- ارزان ترین
- گرانترین
- پرفروش ترین
- محبوب ترین
در این مقاله به شرح کاملی از تایمر برق خواهیم پرداخت، ابتدا شما را با جزئیاتی از تایمر برق آشنا می کنیم، تایمر برق یکی از وسایل کوچک اما کاربردی است که در 24 ساعات شبانه روز برای خاموش و روشن نمودن وسایل برقی استفاده می شود.
1. مدل حرارتی
2. مدل دیجیتال
3. مدل تحت تاثیر فشار هوا
4. مدل هیدرولیکی
5. مدل ( برقی ) الکتریکی
6. مدل مکانیکی
یکی از تایمر هایی که برای انجام کار و عدم انجام کار وسایلی که به واسطه برق کار می کنند مورد استفاده قرار می گیرد تایمر پیوسته است، این تایمر ها به صورتی طراحی و ساخته شده اند که تنها با اتصال به پریز می توانند شروع به کار کنند و به طور خودکار در تمام زمان کار خود خاموش و روشن می شوند.
تایمر برق پیوسته مناسب محیط هایی مانند فروشگاه ها، منازل، دامداری ها، مشاغل صنعتی و ... است، علت استفاده از این تایمرها در چنین مکان هایی خودکار بودن آن است و نیازی به یک مراقب برای خاموش و روشن نمودن تایمر نیست.
1. نیاز به تنظیمات خاصی ندارد.
2. نحوه کار با آن بسیار آسان می باشد.
3. مصرف انرژی چندانی ندارد.
4. در مکان های بسیاری می تواند مورد استفاده قرار گیرد.
نوع دیگری از تایمرها، مدل دیجیتالی است که از فضای ذخیره سازی بالایی برخوردار بوده و روند کاری آن ساده اما با توجه و دقت انجام می گیرد، این تایمرها در زمان ها و مکان های مختلفی استفاده می گردد.
نوعی تایمر که دارای یک موتور به ابعاد بسیار کوچک بوده و زمانی که موتور شروع به کار می کند و چرخش دورهای موتور به یک حد مجاز می رسد مدار می تواند شروع به کار نماید.
تایمر الکتریکی هم یکی دیگر از انواع تایمر هاست که برای زمان های کوتاه مانند چند ثانیه مورد استفاده قرار می گیرد، این نوع تایمر نیازمند به شارژ داشته و بعد از شارژ می تواند انجام کار نماید.
ساختار تایمرهای هیدرولیکی به گونه ای است که در زمان کار می توانند مقداری تامل کنند یا به عبارتی تاخیر داشته باشند و علت آن هم وجود روغنی است که در داخل این تایمر وجود داشته و نیاز به تغییر مکان و جا به جا شدن دارد.
درخواست خرید
مشاوره و راهنمایی
اعلام قیمت
صدور پیشفاکتور
آمادهسازی کالا
ارسال کالا در همان روز
تسویه نهایی
صدور فاکتور
ارسال کالا
در همان روز