سری 77C

در ادامه مقاله بررسی و مقایسه مودم های نزتک به بررسی شباهت‌های ظاهری این سه مودم می‌پردازیم که هزجمله می‌توان به ظاهر مستطیل شکل آن‌ها اشاره کرد. همچنین دو مودم 99B و 99Cدارای طول 10 سانتی‌متر و قطر 2.5 سانتی‌متری می‌باشند که یک سایز استاندارد برای مودم‌های همراه محسوب می‌شود. همچنین به گزارش کاربران حمل این مودم‌ها در جیب یا کیف به راحتی انجام شده و لبه‌های هلالی این مودم‌ها ظاهری تمیز به آن‌ها داده است.

بررسی و مقایسه مودم‌های نزتک سری 99C و 99B با سری 77C

بررسی و مقایسه مودم‌های نزتک سری 99C و 99B با سری 77C

بررسی و مقایسه باتری مودم‌های نزتک Naztech سری 99C و 99B و 77C

مودم نزتک سری 99C با باتری لیتیوم‌یون با ظرفیت 5200 میلی‌آمپر و مودم 99B با باتری 6000 میلی‌آمپری در مقایسه با مودم 77C با باتری 2100 میلی‌آمپری برنده این مقایسه هستند، هرچند این ظرفیت بالا باعث شده این دو مودم در ابعاد بزرگ‌تری ارائه شوند. و مودم 77C در ابعاد کوچک‌تر و شکیل‌تر نمایان شده است.

تنظیمات و تغییر رمز مودم‌های جیبی نزتک Naztech سری 77C، 99B، 99C

راه‌اندازی این مودم‌ها به تنظیمات سخت و پیچیده نیازی ندارد و برای اتصال به مودم از طریق وای فای تنها کافیست وای فای دستگاه موبایل یا لپ تاب را روشن کرده، نام پیش فرض مودم را وارد کنید و پس از پیدا کردن مودم رمز پیش‌فرض را وارد کنید. بعد از این می‌توانید اسم مودم و رمز آن را به دلخواه تغییر دهید. برای تنظیمات دیگر در در وب سایت هایپرسل فایل پی دی اف راهنمای تنظیمات قرار داده شده است.


حتما بخوانید: آموزش تنظیمات پیشرفته مودم روتر


کانفیگ مودم‌های نزتک Naztech سری 77C، 99B، 99C

مدل NZT-99C  NZT-99B  NZT-77C
پشتیبانی از شبکه‌های 3G/4G دارد دارد دارد
پشتیبانی از سیم کارت/تعداد دارد/2 دارد/1 دارد/1
سرعت انتقال دانلود 150 و آپلود 70 مگابایت در ثانیه دانلود 150 و آپلود 70 مگابایت در ثانیه دانلود 150 و آپلود 70 مگابایت در ثانیه
نشانگر LCD دارد دارد ندارد
تنظیمات WLAN1 10 کاربر هم‌زمان 10 کاربر هم‌زمان 10 کاربر هم‌زمان
باتری/کارکرد/آماده باش/ 5200/ 8تا 10 ساعت/ 10 تا 12ساعت 6000/ 10 تا 12 ساعت/ 12 تا 14 ساعت 2000/ 4 تا 6 ساعت/ 6 تا 8 ساعت
قابلیت ریپتر دارد ندارد ندارد
قابلیت تقویت‌کننده وای فای دارد دارد ندارد
اقلام همراه تبدیل سیم کارت و شارژ مخصوص  تبدیل سیم کارت و شارژ مخصوص  تبدیل سیم کارت و شارژ مخصوص
مزایا دو سیم کارته،ریپرتر، درگاه‌ها باتری/صفحه نمایش طراحی و وزن
معایب قیمت سنگینی/قیمت باتری

نمایندگی، قیمت و خرید مودم های نزتک Naztech

فروشگاه برقچی با ارائه محصولات کارآمد نزتک و با نازلترین قیمت‌ها سه مودم همراه نزتک را برای خرید و با ارسال رایگان در اختیار شما قرار می‌دهد. همچنین در فروشگاه برقچی می‌توانید سایر رقبای این مودم‌ها و  انواع مودم همراه و مودم 4G را بیابید.


