مودم 4G-LTE قابل حمل نزتک مدل NZT-99C
مودم 4G-LTE نزتک مدل NZT-77DX
مودم 4G LTE تی پی لینک Archer MR400
مودم 4G LTE تی پی لینک Archer MR600
مودم دانگل 4G/LTE دی لینک مدل DWR-910M
مودم 4G تی پی لینک Archer MR100
مودم 4G قابل حمل تی پی-لینک مدل M7200
مودم 4G-LTE نزتک مدل NZT-TDX1000
مودم همراه Alink مدل M960 سری 4G
مودم 4G LTE تی پی لینک مدل TL-MR6400
مودم 5G اچ تی سی مدل 5G HUB
مودم 5G هوآوی مدل H122-373 5G CPE Pro 2
مودم همراه 4G آلکاتل مدل MW40
چرا باید مودم همراه بخریم زمانی که گوشی ما از اینترنت 3G یا 4G پشتیبانی میکند؟ پاسخ آن ساده است. زمانی که اینترنت حرف اول را در زندگی کاری یا روزانه شما میزند، نیاز به یک مودم آن هم از نوع همراه یا قابل حمل یک امر طبیعی است. چراکه موبایل شما بیش از آنکه بتواند نقش یک مودم را برایتان ایفا کند، خود برای وظایف دیگری طراحی شده است. اولویت اصلی ساخت چنین گوشیهایی استفاده ابزاری از آنها برای اتصال به اینترنت نیست بلکه وظایف مهمتری را برعهده دارند. درواقع مودم یکی از تجهیزات اکتیو شبکه است که برای این منظور و برای دسترسی آسانتر به اینترنت طراحی شدهاست. شما بایستی بدانید که سرعت اتصال به اینترنت و انتقال دادهها در یک دستگاه مودم همراه 4G یا 3G بسیار بیشتر از یک گوشی همراه است. ممکن است سازندگان موبایل این امر را برای اطمینان مشتریان یکسان جلوه داده باشند اما در هنگام عمل شما به وضوح تفاوت فاحش دانلود و آپلود در این دو دستگاه را مشاهده خواهید کرد. در جریان این امر علاوه بر اینکه عمر گوشی شما تحت شعاع قرار خواهد گرفت عملکرد ایدهآل برنامههای آن نیز زیر سوال خواهد رفت.
مودم همراه چی بخرم؟

هنگام خرید مودم همراه، بهتر است چندین عامل را در نظر بگیرید تا از بهترین گزینه برای نیازهای خود بهرهبرداری کنید. در ادامه، چند پیشنهاد برای خرید مودم همراه را برای شما ارائه میدهیم.
- سرعت و پوشش شبکه
- عمر باتری
- قابلیتهای امنیتی
- قیمت و بودجه
- برند و نظرات کاربران
به عنوان یک نکته، قبل از خرید مودم همراه، بهتر است با بررسی مشخصات فنی و مقایسهی گزینههای مختلف، متناسب با نیازهای شما، بهترین انتخاب را برای خود انجام دهید. مودم همراه یا مودم قابل حمل یک دستگاه است که قابلیت ایجاد یک شبکه اینترنت بیسیم را در هر زمان و هر مکان فراهم میکند. این دستگاهها از طریق شبکههای 3G، 4G و 5G به اینترنت متصل شده و از طریق Wi-Fi اینترنت را برای دستگاههای مختلفی که به آن متصل شوند، فراهم میکنند. مودمهای همراه معمولاً دارای باتری هستند و بهطور مستقل از منبع برق خارجی کار میکنند که به کاربران امکان استفاده از اینترنت بدون نیاز به شبکه ثابت در مکانهایی که شبکه Wi-Fi وجود ندارد را میدهد.
مودم همراه برای لپتاپ
هنگام خرید مودم همراه برای لپ تاپ و مودم همراه برای کامپیوتر باید چند نکته مهم را در نظر بگیرید. در ادامه چند نمونه مهم را برای شما ارائه میدهیم.
