۶ مودم روتر پرسرعت بازار ایران

۶ مودم روتر پرسرعت بازار ایران

همانطور که می‌دانید تا به حال مطالب بسیاری در مورد انواع مودم‌ همراه، مودم فیبر نوری، مودم VDSL و غیره در مجله برقچی نوشته شده است. اکنون در این مقاله قصد داریم به مودم روترهای پرسرعت بازار ایران بپردازیم و به ویژگی‌های مختلف آن اشاره کنیم. اینکه مودم روتر چه دستگاهی است و چه مشخصاتی دارد را در ادامه خواهید دانست. پس با وبسایت برقچی همراه باشید تا با این مشخصات بیشتر آشنا شوید.

فهرست:

مودم روتر چیست؟

مودم روتر یک دستگاه است که ترکیبی از مودم و روتر است و به کمک آن می‌توانید به اینترنت متصل شوید. همچنین این دستگاه اندازه کوچکی دارد. بسیاری از مودم روترها مخصوصا بیشتر مودم روترهایی که در این مقاله به آن‌ها اشاره می‌کنیم، هم پورت کابل اترنت بر روی آن‌ها تعبیه شده و هم امکان استفاده از وای فای را برای کاربر فراهم می‌کنند. علاوه بر این اگر تعداد آنتن‌های مودم بیشتر شود، برای محیط های بزرگتر پاسخگویی بهتریی خواهند داشت. البته این دستگاه دردسرهای خاص خودش را نیز دارد و در صورت خرابی احتمالا باید آن را تعویض کنید. در هر صورت نباید این نکته را فراموش کنید که یک مودم روتر نمی‌تواند همان عملکردی را داشته باشد که یک روتر میکروتیک Mikrotik به صورت تخصصی انجام می‌دهد.

تفاوت سرعت اینترنت و سرعت وای فای مودم روتر چیست؟

هنگامی که گفته می‌شود سرعت مودم روتر مثلا ۲ گیگابایت است، سرعت اینترنت مد نظر نیست چرا که پهنای باندی که به مودم اختصاص می‌یابد، در حالت ADSL ۲ Plus، نهایتا ۲۴ گیگابایت است. منظور از سرعت، سرعت دسترسی کاربران به اطلاعات و شبکه وای فای مودم است که راحتی بیشتری را برای کاربران خود به ارمغان می‌آورد.

به چه دلیل مودم روتر پرسرعت به کارمان می‌آید؟

شما می‌توانید با قیمت زیر ۱۰۰ هزار تومان یک مودم روتر بخرید، بنابراين چه دلیلی دارد که هزینه چند صد هزار تومانی برای خرید دستگاه بهتر را متقبل شوید وقتی با همان دستگاه نیز می‌توانید کار کنید. بله اگر در صورتی که یک کاربر خانگی هستید و استفاده عادی از اینترنت دارید بهتر است همان مودم روتر ارزان قیمت را بخرید، اما اگر به عنوان یک حرفه ای  قصد دارید تا بازی آنلاین، ویدئو استریمینگ و غیره انجام دهید یا می‌خواهید در محیط کسب و کار خود اینترنت داشته باشید، بهتر سراغ مودم روتر قوی‌تری بروید. همچنین اگر قصد دارید هم وای فای و هم ADSL داشته باشید، باز هم مودم روتر پر سرعت بهتر است.

