راهنمای خرید

معرفی بهترین کابل شبکه

بهترین کابل شبکه با توجه به دامنه و انواع کابل شبکه و کاربرد آن برای شما، می‌‌تواند متفاوت باشد. اما ابتدا لازم است بدانید که به‌طور کلی کابل شبکه...
Author image placeholder زهرا فغانی ۰۷ بهمن ۱۳۹۹
6779
23
4
بهترین کابل شبکه
مطالعه: 11 دقیقه
6779
23
4

بهترین کابل شبکه با توجه به دامنه و انواع کابل شبکه و کاربرد آن برای شما، می‌‌تواند متفاوت باشد. اما ابتدا لازم است بدانید که به‌طور کلی کابل شبکه به مجموعه سیم‌هایی برای اتصال و انتقال داده و اطلاعات بین رایانه‌ها، روتر، سوئیچ‌ شبکه و شبکه‌های ذخیره‌سازی استفاده می‌شود. با توجه به نوع استفاده، کیفیت، طول سیم‌ و کابل مورد نیاز، تکنولوژی و توپولوژی و جنس به کار رفته در سیم‌ها، کابل شبکه به سه نوع اصلی کابل کواسیکال، کابل زوج تابیده و کابل فیبر نوری تقسیم می‌شوند. اگر با ما همراه باشید، نه تنها از ویژگی‌های این نوع کابل‌ها مطلع می‌شوید، بلکه با آشنایی با برندهای برتر کابل شبکه موجود در بازار تصمیم‌گیری راحت تری خواهید داشت.

بهترین کابل شبکه چیست؟

باید گفت که برای پاسخ به سوال بهترین کابل شبکه بیش از یک جواب وجود دارد اما این سوال در بطن خود اهمیت کابل شبکه را نشان می‌دهد. زیرا با وجود پیشرفت‌هایی در فن‌آوری‌های بی‌سیم، بسیاری از شبکه‌های رایانه‌ای در قرن بیست و یکم به کابل به عنوان واسطه‌ای سریع و ایمن برای انتقال داده بین رایانه‌ها و دستگاه‌ها متکی هستند. باید بدانید چندین نوع استاندارد کابل شبکه وجود دارد که هرکدام برای اهداف خاصی طراحی شده اند. کابل اترنت یا لن برای راه‌اندازی شبکه محلی متداول‌ترین کابل شبکه است که دستگاه‌هایی مانند لپ تاپ و کامپیوتر، روترها و سوئیچ‌ها را متصل می‌کند.

اما همواره سوالاتی پیش می آید که آیا اصطلاحاتی که برای اشاره به کابل‌های شبکه به کار می‌بریم را می‌توانیم به جای هم استفاده کنیم یا خیر. در ادامه به پاسخ از این قبیل پرسش‌ها خواهیم پرداخت که میان کاربران اینترنت متدوال است:

1. کابل اترنت و کابل شبکه چه تفاوت‌هایی دارند؟

انواع مختلفی از کابل‌های شبکه مانند کابل فیبر نوری ، کابل کراس‌آور اترنت و کابل مسی دسته‌بندی شده وجود دارد. به ترتیب، هرنوع دارای مشخصات و کاربردهای مختلفی است. به عنوان مثال، کابل فیبر نوری برای مسافت های طولانی یا برنامه‌هایی که به پهنای باند بالا یا انزوای الکتریکی نیاز دارند، استفاده می‌شود. کابل اترنت شبیه کابل تلفن سنتی است اما بزرگتر است و سیم‌های بیشتری دارد. هر دو کابل شکل و پلاگین مشابه دارند، اما یک کابل اترنت دارای هشت سیم است، در حالی که کابل‌های تلفن چهار سیم دارند. اتصالات کابل اترنت نیز بزرگتر هستند.

2. تفاوت کابل شبکه و پچ کورد شبکه ؟

به طور خلاصه، کابل اترنت به انواع کابل اشاره دارد. در حالی که پچ کورد شبکه در طول‌های کوتاه تولید می‌شوند و در دو سر مجهز به کانکتور هستند. در مواردی استفاده از پچ کوردها باعث صرفه‌جویی زیادی در زمان کابل‌کشی می‌شوند زیرا سوکت زدن کابل شبکه به زمان زیادی نیاز دارد.