1. در ابتدا باید اطمینان حاصل کنید که مودم همراه با لپتاپ شما سازگاری دارد. برخی از مودمهای همراه بهطور مستقیم از طریق USB به لپتاپ متصل میشوند، درحالیکه اتصال برخی دیگر از مودمها به لپ تاپ از طریق Wi-Fi است. درصورتیکه لپتاپ شما پورت USB-C دارد، مطمئن شوید که مودم همراه نیز این نوع پورت را پشتیبانی میکند.
2. مطالعهی نظرات و بررسیهای کاربران دربارهی برندها و مدلهای مختلف مودم همراه میتواند به شما در انتخاب کمک کند. برندهای معروف و با سابقهای در زمینه فناوری ارتباطات بیسیم معمولاً گزینههای امن و قابل اعتمادی هستند.
3. برخی از مودمهای همراه امکانات اضافی مانند اشتراکگذاری کارت حافظه، پورت Ethernet برای اتصال به دستگاههای دیگر، یا قابلیت روتری را دارند. اگر این امکانات برای شما مهم هستند، مودمی را انتخاب کنید که این امکانات را داشته باشد.
4. مطمئن شوید که مودم همراه از قابلیتهای امنیتی همچون رمزنگاری اتصال (مانند WPA2) و فایروال برخوردار باشد تا از امنیت شبکهی خود محافظت کنید.
در بین مودمهای همراه که از کیفیت بسیار بالایی برخوردار هستند، میتوان به مودم 4G-LTE قابل حمل نزتک مدل NZT-77C اشاره کرد. ای مودم دستگاهی بیسیم و قابل حمل با سرعت بالا برای اتصال به اینترنت و مودم همراه بسیار مناسبی برای لپ تاپ و کامپیوتر است.
مودم همراه برای گوشی
مودم همراه برای موبایل، به شما امکان اتصال به اینترنت از طریق شبکههای تلفن همراه مانند 3G و 4G را میدهد. این دستگاه به عنوان یک نقطه دسترسی بیسیم عمل میکند و به شما امکان میدهد تا گوشی یا دستگاههای دیگر خود را از طریق Wi-Fi به آن متصل کرده و از اینترنت استفاده کنید. با استفاده از مودم همراه برای گوشی، شما میتوانید در هر زمان و هر مکانی که پوشش شبکه تلفن همراه را دارید، به اینترنت متصل شوید. اینگونه مودمها برای سفر، گردش، دانشگاه و غیره بسیار پرکاربرد است.
بهترین مودم همراه برای آیفون 14، مودم 4G/LTE قابل حمل دی لینک مدل DWR-930M است. این مودم بسیار با کیفیت بوده و دارای باتری با ظرفیت مناسبی است که به شما امکان استفاده برای مدت طولانی را میدهد. از طریق مودم همراه DWR-930M شما میتوانید به راحتی گوشیهای هوشمند، تبلتها، لپتاپها و سایر دستگاههای قابل اتصال به Wi-Fi خود را به اینترنت متصل کنید و از ارتباط اینترنتی همراه لذت ببرید.
مودم همراه برای خودرو
مودم همراه برای خودرو به شما اجازه میدهد تا در داخل خودرو به اینترنت متصل شوید. این دستگاه از طریق شبکههای تلفن همراه مانند 3G یا 4G یا اتصال به یک شبکه وای فای موجود و به دستگاهها و تجهیزات دیگر امکان اتصال به اینترنت را میدهد. معمولاً این دستگاهها دارای باتری داخلی یا قابلیت اتصال به منبع تغذیه خودرو (مانند پورت USB) هستند.
مودم 4G/LTE قابل حمل نزتک مدل NZT-99C دارای یک باتری بسیار قوی لیتیومی است. این مودم را مودم همراه پاربانکدار یا مودم همراه با پاوربانک میشناسند. از این رو میتوان به عنوان پاور بانک نیز از این مودم استفاده نمود. به این دلیل که مودم NZT-99C یک مودم همراه با باتری قوی است که هم برای خود مودم و هم به عنوان پاربانک مزیت بسیار مهمی به شمار میرود. همچنین این مودم قابلیت پشتیبانی از تمامی اپراتورها را دارد.
