راهنمای خرید

آشنایی با کیستون شبکه اشنایدر

کیستون شبکه از اساسی‌ترین اجزای سازنده یک شبکه است. فرقی ندارد شبکه‌ی شما پیچیده باشد یا معمولی، برای راه‌اندازی صحیح آن نیاز به یک کیستون شبکه مناسب دارید. کیستون...
آیدا رمضانی آیدا رمضانی ۰۳ دی ۱۴۰۰
1449
1
0
آشنایی با کیستون شبکه اشنایدر
مطالعه: 4 دقیقه
1449
1
0

کیستون شبکه از اساسی‌ترین اجزای سازنده یک شبکه است. فرقی ندارد شبکه‌ی شما پیچیده باشد یا معمولی، برای راه‌اندازی صحیح آن نیاز به یک کیستون شبکه مناسب دارید. کیستون شبکه اشنایدر از آن دسته محصولاتی است که می‌توانید با خیال راحت در شبکه استفاده کنید و نگرانی بابت عملکرد آن نداشته باشید.

هنگام انتخاب یک کیستون شبکه، باید نوع شبکه و هزینه ها را به خوبی در نظر بگیرید تا در کنار این موارد، بتوانید بهترین عملکرد را در شبکه داشته باشید. کیستون شبکه از معروف ترین محصولات شرکت اشنایدر فرانسوی در بخش تجهیزات شبکه است. در این مقاله به بررسی این کیستون شبکه قدرتمند می‌پردازیم.

انواع کیستون شبکه اشنایدر:

همان طور که گفتیم شرکت فرانسوی اشنایدر، تجهیزات شبکه را به شکل گسترده‌ای تولید می‌کند. محبوب‌ترین این محصولات، کیستون شبکه این شرکت است که تاکنون عملکرد خوبی را در شبکه از خود نشان داده است. کیستون‌های شبکه شرکت اشنایدر در دو دسته با شیلد و بدون شیلد تولید می‌شوند و هر دو، برای استفاده‌های مختلف معمولی یا پیچیده بسیار مناسب هستند.

کیستون شبکه اشنایدر در مدل های مختلف عرضه می‌شود. معروف ترین نمونه‌های موجود آن ها در دسته با لایه محافظ مدل CAT6a SFTP و همچنین در دسته بدون لایه محافظ هم مدل CAT6 UTP و CAT5e UTP  می‌باشد. هر کدام از این مدل‌ها در موارد مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرند و به عملکرد صحیح شبکه کمک بسیاری می‌کنند.

معرفی مدل‌های مختلف کیستون شبکه اشنایدر:

کیستون شبکه اشنایدر اکتاسی CAT6a SFTP:

این مدل از کیستون شبکه برند اشنایدر در دسته بندی همراه با لایه محافظ قرار می‌گیرد. جنس بدنه آن از فلز است و دارای رنگ نقره‌‌ای می‌باشد.

کیستون شبکه اشنایدر اکتاسی CAT6a SFTP

کیستون شبکه اشنایدر اکتاسی CAT6a SFTP


بیشتر بخوانید:آشنایی با کیستون شبکه UTP و کاربرد‌های آن


کیستون شبکه اشنایدر اکتاسی CAT6 UTP:

در این مدل از کیستون شبکه تنها استفاده از کابل بدون لایه محافظ امکان پذیر است. جنس بدنه آن از پلاستیک است و قابلیت قفل شوندگی را هم دارد.

کیستون شبکه اشنایدر اکتاسی CAT6 UTP

کیستون شبکه اشنایدر اکتاسی CAT6 UTP

کیستون شبکه اشنایدر اکتاسی CAT5e UTP:

این مدل کیستون شبکه ساخت شرکت اشنایدر هم در دسته بندی بدون لایه محافظ قرار دارد. دارای قابلیت قفل شوندگی و درجه آن 180 است، همچنین جنس بدنه کیستون ساخته شده از پلاستیک است.

