راهنمای خرید

آشنایی با کیستون شبکه شیلددار

با مقاله آشنایی با کیستون شبکه شیلددار به معرفی انواع کیستون شبکه محافظ دار خواهیم پرداخت. اگر با ما همراه باشید با استاندارد به کار رفته در این نوع...
Author image placeholder زهرا فغانی ۲۷ آذر ۱۴۰۰
2041
2
آشنایی با کیستون شبکه شیلددار
مطالعه: 5 دقیقه
2041
2
0

با مقاله آشنایی با کیستون شبکه شیلددار به معرفی انواع کیستون شبکه محافظ دار خواهیم پرداخت. اگر با ما همراه باشید با استاندارد به کار رفته در این نوع محصول آشنا شده و از ضرورت و انواع آن با خبر خواهید شد. همچنین در ادامه با برندهای برتر تولیدکننده این محصول آشنا شده و در آخر نحوه کیستون زدن با کابل شبکه شیلددار را می‌آموزید.

کیستون شبکه شیلددار چیست؟

طبق تعریف ویکی پدیا یک ماژول کیستون یک پکیج استاندارد شده برای نصب انواع جک های الکتریکی ولتاژ پایین یا اپتیکال است. حال جک کیستون شبکه یک رابط مادگی‌ای در اتصالات شبکه است که که در ارتباطات داده و به ویژه در شبکه های محلی (LAN) استفاده می شود.هم چنین برای دوشاخۀ کیستون کانکتور نر منطبق وجود دارد که معمولاً به انتهای کابل یا سیم متصل می‌شوند. جک شیلد دار معمولاً در یک صفحه دیواری یا پچ پنل شبکه شیلد دار نصب می شود.

تعریف کیستون شبکه شیلد دار نیز مطابق تعریف بالا است، با این تفاوت که در این نوع کیستون از مواد یا پوشش های محافظ دیگری استفاده می‌شود که در برابر تداخل الکترومغناطیسی (EMI) مقاوم شوند. به عنوان مثال اگر کابل ها نزدیک به کابل های دیگر یا دستگاه های الکترونیکی اجرا شوند، توصیه می‌شود ک برای جلوگیری از تداخل کابل های محافظ و جک های کیستون شیلد دار استفاده کنید.

استاندارد کیستون شبکه شیلددار:

استاندارد کیستون شبکه شیلد دار

استاندارد کیستون شبکه شیلددار

نوع شیلد می‌تواند از جنس مس یا حتی دیگر فلزات رسانا به خصوص آلومینیوم باشد. شیلد را می‌توان از طریق لایه بیرونی کابل پوشش داد. برای مثال در کابل دو رشته سیم ها در کنار هم قرار داده می شوند و یک بافت شیلد دار روی آن ها را پوشش می دهد. کابل و کیستون شیلد دار ممکن است به یکی از 3 استاندارد زیر برای محافظت اشاره کنند:

1. استاندارد STP

که در واقع همان SUTP است به معنای به طور کلی محافظت شده ولی جفت تابیدۀ بدون فویل است.

2. استاندارد FTP

تنها به وجود جفت های تابیدۀ فویل شده اشاره می‌کند. در واقع این نوع کابل هیچ محافظ کلی ندارد، اما جفت‌های تابیده به طور جداگانه در یک صفحه فویل پیچیده شده‌اند، که محافظت در برابر EMI و تداخل از جفت‌های مجاور و سایر کابل‌ها را ارائه می‌دهد.

3.استاندارد SFTP

به معنای محافظت شده همراه با جفت های تابیدۀ فویل شده است که بیشترین محافظت را ارائه می‌دهد. در کابل و کیستون شبکه شیلد دار SFTP با وجود لایه محافظ عملکرد صحیح شبکه دوچندان می‌شود.


حتما بخوانید: مزایا و معایب کابل‌های شبکه زوج تابیده شده


ضرورت استفاده کیستون شبکه شیلددار:

برای افرادی که با تجهیزات صوتی یا داده‌های حساس کار می‌کنند، کابل‌شبکه شیلد دارد و جک‌های کیستون شیلد دار می‌توانند نویز استاتیک، خارجی و سایر تداخل‌هایی را که می‌توانند کیفیت صدا یا عملکرد کلی را مختل کنند، کاهش دهند. اکثر مصرف کنندگانی که به دنبال لوازم جانبی الکترونیکی خانگی هستند، نیازی به محصولات محافظ ندارند، زیرا تداخل EMI در این مورد حداقل است. اما در برنامه های حرفه ای می تواند عملکرد و نتایج شبکه را تا حد زیادی بهبود بخشد. اگر این کابل ها داری شیلد نباشند وقتی که در مجاورت کابل های پاور و یا نویزهای الکتریکی قرار گیرند، نمی توانند پارامترهای صحیح را منتقل کنند و سیگنال های دریافتی ممکن است دارای خطا و اعو جاج باشد.