حتما بخوانید: راهنمای جامع پچ کورد شبکه


3. انواع کابل شبکه کراس‌آور و استریت چیست ؟

قابل ذکر است که کابل‌های شبکه مسی به کابل‌های پچ کورد، کابل‌های لِیینگ (laying cable) و کابل‌های کراس‌آور (crossover) تقسیم می‌شوند:

کابل کراس‌آور نوعی کابل اترنت است که دو کامپیوتر را به یکدیگر متصل می‌کند و نیازی به سوییچ ندارند. در مقابل، اکثر کابل‌های(استریت) اترنت یک رایانه را به روتر یا سوئیچ متصل می‌کنند. به عنوان مثال کابل شبکه cat5e می تواند سوئیچ یا هاب روتر را(در این حالت دستگاه میزبان) به رایانه‌ها ، چاپگرها و سایر دستگاه‌های سرویس‌گیرنده شبکه متصل کند.

4. ساختار کابل شبکه در سیم‌های کراس‌آور و استریت چگونه است؟

درون هر دو کابل 8 سیم وجود دارد. از ۸ سیم موجود ۴ تای آن‌ها استفاده نمی‌شود و فقط ۴ تای آن‌ها برای دریافت و ارسال به صورت مثبت و منفی به هم وصل می‌شوند. نکته قابل توجه این است که در هر دو سر سیم استریت ترتیب سیم‌ها یکی است ولی در سیم‌های کراس جای رنگ سبز و نارنجی در انتهای دیگر عوض می‌شود.

 

بهترین کابل شبکه

بهترین کابل شبکه

سوکت یا کانکتور rj45 در سیم کراس‌آور

این سوکت در واقع دارای 8 پین یا تیغه می‌باشد، که 8 عدد سیم کابل شبکه را زیر این تیغه‌ها نگه می‌دارد. در کابل شبکه cat 6 و cat5e یکی است و می‌تواند سرعتی معادل یک گیگ در ثانیه را فراهم آورد. در سیم‌های کراس یک سمت سوکت از رنگ‌های سفید نارنجی و نارنجی‌, سفید آبی و آبی برای انتقال و از سبز و سفید سبز برای دریافت استفاده می‌شود ودر سمت دیگر سوکت از نارنجی و سفید نارنجی برای دریافت و از سبز و سفید سبز , ابی و سفید آبی برای انتقاف استفاده می‌شود.

 

بهترین کابل شبکه

بهترین کابل شبکه

 

5. کابل lan مودم چیست؟

کابل شبکه لن برای مودم بسته به امکاناتی که مودم در اختیار شما قرار می‌دهد متفاوت است. اما معمولا از کابل‌های با کتگوری 5 به بالا یا Cat5e ، Cat6 و کابل شبکه Cat7 برای سرعت‌های متفاوت استفاده می‌کنند.


حتما بخوانید: کابل شبکه چیست؟ معرفی و انواع کابل شبکه


بهترین کابل شبکه و کاربرد آن

1. کابل کواکسیکال(Coxical) یا هم‌محور مسی

کابل کواکسیال نوعی کابل مسی است که به دلیل محافط فلزی و اجزایی که در ساختار آن وجود دارد، از تداخل سیگنال‌ها جلوگیری می‌کند. از این کابل برای انتقال صدا و تصویر از آنتن به تلوزیون استفاده می‌کردند.

کابل کواکسیکال (Coxical) یا هم‌محور مسی

کابل کواکسیکال (Coxical) یا هم‌محور مسی

در مخابرات برای اتصال دفاتر نزدیک به دکل‌ها هم از این کابل استفاده می‌کردند. باید بدانید که در شبکه‌های اترنت اولیه از این کابل استفاده می‌شد که سرعت Mbps۱۰ را ساپورت می‌کرد که با پیشرفت تکنولوژی کابل‌های جفت تابیده جایگزین آن شدند. کابل کواکسیال در اتومبیل، هواپیما، تجهیزات نظامی و پزشکی، اتصال به دیش‌های ماهواره و گیرنده‌های آنتن تلویزیون و رادیو کاربرد دارد.

کابل شبکه کواسیکال ضخیم(Thicknet)

Thicknet نوعی کابل کواکسیال معروف به RG8 استفاده می‌کند که مطابق با مشخصات اصلی زیراکس اترنت است و قطر آن تقریباً نیم اینچ است. برای اتصال این نوع سیم از ترنسیور(Transceiver) که گیرنده و فرستنده می‌باشد، استفاده می‌کنند.  برای اتصال به کارت شبکه از یک ترنسیور خارجی که به عنوان رابطی برای دسترسی یاد می‌شود، استفاده می‌کنند.