کیستون شبکه اشنایدر اکتاسی CAT5e UTP

کیستون شبکه اشنایدر اکتاسی CAT5e UTP

کیستون شبکه برند اشنایدر با لایه محافظ یا بدون آن؟

دانستن اینکه از کدام نوع کیستون شبکه باید استفاده کنیم بستگی به حفاظت مورد نیاز در برابر فرکانس برق و هرگونه تداخل الکترومغناطیسی دارد. اینجاست که انتخاب کابل شبکه با لایه محافظ در مقابل کابل بدون لایه محافظ اهمیت پیدا می‌کند. این کیستون شبکه با لایه محافظ تداخل الکترومغناطیسی و فرکانس رادیویی سایر دستگاه ها و اشیاء الکترونیکی را کاهش می‌دهد تا سیگنال ثابتی را تضمین کند. این در حالی است که کیستون شبکه بدون لایه محافظ این کار را انجام نمی‌دهد.

ویژگی‌های کیستون اشنایدر بدون شیلد:

در میان تمام مدل های پیریز شبکه اشنایدر، محبوب ترین و پرکاربرد ترین آن، کیستون شبکه مدل CAT6 UTP است. در خانه‌ها یا مشاغل کوچک، کابل‌ شبکه CAT6 بدون محافظ معمولاً خوب کار می‌کنند به شرط اینکه، در خانه شما یا اطراف آن پر از وسایل برقی که جریان الکترومغناطیسی تولید می‌کنند، نباشد. در کابل جفت تابیده بدون محافظ UTP هر جفت سیم را به هم تابیده‌اند. سپس سیم ها بدون هیچ گونه محافظ دیگری در لوله پیچیده می‎‌شوند که به همین دلیل کابل های UTP ارزان تر هستند. در صورت نبود تداخلات الکترومغناطیسی گسترده، استفاده از کیستون شبکه بدون لایه محافظ گزینه بسیار مناسبی است.

ویژگی‌های کیستون اشنایدر شیلددار:

در مکان‌های پیچیده مانند کارخانه های دارای ماشین آلات بزرگ و سنگین که تداخل شدیدتری از خود تولید می‌کنند، استفاده از کیستون شبکه با لایه محافظ بهترین انتخاب است. تداخل و RFI می‌توانند در انتقال داده روی کابل مسی اختلال ایجاد کنند و باعث خرابی و خطا های داده شوند. برای کاهش یا حذف تداخل، باید از کابل ها و کیستون های شبکه با لایه محافظ استفاده کرد. کابل جفت پیچ خورده محافظ sftp دارای جفت سیم های جداگانه ای است که در فویل پیچیده شده اند، که سپس برای محافظت مضاعف دوباره پیچیده می‌شوند.


بیشتر بخوانید:آشنایی با کیستون شبکه SFTP و ویژگی‌های آن


از نگاه دیگر، هزینه‌های استفاده از کیستون شبکه با لایه محافظ در مقابل مدل بدون محافظ آن هزینه ی بیشتری را دربردارد. باید در نظر داشته باشید که در چه موردی استفاده از کیستون با لایه محافظ گزینه مناسب شما است. در شرایطی مانند نزدیکی به سیم کشی یا پنل های ولتاژ بالا، نصب در فضای باز، در چند متری ژنراتورها یا موتورهای الکتریکی یا در کنار یا موازی سیم کشی معمولی AC، باید از کیستون شبکه اشنایدر با لایه محافظ استفاده کنید.

جمع بندی:

در این مقاله از مجله برقچی، سعی کردیم به شما کیستون شبکه اشنایدر و مدل های مختلف آن را معرفی کنیم. مدل های با لایه محافظ و بدون لایه محافظ هر کدام ویژگی های خاص خود را دارند و در مکان های مناسب مورد استفاده قرار می‌گیرند. از این کیستون شبکه جهت کاهش تداخلات الکترومغناطیسی در هنگام انتقال داده در شبکه مورد استفاده قرار می‌گیرد تا بهترین عملکرد را در شبکه داشته باشند.

5/5 - (1 امتیاز)
اشتراک گذاری مطلب

مراحل کار برقچی

درخواست خرید
مشاوره و راهنمایی
اعلام قیمت
صدور پیش‌فاکتور
آماده‌سازی کالا
ارسال کالا در همان روز
صدور فاکتور
تسویه نهایی
ارسال کالا
در همان روز

دیدگاه شما

اشتراک
اطلاع از
guest
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
دیدن همه دیدگاه ها

مقالات مرتبط

<