سرور

مرتب سازی بر اساس:
  • ارزان ترین
  • گرانترین
  • پرفروش ترین
  • محبوب ترین
لیست قیمت
هارد SSD اینترنال سامسونگ مدل 870 EVO
سامسونگ | Samsung

هارد SSD اینترنال سامسونگ مدل 870 EVO

برای اطلاع از قیمت تماس بگیرید
سرور اچ پی مدل HPE ML350 G10
اچ پی | HP

سرور اچ پی مدل HPE ML350 G10

برای اطلاع از قیمت تماس بگیرید
سرور اچ پی مدل HPE DL360 G9
اچ پی | HP

سرور اچ پی مدل HPE DL360 G9

برای اطلاع از قیمت تماس بگیرید
آیا میدانید سرور فیزیکی چیست و این نوع از سرور چه کاربردهایی دارد؟ این روزها از سرور استفاده زیادی می‌شود و اکثر شرکت‌ها، سازمان‌ها و غیره از سرور فیزیکی استفاده می‌کنند. لازم به ذکر است بدانید سرور فیزیکی به ما کمک می‌کند تا با استفاده از یک سیستم به سیستم‌های دیگر خدمات دهی کنیم. در واقع سرور با کامپیوتر معمولی تفاوت دارد و هر کدام مسئولیت خاصی را بر عهده دارند. در مجموع ما در این محتوا تصمیم داریم شما را با انواع سرور فیزیکی آشنا کنیم و اطلاعاتی را در مورد مزایا و معایب آن در اختیار شما قرار دهیم. از سوی دیگر شما با مطالعه این مقاله با برندهای معتبر سرور فیزیکی هم آشنا خواهید شد. در نهایت اگر تصمیم دارید برای استعلام قیمت و خرید سرور فیزیکی اقدام کنید پیشنهاد می‌کنیم تا پایان این مقاله با ما در وب سایت برقچی همراه باشید.

سرور فیزیکی چیست

در گام اول بهتر است اطلاعاتی را در مورد سرور فیزیکی در اختیار شما قرار دهیم. سرور فیزیکی یک رایانه است که از ابعاد بزرگتری و قطعات قوی‌تر نسبت به کامپیوترهای معمولی برخوردار می‌باشد. بر روی این نوع از رایانه، سیستم عامل‌هایی همچون ویندوز، لینوکس و غیره نصب می‌شود. شایان ذکر است بدانید قطعاتی که در سرور فیزیکی استفاده می‌شود بسیار قدرتمند هستند به همین دلیل به عنوان سرور مورد استفاده قرار می گیرند. شاید بهتر باشد در مورد قطعات سرور فیزیکی این گونه بگوییم که عموما این نوع از سرورها از پردازنده‌ای مرکزی قدرتمند برخوردار هستند که پردازنده های مرکزی آن دارای چندین عدد هسته فیزیکی و مجازی می‌باشد از سوی دیگر RAM سرور فیزیکی هم باید حجم بالایی داشته باشد. اما از تمام این موارد مهم‌ تر هارد‌دیسک سرور است که بالا بودن حجم آن از اهمیت زیادی برخوردار می‌باشد. در واقع سرورهای فیزیکی دارای فضای ذخیره‌سازی چند ترابایتی هستند.

انواع سرور فیزیکی

در این بخش از محتوا خرید سرور فیزیکی تصمیم داریم شما را با انواع سرور فیزیکی آشنا کنیم. توجه داشته باشید 3 نوع سرور فیزیکی (سرورهای Rackmount، سرور های Tower و سرور های Blade) وجود دارد که هر کدام دارای مزایا و معایبی می‌باشند که در ادامه هر کدام از این سرورها را بررسی خواهیم کرد.

سرورهای Rackmount

در گام اول به سراغ سرورهای Rackmount می‌‎رویم زیرا این نوع از سرور طرفداران بسیار زیادی دارد. شایان ذکر است بدانید سرورهای Rackmount از بسیاری از برنامه‌ها و زیر ساخت‌های محاسباتی پشتیبانی می‌کنند. در این نوع از سرور، تجهیزات به صورت عمودی در رک نصب می‌شوند تا فضای کمتری اشغال شود. اگر بخواهیم اطلاعاتی را در مورد مزایای این نوع از سرور در اختیار شما قرار دهیم بهتر است ذکر کنیم کارکرد مستقل، کارایی بالا و مقرون به صرفه بودن از مزایای بارز این نوع از سرور محسوب می شود.