حتما بخوانید: راهنمای خرید مودم همراه


سخن آخر 

در مقاله بررسی و مقایسه مودم های نزتک ، ویژگی‌های شاخص هر سه مودم را توضیح دادیم و آن‌هار را از از نظر طراحی و عملکرد مقایسه کردیم. اکنون شما باید بین مودم 4G قابل حمل نزتک مدل NZT-77C که کاملا یک مودم همراه و جیبی خوش دست است و مودم 4G قابل حمل نزتک مدل NZT-99c که چندکاره است و می‌تواند نقش یک پاور بانک یا تقویت‌کننده وای‌فای را هم برای شما ایفا کند و مودم جیبی 4G نزتک NZT-99B با قابلیت پاور بانک با باتری 6000 میلی آمپری، انتخاب کنید. امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشد.

همچنین شما می‌توانید با مرکز مشاوره و راهنمایی تیم برقچی با شماره 35000020-021 در تماس باشید تا مشاورین ما در اسرع وقت پاسخگوی شما باشند.
4.7/5 - (12 امتیاز)
اشتراک گذاری مطلب

مراحل کار برقچی

درخواست خرید
مشاوره و راهنمایی
اعلام قیمت
صدور پیش‌فاکتور
آماده‌سازی کالا
ارسال کالا در همان روز
صدور فاکتور
تسویه نهایی
ارسال کالا
در همان روز

دیدگاه شما

اشتراک
اطلاع از
guest
7 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
دیدن همه دیدگاه ها
ایمان احسانبخش
ایمان احسانبخش
2 سال پیش

من مودم ۹۹c رو گرفتم ولی ۴ تا ۵ ساعت بیشتر اینترنت نمیده ۱۲ ساعت هم طول میکشه کامل شارژ بشه تازه کامل هم شارژ میشه میزنه ۹۶٪ نه ۱۰۰٪ !! به نظرتون باتریش خرابه؟؟!!!! کیت تبدیل سیم کارت هم داخلش نداشت٬ تازه با این شارژدهی از پاوربانکش که دیگه اصلا نمیشه استفاده کرد یعنی علنا غیر قابل استفاده میشه پاوربانکش!سیم کارت ایرانسل داخلش انداختم همش هم اینترنتش قطع میشه دوباره وصل میشه٬ نمیدونم شاید این مودم کلا مشکل داره

مهدی
مهدی
1 سال پیش

اینهذ همشون فیک هستن یک جیبی ایرانسل یا همراه اول میگرفتژ با یک پاور بانک من خوم این کارو کردم با پاور بانک ۲۰ هزار شایمی اصلی و کاملا هم راضیم همه جوره جوابه

رضا میرزایی
رضا میرزایی
2 سال پیش

سلام و وقت بخیر. بابت مشکلی که براتون پیش اومده عذرخواهی میکنم. پیامتون رو به شرکت تامین کننده این مودم‌ها یعنی هایپرسل ارجاع میدیم.

مرجان حیدری راد
مرجان حیدری راد
2 سال پیش

با سلام
منظور از “قابلیت ریپتر” چیست؟
ممنون

سیدحامد علوی
سیدحامد علوی
2 سال پیش

یعنی افزایش برد وایرلس مودم با همان نام وای فای و پسورد و مک آدرس

فائزه عسگري
فائزه عسگري
3 سال پیش

برند نزتك كجايي هستش؟

سیدحامد علوی
سیدحامد علوی
3 سال پیش
پاسخ به   فائزه عسگري

برند نزتک آمریکایی هست

مقالات مرتبط

<