کابل شبکه کواسیکال نازک (Thinnet) 

این یک نوع نازک‌تر از کابل کواکسیال است که به RG58 معروف است، که شبیه کابل RG6 است که برای تلویزیون کابلی استفاده می‌شود. Thinnet از کانکتورهای BNC برای اتصال بخش‌های کابل ، رایانه‌ها و متمرکز‌کننده‌ها استفاده می‌کند.

2. کابل شبکه زوج به هم تابیده(Twisted Pair)

کابل‌های به هم تابیده در شبکه‌های اترنت شامل چهار جفت سیم هستند که درون یک کابل قرار گرفته‌اند. کابل شبکه زوج با کابل ساختاریافته استاندارد مسی تفاوت دارد به این دلیل که کابل زوج به منظور منعطف بودن به صورت رشته‌ای از سیم‌ها به هم ریسیده شده در حالی که کابل استاندارد تنها یک کابل مسی جامد است. از آنجا که کابل زوج به صورت رشته‌های مسی است، میرایی(افت سیگنال) در آن از کابل جامد بیشتر است، بنابراین با ملاحظات بیشتری ساخته می‌شود.

کابل شبکه زوج به هم تابیده (Twisted Pair)

کابل شبکه زوج به هم تابیده(Twisted Pair)

به طوری که در این نوع کابل‌ها ولتاژهای‌ هر جفت مشخص دامنه یکسانی(اندازه ولتاژ یکسانی) دارند، اما ولتاژهای آن‎‌ها در فاز مخالف است(یک ولتاژ مثبت است و دیگری ولتاژ منفی). پیچش یکنواخت هر یک از این جفت‌ها باعث کاهش تداخل الکترومغناطیسی(EMI) و تداخل فرکانس رادیویی(RFI) ناشی از جفت‌های رسانای دیگر درون کابل یا تجهیزات موجود در محیط کابل می‌شود. در بیشتر موارد کابل‌های زوج مسی اترنت و پچ کورد، یکسان هستند، اما مورد دوم معمولاً کوتاه‌تر است که در پچ پنل گرفته و سوئیچ برد استفاده می‌شود. همانطور که اشاره شد، از این کابل‌ها برای اتصالات شبکه محلی یا اترنت استفاده می‌شود که می‌تواند به کوچکی فاصله دو رایانه یا بزرگی چندین ساختمان باشد.


حتما بخوانید: مزایا و معایب کابل‌های شبکه زوج تابیده شده


کاربرد کتگوری زوج سیم تابیده در شبکه

اترنت مدرن معمولاً با کابل زوج تابیده و با کانکتورهای RJ45 ماژولار 8P8C راه‌اندازی می‌شود. نوع بدون حفاظ آن‌ها که UTP است شناخته‌ترین نوع می‌باشد و به عنوان کابل اترنت نامیده می‌شود. کابل‌های اترنت معمولاً در رده‌های استاندارد دسته‌بندی می‌شوند. برای مثال کابل‌های Cat 5e و Cat 6 محبوب‌ترین کابل‌های اترنت در بازار فعلی هستند. دیگر کابل‌های اترنت به‌روز شده مانند Cat 7 و Cat 8 برای عملکرد بهتر و تکنولوژی‌های به‌روزتر هستند.

تفاوت کابل‌های utp و stp

کابل‌های جفت به هم تابیده شده بر اساس استاندارد ISO/IEC 11801 که به وجود و نوع محافظ کابل(cable shielding) و محافظ جفت(pair shielding) اشاره دارد به دو دسته اصلی UTP و STP تقسیم می شوند. کابل‌ UTP کاملا بدون محافظ است که فقط یه روکش پلاستیکی دارد. و کابل STP می‌تواند محافظ فلزی یا برید برای کل مجموعه یا محافظ فویل برای سیم‌های جفت و یا همه موارد را داشته باشد.


بیشتر بخوانید: تفاوت کابل شبکه UTP و SFTP چیست؟


چهار رنگ اصلی کابل شبکه

کابل شبکه دارای 8 سیم با رنگ‌های مختلف می‌باشد. 4 رنگ اصلی و 4 رنگ فرعی. 4 رنگ اصلی عبارتند از : سبز، آبی، نارنجی و قهوه‌ای و 4 رنگ فرعی هم ترکیبی از رنگ‌های اصلی با رنگ سفید هستند. یعنی سفید سبز، سفید آبی، سفید نارنجی و سفید قهوه‌ای. یک رنگ اصلی و یک رنگ فرعی با همدیگر تشکیل یه زوج می‌دهند. به عنوان مثال، رنگ سبز و رنگ سفید سبز می‌شود یه زوج که به همدیگر پیچیده شده‌اند.

