فایروال یکی از اصلی ترین ابزارهایی است که ما را در برابر حملات و ویروسهای مختلف که از طریق وب وارد میشوند، محافظت میکند. با این حال، همه آنها به همان اندازه قدرتمند و ایمن نیستند. قابلیت spi firewall یکی از گزینههایی است که میتواند در برابر تهدیدات شبکهای عملکرد بهتری داشته باشد. در ادامه با ما همراه باشید تا با قابلیت spi firewall در مودم و نحوه کار آن آشنا شوید.
spi firewall چیست؟
قابلیت spi firewall مخفف عبارت stateful packet inspection، قابلیتی در فایروالها میباشد که وضعیت ارتباطات و اتصالات فعال را بررسی میکند و با استفاده از این اطلاعات تعیین میکند که چه پکت هایی اجازه عبور از فایروال را داشته باشند.
این قابلیت در مودم و روتر محافظت بیشتر در برابر تهدیدات شبکه به عمل می آورد. چراکه قبل از تعیین اجازه عبور به شبکه، تمام اطلاعات بسته و داده ورودی را بررسی میکند. این قابلیت امنیت و اطلاعات مناسب تری در مورد ترافیک شبکه ارائه میدهد.
بیشتر بخوانید: فایروال (Firewall) یا دیوار آتش چیست و چگونه کار میکند؟
spi firewall چگونه کار میکند؟
این قابلیت به گونهای عمل میکند که رایانه یا شبکه شما در برابر ترافیک مخرب، ایمن باشد و دسترسی دادهها و شخص ثالث را به اطلاعات شخصی شما مسدود میکند. فایروال SPI سطح بالاتری از امنیت را ارائه میدهد زیرا ماهیت بسته ورودی، از جمله منشاء آن را در نظر میگیرد. به این صورت که میتواند ویژگیها و دادههای هر اتصال را به خاطر بسپارد و از این اطلاعات برای تعیین اعتبار یک بسته استفاده کند. همچنین میتواند از بروز حمله Port Scanning در شبکه جلوگیری کند و با استفاده از اطلاعات خود که در State table مینوسید، اجازه برقراری ارتباطات را بدهد.
بیشتر بخوانید: افزایش امنیت اینترنت مودم با راهکارهای ساده
جمع بندی:
در این مقاله با قابلیت spi فایروال و نحوه کار آن آشنا شدید. همانطور که گفتیم این قابلیت به حفظ امنیت شبکه شما کمک میکند و در برابر تهدیدات شبکه محافظت مناسب تری به عمل میآورد. به همین دلیل بیشتر کاربران هنگام خرید تجهیزات اکتیو بیشتر به دنبال این ویژگی هستند. یک خبر خوب برای این دسته از عزیزان این است که اکثر مدلهای مودم تی پی لینک TP Link و مودم دی لینک D-link از این ویژگی برخوردار هستند. ممنون که تا پایان مقاله با ما همراه بودید، امیدوارم این مقاله برای شما عزیزان مفید واقع شده باشد.
دیدگاه شما