- ارزان ترین
- گرانترین
- پرفروش ترین
- محبوب ترین
پچ پنل CAT5e به پچ پنل مسی در شبکه محلی (LAN) اشاره دارد که به عنوان سخت افزاری از تجهیزات پسیو شبکه برای مونتاژ دیگر تجهیزات شبکه به کار میرود و برای انجام این عمل به پورت هایی برای اتصال و مدیریت کابل های اترنت ورودی و خروجی است مجهز است. پچ پنل CAT5e با مشخصات صنعتی TIA/EIA 568 مطابقت دارد و هر دو پیکربندی سیم کشی T-568A و T-568B را نیز پشتیابنی میکند. از میان اتصلات شبکه پچ پنلهای مسی CAT5e را میتوان به پچپنل UTP و پچ پنل SFTP تقسیم کرد که برای مطابقت با برنامههای کابلی لازم است. پچ پنلهای شیلددار CAT5e برای محیطهای با تداخل الکترومغناطیسی بالا طراحی شدهاند، در حالی که پچ پانلهای بدون محافظ برای مکانهایی طراحی شدهاند که سیمهای برق با قدرت بالا ندارند. هنگام انتخاب یک پچ پنل مناسب CAT5e، اولویت این است که همه انواع آن با کاربردهایشان را بشناسید. همانطور که پیشتر اشاره شد دو طرح سیم کشی برای CAT5e وجود دارد: T568A و T568B. تفاوت بین این دو استاندارد فقط رنگ است، نحوه گروه بندی جفت ها هنوز یکسان است. در ادامه به معرفی مدلهای محبوب و پرکاربرد میپردازیم.
تفاوت پچ پنل CAT5 با پچ پنل CAT6 به تفاوت میان کابلهای CAT5 و CAT6 برمیگردد. کابل CAT5e و کابل CAT6 هر دو کابلهای جفت تابیده هستند که از همان اتصالات انتهایی RJ45 برای شبکههای خانگی و تجاری پشتیبانی میکنند. و تفات اصلی و قابل بحث این دو کابل در مقدار داده ای است که می توان با آنها ارسال کرد. CAT6 از پهنای باند بالاتری نسبت به CAT5 برخوردار است. اگر بخواهیم از تشبیه استفاده کنیم می توان عملکرد این دو کابل را با یک لوله آب مقایسه کرد. اگر پهنای باند را عرض لوله در نظر بگیریم میتوان آب بیشتری را از یک لوله آب عریض عبور دهیم. البته باید به این توجه داشته باشید که مقدار آبی که دارید چقدر است و پمپ آب شما به چه سرعتی میتواند این آب را عبور دهد. [caption id="attachment_21583" align="aligncenter" width="696"] تفاوت پچ پنل CAT5 با CAT6[/caption] از نظر فنی تفاوت سرعت انتقال داده بین دو کابل CAT5 و CAT6 به کاهش تداخل اشاره دارد. در واقع کابل های CAT6، تداخل کمتر، نسبت سیگنال به نویز بالاتری را ارائه می دهند و برای 10GBASE-T (اترنت 10 گیگابیتی) مناسب هستند، در حالی که کابل های CAT5e فقط تا 1000BASE-T را پشتیبانی می کنند. اترنت گیگابیت). پچ پنل های CAT5e که برای کابل شبکه CAT5e طراحی شدهاند مطابق با استانداردهای صنعتی TIA/EIA 568 هستند که به افزایش حداکثر عملکرد شبکه کمک کرده و با تغییرات شبکه شما همگام میشود. در مقابل، پچ پنل های CAT6 به طور ویژه برای کابل کشی CAT6 در برنامه های اترنت 1 گیگابیتی طراحی شده اند. آنها می توانند مشخصات صنعتی TIA/EIA 568 را برآورده کنند یا از آن فراتر روند. همه این پچ پنلهای اترنت دارای پیکربندی سیمکشی T-568A و T-568B هستند. بسیاری از کاربرانی که به دنبال آگاهی از تفاوت این دو کتگوری از پچ پنل هستند در واقعت سوالی که در در ادامه مطرح میشود را در ذهن دارند:
در واقع، تفاوت عملی زیادی در خود پچ پنلهای اترنت وجود ندارد. اما تفاوتی در اندازه سیم بین CAT5/5e و CAT6 وجود دارد و اندازه سیم CAT6 معمولاً بزرگتر است که می تواند هنگام اتصال به پچ پنل 5e مشکل ساز باشد. در واقع اگر بخواهید کابل CAT5e را روی پچ پنل CAT6 پانچ کنید، اندازۀ آن به قدری کوچک است که عایق آن کاملا در پورت فیکس نشود و اگر بخواهید کابل CAT6 را روی پچ پنل CAT5e پانچ کنید ممکن است باعث شکستن پورت پچ پنل شود. البته برای هر دو مورد موارد استثنا نیز وجود دارد و ممکن است با آزمایش و دقت بتوان این کار را عملی کرد.
همانطور که اشاره شد پچ پنل CAT5e برای اتصال رایانهها، چاپگرها و سایر دستگاههای سرویس گیرنده شبکه به سوئیچ یا هاب روتر (دستگاه میزبان در این مثال) استفاده میشود و با قیمت مناسب به شما این امکان را میدهند که مدیریت شبکه خود را بهینهتر انجام دهید. از مزایای خرید و دلایلی برای خرید پچ پنل CAT5e میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
خرید پچ پنل 24 پورت آوایا CAT5 UTP گزینه مناسبی برای خرید میان از انواع پچ پنل 24 پورت است. پچ پنل آوایا دارای گروه کیستون شبکه CAT5 بوده و از نوع UTP می باشد و که بدنه ی مقاوم و مستحکم از جنس فلزو به رنگ مشکی در بازار تجهیزات شبکه عرضه می گردد. پچ پنل آوایا دارای 24 پورت بوده و در اندازه 1 یونیت طراحی شده است و به راحتی در رک جای می گیرد و با حداقل فضایی که اشغال می کند، می تواند برق مورد نیاز همه تجهیزات داخل رک را تامین کند.