وظیفه هر رنگ در کابل شبکه UTP 

برای مثال رنگ اصلی(سبز) برای ارسال سیگنال مثبت و رنگ فرعی(سفید سبز) برای ارسال سیگنال منفی در نظر گرفته شده است‌ که هر دو باهم عمل ترنزمیت(transmit) یا انتقال داده را انجام می‌دهند. همچنین از آبی و سفید آبی برای انتقال صدا، از  سفید نارنجی و نارنجی برای ریسیو(receive) یا دریافت داده و از سفید قهوه‌ای و قهوه‌ای به عنوان لینک آگزیلاری‌(auxiliary) یا کمکی استفاده می‌شود.

 

3. کابل فیبر نوری(Fiber Optic)

کابل‌ فیبر نوری با سرعت نور داده‌های دیجیتالی را ارسال می‌کنند. برای این‌کار نور را از طریق الیاف شیشه یا پلاستیک خالص انتقال می‌دهند.

کابل شبکه فیبر نوری (Fiber Optic)

کابل شبکه فیبر نوری(Fiber Optic)

افت عبوری کم(Low insertion loss)، افت برگشتی بالا(High return loss)، تکرارپذیری خوب(repeatability)، تبادل خوب(good interchange) و سازگاری عالی محیطی(Environmental adaptability) این نوع کابل را متمایز می‌کند. این در حالی است که فیبر نوری به تنهایی قادر به اتصال به تجهیزات ارتباطی نمی‌باشد و همچون سیم لخت می‌ماند. برای اینکه بتوانیم امکان اتصال فیبر به ابزار و تجهیزات ارتباطی را فراهم کنیم نیاز به کانکتورهای متناسب با وسایل مناسب داریم. دو راه حل برای تبدیل فیبر نوری به پچ کورد استفاده از پیگتیل فیبرنوری(pigtail) و کیت فن‌اوت (fanout kit)است.

بهترین کاربرد کابل فیبر نوری

فیبر نوری پرهزینه است اما در مسافت طولانی به صرفه به حساب می‌آید زیرا که عملکرد قابل توجهی نشان داده و اتلاف کم‌تری دارد. همچنین از فیبر نوری در حسگرهایی که دقت بالایی لازم دارند هم استفاده می‌شود و می‌توانند انواع جریان الکتریکی، پرتو و شیمیایی را اندازه‌گیری کند.

همچنین از تجهیزات فیبر نوری در تجهیزات نظامی مانند رادارها و موشک‌ها نیز استفاده می‌شود. جالب است بدانید در دستگاه‌های پزشکی مانند دستگاه آندوسکوپی هم از تارهای فیبر نوری استفاده می‌شود.

انواع کابل فیبری نوری

1.کابل فیبر نوری ایندور

کابل شبکه indoor در داخل ساختمان‌ها و در کل هر جایی که نیاز به کابل شبکه باشد نصب می‌گردد و از لحاظ مقاومت، پایداری کمتری نسبت به کابل‌های شبکه outdoor دارد. روکش کابل فیبر نوری indoor عموما از جنس PVC هستند و زرد یا نارنجی هستند.

2.کابل فیبر نوری اوت دور

کابل فیبر نوری outdoor به گونه‌ای ساخته شده است که به صورت ایمن در فضاهای پیچیده‌ی بیرون فعالیت کند و عموما دارای یک روکش PE مشکی است.


بیشتر بخوانید: مقایسه کابل شبکه Outdoor و Indoor


کابل‌های فیبر نوری indoor و outdoor به طور کلی دی الکتریک هستند و مانند کابل‌های رسانای مسی نیاز به اتصال به زمین(grounding) ندارند. یکی از مزیت‌های دیگری که وجود دارد این است که برخی از کابل‌های فیبر نوری به طور هم‌زمان می‌توانند برای مصارف indoor و outdoor استفاده شوند، بنابراین نیاز به نقطه اسپلایس یا کانکتور وجود ندارد.