مودم همراه با قابلیتهای ویژه
مودمهای همراه با قابلیتهای ویژه میتوانند امکانات و قابلیتهای خاصی را در اختیار شما قرار دهند. در ادامه به چند نمونه از این قابلیتها اشاره میکنیم.
- پشتیبانی از شبکههای 5G
- قابلیت اتصال همزمان برای دستگاهها
- قابلیت اشتراک گذاری فایل و رسانه
- قابلیت اتصال به VPN
- قابلیت استفاده به عنوان پاور بانک
مودم همراه با پورت Lan

مودم همراه با پورت LAN یک دستگاه است که امکان ایجاد اتصال باسیم را فراهم میکند. مودم همراه با پورت LAN به شما اجازه میدهد تا دستگاههایی را که از اتصال باسیم به اینترنت پشتیبانی میکنند (مانند کامپیوتر، لپتاپ، دستگاههای شبکه و غیره) به مودم همراه متصل کنید و به اینترنت دسترسی داشته باشید. اتصال با سیم معمولاً به عنوان یک گزینه پایدارتر و با سرعت بالاتر در مقایسه با اتصال بیسیم استفاده میشود. با استفاده از پورت LAN، میتوانید دستگاههایی را که نیاز به پهنای باند بالا یا اتصال پایدارتری دارند، به مودم همراه متصل کنید و از اینترنت بر روی آنها بهرهبرداری کنید. یکی از بهترین نمونههای این مودم 44G/LTE قابل حمل نزتک مدل NZT-99DX است.
مودم همراه با قابلیت VPN
مودم همراه با قابلیت VPN، دستگاهی است که به شما این امکان را میدهد تا به صورت امن و خصوصی به اینترنت دسترسی پیدا کنید. با استفاده از این قابلیت، تمام ارتباطات شما از جمله دادهها و اطلاعات شخصی، از طریق تونلی امن ارسال و دریافت میشوند. این به معنای رمزنگاری اطلاعات و مخفی کردن آدرس IP شما است که امکان ردیابی و دسترسی به اطلاعات شما را کاهش میدهد. از جمله نمونههای باکیفیت میتوان به TD-LTE4.5G هوآوی مدل E5785-330 اشاره کرد.
قیمت مودم همراه

قیمت مودمهای همراه متفاوت است و بسته به برند، مدل و قابلیتهای آنها متغیر است. عوامل مختلفی بر قیمت مودم همراه تأثیر میگذارند. عواملی همچون سرعت اتصال، پشتیبانی از شبکههای 5G، قابلیتهای امنیتی مانند VPN، ظرفیت باتری و غیره بر قیمت مودم تاثیر زیادی دارند.
خرید مودم همراه
برای خرید مودم همراه، ابتدا نیازها و بودجه خود را تعیین کنید. محصولات مختلف را مقایسه کنید و حتما، سرعت اتصال، قابلیتهای امنیتی و دیگر ویژگیهای مودمهای همراه را بررسی کنید. سپس مودم همراه مورد نیاز خود را انتخاب و از فروشگاه یا فروشگاههای آنلاین خرید کنید.
انواع مودم همراه
مودمهای همراه انواع متنوعی دارند که هر یک از آنها باتوجه به کاربرد، اندازه و خدماتی که ارائه میدهند دسته بندی میشوند. در این بخش قرار است شما را با دو نوع مودم همراه جیبی و رومیزی آشنا کنیم و ویژگیهای هر یک را به طور جداگانه معرفی کنیم:
مودم همراه جیبی
این نوع مودم که معمولاً با نام مای فای (MiFi/Mobile WiFi) یا وای فای جیبی نیز شناخته میشوند، یک مودم سیمکارتی قابل حمل است که علاوه بر اندازه کوچک و وزن پایین خود قابلیت اتصال به اینترنت را برای کاربران فراهم میآورد. این مودم همراه سیمکارت خور که همانند پرتابل عمل میکند، میتواند با کمک درگاه USB اتصال به اینترنت را فراهم بیاورد. اگر قصد شما خرید مودم جیبی با قابلیت پشتیبانی از شبکههای 4G، 5G و LTE است بهتر است هزینه بیشتری را صرف کرده و مدلی را خریداری کنید دارای باتریهای شارژی مقاوم هستند. باید بدانید که برخی از این مدلها علاوه بر داشتن وای فای از پورت یا درگاه LAN نیز برخوردار بوده و میتوانند تجهیزات دارای کابل لن را نیز ساپورت کنند.
