اخبار

استاندارد TIA چیست؟

در این مقاله قصد داریم به شما بگوییم که استاندارد TIA چیست؟ و کارکرد آن برای محصولات فناوری اطلاعات و ارتباطات و قانون H.R. 5161; 113thبه چه صورت است....
سیدحامد علوی سیدحامد علوی ۰۹ مهر ۱۳۹۹
4146
7
استاندارد TIA چیست؟
مطالعه: 3 دقیقه
4146
7
0

در این مقاله قصد داریم به شما بگوییم که استاندارد TIA چیست؟ و کارکرد آن برای محصولات فناوری اطلاعات و ارتباطات و قانون H.R. 5161; 113thبه چه صورت است. همچنین با مخفف استاندارد TIA و کمیته‌های مهندسی TIA و وظایفشان آگاهی پیدا می‌کنید. امید است مورد توجه شما همراهان محترم برقچی قرار گیرد.

مخفف و تعریف استاندارد TIA چیست؟

انجمن صنعت مخابرات یا استاندارد TIA که درواقع مخفف این (Telecommunications Industry Association) است به منظور ایجاد استانداردهای داوطلبانه و اخلاقی صنعتی، برای طیف وسیعی از محصولات فناوری اطلاعات و ارتباطات (TCI) با موسسه‌ی استانداردهای ملی آمریکا (ANSI) همکاری دارد و در حال حاضر نماینده 400 شرکت است.

استاندارد TIA

استاندارد TIA


حتما بخوانید: فرق مودم VDSL مخابرات با مودم ADSL مخابرات


وظایف کمیته‌های مهندسی استاندارد TIA

اداره‌ی تکنولوژی و استانداردهای انجمن صنعتی مخابرات، 12 کمیته‌ی مهندسی را اداره می‌کند. این کمیته‌ها، دستورالعمل‌های مربوط به تجهیزات رادیو خصوصی، برج‌های تلفن همراه (دکل‌هایBTS)، پایانه‌های داده، ماهواره، تجهیزات ترمینال تلفن (تجهیزاتی که در مراکز تلفن، صدا را انتقال می‌دهند)، دسترسی، دستگاه‌های VOIP، (تجهیزاتی که مکالمات را از طریق اینترنت انتقال می‌دهند)، کابل‌کشی‌های ساختار یافته، مراکز داده، ارتباطات تلفن‌های همراه، رسانه‌های چندگانه، سیستم‌های مانیتورینگ وسایل نقلیه که از تکنولوژی GPS در جهت ردیابی و موقعیت یابی و بررسی سرعت وسیله نقلیه، مراقبت‌های درمانی با استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات (دستگاه‌هایی که به کمک فناوری‌های مبتنی بر IT و ارتباطات برای کنترل سلامتی انسان‌ها و وسایل استفاده می‌شود)، ارتباطات دستگاه به دستگاه (ارتباط مستقیم دستگاه‌ها چه به وسیله‌ی کابل و چه از طریق شبکه‌های بی‌سیم) و شبکه‌های هوشمند را توسعه می‌دهد را تولید می‌کنند.


حتما بخوانید: سیستم تلفن سانترال عادی و VoIP چه تفاوت ها و چه ویژگی هایی دارند؟


در مجموع بیش از 500 مشارکت‌کننده‌ی فعال، سازندگان تجهیزات ارتباطی، ارائه‌دهندگان خدمات، سازمان‌های دولتی، مؤسسات دانشگاهی و کاربران نهایی در فرآیند تنظیم استانداردهای TIA سهیم هستند. همچنین این انجمن در راستای اطمینان از جهانی شدن این استانداردها با اتحادیه بین‌المللی مخابرات (ITU)، سازمان بین‌المللی استاندارد (ISO) و اتحادیه‌ی بین‌المللی الکترونیک(IEC)  در ارتباط است.

انواع استانداردهای TIA

متداول‌ترین استانداردهای اتخاذ شده توسط انجمن صنعت مخابرات عبارت‌اند از:

  • 942-TIA: استانداردهای زیرساختی مخابرات برای مراکز داده(دیتا سنترها)
  • TIA-568-C: استانداردهای کابل‌کشی مخابراتی که تقریباً برای تمام شبکه‌های صوتی، تصویری و داده‌ها استفاده می‌شوند.
  • TIA-569-B: استانداردهای موجود برای گذرگاه‌ها و فضاهای مخابراتی در ساختمان‌های تجاری
  • 607-B- TIA: استانداردهای اتصال به زمین
  • TIA-598-C: رنگ ‌آمیزی‌های فیبرهای نوری
  • TIA-222-G: استانداردهای ساختاری برای سازه‌های حمایت‌کننده‌ی آنتن‌ها و آنتن‌ها
  • TIA-602-A: سیستم‌های انتقال داده و تجهیزات که استانداردهای پایه و متداول مجموعه دستورهای هایس را تعریف می‌کنند.
  • TIA-102: ارتباطات سیار رادیویی برای امنیت عمومی (APCO/P25)

حتما بخوانید: رادیو وایرلس چیست و چه کاربرد هایی دارد؟


همکاری‌ GSC و استاندارد TIA 

انجمن استاندارد TIA بخشی از پایه‌ی استانداردهای جهانی GSC است؛ GSC یک نیروی کار دستگاه به دستگاه را در جهت تقویت همکاری صنعت در استاندارد TIA در بازارهای مختلف همچون سرمایه‌گذاری، بهداشت و درمان الکترونیکی، وسایل نقلیه متصل و ابراز مفید را استاندارد سازی کرده است.

همکاری‌ GSC و استاندارد TIA 

همکاری‌ GSC و استاندارد TIA

تدوین و تصویب قانون

انجمن صنعت مخابرات قانون H.R. 5161; 113th را پشتیبانی می‌کند، این یک لایحه است که راهنمای کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا، به تولیدکنندگان دستگاه‌های الکترونیکی دارای صفحه ‌نمایش، این امکان را می‌دهد که اطلاعات لازم خود دستگاه را به جای چسباندن برچسب اطلاعات بر روی بدنه‌ی دستگاه، بر روی صفحه ‌نمایش، نشان دهد. آقای گرنت شیفرت اذعان می‌کند که وقتی تولیدکننده که از برچسب‌های الکترونیکی استفاده می‌کند، مشکلات فنی و قانونی برای تولیدکننده تسهیل و به حداقل می‌رسد و موجب تسهیل دسترسی مصرف‌کننده به اطلاعات ضروری می‌گردد.


حتما بخوانید: کابل شبکه صنعتی و تفاوت آن با کابل معمولی


نتیجه گیری

به طور کلی وجود این استانداردها برای ایجاد یک سری خصوصیات مشترک برای کابل ها و… ضروری می‌باشد تا هر متخصص دیگری توانایی ارتباط گرفتن با اتاق سرور را در کمترین زمان ممکن داشته باشد.

 

5/5 - (5 امتیاز)
اشتراک گذاری مطلب

مراحل کار برقچی

درخواست خرید
مشاوره و راهنمایی
اعلام قیمت
صدور پیش‌فاکتور
آماده‌سازی کالا
ارسال کالا در همان روز
صدور فاکتور
تسویه نهایی
ارسال کالا
در همان روز

دیدگاه شما

اشتراک
اطلاع از
guest
0 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
دیدن همه دیدگاه ها

مقالات مرتبط

<