آموزش

برنامه تردز Threads چیست؟ آشنایی با تمام قابلیت‌های Threads  

تردز، جنجالی‌ترین برنامه‌ی مارک زاکربرگ، که این روزها صدای زنگ خطرش در گوش ایلان ماسک پیچیده است. اما تردز Threads چیست؟ آیا می‌تواند رقیب و خطری جدی برای توییتر...
معصومه حسینی معصومه حسینی ۰۲ شهریور ۱۴۰۲
1288
4
برنامه تردز Threads چیست
مطالعه: 6 دقیقه
1288
4
2

تردز، جنجالی‌ترین برنامه‌ی مارک زاکربرگ، که این روزها صدای زنگ خطرش در گوش ایلان ماسک پیچیده است. اما تردز Threads چیست؟ آیا می‌تواند رقیب و خطری جدی برای توییتر محسوب ‌شود؟ قبل از هر چیز لازم است بدانید که برای استفاده از این برنامه، باید به اینترنت مودم متصل شوید. در این مقاله به شناخت و بررسی این اپلیکیشن می‌پردازیم. همچنین با نحوه ثبت‌نام و نحوه حذف اکانت تردز آشنا خواهید شد. می‌توانید با مطالعه این مطلب با تفاوت تردز و توئیتر نیز آشنا شوید. به همین علت به شما پیشنهاد می‌کنیم تا انتهای این مطلب از برقچی با ما همراه باشید.

تردز Threads اینستاگرام چیست؟

برنامه تردز Threads چیست

تردز Threads اینستاگرام چیست؟

بی‌شک در چند ماه اخیر، نام اپ جدید متا، یعنی تردز را به‌طور مکرر شنیده‌اید و حتما متوجه این نکته هم شده‌اید که نام تردز، با اینستاگرام ترکیب شده است. اما برنامه تردز چیست و چه ارتباطی بین تردز و اینستاگرام وجود دارد؟ برای این‌که بدانید Threads اینستاگرام چیست می‌توانید ابتدا اپ را نصب و در آن ثبت نام نمائید. با نصب و ثبت نام در برنامه، پاسخ کلی‌ترین سؤال خود، یعنی ارتباط تردز با اینستاگرام را متوجه خواهید شد.

تردز، جدیدترین شبکه اجتماعی شرکت متا، که فعلا به‌طور کامل وابسته به اینستاگرام است؛ به این معنا که تنها کسانی که در اینستاگرام حساب کاربری دارند می‌توانند پس از نصب این اپلیکیشن، در آن ثبت نام کنند. بنابراین اگر کسی حساب کاربری اینستاگرام نداشته باشد، تنها بعد از ایجاد حساب، می‌تواند از تردز استفاده کند. با ثبت نام در تردز، شما می‌توانید تمامی کسانی را که در اینستاگرام فالو داشتید، در تردز نیز دنبال کنید و یا در صورت عدم تمایل، به‌صورت گزینشی افراد را فالو کنید.

تردز یک برنامه‌ی پیام رسان متن محور، برای ارتباطات سریع روزانه است. اگر با توییتر آشنایی داشته باشید، باید بدانید تردز با قابلیت‌هایی مشابه توییتر، زیر سایه‌ی غول فضای مجازی یعنی متا، سازنده فیسبوک، واتساپ و اینستاگرام، به‌عنوان سرسخت‌ترین رقیب توییتر پا به عرصه گذاشته و با جذب بی‌سابقه‌ی ‌کاربران اینستاگرام تنها چند ساعت پس از انتشار، آینده‌ی روشنی را در صحنه رقابت برای خود به تصویر کشیده است.

در تردز اینستاگرام، شما می‌توانید محتواهای متنی مورد علاقه خود را حداکثر تا 500 کاراکتر، منتشر کنید. با وجود این‌که تردز، یک برنامه متن محور است و به قصد تعاملات روزانه بین افراد طراحی شده، اما این امکان برای شما وجود دارد که از تصویر یا ویدئوهای دلخواه و جذاب نیز در تردهای خود استفاده کنید.


حتما بخوانید: اشتباهاتی که منجر به محدودیت اکانت اینستاگرام می شود


قابلیت‌های تردز

قابلیت‌های تردز

قابلیت‌های تردز

تردز، در ابتدای شروع پرقدرت خود، قابلیت‌های ویژه‌ای را بروز داد که باعث جذب کاربران بسیاری شد. از جمله این قابلیت‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • نصب و ثبت نام ساده و رایگان برنامه
  • برقراری ارتباط آسان با سایر کاربران
  • امکان انتشار تصویر و ویدئو
  • قابلیت ریپلای و ری‌پست
  • قابلیت انتشار پست‌هایی طولانی‌تر نسبت به توییتر
  • انتشار سریع مطالب از تردز در اینستاگرام
  • انتقال تیک آبی از اینستاگرام به تردز
  • تشخیص حساب‌های کپی شده یا جعلی
  • عدم نمایش تبلیغات