۶ مودم روتر برتر بازار ایران کدام برندها هستند؟

۱- مودم روتر ASUS DSL-AC68U 

برند ایسوس، علاوه بر 68U، در رده AC، مودم‌های دیگری نیز دارد که علاوه بر اینکه پر سرعت هستند در بازار ایران هم یافت می‌شوند، اما این مدل از همه آن‌ها سطح بالاتری دارد. سرعت اینترنتی که در بستر ADSL و البته VDSL، می‌تواند داشته باشد به ۱۹۰۰ مگابایت بر ثانیه می‌رسد و از درگاه‌هایی با سرعت ۱ گیگابایت برخوردار است. همچنین این دستگاه دو باند فرکانسی دارد که یکی از آن‌ها ۲.۴ گیگاهرتز است و سرعت ۶۰۰ مگابایتی را برای کاربر فراهم می‌کند. همچنین باند دیگر با فرکانس ۵ گیگاهرتزی، سرعت ۱۳۰۰ مگابایتی برای کاربر خود ایجاد می‌کند. علاوه بر این، سه آنتن خارجی در دستگاه تعبیه شده که در کنار ۴ پورت LAN، یک پورت WAN و یک پورت USB3.1 یک ابزار قوی برای دریافت شبکه اینترنت ایجاد کرده است. البته این تمام ویژگی‌های این دستگاه نیست اما در مجموع با خرید دستگاه  68U، بسیاری از نیازهایتان پاسخ داده خواهند شد.

 


حتما بخوانید: بهترین مکان خانه برای نصب مودم وای فای


 

۲- مودم روتر  TP-LINk Archer VR900

در بسیاری از طبقه بندی‌ها در حوزه دستگاه‌های ارتباطی، اگر نامی از برند تی پی لینک نباشد باید تعجب کرد. سرعت این مودم روتر، ۱۹۰۰ مگابایت است و با برخورداری از دو باند فرکانسی ۲.۴ و ۵ گیگاهرتزی و سه آنتن خارجی شباهت زیادی به مودم ایسوس دارد. سه پورت LAN، یک پورت WAN، یک پورت تلفن و دو پورت USB 2.0 خروجی‌های مودم روتر تی پی لینک هستند. پورت USB 2.0 خروجی‌های مودم روتر تی پی لینک هستند.

به کمک این مودم روتر می‌توانید از بسترهای ADSL و VDSL استفاده کنید و اگر یک مودم یو اس بی نسل سوم یا نسل چهارم را به آن متصل کنید، اینترنت موبایل در شبکه وایرلس به اشتراک گذاشته می‌شود. نهایتا این مودم روتر، علاوه بر موارد یاد شده با دارا بودن امکانات نرم افزاری گوناگون، یک انتخاب مناسب برای کاربران خود خواهد بود.

۳-مودم روتر D-LINKDSL-2890AL

بله برند دی لینک در این لیست هم یک نماینده دارد! این مودم روتر با سرعت ۱۷۵۰ مگابایتی، از دو باند فرکانسی برخوردار است. باند ۲.۴ گیگاهرتزی آن سرعت ۴۵۰ مگابایت بر ثانیه برای کاربر خود فراهم می‌کند و باند ۵ گیگاهرتزی سرعت ۱۳۰۰ مگابایت بر ثانیه ای که مشابه دو مدل قبلی است. البته این مودم روتر فقط از ADSL پشتیبانی می‌کند تا یکی از مهم‌ترین تفاوت‌های آن با موارد قبلی در این بخش نمایان شود. آنتن‌های داخلی این مودم روتر در اطراف فرم استوانه ای شکل آن را قرار گرفته اند تا بالاترین راندمان را در آنتن دهی ایجاد کنند.

 

این مودم روتر چهار پورت LAN یک گیگابایتی دارد که به همراه یک پورت USB 3.0 و یک پورت USB2.0، خروجی‌های آن را تشکیل داده اند. مواردی مثل کنترل والدین و کاربر میهمان، از ابزارهای دیگر این دستگاه محسوب می‌شود. نهایتا اگر به عنوان یک کاربر حرفه ای قصد دارید از این مودم روتر استفاده کنید، می‌توانید این دستگاه دی لینک را با قیمت حدود پانصد هزار تومان، تهیه کنید.

۴- مودم دوبانده دی لینک DSL-2877AL

مودم دوبانده دی لینک DSL-2877AL
مودم دوبانده دی لینک DSL-2877AL

یک مودم روتر دیگر از برند دی لینک که همچون مورد قبلی، در رده AC جای می‌گیرد. این مودم روتر سرعت ۷۵۰ مگابایتی دارد و از دو باند فرکانسی برخوردار است. روی باند فرکانسی ۲.۴ گیگاهرتزی آن سرعت ۳۰۰ مگابایت و روی باند ۵ گیگاهرتزی سرعت ۴۳۳ مگابایت، بدست می‌آید. همچنین سرعت درگاه‌های اترنت آن، ده و صد مگابایت است که با ۳ مورد قبلی تفاوت فاحشی دارد.