مودم رومیزی
برخلاف مودم جیبی که اندازهای کوچک، وزنی سبک و دارای باتری شارژی بوده و میتوان همهجا آن را با خود حمل کرد، نوع رومیزی تنها برای مصارف خانگی یا اداری طراحی شدهاند. در مقایسه با مودم همراه، مدل رومیزی پر قدرتتر بوده و امکانات بیشتری را برای کاربران فراهم میکنند. از جمله ویژگیهای مودم رومیزی میتوان به وزن بیشتر، اندازه بزرگ، عدم وجود باتری، برخورداری از آنتن خارجی، تعداد بیشتر پورتهای WAN و LAN، برد بیشتر، سرعت و قدرت بیشتر WiFi اشاره کرد. این نوع وای فای که از اینترنت 4G نیز پشتیبانی میکنند اکثرا برای دفاتر کاری یا کسبوکارهای مرتبط با اینترنت استفاده میشوند و کاربران خانگی معمولا استفاده از مودم جیبی را به نوع رومیزی آن ترجیح میدهند. قابلیت ارتقاء آنتن خارجی و تعویض آن و همچنین قابلیت اتصال دستگاههای بیشتر نیز از دیگر خصوصیات وای فای رومیزی بهشمار میرود.
مودم دانگل
مودم دانگل درواقع همان مودم همراه یا جیبی است که بایستی به دستگاهی همچون لپتاپ کامپیوتر متصل شود تا امکان استفاده و اشتراک گذاشتن اینترنت را برای کاربران فراهم کند. این نوع وای فای نسبت به سایرین وزن کمتر، اندازه کوچکتر، قیمت پایینتری داشته و احتیاجی به تنظیمات یا پیکربندی پیچیدهای ندارد. مودم های دانگل از درگاه USB، آنتن داخلی برخوردار بوده و قابلیت نصب آنتنهای خارجی TS-5 را دارند. این نوع WiFi باتری نداشته و میتوانند از اینترنت 4G، سیمکارتهای موبایل و اینترنت اپراتورهای موبایل ایران استفاده کنند.
مودم LTE USB زد تی ای مدل MF79U

این مودم که توسط شرکت زد تی ای (ZTE) ساخته و طراحی شده است در واقع یک مودم دانگل USB است که با در دست داشتن آن میتوان در هر زمان یا مکانی که میخواهید به راحتی به اینترنت متصل شوید. این محصول کوچک امکان استفاده از اینترنت 4G را در مناطق تحت پوشش شبکههای مخابراتی برای کابران خود فراهم میکند. قیمت تقریبی: 790،000
بهترین مارکهای مودم همراه
یکی از مهمترین ملاکهای انتخاب بهترین مودم های همراه، آگاهی و دانش کافی درباره ویژگیها و خصوصیات آنها است. نکاتی که باید در این خصوص درنظر گرفته شود شامل سرعت انتقال دیتا یا همان سرعت دانلود و آپلود فایلها، تعداد دستگاههای قابل پشتیبانی (حداکثر 5 دستگاه) و برد آنتندهی آن است. حتی اگر شما گرانترین و بهترین مارک مودم همراه را بخرید که برد آنتندهی بالایی نداشته یا سایر ویژگیهای یاد شده را ساپورت نکند، انتخاب خوبی نخواهد بود. در این بخش با ما همراه باشید تا شما را با بهترین مارکهای مودمهای قابل حمل آشنا کنیم.
