رک دیواری 4 یونیت HPA عمق 45
رک دیواری 12 یونیت HPA عمق 60
رک پایا سیستم مدل کید رک 10 اینچ 6 یونیت
رک دیواری 7 یونیت آماد
رک 9 یونیت برقچی عمق 60
رک 7 یونیت برقچی عمق 45
رک دیواری 12 یونیت آماد
رک HPI اوت دور 7 یونیت عمق 45
رک HPI اوت دور 9 یونیت اچ پی ای
رک HPI دیواری 18 یونیت عمق 80
رک دیواری 4 یونیت آماد
رک دیواری 5 یونیت آماد
رک HPI دیواری 9 یونیت عمق 45 و 60
رک دیواری 9 یونیت آماد
رک HPI دیواری 6 یونیت
رک DVR آماد 2 یونیت
معرفی رک دیواری
رک دیواری با پیشرفت تکنولوژی و با استفاده روزافزون از تجهیزات الکترونیکی و کامپیوترها، می تواند بار مسئولیت نظم و سازماندهی تجهیزات شبکه اعم از کابل های شبکه، پچ کوردها، سوئیچها و بسیاری دیگر از تجهیزات را، در شبکه های خانگی به دوش بکشد.
رک شبکه دیواری برای نگهداری تجهیزات در شبکه های خانگی و اداری که عملا حجم بسیار زیادی از قطعات در آن ها استفاده نمی شود مناسب است و در ابعاد و اندازه های مختلف با توجه به نیاز شبکه و تعدد تجهیزات، در دسترس قرار دارند. از جمله متداول ترین آن ها می توان به این نوع رک در ابعاد و اندازه های 6U، 9U، 12U و 16U اشاره کرد که برای استفاده در شبکه های خانگی و اداری کوچک مفید می باشند.
به طور معمول در قسمت جلویی رک دیواری دربی از جنس شیشه تعبیه شده است تا بتوان تجهیزات شبکه را به صورت واضح دید و به راحتی آن ها را مدیریت کرد. همینطور برای حفظ امنیت فیزیکی، روی درب شیشه ای آنها یک قفل نیز تعبیه شده است.
انواع رک دیواری
آنها به صورت عام به دو دسته تقسیم می شوند که شامل رک دیواری دارای یک بخش و دارای دو بخش است. در آنهایی که دوبخش دارند، دربی در قسمت پشتی آن نیز تعبیه شده است که با وجود اینکه آنها معمولا از پشت به دیوار تکیه داده شده اند، این درب پشتی اجازه می دهد که بتوان در صورت لزوم و پس از جابجایی، از پشت به تجهیزات دسترسی پیدا کرد.
به دلیل حساس بودن تجهیزات شبکه، اکثر این نوع رک دارای فضایی برای انجام تهویه در قسمتهای مختلف خود دارند که این امر، بیش از پیش به اهمیت استفاده از رک دیواری در شبکه های خانگی و اداری کوچک می افزاید و تصور شبکه ای منظم بدون حضور آن ها تقریبا غیر ممکن است.
خوشبختانه در کشورمان رک های زیادی با کیفیت و قیمت مناسب تولید می شوند، از این رو تنوع زیادی پیش روی خریداران وجود دارد.