همچنین در سیستم های امنیتی، این می تواند به جلوگیری از آلارم های کاذب ایجاد شده توسط تداخل کمک کند.

و در آخر  کیستون های شیلددار (SFTP) نسبت به کیستون های بدون شیلد (UTP) در برابر نویز و تداخل الکترومغناطیسی مقاومت بیشتری از خودشون نشون داده و اگر برای مصارف آینده و دوام گزینه مناسب  تری هستند.


بیشتر بخوانید: تفاوت کابل شبکه UTP و SFTP چیست؟


انواع و بهترین برند کیستون شبکه شیلد دار:

برندها و شرکت‌های بسیاری برای تولید کیستون شبکه شیلد دار اقدام کرده اند که می‌توان از بین آنها موارد زیر را نام برد:

طریقه کیستون زدن کابل شبکه شیلددار SFTP (آموزش نصب کیستون شبکه):

با توجه به شیلد دار بودن کابل شبکه و کیستون شبکه لازم است برای نصب آن نکاتی را رعایت کنید که در ادامه به آن می‌پردازیم.

کیستون زدن کابل شبکه SFTP

کیستون زدن کابل شبکه SFTP

مراحل نحوه اتصال کابل شبکه به پریز سوکت:

  1. در ابتدا روکش کابل را مانند تصویر جدا کنید. در مرحله بعد محافظ کل سیم ها را نیز جدا کنید. (دقت کنید تا به جفت های تابیده شده اسیب نزنید)
نحوه اتصال کابل شبکه به پریز سوکت

نحوه اتصال کابل شبکه به پریز سوکت

2. در این مرحله جفت ها را از هم جدا کنید آنها را داخل درپوش نگهدارنده قرار دهید.

نحوه اتصال کابل شبکه به پریز سوکت

نحوه اتصال کابل شبکه به پریز سوکت

3. با توجه به راهنمای رنگبندی همه کابلهار را در جای مناسب خود قرار دهید. سپس اضافی سیمها را قطع کنید تا روی این محفظه یکدست شوند. بعد از اینکار این محفظه یا نگهدارنده را درون جک شیلد شده قرار دهید.

نحوه اتصال کابل شبکه به پریز سوکت

نحوه اتصال کابل شبکه به پریز سوکت

4.در این مرحله باید با یک ضربه نهایی جک را ببندید. اگر قدرت دست ندارید از انبر استفاده کنید. سپس با استفاده از یک بست محکم آن را مانند تصویر سفت کنید. در این مرحله کیستون شما آماده نصب بر روی پچ پنل است.

نحوه اتصال کابل شبکه به پریز سوکت

نحوه اتصال کابل شبکه به پریز سوکت

جمع بندی

با مقاله آشنایی با کیستون شبکه شیلددار به معرفی انواع کیستون محافظ دار شبکه پرداختیم. در ادامه استاندارد به کار رفته در این نوع محصول به شما معرفی شد و از ضرورت و انواع آن آگاه شدید. همچنین با برندهای برتر تولیدکننده این محصول آشنا شده و در آخر نحوه کیستون زدن با کابل محافظت شده را آموختید. از همراهی شما سپاس‌گزاریم.


بیشتر بخوانید: معرفی بهترین کابل شبکه


همچنین شما می‌توانید با مرکز مشاوره و راهنمایی تیم برقچی با شماره 35000020-021 در تماس باشید تا مشاورین ما در اسرع وقت پاسخگوی شما باشند.
5/5 - (2 امتیاز)
اشتراک گذاری مطلب

مراحل کار برقچی

درخواست خرید
مشاوره و راهنمایی
اعلام قیمت
صدور پیش‌فاکتور
آماده‌سازی کالا
ارسال کالا در همان روز
صدور فاکتور
تسویه نهایی
ارسال کالا
در همان روز

دیدگاه شما

اشتراک
اطلاع از
guest
0 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
دیدن همه دیدگاه ها

مقالات مرتبط

<