مودم همراه اول
امروزه شرکت همراه اول مودم های جیبی و روتر زیادی را روانه بازار کرده است. پشتیبانی این شرکت از مودمهای قابل حمل موجب شده است که کاربران از آنتن دهی مناسب این محصول در تمام نقاط ایران بهرهمند شوند. کیفیت بالا و قیمت مقرون به صرفه محصولات این شرکت باعث محبوبیت بیشتر برند نامبرده شده است.
مودم همراه ایرانسل
همانطور که گفته شد یک مودم خوب با توجه به عملکردی که دارد و سختافزارهای موجود در آن دستهبندی میشود. مودم همراه ایرانسل علاوهبر قیمت مناسب از پهنای باند و قدرت آنتن دهی خوبی برخوردار است و بهراحتی پاسخگوی نیازهای مصرفکنندگان خواهد بود.
مودم همراه شاتل
مودم های جیبی شاتل موبایل با اینکه از لحاظ سرعت یکی از بهترینها به شمار میروند اما تنها برای سیمکارتهای این برند قابل استفاده هستند. باتری قدرتمند، سبک وزن بودن و طراحی شیک این محصول نیز از دیگر ویژگیهای مودمهای برند شاتل هستند.
مودم همراه آسیاتک
مودم همراه و بیسیم آسیاتک قابلیت پشتیبانی از اینترنت 3G، 4G، TD-LTE، 4.5G، 2G را داشته و از نشانگر ال ای دی برخوردار است. با استفاده از این مودم دیگر نیازی به استفاده از خطوط تلفن ثابت نبوده و میتوان در هر مکانی که از اینترنت نسل TD-LTE پشتیبانی میکنند از آن بهره گرفت.
مودم همراه مبین نت
مودم جیبی برند مبین نت از باتری داخلی و پورت USB برخوردار بوده و قادر است اینترنت پرسرعت بیسیم را تا حدود 8 ساعت ارائه کند. این وای فای همراه، گزینهای ایدهآل برای افرادی است که قصد استفاده از اینترنت TD-LTE را در مناطق تحت پوشش آن دارند.
مودم همراه رایتل
مودم همراه برند رایتل یکی از پرسرعتترین انواع مودم به شمار میرود که معمولا اپراتورهای این شرکت آن را در کنار بستههای اینترنتی و طرحهای ویژه برای مشتریان خود ارائه میکنند. این محصول تنها قادر به پشتیبانی از سیمکارتهای رایتل بوده و طراحان آن از یک سیستم قفل نرمافزاری استفاده میکنند. مودمهای ساخت این برند معمولا قابلیت پشتیبانی از اینترنت TP-LINK، D-LINK و ZTE را نیز دارا هستند.
مودم همراه تندا
مودم جیبی تندا 4G قابلیت پشتیبانی از سیمکارتهای نسل چهارم LTE را دارا بوده و از باتری قدرتمند Mi-Fi برخوردار است. باتری داخلی این محصول میتواند تا 6 ساعت به صورت پیوسته کار کند. مودم همراه تندا قادر است به طور همزمان به 10 کاربر را بر شبکه وای فای خدمات ارائه کرده و SMS دریافت یا ارسال کند.
مودم همراه هواوی
شرکت Huawei با ساخت مودم های جیبی جدید خود امکان استفاده از اینترنت نسل چهارم 4G LTE را با قابلیت سرویسدهی به 10 دستگاه مختلف ارائه میدهد. مودم E5577 این برند با انواع سیمکارتهای 2G، 3G، 4G موجود در ایران سازگاری داشته و قابلیت دریافت و ارسال SMS را نیز دارا است. باتری قدرتمند 3000 میلی آمپر نیز یکی از ویژگیهای خوب این وای فای جیبی بهشمار میرود.
مودم همراه D Link
از جمله بهترین مودمهای قابل حمل برند دی لینک میتوان به مدل DWR-932C-E1 اشاره کرد. این مودم از جدیدترین شیوههای اتصال به اینترنت بهره میگیرد و از کیفیت ساخت بالایی برخوردار است. باتری داخلی این محصول قابل شارژ بوده و ظرفیت 2000 میلی آمپر ساعتی دارد. نشانگر ال ای دی این مودم میتواند قدرت سیگنالهای دریافتی، روشن و خاموش بودن دستگاه، SMS های دریافتی، نوع و وضعیت شبکه WiFi را برای کاربران خود نمایش دهد.