نحوه ثبت نام در تردز

نحوه ثبت نام در تردز

نحوه ثبت نام در تردز

پس از این‌که با برنامه تردز اینستاگرام آشنا شدید، حتما می‌پرسید: حالا چگونه در تردز ثبت نام کنیم؟ نگران نباشید؛ برای آموزش ثبت نام در تردز تنها کافی است مراحل ساده‌ی زیر را به ترتیب اجرا کنید تا حساب کاربری شما در تردز فعال شود:

  1. برنامه را باز کنید و گزینه‌ی Log in with Instagram را انتخاب نمائید.
  2. برای انتقال پروفایل کاربری اینستاگرام به تردز، گزینه‌ی Import from Instagram را انتخاب کنید.
  3. گزینه‌ی Public profile یا Private profile را برای تعیین عمومی یا خصوصی بودن حساب کاربری خود، انتخاب کنید.
  4. با انتخاب گزینه‌ی Follow All، می‌توانید تمامی افرادی که در اینستاگرام فالو دارید را در تردز نیز فالو کنید؛ حتی می‌توانید به‌صورت تک تک، افراد دلخواه را فالو کنید یا با زدن روی گزینه‌ی Next بدون این‌که کسی را فالو کرده باشید، وارد مرحله‌ی بعدی شوید.
  5. گزینه‌ی Join Threads را انتخاب کنید تا ثبت نام شما تکمیل شود.

حتما بخوانید: آموزش ثبت نام در تردز Threads (راهنمای کامل)


نشان عددی Threads در بایو اینستاگرام

پس از تکمیل مراحل ثبت نام، یک عدد در بایوی اینستاگرام‌تان، در قسمت پایین نام، نمایش داده خواهد شد که نشان عددی تردز نام دارد. ا‌ین عدد نشان می‌دهد که شما چندمین کاربری هستید که به تردز پیوسته است؛ همین‌طور فالورهای اینستاگرام شما، با زدن روی این عدد، می‌توانند وارد پروفایل تردز شما شوند. البته شما به‌دلخواه می‌توانید این نشان را پنهان کنید.

نحوه عملکرد تردز Threads

با توجه به این مسئله که تردز کاملا وابسته به اینستاگرام است، با نصب و ثبت نام در این برنامه، اطلاعات کاربری اینستاگرام‌تان به حساب شما در تردز نیز، منتقل می‌شود. با این‌حال شما می‌توانید پروفایل خود را در تردز، به‌صورت دستی تغییر دهید. در صورتی‌که شما تیک آبی اینستاگرام را داشته باشید، با ثبت نام در تردز به‌صورت خودکار تیک آبی در کنار نام کاربری شما قرار خواهد گرفت.

پس از ورود به صفحه‌ی اصلی برنامه، شما محتواها و پست‌های تمامی افرادی که فالو کرده‌اید، به‌علاوه‌ی محتواهای پیشنهادی ‌را مشاهده می‌کنید که از قبل آن‌ها را فالو نداشتید. این موضوع به دلیل آن‌ است که هنوز برای جداسازی این دو دسته در تردز، راهی وجود ندارد اما ممکن است به مرور قابلیت‌های مورد نیاز به برنامه افزوده شود.

نحوه حذف اکانت تردز

نحوه حذف اکانت تردز

نحوه حذف اکانت تردز

به هر دلیلی شاید پس از نصب برنامه تردز و ثبت نام در آن، تصمیم به حذف یا دیلیت اکانت تردز بگیرید. در این‌جا به شما مراحل حذف اکانت یا غیر فعال کردن آن را آموزش می‌دهیم؛ اما قبل از آموزش حذف اکانت تردز، باید بدانید به‌دلیل وابستگی این برنامه به اینستاگرام، با دیلیت اکانت تردز، اکانت اینستاگرام شما نیز، حذف خواهد شد؛ بنابراین شاید بهتر باشد به‌جای حذف اکانت خود در تردز، آن را غیر فعال کنید.

آموزش دی اکتیو تردز

  • پس از ورود به اپلیکیشن تردز، آیکون پروفایل را انتخاب کنید.
  • منوی بالای صفحه را باز کنید.
  • گزینه‌ی Account را انتخاب نمائید.
  • روی گزینه‌ی Deactivate Profile ضربه بزنید.
  • گزینه‌یThreads Profile Deactivate را انتخاب کنید.
  • در پیام نمایش داده شده، روی گزینه‌ی Deactivate بزنید تا تردز شما غیر فعال شود.

