آموزش

قابلیت Paid Partnership اینستاگرام چیست؟

قابلیت Paid Partnership اینستاگرام مسیر جدیدی در اینستاگرام برای اینفلوئنسرهایی که به دنبال توسعه یا همکاری در دیجیتال مارکتینگ به طور مستقیم هستند را باز کرده است. احتمالا تاکنون...
Author image placeholder زهرا فغانی ۲۲ مرداد ۱۴۰۱
3195
3
قابلیت Paid Partnership اینستاگرام چیست؟
مطالعه: 5 دقیقه
3195
3
0

قابلیت Paid Partnership اینستاگرام مسیر جدیدی در اینستاگرام برای اینفلوئنسرهایی که به دنبال توسعه یا همکاری در دیجیتال مارکتینگ به طور مستقیم هستند را باز کرده است. احتمالا تاکنون نیز متوجه افزایش تعداد محتوای بارگذاری شده توسط اینفلوئنسرهای محبوبتان با استفاده از تگ Paid Partnership در اینستاگرام شده‌اید. اینستاگرام در سال 2017 این قابلیت را برای افزایش شفافیت در پست‌های حمایت شده در سراسر پلتفرم راه اندازی کرده است. این قابلیت ویژگی‌ها و مزایایی دارد که در این مقاله از برقچی به آن می‌پردازیم. در ادامه با ما همراه باشید.

قابلیت Paid Partnership (پارتنرشیپ) اینستاگرام چیست؟

فعال سازی Paid Partnership در اینستاگرام زمانی اتفاق می‌افتد که یک اینفلوئنسر یا یک نمایندگی برند یک پست یا استوری مربوط به برند مربوطه را در پلتفرم به اشتراک بگذارد و در یک حساب تجاری این پست را به عنوان شریک تجاری برچسب‌گذاری کند. با فعال سازی آن، تگ Paid Partnership در بالای تصویر ظاهر می‌شود. توجه داشته باشید که عنوان Paid Partnership لینکی است که مستقیماً به صفحه کسب و کار منتهی می‌شود.

قابلیت Paid Partnership (پارتنرشیب) اینستاگرام چیست؟

قابلیت Paid Partnership (پارتنرشیب) اینستاگرام چیست؟

استفاده از ویژگی مشارکت پولی (Paid Partnership) در بین اینفلوئنسرها رایج شده است و به کاربران این امکان را می‌دهد که پست‌های تبلیغاتی و دارای اسپانسر را از پست‌های معمولی تفکیک کنند. بنابراین با استفاده از آن می‌توان به معرفی برندها و محصولاتشان به نحو بهتری پرداخت.

اینفلوئنسرها باید زمانی از ویژگی مشارکت پولی استفاده کنند که پست آن‌ها به نوعی حمایت مالی شده است. حتی اگر آن برند در آن مورد برای آن پست پول پرداخت نمی‌کند، اما به نوعی حمایت مالی دارد. بنابراین با گذاشتن این تگ اطمینان حاصل می‌شود که اینفلوئنسر شفافیت را با مخاطبان خود حفظ می‌کند. البته اینفلوئنسرها باید توجه داشته باشند که زمانی که با برندی مشارکت مالی نداشته باشند یا توسط آن حمایت مالی نشده باشند، محصولاتی که هدیه داده شده اند را نباید با تگ Paid Partnership پست نکنند.


بیشتر بخوانید: نصب برنامه اندرویدی در ویندوز 11


معنی branded content (محتوای مارک دار) اینستاگرام

توجه داشته باشید که ویژگی Paid Partnership به مفهوم برند کانتنت (branded content) یا همان محتوای مارک دار ربط دارد. در اینستاگرم محتوای مارک دار، محتوایی است که برند شما را به بازار عرضه می‌کند اما توسط شما ایجاد نشده است. هدف اصلی محتوای مارک‌دار برجسته‌کردن پیام برند و کسب‌و‌کار است. بنابراین پست هایی که با تگ Paid Partnership در دیجیتال مارکتینگ به عنوان پست یا محتوای مارک دار یاد می‌شوند.

معنی branded content (محتوای مارک دار) اینستاگرام

معنی branded content (محتوای مارک دار) اینستاگرام

مزایای استفاده از مشارکت پولی Paid Partnership

برندها با استفاده از این قابلیت بیش‌تر دیده می‌شوند و تعامل تاثیرگذاری با مخاطبان یا کاربران اینستاگرام خواهند داشت. این عملکرد به برندها کمک می‌کند تا اطلاعات و آماری را در مورد نحوه عملکرد محتوای حمایت شده جمع آوری کنند و تصمیمات بهتری برای  بازاریابی اینستاگرام در آینده بگیرند. دسترسی به این آمار می‌تواند به برندها کمک کند تا تعیین کنند کدام یک از اینلفوئنسرها برای محصولات/خدمات برند مؤثرتر هستند.

توجه داشته باشید که برندها پس از بارگذاری پست تنها 14 روز فرصت دارند تا عملکرد را ببینند. معیارهای بررسی عملکرد نیز شامل دسترسی و تعامل در پست‌ها (مانند لایک‌ها و نظرات،  فوروارد، پاسخ‌ها در استوری‌های اینستاگرام) است. برندها همچنین می‌توانند با دسترسی به تنظیمات Partner Approval برای تایید شراکت، توانایی رد یا تایید محتوای حمایت شده را داشته باشند.