قیمت بهترین مودم همراه
در این بخش فهرستی از بهترین مودمهای قابل حمل را به همراه ویژگیها و قیمت هر یک ارائه کردهایم.
مودم 4G LTE قابل حمل همراه اول مدل E5577
مشخصات و قیمت
نوع اتصال: بیسیم
شبکههای قابل پشتیبانی: 3G و 4G
رابطها: پورت میکرو USB، سیم کارت، کارت حافظه micro SD
قابلیت پشتیبانی از SMS
صفحه نمایش 1.4 اینچی
قابلیت سرویس دهی به 10 نفر
قیمت: فعلا ناموجود
مودم ایرانسل TF-i60 سری LT

مشخصات و قیمت
نوع اتصال: بیسیم و باسیم
شبکههای قابل پشتیبانی: 2G،3G، 4G، 5G، TD-LTE
رابطها: درگاه RJ-45 WAN/LAN، شیار سیم کارت، اتصال بیسیم (Wi-Fi)
قابلیت پشتیبانی از SMS
دارای نشانگر LED
پهنای باند 300 مگابیت در ثانیه
قابلیت سرویس دهی به 30 نفر
قیمت تقریبی: 3،900،000
مودم همراه شاتل موبایل مدل ShM M01

مشخصات و قیمت
نوع اتصال: بیسیم
رابطها: WiFi، پورت Micro USB، شیار سیم کارت
قابل استفاده برای سیم کارت های شاتل موبایل
باتری لیتیوم 2050 میلی آمپر ساعتی
قابلیت پشتیبانی از SMS
قابلیت سرویس دهی 10 کاربر
قیمت: فعلا ناموجود
مودم بی سیم 4G LTE آسیاتک مدل TF-i60 H1

مشخصات و قیمت
نوع اتصال: بیسیم و باسیم
رابطها: درگاه RJ-11 , پورت RJ-45 WAN/LAN , شیار سیم کارت
شبکههای قابل پشتیبانی: 2G/3G/4G/4.5G/TD-LTE
فاقد باتری داخلی
دارای نشانگرLED
قیمت تقریبی: 2،760،000 تومان
مودم TD-LTE قابل حمل مبین نت مدل SLR-120S42G

مشخصات و قیمت
نوع اتصال: بیسیم
رابطها: اتصال WiFi
شبکههای قابل پشتیبانی: TD-LTE
باتری لیتیوم 1800 میلی آمپر ساعتی
فاقد نشانگر LED
عدم پشتیبانی از دریافت و ارسال SMS
قیمت: فعلا ناموجود
وای فای یا مودم همراه رایتل 3G
مشخصات و قیمت
نوع اتصال: بیسیم
رابط: درگاه USB، شیار کارت حافظه میکرو اس دی
شبکههای قابل پشتیبانی: 3G و 4G
قابل استفاده برای سیمکارتهای رایتل
دارای باتری قابل شارژ
قیمت: فعلا ناموجود
مودم 4G قابل حمل تندا کد 180

مشخصات و قیمت
نوع اتصال: بیسیم
شبکههای قابل پشتیبانی: 4G
رابطها: پورت میکرو USB، شیار کارت حافظه میکرو SD، شیار سیمکارت
قابلیت پشتیبانی از SMS
دارای نشانگر LED
باتری داخلی 2100 میلی آمپر ساعتی
قابلیت سرویسدهی 10 کاربر
قیمت: 1،525،000 تومان
مودم قابل حمل 4G هوآوی مدل E5577

مشخصات و قیمت
نوع اتصال: بیسیم
رابطها: شیار سیم کارت، شیار کارت حافظه MicroSD، پورت میکرو USB
شبکههای قابل پشتیبانی: 4G
قابلیت پشتیبانی از SMS
دارای صفحه نمایش
باتری لیتیوم یونی داخلی با ظرفیت 3000 میلی آمپر ساعتی
قیمت تقریبی: 2،139،000 تومان
مودم 4G قابل حمل دی لینک مدل DWR-932C-E1

مشخصات و قیمت
نوع اتصال: بیسیم
رابطها: پورت microUSB، شیار سیم کارت، شیار کارت حافظه MicroSD
