راهنمای خرید

انواع تست کابل شبکه

کابل شبکه به دلیل فناوری‌های جدید و سرعت‌های بالاتر در ساختار شبکه، یکی از مهم‌ترین اجزای شبکه به شمار می‌آید. از این رو تست کابل شبکه اقدامی مهم برای...
رضا میرزایی رضا میرزایی ۰۲ تیر ۱۴۰۰
3575
13
تست کابل شبکه
مطالعه: 3 دقیقه
3575
13
1

کابل شبکه به دلیل فناوری‌های جدید و سرعت‌های بالاتر در ساختار شبکه، یکی از مهم‌ترین اجزای شبکه به شمار می‌آید. از این رو تست کابل شبکه اقدامی مهم برای جلوگیری از آسیب‌های احتمالی و زیان مالی می‌باشد.

همچنین برای داشتن یک شبکه پایدار و بدون عیب لازم است زیرساخت ها به درستی اجرا شوند تا تجهیزات شبکه بتوانند به خوبی عمل کنند که در اینجا به وسیله تست کابل می‌توانیم از بسیاری از مشکلات پیش رو در ساختار شبکه جلوگیری کنیم. که در ادامه قصد داریم به معرفی انواع تست کابل بپردازیم.

انواع تست کابل شبکه:

به طور کلی دو نوع تست وجود دارد:

Permenant Test (تست پرمننت):

در این نوع تست کابل ابتدا کابل را به کیستون شبکه متصل می‌کنیم وبه وسیله ماژول‌های پرمنت، کابل شبکه را به دستگاه تستر کابل شبکه متصل کرده و تست را انجام می‌دهیم.

Permenant Test (تست پرمننت):

Permenant Test (تست پرمننت):

به دلیل اینکه در این نوع تست از ماژول‌های پرمنت استفاده می‌شود، تست سختی به شمار می‌آید که در صورت تایید کابل در این تست نیازی به انجام تست‌های دیگر نیست.


بیش‌تر بخوانید: کابل شبکه چیست؟ معرفی و انواع کابل شبکه


Channel Test (تست چنل):

تست چنل نمونه ساده تر تست پرمنت می‌باشد که ابتدا دو سر کابل شبکه را به کیستون زده وسپس با استفاده از پچ کورد کابل‌ها را به دستگاه متصل می‌کنیم و تست کابل را انجام می‌دهیم.

Channel Test (تست چنل):

Channel Test (تست چنل):

نکته:

  • کابلی که تست پرمنت را پاس کند، قطعا تست چنل را پاس می‌کند. اما امکان دارد کابلی که تست چنل را پاس می‌کند، تست پرمنت را پاس نکند.
  • در زمان کیستون زدن برای تست پرمننت، می‌بایست به سالم و اصلی بودن آن ها اطمینان داشته باشیم. در مواردی ممکن است کابل شبکه دارای استاندارد بالا باشد اما در هنگام تست فلوک، کیستون شبکه یا پچ کورد شبکه استاندارد نبوده و جواب تست گمراه کننده باشد.

بیش‌تر بخوانید: تست فلوک چیست؟


انواع پارامترهای تستر کابل شبکه:

تست کابل دارای پارامتر‌های فیزیکی است که دراین بخش با آن‌ها آشنا می‌شوید.

Wiremap:

این پارامتر جهت شناسایی اشکالات فیزیکی استفاده می‌شود.

Propagation delay:

این پارامتر نشان دهنده مدت زمانی است که یک سیگنال به کابل فرستاده می‌شود.

Delay skew:

این پارامتر نشان دهنده سریع ترین و کندترین زمانی است که یک سیگنال فرستاده می‌شود و معمولاً بین 25-30 ثانیه قرار دارد.

Cable length:

به کمک این پارامتر اطمینان حاصل می‌شود که طول کابل از حالت استاندارد (100 متر) بیش‌تر نشود.

Insertion Loos:

سیگنالی که در کابل ارسال می‌شود دارای یک انرژی می‌باشد و هرچه در طول کابل پیش می‌رود از میزان انرژی آن کاسته می‌شود. این گزینه میزان کاهش انرژی سیگنال در سمت گیرنده را بررسی می‌کند.

Return loss:

این پارامتر نمایش دهنده میزان سیگنال برگشتی به سمت فرستنده می‌باشد که از اختلاف آمپدانس کابل یا کانکتور به وجود می آید و در صورت کشیدگی بیش از حد کابل یا مشکل در کانکتور، این تست پاس نمی‌شود.

 از کدام تست باید استفاده کنیم؟ تست پرمنت یا چنل؟

اگر سرعت، دقت و حجم انتقال داده در مکانی که استفاده می‌کنید مهم است (مانند بانک‌ها، دانشگاه‌ها و…) بهتر است از کابل های شبکه و تجهیزاتی استفاده شود که تست فلوک پرمنت را پاس کند و دارای کیفیت بالایی باشد.


بیش‌تر بخوانید: راهنمای خرید تستر شبکه


سخن پایانی

همانطور که گفتیم سلامت کابل شبکه به دلیل اهمیتی که در ساختار شبکه دارد، از اهمیت بالایی برخوردار است به همین دلیل تست کابل قبل از خرید کابل شبکه باعث می‌شود از صحت سلامت ساختار شبکه مطلع و شبکه‌ای پایدار و بی نقصی رو داشته باشید. ممنون که تا پایان مقاله با ما همراه بودید امیدوارم این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد.

5/5 - (8 امتیاز)
اشتراک گذاری مطلب

مراحل کار برقچی

درخواست خرید
مشاوره و راهنمایی
اعلام قیمت
صدور پیش‌فاکتور
آماده‌سازی کالا
ارسال کالا در همان روز
صدور فاکتور
تسویه نهایی
ارسال کالا
در همان روز

دیدگاه شما

اشتراک
اطلاع از
guest
1 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
دیدن همه دیدگاه ها
محمد
محمد
3 سال پیش

محتوای خیلی خوبی بود

مقالات مرتبط

<