بهترین برندهای کابل شبکه

1- بهترین کابل شبکه  – کابل شبکه لگراند

لگراند یکی از تولیدکنندگان بهترین کابل شبکه می‌باشد. این شرکت فرانسوی و نامدار در حوزه تولید تجهیزات شبکه با بیش از 100 سال تجربه از جمله بهترین برندهای کابل شبکه به حساب می‌آید. محصولات شرکت لگراند که ببیشترین کابل شبکه وارداتی را دارا می‌باشد. تنوع بالایی از Cat5e ،Cat6 ،Cat6a و Cat7 را ارائه می‌کند. کابل شبکه لگراند با مشخصه‌های مختلف از جمله جنس بدنه، جنس روکش، متراژ  و قیمت ساخته می‌شود و برای یک خرید به صرفه توصیه می‌شود تا به صورت غلاف‌های عمده‌ای تهیه شده و بعد  به سوکت زنی شبکه پرداخت.

کابل شبکه لگراند

کابل شبکه لگراند

کابل شبکه لگراند CAT6 UTP باروکش LSZH

کابل شبکه لگراند CAT6 UTP باروکش LS2ZH با طول 305 متر و روکش LSZH می‌تواند گزینه مناسبی برای سیستم و پروژه‌های بزرگ باشد زیرا با کیفیتی که داشته تغییری در داده‌ها ایجاد نمی‌کنند و تنها برای جابه‌جایی اطلاعات استفاده می‌شود. اگر به دنبال کابلی با طول بالا هستید ولی محافظت بالا و تداخل حداقل مدنظر شماست، پیشنهاد ما کابل شبکه لگراند CAT6 SFTP که با شیلد و فویل عرضه شده و در طول 500 متر یافت می‌شود.

2.بهترین کابل شبکه  – کابل شبکه نگزنس

نگزنس از بزرگ‌ترین تولید‌کننده‌های کابل در دنیا می‌باشد و دارای سابقه بسیار زیادی است. جالب است بدانید در سال ۱۸۹۷ شرکت نگزنس در لیون فرانسه بنیان‌گذاری شد، سپس در سال ۱۹۱۲ این شرکت فعالیت خود را در زمینه تولید انواع کابل برق شروع کرد. به طور کلی محصولات برند نگزنس به دو دسته محصولات مسی و دسته دوم محصولات فیبر نوری تقسیم می‌شوند. پچ کورد شبکه ، کیستون شبکه، انواع پچ پنل، انواع کابل‌های شبکه و تجهیزات فیبر نوری از محصولات تنگزنس می‌باشد.

کابل شبکه نگزنس

کابل شبکه نگزنس

 کاربردهای اصلی برند نگزنس 

  •  مناسب برای پروژه‌هایی که ولتاژ خیلی بالایی دارند مانند مزرعه‌هایی که انرژی باد تولید می‌کنند.
  • فعالیت در صنعت و لوازم صنعتی و برقی مانند خودرو سازی، معادن، هوانوردی و دریا‌نوردی.
  • فعالیت‌های ساختمان‌سازی
  • زیر ساخت‌های مخابراتی

کابل فیبرنوری نگزنس 12 کور سینگل مود

اگر پروژه‌ای دارید که که نیاز به کابل فیبرنوری با قابلیت بالا در انتقال سرعت و نصب در محیط باز می‌باشند، یکی از بهترین کابل شبکه برای شما، کابل فیبرنوری نگزنس 12 کور سینگل مود است. زیرا که این کابل قابل استفاده در داخل داکت و قابل دفن در داخل زمین بوده برای مسافت‌های طولانی به فیبر بهینه‌ شده مجهز شده و که دارای زره فولادی ضد زنگ می‌باشد. همچنین این مدل از کابل‌های فیبرنوری دارای یک ذره از آلیاژ فولادی می‌باشند که جهت حفاظت کامل در برابر جوندگان تعبیه شده است.

کابل فیبرنوری نگزنس 12 کور سینگل مود

کابل فیبرنوری نگزنس 12 کور سینگل مود

 

از دیگر استاندارهای این کابل می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • دارای ژل و الیاف شیشه‌ای مقاوم
  •  پوشش پلی اتیلن برای غلاف بیرون PE
  • دارای فیبر از ۴ تا ۲۴ کور
  • دارای استاندارد International ISO/IEC 11801

3. بهترین کابل شبکه  – بلدن (Belden)

شرکت آمریکایی بلدن در سال 1902 فعالیت خود را در حوزه تجهیزات شبکه آغاز نمود. طول عمر بالا از مشخصه‌های این نوع کابل است.