[caption id="attachment_21585" align="aligncenter" width="696"] خرید پچ پنل شبکه 48 پورت Cat5 STP دی لینک[/caption] از میان انواع پچ پنل 48 پورت میتوان گفت که خرید پچ پنل شبکه 48 پورت CAT5 STP دی لینک گزینه مناسبی برای شبکه های کوچک و متوسط است . این پچ پنل از نو آن لودد است و 48 کیستون با پورت STP دارد (سازگاری با کابل های شیلددار) . جنس این پچ پنل فلزی است که باعث می شود مقاومت خوبی در برابر هرگونه صدمه ی فیزیکی داشته باشد و همچنین و می توانید آنرا در رک های شبکه نصب نمایید . پچ پنل 48 پورت دی لینک CAT5e STP برای استفاده در کنار کابل های شبکه شیلد دار FTP و SFTP توسعه داده شده است. فویل و شیلد کابل های شبکه به یک قسمت فلزی متصل می شوند که به سیم زمین متصل است، بدین ترتیب نویز، الکتریسیته ساکن و جریان اضافی حذف تخلیه خواهند شد و ارسال داده ها با اشکال مواجه نخواهد شد. برای استفاده از این محصول باید با استفاده از ابزار پانچ، کابل های شبکه را به کیستون ها پانچ کرد. کابل های شبکه پس از اتصال به کیستون با بست های فلزی در پشت این محصول قرار می گیرند، که علاوه بر مرتب کردن کابل ها، فشار وارد شده بر آن ها را کاهش می دهد.
برای خرید پچ پنل CAT5 کی نت مدل 24 پورت میتوان پچ پنل 24 پورت CAT5 UTP مدل K-N1061 از محصولات برند کی نت را معرفی کرد که از نوع پچ پنل loaded (قابلیت اضافه کردن کیستون ندارد) میباشد. [caption id="attachment_21586" align="aligncenter" width="696"] پچ پنل CAT5 کی نت مدل 24 پورت[/caption] این دستگاه با وجود 24 عدد کیستون CAT5 پانچی، به ابزاری مناسب جهت برقراری اتصال غیرمستقیم میان کابل های شبکه و تجهیزات درون رک تبدیل گردیده است. ایجاد امنیت برای کابل ها، امکان تشخیص و عیب یابی راحت در شبکه و همچنین امکان گسترش شبکه بدون اتلاف زمان را موجب گردیده است. طول 19 اینچ و ارتفاع 1 یونیت، زاویه ی تخت، سینی نگهدارنده کابل و همچنین وجود محفظه ای در جلوی پچ پنل جهت نوشتن یادداشت، از جمله مشخصات دیگر این پچ پنل می باشد.
[caption id="attachment_21587" align="aligncenter" width="696"] خرید پچ پنل متا الکترونیک CAT5 UTP 16 Port[/caption] خرید پچ پنل متا الکترونیک CAT5 UTP 16 Port از میان انواع پچ پنل 16 پورت از نوع بدون محافظ است که ماژول دار و همراه با نگهدارنده کابل و از نوع کیستون دار است. اگر به دنبال اضافه کردن کیستون شبکه از این برند هستنید پیشنهاد ما به شما کیستون شبکه متا الکترونیک CAT5e میباشد.
اگر به دنبال خرید پچ پنل CAT5 کی نت مدل 24 پورت هستید که علاوه بر امکانات نام برده مزیتهایی پچ پنل unloaded قبیل اضافه کردن کیستون داشته باشد و با انواع کابل سازگاری داشته باشد پیشنهاد ما پچ پنل 24 پورت CAT5/CAT6 UTP Unloaded کی نت پلاس KPN1132 است.این پچ پنل ها در شبکه کاربرد های فراوانی دارد ،به دلیل اینکه کیستون درآن وجود ندارد می توان سایز کیستون را برا اساس نظر مصرف کننده استفاده کرد وداخل پچ پنل قرار دهد، بدون محافظ کابل می باشد، و کلاس عملکرد ان براساس CAT5/CAT6 می باشد.
همانطور که پیشتر اشاره شد از مزیتهای پچ پنل نه تنها قیمت مناسب آن است بلکه کمک شایانی که به کاهش هزینه در شبکه میکند نیز میباشد. شما میتوانید این پچ پنلها را از 150 تا 300 هزار تومان تهیه کنید. اگر سوالی راجع به پچ پنل مناسب دارید میتوانید با شماره تلفن 02135000020 برای راهنمایی بیشتر تماس بگیرید.
در این مقاله با پچ پنل CAT5e آشنا شدید. همچنین متوجه شدید که این محصول از تجهیزات پسیو شبکه برای مونتاژ دیگر تجهیزات شبکه به کار میرود و از استاندارد TIA/EIA 568 و دو پیکربندی سیم کشی T-568A و T-568B را نیز پشتیابنی میکند. همچنین با تفاوت پچ پنل CAT5 با پچ پنل CAT6 آشنا شدید. در ادامه نیز با چند نمونه از پچ پنلهای محبوب بازار آشنا شدید. از همراهی شما سپاس گزاریم.
درخواست خرید
مشاوره و راهنمایی
اعلام قیمت
صدور پیشفاکتور
آمادهسازی کالا
ارسال کالا در همان روز
تسویه نهایی
صدور فاکتور
ارسال کالا
در همان روز