رک ایستاده 27 یونیت آماد
رک ایستاده 42 یونیت آماد
رک ایستاده 36 یونیت آماد
رک ایستاده 21 یونیت آماد
رک HPA ایستاده 12 یونیت عمق 60
رک ایستاده 16 یونیت آماد
رک ایستاده 12 یونیت آمادسیستم
رک HPA ایستاده 47 یونیت
رک HPI ایستاده 22 یونیت
رک ایستاده HPI مدل 18 یونیت
رک HPA ایستاده 42 یونیت
رک HPI ایستاده 32 یونیت
رک HPI ایستاده 37 یونیت
رک ایستاده
رک ایستاده در راه اندازی شبکه، به دلیل تعدد تجهیزات و کابل ها می تواند به چیدمان نظم ببخشد و فرد را از سردرگمی رها کند. از این نوع رک برای نگه داری و نظم بخشیدن به تجهیزات شبکه و همینطور تجهیزات سرور، در شبکه هایی که از اتصالات بسیار زیادی استفاده می کنند، مانند مراکز انتقال داده و زیرساخت ها استفاده می شود.
نحوه استقرار رک ایستاده
رک شبکه ایستاده همانطور که از نام آن پیداست، به صورت عمودی و ایستاده روی زمین قرار می گیرد و در زیر بعضی از آن ها چرخ نیز تعبیه شده است که بتوان در صورت لزوم به سادگی آن ها از محلی به محل دیگر انتقال داد. این نوع رک بسته به نیاز هر شبکه و تعداد تجهیزات به کار رفته در آن شبکه، در ابعاد و اندازه های مختلفی در دسترس است که از جمله متداول ترین آنها میتوان به 24U، 30U، 36U، 42U و 46U اشاره کرد که به صورت عام در این شبکه های بزرگ استفاده می شوند. در قسمت روبرویی اکثر رک های ایستاده، دربی شیشهای و یا فلزی تعبیه شده است که عمل مدیریت و نظم بخشی به تجهیزات و یا در صورت لزوم حذف یا اضافه آن ها را آسان می سازد.
همینطور در قسمت پشتی بعضی از رک ها نیز دربی وجود دارد که وجود آن در شبکه ها با کابل ها و پچ کوردهای بسیار زیاد، نکته ای مثبت قلمداد می شود. در برخی از رک های ایستاده، فضایی به خصوص برای کابل بندی ها در نظر گرفته شده است که عمل مدیریت کابل های شبکه را تسریع می بخشند. به سبب تعداد زیاد تجهیزات در شبکه های مختلف و همینطور وزن نسبتا زیاد آن ها، استفاده رک ایستاده با قدرت تحمل وزنی در حدود 500 کیلوگرم، به سازمان دهی و دسته بندی این تجهیزات و همینطور مدیریت آن ها کمک شایانی خواهد کرد.
خوشبختانه در کشورمان رک های زیادی با کیفیت و قیمت مناسب تولید می شوند، از این رو تنوع زیادی پیش روی خریداران وجود دارد.