کابل شبکه بلدن

کابل شبکه بلدن

انواع کابل‌های Cat5 و Cat6 آلومینیومی یا مسی در بازار موجودند. کابل‌های مسی کیفیت و سرعت بالا‌تری دارند و برای شبکه‌های بزرگ مناسب‌ترند. پیشنهاد ما به شما کابل شبکه بلدن CAT5E UTP است که در رول 305 متری عرضه  شده و در رنگ طوسی و با جنس روکش pvc یافت می‌شود.

4. بهترین کابل شبکه  – اشنایدر 

کمپانی اشنایدر در جهان به برند اشنایدر الکتریک در معرفی تجهیزات شبکه معروف است، این برند به عنوان یکی از برند‌های فرانسوی و چند ملیتی در جهان شناخته شده است که در زمینه تولید انواع مختلفی از تجهیزات شبکه اشنایدر و تجهیزات الکترونیک قابلیت طراحی و تولید را دارد.

کابل شبکه اشنایدر

کابل شبکه اشنایدر

این شرکت قدیمی و خوش‌نام در سال 2015 زمینه فعالیت خود را به اینترنت اشیا اختصاص داد و در سال 2017 به بعد در حوزه تولید نرم‌افزار‌های مهندسی و صنعتی قرار گرفت . همچنین کابل‌های این برند با رنگ‌های آبی و سبز تولید و به بازار روانه می‌شوند.

کابل شبکه اشنایدر CAT5e UTP

کابل شبکه اشنایدر CAT5e UTP که یک کابل چهار زوجی تمام مس و دارای تست فلوک است، می‌تواند گزینه مناسبی برای یک کابل UTP باشد. زیرا که نه تنها قیمت مناسبی دارد بلکه برای انتقال دیتا و صدا با پهنای باند100MHz  و سرعت انتقال 100 مگابیت بر ثانیه در طول 305 متر عرضه می‌شود که بسیار با صرفه است.

 

نکته آخر در مورد بهترین کابل شبکه

همان‌طور که اشاره شد با توجه به نوع استفاده،کیفیت، طول سیم‌کشی مورد نیاز، تکنولوژی و توپولوژی و جنس به کار رفته در سیم‌ها، شما می‌توانید از بین سه نوع اصلی، کابل مورد نیاز خود را انتخاب کنید. باید توجه داشته باشید هر برندی که انتخاب می‌کنید، با افزایش طول، کابل‌ها معمولاً ضخیم‌تر و یا با محافظت بیشتری ساخته می‌شوند.

بعلاوه از ویژگی‌های کابل با کیفیت می‌توان به استحکام، عملکرد و قابلیت اطمینان اشاره کرد که علاوه بر نوع مناسب کابل و دسته‌بندی کابل مربوطه، باید قبل از خرید، محافظ، طول کابل، قابلیت اطمینان و همچنین شاخه‌های مناسب را نیز در نظر گرفت.

نکته دیگر در انتخاب بهترین کابل شبکه این است که با این حال که، به لطف پوشش پلاستیکی کابل‌ها انعطاف‌پذیری بیشتری دارند، اما همیشه آن‌ها را از کابل‌های برق فاصله ایمن نگه دارید و از کابل‌های ضخیم‌تر هنگام ایجاد زیرساخت طولانی مدت شبکه استفاده کنید.

همچنین شما می‌توانید با مرکز مشاوره و راهنمایی تیم برقچی با شماره 35000020-021 در تماس باشید تا مشاورین ما در اسرع وقت پاسخگوی شما باشند.

 

 

5/5 - (20 امتیاز)
اشتراک گذاری مطلب

مراحل کار برقچی

درخواست خرید
مشاوره و راهنمایی
اعلام قیمت
صدور پیش‌فاکتور
آماده‌سازی کالا
ارسال کالا در همان روز
صدور فاکتور
تسویه نهایی
ارسال کالا
در همان روز

دیدگاه شما

اشتراک
اطلاع از
guest
4 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
دیدن همه دیدگاه ها
Ahmad
Ahmad
3 سال پیش

کابل شبکه ایرانی چه برندهایی هستش؟

سیدحامد علوی
سیدحامد علوی
3 سال پیش
پاسخ به   Ahmad

از برترین کابل های شبکه ایرانی میتوان به برندهای سیمیا، البرز، شهید قندی اشاره کرد

علی افشاری
علی افشاری
3 سال پیش

کابل شبکه لگراند تولید چین هستش؟

سیدحامد علوی
سیدحامد علوی
3 سال پیش
پاسخ به   علی افشاری

نخیر برای تولید کشور فرانسه هست

مقالات مرتبط

<