مزایا برای اینفلوئنسرها و کاربران

اینفلوئنسرها با استفاده از این قابلیت نیز رابطه‌ای شفاف تر و قابل اعتمادتر با مخاطب خواهند داشت. این قابلیت به آن‌ها کمک می‌کند تصمیمات آگاهانه‌تری در مورد شرکای تجاری و برندها اتخاذ کنند. همچنین به دیده شدن آن‌ها و تولید فرصت برای شراکت با دیگر برندها را افزایش می‌دهد. کاربران نیز با مشاهده یک پست حمایت شده از اصالت یا وجود آن برند اطلاعات شفافی کسب می‌کنند.


بیشتر بخوانید: آموزش دانلود فیلم و عکس از اینستاگرام


نحوه افزودن قابلیت Paid Partnership به پست اینستاگرام

با توجه به اینکه این قابلیت به مشارکت دو طرف اشاره دارد، برای دو گروه اینفلوئنسرها و برندها در نظر گرفته شده است:

افزودن قابلیت Paid Partnership برای برندها

پس از اتصال به مودم، در ابتدا برندها باید تنظیمات Partner Approval روشن کنند. برای این منظور باید به Options بروید و Business Settings را پیدا کنید. به پایین بروید و تأییدیه‌های محتوای مارک‌دار (Branded Content Approvals) را پیدا کنید. تأیید در حال حاضر به طور خودکار خاموش است. برای تأیید روشن کنید.

افزودن قابلیت Paid Partnership برای برندها

افزودن قابلیت Paid Partnership برای برندها

اگر می‌خواهید حسابی را اضافه کنید باید آن را در قسمت approved accounts سرچ کنید و برای ظاهر شدن تیک تایید روی آن کلیک کنید.

افزودن قابلیت Paid Partnership برای برندها

افزودن قابلیت Paid Partnership برای برندها

پس از فعال سازی آن شریک تجاری از طریق فیس بوک، اینستاگرام و دایرکت اینستاگرام در صورتی که یک پست محتوای مارک دار در استوری باشد، اعلان دریافت می‌کند. همچنین برندها می‌توانند پس از انتشار محتوای مارک دار، بینش‌های مربوطه را در فیسبوک در تب Branded Content یا محتوای مارک دار مشاهده کنند. شرکای تجاری برای ایجاد پروفایل تجاری اینستاگرام باید یک صفحه فیسبوک نیز داشته باشند. همچنین برندها می‌توانند بینش‌های مربوط به مشارکت پولی خود را در تب Measure and Report بررسی کنند.

افزودن قابلیت Paid Partnership برای اینفلوئنسرها

برای پست های فید، به تنظیمات پیشرفته در قسمت New Post بروید. روی Tag Business Partner کلیک کنید. نام شرکای تجاری خود را سرچ کنید و برای اضافه کردن آن روی آن کلیک کنید.

 

افزودن قابلیت Paid Partnership برای اینفلوئنسرها

افزودن قابلیت Paid Partnership برای اینفلوئنسرها

افزودن قابلیت Paid Partnership برای اینفلوئنسرها

افزودن قابلیت Paid Partnership برای اینفلوئنسرها

برای اضافه کردن کردن تگ Paid Partnership در استوری اینستاگرام پس از گرفتن عکس یا ویدیوی داستانی (قبل از انتشار آن) به نوار ابزار بروید. با ضربه زدن بر روی آیکون پیوند، گزینه‌ای برای تگ مشارکت پولی باز می‌شود و برای برخی از اینفلوئنسرها ممکن است گزینه اضافه کردن URL را نیز داشته باشد. پس از آن نام شرکای تجاری خود را سرچ کنید.

افزودن قابلیت Paid Partnership برای اینفلوئنسرها

افزودن قابلیت Paid Partnership برای اینفلوئنسرها


بیشتر بخوانید: راهنمای خرید لپ تاپ دست دوم و استوک


جمع بندی قابلیت Paid Partnership اینستاگرام

با مقاله قابلیت Paid Partnership اینستاگرام چیست آموختیم که قابلیت Paid Partnership اینستاگرام، مسیر جدید و مستقیمی برای بلاگرها و اینفلوئنسرها و برندها باز کرده است. هر دو طرف می‌توانند شریک تجاری خود را نیز تگ کرده و شریک خود را به مخاطبان خود معرفی کنند. این هم برای برندها و هم برای اینفلوئنسرهای مزایایی برای بیش‌تر دیده شدن و ارتباط شفاف‌تر با مخاطبان را دارد. همچنین این قابلیت در مسیر تبلیغ و بازاریابی برای برندها و کسب و کارها را مستقیم‌تر از قبل کرده است. امیدواریم این مطلب برای شما مفید بوده باشد. از همکاری شما سپاس‌گزاریم.

5/5 - (2 امتیاز)
اشتراک گذاری مطلب

مراحل کار برقچی

درخواست خرید
مشاوره و راهنمایی
اعلام قیمت
صدور پیش‌فاکتور
آماده‌سازی کالا
ارسال کالا در همان روز
صدور فاکتور
تسویه نهایی
ارسال کالا
در همان روز

دیدگاه شما

اشتراک
اطلاع از
guest
0 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
دیدن همه دیدگاه ها

مقالات مرتبط

<