حتما بخوانید: آموزش ساخت اکانت توییتر در ایران


آموزش حذف اکانت تردز

  • پس از ورود به اپلیکیشن، آیکون Profile را انتخاب کنید.
  • در منوی بالای صفحه، روی گزینه‌ی Account، ضربه بزنید.
  • گزینه‌ی Other Account Setting را انتخاب نمائید.
  • روی گزینه‌ی See more in Account Center ضربه بزنید.
  • گزینه‌ی Personal Details را انتخاب نمائید.
  • با مشاهده‌‌ی تنظیمات Account ownership and control، به Deactiveation or Deletion دسترسی پیدا کرده و پس از تعیین حساب کاربری مربوط به اکانت خود در تردز، روی Continue وDelete Account ضربه بزنید.
  • دلیل حذف اکانت را، با انتخاب یکی از گزینه‌های نمایش داده شده، تعیین کنید.
  • رمز حساب را در کادر مربوط وارد و گزینه‌ی Delete Account را انتخاب کنید.

تفاوت تردز با توییتر

تفاوت تردز با توییتر

تفاوت تردز با توییتر

  1. مدیریت حساب: به دلیل وابستگی تردز به اینستاگرام تمامی امور مربوط به حساب تردز از جمله ثبت نام و حذف برنامه، در تعامل و وابسته با حساب کاربری اینستاگرام شما است اما توییتر یک برنامه مستقل است و به برنامه دیگری وابسته نیست.
  2. پرداخت هزینه: در تردز برخلاف توییتر برای دانلود و استفاده از برنامه، لازم نیست هزینه‌ای بپردازید. هم‌چنین این برنامه هیچ‌گونه تبلیغاتی ندارد.
  3. نمایش محتوا و جستجو: تردز شامل یک فید اصلی است و قابلیت جداسازی محتوای حساب‌هایی که شما دنبال می‌کنید از پست‌های پیشنهادی ندارد به همین دلیل شما در تردز امکان جستجو و هشتگ گذاری ندارید اما در توییتر این امکان برای شما میسر است تا پست‌هایی که دنبال می‌کنید را از سایر پست‌ها در فید جداگانه مشاهده کنید. یا محتوای مورد نظرتان را جستجو کنید.
  4. پست چند رسانه‌ای: در تردز تا 10 مورد تصویر و ویدئو را می‌توان همزمان پست کرد اما در توییتر تنها امکان توییت کردن تا 4 مورد وجود دارد.
  5. پیام‌ها: توییتر دارای پیام رسان درون برنامه‌ای است اما در تردز قابلیتی برای ارسال پیام خصوصی وجود ندارد.
  6. محدودیت پیام متنی: در تردز امکان ایجاد تردهای طولانی‌تر نسبت به توییت‌ها وجود دارد. در تردز شما تا 500 کاراکتر می‌توانید پیام متنی ترد کنید اما امکان توییت کردن در توییتر محدود به 280 کاراکتر می‌شود.
  7. تأیید حساب و تیک آبی: تأیید حساب در تردز و گرفتن تیک آبی باز هم به تأیید حساب در اینستاگرام وابسته است در صورتی‌که حساب شما در اینستاگرام تأیید و تیک آبی را دریافت کرده باشید این تیک در حساب تردز شما هم نمایش داده خواهد شد اما در توییتر شما باید حتما نشان تأیید را بخرید.

حتما بخوانید:مناطق تحت پوشش اینترنت فیبر نوری


آیا می‌توان در وب از Threads استفاده کرد؟

تردز، تاکنون نسخه‌ای برای دسکتاپ ارائه نداده است؛ اما در صورت تمایل به اجرای برنامه روی دسکتاپ، می‌توانید از نسخه‌ی تحت وب برنامه، استفاده کنید. تردز، نسخه‌ی تحت وب خود را به آدرس Threads.net، در اختیار کاربران قرار داده است. هم‌چنین در صورت تمایل به مشاهده‌ی پست‌های دیگر کاربران در وب تردز، باید به آدرس Threads.net/@Username مراجعه نمائید. از اینکه تا پایان این مطلب از مجله برقچی همراه بودید، از شما سپاس‌گزاریم.

5/5 - (1 امتیاز)
اشتراک گذاری مطلب

مراحل کار برقچی

درخواست خرید
مشاوره و راهنمایی
اعلام قیمت
صدور پیش‌فاکتور
آماده‌سازی کالا
ارسال کالا در همان روز
صدور فاکتور
تسویه نهایی
ارسال کالا
در همان روز

دیدگاه شما

اشتراک
اطلاع از
guest
2 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
دیدن همه دیدگاه ها
سعيد قاسمي
سعيد قاسمي
1 سال پیش

کجا میشه دید این برنامه رو؟

ریحانه جعفری
ریحانه جعفری
1 سال پیش
پاسخ به   سعيد قاسمي

سلام وقت بخیر
برای گوشی‌های اندروید از طریق پلی استور و برای گوشی‌های آیفون از طریق اپل استور میتونید دانلود و نصب کنید.

مقالات مرتبط

<