شبکههای قابل پشتیبانی: 3G و 4G، LTE
قابلیت پشتیبانی از SMS
دارای نشانگر LED
باتری داخلی 2000 میلی آمپر ساعتی
قیمت تقریبی: 1،028،000 تومان
چگونه مودم همراه ایرانسل را شارژ کنیم؟
با روی کار آمدن انواع مودمهای همراه ایرانسل سوالی که برای اکثر افراد پیش آورده است این است که چگونه مودم را شارژ کنیم؟ باید بگوییم شارژ مودم همراه ایرانسل رابطه مستقیمی با میزان اعتبار سیمکارت شما و حجم بسته اینترنت فعال آن دارد. از اینرو، ابتدا شما باید سیمکارتی را که قصد دارید در وای فای همراه قرار دهید انتخاب کرده و سپس از روشهای موجود جهت افزایش اعتبار یا خرید بستههای اینترنت اقدام کنید. برنامه ایرانسل من (MyIrancell) یکی از بهترین روشهای شارژ مودم است که علاوه بر خرید بسته اینترنت مودم قابل حمل، میتوانید وای فای ثابت خود را نیز شارژ کرده و به راحتی مصرف Internet خود را مدیریت کنید.
سایر برنامهها نظیر آپ، تاپ، هف هشتاد یا حتی سایر اپلیکیشنهای بانکی و وبسایتهای مرتبط با بانک نیز امکان شارژ مودم و سیمکارت شما را فراهم میکنند. استفاده از کدهای دستوری همانند *141#، *789# یا *555# نیز راهحل دیگری برای افزایش اعتبار سیمکارت و خرید بستههای اینترنت مودم همراه شما هستند. البته بایستی به این نکته توجه کنید که کارتهای بانکی عضو شتاب شما حتما رمز دوم یا رمز پویا داشته باشند. خوشبختانه شرکت ایرانسل طرحهای اینترنتی متنوعی را برای شارژ مودمهای قابل حمل ایرانسل در نظر گرفته است که شما میتوانید متناسب با نیاز خود از بستههای ساعتی، روزانه، هفتگی، یک ماهه تا سالانه استفاده کنید.
آیا مودم ایرانسل با سیمکارت همراه اول کار میکند؟
سوال دیگری که غالبا توسط کاربران مطرح میشود این است که آیا میتوان از سیمکارت همراه اول نیز در مودم همراه Irancell استفاده کرد یا خیر؟ به طورکلی در پاسخ به این سوال باید بگوییم که خیر. مودمهایی که توسط شرکتهای مختلف ساخته میشوند معمولا توسط اپراتور قفل میشوند تا کاربران نتوانند از سیمکارتهای دیگر در این مودم استفاده کنند. اما همیشه ترفندهایی نیز وجود دارند که با کمک آنها میتوان برخی از این محدودیتها و قوانین را دور زد. مودم های ایرانسل نیز از این قائله مستثنا نیستند. امروزه برخی از مودمهای این برند نیز قابلیت آنلاک شدن را داشته و میتوان از سیمکارتهای همراه اول در درون آنها استفاده کرد.
مودم همراه بهتر است یا ثابت
اول از همه باید بدانید که مودم همراه و مودم ثابت، هر دو مزایا و معایبی دارند که بسته به نیاز مشتریان یکی از آن دو مناسبتر به نظر میرسد. بنابراین شما باید پیش از هر چیز آگاهی کاملی از نیاز و موارد استفاده خود داشته باشید تا از میان آنها دست به انتخاب بزنید.

