آموزش

VPN kill switch چیست؟

بسیاری از کاربران سوال می‌کنند که VPN kill switch چیست؟ در واقع VPN kill switch قابلیتی است که باعث می‌شود زمانیکه آدرس IP شما در مواردی که اتصال با...
رضا میرزایی رضا میرزایی ۰۳ آبان ۱۴۰۰
6782
50
0
VPN kill switch چیست؟
مطالعه: 3 دقیقه
6782
50
0

بسیاری از کاربران سوال می‌کنند که VPN kill switch چیست؟ در واقع VPN kill switch قابلیتی است که باعث می‌شود زمانیکه آدرس IP شما در مواردی که اتصال با سرور VPN قطع می‌شود، در معرض خطر قرار نگیرد. به همین دلیل اگر روتر شما از این قابلیت برخوردار نباشد، زمانی که اتصال شما به vpn قطع شود آی پی واقعی شما نشان داده می‌شود. همین امر باعث می‌شود در معرض خطر قرار قرار بگیرید و حساب های کاربری شما مسدود شود. در ادامه به بررسی نحوه کارکرد و اهمیت این قابلیت می‌پردازیم. تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

VPN kill switch چیست؟

VPN kill switch یا همان Network Lock، قابلیتی است که داده های شما را در زمانی که اتصال VPN شما قطع می‌شود، ایمن نگه می‌دارد و مانع از لو رفتن آی پی آدرس واقعی شما در فضای مجازی می‌شود.

VPN kill switch چیست؟

VPN kill switch چیست؟

با استفاده از VPN kill switch، حریم شخصی شما همیشه در امان است. حتی در زمانی که شبکه Wi-Fi مختل شود و یا اتصال شما با VPN قطع شود، این قابلیت فعال می‌شود و از آشکار شدن و لو رفتن آدرس آی پی شما جلوگیری می‌کند.


بیش‌تر بخوانید: تفاوت سوئیچ شبکه و روتر


نحوه کارکرد VPN kill switch:

VPN kill switch با نظارت مداوم اتصال شما، شناسایی مشکلات، مسدود کردن دسترسی شما به اینترنت و بازیابی اتصال شما به محض ایمن شدن کار می‌کند. از این رو اگر اتصال VPN شما قطع شود، VPN kill switch بلافاصله اتصال شما به اینترنت را قطع می‌کند تا اطلاعات آی پی شما در اختیار ارائه دهنده اینترنت (ISP) یا سایت هایی همچون بایننس و غیره قرار نگیرد. چراکه اگر آی پی شما در اختیار این سایت ها قرار بگیرد حساب کاربری شما مسدود می‌شود.

در اینجا یک تفکیک دقیق تر در مورد نحوه عملکرد VPN kill switch آورده شده است:

  • نظارت: VPN kill switch به طور مداوم اتصال شما به سرور VPN را با بررسی تغییرات در وضعیت یا آدرس IP کنترل می‌کند.
  • تشخیص: VPN kill switch بلافاصله هرگونه تغییری را که سبب مانع عملکرد صحیح VPN شما شود تشخیص می‌دهد.
  • مسدود کردن: هنگامی که اتصال شما به VPN قطع شود، VPN kill switch دستگاه شما را از دسترسی به اینترنت مسدود می‌کند.
  • بازیابی: به محض برطرف شدن مشکل، VPN kill switch بدون نیاز به انجام کاری، اتصال اینترنت شما را بازیابی می‌کند.

چرا به VPN kill switch احتیاج دارم؟

اگر به VPN نیاز دارید، به VPN kill switch هم نیاز دارید. چراکه کیل سوئیچ تضمین می‌کند تا آی پی آدرس یا مکان دستگاه شما درز نکند. همچنین هیچ یک از داده های شما را بدون رمزگذاری ارسال نمی‌کند. این به شما کمک می کند هویت و ارتباطات شما توسط اشخاص ثالث رصد یا رهگیری نشود.

چرا به VPN kill switch احتیاج دارم؟

چرا به VPN kill switch احتیاج دارم؟

اهمیت قابلیت کیل سوییچ برای بایننس چیست؟

از آنجا که بسیاری از سایت‌ها و صرافی های آنلاین همچون بایننس که ایران را تحریم کرده‌اند، شما برای فعالیت در این سایت ها نیاز به تغییر دادن آدرس آی پی خود دارید. در این صورت اگر اتصال اینترنت یا vpn شما قطع شود، آی پی واقعی شما برای سایت میزبان نشان داده می‌شود. اهمیت این مسئله زمانی بیش‌تر می‌شود که بخواهید با سایت های صرافی مانند بایننس یا بیتمکس کار کنید. این سایت ها به تغییرات آدرس آی پی به شدت حساس هستند و اگر متوجه تخلف در این باره شوند حساب کاربر را مسدود می‌کنند. اینگونه شما به خدمات وبسایت و حتی سرمایه خود دسترسی نخواهید داشت. از این رو اهمیت VPN kill switch دو چندان می‌شود.


بیش‌تر بخوانید: نحوه تنظیم VPN در روتر


جمع بندی:

در این مقاله به VPN kill switch چیست؟ و نحوه کارکرد و اهمیت آن پرداختیم. همانطور که متوجه شدید قابلیت VPN kill switch از اهمیت بالایی برخوردار است چراکه از اطلاعات و آی پی آدرس دستگاه شما محافظت می‌کند و مانع از مسدود شدن حساب کاربری شما در سایت‌های صرافی آنلاین می‌شود. بسیاری از تجهیزات اکتیو همچون روتر میکروتیک از این قابلیت برخوردارند که از جمله آن‌ها می‌توان به روتر میکروتیک مدل RB951Ui-2HnD و روتر میکروتیک مدل RB951G-2HnD اشاره کرد. ممنون که تا پایان مقاله با ما همراه بودید، امیدوارم این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد.

4.4/5 - (14 امتیاز)
اشتراک گذاری مطلب

مراحل کار برقچی

درخواست خرید
مشاوره و راهنمایی
اعلام قیمت
صدور پیش‌فاکتور
آماده‌سازی کالا
ارسال کالا در همان روز
صدور فاکتور
تسویه نهایی
ارسال کالا
در همان روز

دیدگاه شما

اشتراک
اطلاع از
guest
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
دیدن همه دیدگاه ها

مقالات مرتبط

<