تکنسینهای شبکه معمولاً برای تقویت آنتن دهی شبکه و پوشش بیشتر اقدام به خرید و نصب دیش و آنتن وایرلس میکنند. این
رادیو وایرلسها معمولاً در انواع مختلفی یافت میشوند که با توجه به شرایط توان، برد و کاربرد متفاوتی نیز دارند. در ادامه به معرفی این آنتنها میپردازیم.
[caption id="attachment_46676" align="aligncenter" width="696"]
خرید دیش و آنتن وایرلس[/caption]
آنتن وایرلس چیست؟
آنتنهای وایرلس برای توزیع فرکانس در شبکههای وایرلس یا بیسیم در فرکانسهای مختلف (معمولاً ۲.۴ گیگاهرتز و ۵ گیگاهرتز) استفاده میشوند. معمولاً آنتنهای بیسیم را برای حل مشکل شبکههای وایرلس خریداری میکنند تا پوشش وایرلس را در ساختمان یا خانۀ خود افزایش دهند. آنتنهای وایرلس سیگنال الکتریکی را از اکسس پوینت دریافت میکنند و آن سیگنالها را در محیط انتشار میدهند.
البته نباید آنتن را با تقویتکننده اشتباه گرفت. آنتن وایرلس تغییری در توان خروجی سیگنال ایجاد نمیکند بلکه آن را پس از دریافت در جهات مختلف میتاباند. این سیگنال با توجه به ساختار آنتن بهعنوان امواج رادیویی متمرکز تابانده میشوند و میزان تمرکز موج رادیویی یا بهره آنتن بر اساس آنتنهای مرجع سنجیده میشود. مقیاس آنتنهای وایرلس با اصطلاح دسیبل dBi مشخص میشود.
دیش وایرلس
[caption id="attachment_46677" align="aligncenter" width="696"]
دیش وایرلس[/caption]
یکی از شناختهترین آنتنها هستند که به دیش شبکه معروفاند. دیش وایرلس یا (Wireless Dish antenna) به شکل بشقابی شکل بوده و در مرکز خود یک گیرنده و فرستنده یا بهاصطلاح فیدر دارد. دیش از نوع جهتدار آنتنهای وایرلس است. درواقع دیش آنتن جهتداری دارد که جهت آن به سمت اکسس پوینت است و امکان دریافت سیگنال بیسیم را در فواصل بیشتر فراهم میکند. این نوع آنتن معمولاً تا مسافت 100 کیلومتر را آنتن دهی میکند و برای ارتباطهای point to point (نقطهبهنقطه) مورداستفاده قرار میگیرد. قدرت دیش مابین 24 تا 36 dBi است.
انواع آنتن وایرلس
[caption id="attachment_46678" align="aligncenter" width="696"]
انواع آنتن وایرلس[/caption]
آنتن وایرلس با توجه به ساختار و شکل انواع مختلفی دارد. اگر بخواهیم بهطورکلی دستهبندی کنیم، دو نوع آنتن جهتدار(Directional) و آنتن همه جهت یا امنی (Omni directional) داریم.
آنتنهای امنی (omni)
آنتنهای امنی یا همه جهت معمولاً به شکل یک میله فلزی بوده و اطراف خود را بهصورت 360 درجه پوشش میدهد. یک آنتن کمبهره ( LGA) آنتن همه جهت با پهنای پرتو امواج رادیویی وسیع است که به سیگنال اجازه میدهد حتی در مناطق کوهستانی بهخوبی منتشر شود.
آنتنهای جهتدار
آنتنهای جهتدار خروجی خود را به سمت جهت خاصی هدایت میکنند. این نوع آنتن طوری طراحیشده است که در برخی جهات کارآمدتر از سایر جهات عمل کند. هدف از آن بهبود انتقال و دریافت ارتباطات و کاهش تداخل است. آنتن جهتدار با بهره بالا (HGA)، آنتنی با پهنای پرتو امواج رادیویی متمرکز و باریک است که امکان هدفگیری دقیقتری از سیگنالهای رادیویی را فراهم میکند. البته این نوع آنتن مستعد از دست دادن سیگنال است.
از آنتنهای جهتدار میتوان به آنتن پارابولیک Parabolic (به شکل دایره یا مستطیل محدب و مشبک که آنتن یا فیدری در مرکز خود دارد)، دیش وایرلس، آنتن پچ patch یا فلتFlat (به شکل یک صفحه مربعی است که از طریق پیگتیل یا مستقیم به رادیو وایرلس وصل میشود)، آنتن یاگی Yagi (به شکل آنتن چند شاخه مانند آنتن تلویزیون که برای فواصل دور استفاده میشود) و آنتن سکتور Sector یا پنل Panel (به شکل مستطیل ایستاده و برای ارتباطهای multi point) اشاره کرد.
خرید آنتن وایرلس
برندهای محبوب آنتن وایرلس برای خریداری عبارتاند از دلتالینک, میکروتیک, میکرو, های گین و موارد مشابه. شما برای تهیه آنتنهای وایرلس محبوب و مؤثر، میتوانید به فروشگاه برقچی مراجعه کنید. همچنین کارشناسان ما در تلاشاند تا با پشتیبانی 24 ساعته بهترین انتخاب برای خرید آنتن وایرلس را به شما ارائه کنند.
قیمت آنتن وایرلس
قیمت آنتن وایرلس وابسته به نوع آنتن و شرکت سازنده است. اکثر آنتن وایرلسهای محبوب در بازار در بازه قیمتی یکمیلیون و ششصد هزارتا 4 میلیون تومان قرار دارند. شما برای اطلاعات بیشتر از قیمت آنتن وایرلس و مقرونبهصرفه بودن آن میتوانید با کارشناسان برقچی در ارتباط باشید.
خرید دیش وایرلس
بهترین گزینهها برای خرید دیش وایرلس برند میکروتیک و یوبیکیوتی است. شما میتوانید به فروشگاه برقچی مراجعه کنید تا با کارشناسان ما مشاوره داشته باشد و بهترین دیش وایرلس را مطابق با نیازتان تهیه کنید.
قیمت دیش وایرلس
قیمت دیش وایرلس معمولاً از 2 میلیون تومان از دیشهای معمولی تا 12 میلیون تومان دیشهای پرقدرت قرار دارد. شما برای اطلاعات بیشتر از قیمت آنتن وایرلس و مقرونبهصرفه بودن آن میتوانید با کارشناسان برقچی در ارتباط باشید.
جمعبندی خرید دیش و آنتن وایرلس
آنتنهای وایرلس در اشکال متفاوتی نظیر دیش، سکتور، امنی، فلت و گرید در بازار یافت میشوند. این آنتنها برای تقویت آنتن دهی شبکه و پوشش بیشتر طراحیشدهاند و توجه به شرایط توان، برد و کاربرد متفاوتی نیز دارند.