در این دستگاه ۴ پورت LAN برای تبادل اطلاعات و یک پورت  USB2.0 برای دانگل 4G تعبيه شده است.  سه آنتن خارجی، تعریف شبکه میهمان و پشتیبانی از بسترهای ADSL و VDSL از دیگر مزایای این دیوایس به حساب می‌آید.

 


حتما بخوانید: نحوه تنظیم مودم روتر


 

۵- مودم روتر Linksys X3500

همچون مودم روترهای قبلی، این دستگاه نیز از  دو باند فرکانسی بهره مند است اما بر خلاف تمامی آن‌ها، در زمره دستگاه‌های AC قرار نمی‌گیرد و یک دستگاه سری N است. همچنین استاندارد ایجاد شده بر روی باندهای فرکانسی آن، 802.11n است. این مودم روتر، بر روی باند ۲.۴ گیگاهرتزی، به سرعت ۳۰۰ مگابایت و بر روی باند ۵ گیگاهرتزی به سرعت ۴۵۰ مگابایت بر ثانیه دسترسی پیدا خواهد کرد. علاوه بر این مجموع سرعت این دستگاه، ۷۵۰ مگابایت خواهد بود. 

 

یک پورت DSL، چهار پورت LAN و یک پورت USB2.0 خروجی‌های این دستگاه هستند. در مجموع اگر کاربران نمی‌خواهند از دانگل یا دستگاه‌هایی که از استاندارد AC بهره می‌برند، استفاده کنند، این دستگاه می‌تواند استاندارد 802.11n  را بر روی دو باند فرکانسی یاد شده برای آن‌ها ایجاد نماید.

۶- مودم روتر یوتل مدل V۳۰۱ بی سیم VDSL۲/ADSL۲ Plus

مودم روتر یوتل مدل V۳۰۱ بی سیم VDSL۲/ADSL۲ Plus
مودم روتر یوتل مدل V۳۰۱ بی سیم VDSL۲/ADSL۲ Plus

مودم روتر VDSL2/ADSL2 Plus بی سیم مدل V301 یوتل ، از طریق رابط کاربری تحت وب، امکان تنظیمات پیشرفته مودم و ارتباطی امن را به مشترک می دهد و با دارا بودن آنتن داخلی و سرعت 300 مگابیت بر ثانیه، یک ارتباط بی سیم سریع را فراهم می سازد. به طور کلی مودم روتر V301 برای اشتراک گذاری اینترنت پرسرعت در مصارف خانگی و شرکت ها طراحی شده است و با به‌کارگیری استاندارها و قابلیت‌های کلیدی، انتخابی ایده آل به حساب می‌آید.

جمع بندی

مودم‌ روترهای مختلفی که به معرفی آن‌ها پرداختیم بهترین نمونه‌ها در بازار ایران هستند، اما ممکن است این لیست از نظر کاربران دیگر موارد دیگری را درون خود داشته باشد یا تعداد آن متفاوت باشد. همچنين در کشورهای مختلف با توجه به شرایط اقتصادی آن کشور و اینکه آیا تولید کننده دستگاه مربوطه باشد یا نباشد نیز این لیست بدون شک می‌تواند موارد دیگری را در بر بگیرد. اما نکته مد نظر این است که حتما نوع کاربری خود را برای استفاده از مودم روتر مشخص کنید تا بتوانید بهترین گزینه را از میان این لیست انتخاب نمایید. در پایان از شما عزیزان تقاضا داریم برای دانستن اطلاعات بیشتر، به دیگر مقالات مجله برقچی مراجعه فرمایید.

 

 

5/5 - (1 امتیاز)
اشتراک
اطلاع از
guest
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
دیدن همه دیدگاه ها