مزایای استفاده از مودم ثابت
علاوه بر قابلیت اتصال به آنتن خارجی، طرحهای اینترنتی مودمهای ثابت نسبت به نوع دیگر مقرون به صرفهتر هستند. با اتصال به برق شهری و خطوط تلفن، دیگر نیازی نیست که شما نگران خرابی یا عمر باتری دستگاه مودم خود باشید. استفاده از پورتهای شبکه LAN و WAN موجب میشود از امنیت اتصال خود اطمینان یافته و بورد آنتن دهی بیشتری در اختیار داشته باشید. معمولا شرکتها و دفاتر ادارای از این نوع مودم بیشتر استفاده میکنند چراکه براحتی پاسخگوی نیاز آنها است.
مزایای استفاده از مودم همراه
از آنجایی که اندازه مودمهای جیبی کوچک بوده و وزن سبکی دارند، قابلیت حمل و نقل آنها بسیار آسان بوده و از ظاهری شیک و جذاب برخوردار هستند. با اتکا به باتری داخلی این مودمها شما میتوانید در هر جایی که هستید و هر زمانی که مایلید به اینترنت دسترسی داشته باشید. سرعت و کیفیت اینترنت این نوع مودمها اگرچه از نوع ثابت کمتر است اما مطمئنا یک سر و گردن بالاتر از اینترنت گوشیهای موبایل قرار دارد. برای آن دسته از افرادی که باید بهطور مداوم به اینترنت متصل بوده و پیوسته در حال جابهحایی از مکانی به مکان دیگر هستند، مودم همراه یک انتخاب ایدهآل بهحساب میآید.
بهترین مودم همراه 4G با بهترین قیمت
به جرأت میتوان گفت که هوآوی مدل E5577 یکی از بهترین مودمهای قابل حمل 4G است که زمره پرفروشترینهای بازار ایران نیز قرار میگیرد. این مودم جیبی که به یک باتری جداشدنی 3000 میلی آمپر ساعتی مجهز است قابلیت پشتیبانی از وای فای دوبانده را داشته و میتواند به 10 کاربر به صورت همزمان سرویس بدهد. صفحه نمایش 1.45 اینچی، سرعت دانلود 150 مگابیت و آپلود 50 مگابیتی از دیگر ویژگیهای این مودم است. کاربران میتوانند از این مودم به عنوان یک پاوربانک استفاده کرده و یا با نصب اپلیکیشنهای موبایل Huawei با کمک گوشیهای هوشمند خود آن را مدیریت کرده و تنظیمات آن را اجرا کنند. این مودم با توجه به کارکرد و قابلیتهایی که دارد از قیمت مناسبی نیز نسبت به سایر برندها برخوردار است.
جمعبندی خرید مودم همراه
در این مقاله برقچی با ویژگیهای مختلف، انواع و بهترین مارکهای مودم همراه ایرانسل، شاتل، آسیاتک، هواوی، همراه اول و غیره آشنا شدید. حال میدانید که چگونه مودم همراه ایرانسل را شارژ کنیم یا کدام مودم پاسخگوی بهتری برای مصارف و نیاز شما خواهد بود. با توجه به اطلاعاتی که از این مقاله بدست آوردید میتوانید مناسبترین مودم قابل حمل را خریداری کرده و بهترین نحو از آن استفاده کنید. از این که تا پایان مقاله با ما همراه بودید متشکریم و منتظر نظرات شما عزیزان در این خصوص هستیم.
سوالات متداول:
مودم جیبی ارزان باکیفیت، کدام مدلها را شامل میشود؟
⭐️ مودم 4G قابل حمل تی پی-لینک مدل M7200 🌟 مودم همراه هوآوی e5573 سری 4G ⚡️ مودم همراه Alink مدل M960 سری 4G
مودم همراه چیست و چه فرقی با مودم جیبی دارد؟
مودم همراه وسیله ای که به شما از طریق سیمکارت، اینترنت میدهد و فرقش با مودم جیبی در این است که مودم جیبی کاملا پرتابل است چرا که اندازه کوچک و باطری قابل شارژ دارد و میتوان در جیب گذاشت و با خود به راحتی حمل کرد ولی مودم همراه معمولا رومیزی هستند و دارای آداپتور برق است و به نسبت مودم جیبی از اندازه بزرگتری برخوردار است.