سرور های Tower

تصویری که در قسمت زیر مشاهده می‌کنید مربوط به سرور های Tower می‌باشد، این نوع از سرور دارای پیکربندی شاسی مستقل است و با کمترین قطعات به بازار عرضه می‌شود. در واقع در این نوع سرور خبری از کارت گرافیک، رم و لوازم جانبی نیست اما باید به این نکته هم اشاره کنیم که سازمان‌ها و شرکت‌ها می‌توانند به سادگی این نوع از سرور را برای خود شخصی سازی کنند. این نوع از سرور دارای دو مزیت (مقیاس پذیری کارآمد  و هزینه‌‌های پایین خنک سازی) کاربردی است. [caption id="attachment_33470" align="aligncenter" width="696"]سرور های Tower سرور های Tower[/caption]

سرور های Blade

سرورهای Blade دارای ظاهری متفاوت می باشند. این نوع از سرور به یک نوع محفظه گفته میشود که در آن صفحه های ماژولار مدار قرار داده می شود، توجه داشته باشید اکثر سرورهای Blade به تجهیزاتی همچون CPU، حافظه و حتی کنترل کننده‌‌های شبکه تجهیز شده اند. اگر بخواهیم چند نمونه از مزایای این نوع از سرور فیزیکی را ذکر کنیم بهتر است به مصرف کم انرژی، پردازش نیرو، چند منظوره بودن و در دسترس بودن اشاره کنیم.

مزایای سرور فیزیکی

سرور فیزیکی دارای مزایا بسیار زیادی می باشد به همین دلیل است که همچنان بسیاری از افراد طرفدار این نوع از سرور هستند. اولین مزیت سرور فیزیکی سهولت در دسترسی و کار است. در واقع شناخت یک فضای فیزیکی آسانتر از یک فضا مجازی است به همین دلیل پیدا کردن یک متخصص برای نگهداری و پشتیبانی از سرور فیزیکی هم آسانتر از سرور مجازی می‌باشد. مزیت دوم مربوط به قدرت پردازش است که از اهمیت بسیار زیادی برخوردار می‌باشد. لازم به ذکر است بدانید نقش پردازنده مرکزی در سرور فیزیکی مانند نقش قلب در بدن انسان است. در ادامه بهتر است به سراغ دو مزیت دیگر یعنی (قیمت سرور فیزیکی و سفارشی سازی) برویم. این دو مزیت باعث شده است شما بتوانید در عین حال که در هزینه‌ها صرفه جویی می‌کنید، دقیقا سیستمی که مدنظرتان است را خریداری نمایید. [caption id="attachment_33477" align="aligncenter" width="696"]مزایای سرور فیزیکی مزایای سرور فیزیکی[/caption]

معایب سرور فیزیکی

اگر قصد دارید برای خرید سرور فیزیکی اقدام کنید باید ابتدا از معایب آن مطلع شوید زیرا وجود این معایب میتواند در خرید شما تاثیر مستقیم بگذارد. این نکته را در نظر داشته باشید سرور فیزیکی هزینه‌‎های زیادی را به همراه دارد و این مسئله می‌تواند شما را با چالش مواجه کند. از سوی دیگر مدیریت و نگهداری از سرور فیزیکی سخت است و این سختی زمانی خوش را نشان می‌دهد که سرور شما با مشکل مواجه شده باشد. آخرین عیب این نوع از سرور هم مربوط به مقیاس پذیری کمتر آن است. در واقع ارتقا سرور فیزیکی بدون داون تایم اضافی تقریبا غیر ممکن می‌باشد.

کاربرد سرور فیزیکی

همانطور که میدانید سرور فیزیکی در سه نوع مختلف وجود دارد که هر کدام دارای کاربرد مختص به خود می باشند. برای مثال اگر محیط کار شما دارای فضا کمی است و شما هم قصد دارید یک سرور متناسب با فضا خود خریداری کنید بهترین گزینه برای شما سرور های Tower است زیرا مانند یک کامپیوتر می باشد و فضا خاصی را اشغال نمی کند. البته سرورهای Blade هم برای فضا های کوچک مناسب می باشند اما هزینه نگهداری آن ها بالا است. در هر شرایط این نوع از سرور هم برای فضا های کوچک کاربرد زیادی دارد. در انتها هم بهتر است به سراغ سرورهای Rackmount برویم که کاربرد آن بیشتر متناسب با شرکت‌های و سازمان‌های بزرگ است زیرا تمام تجهیزات این سرور در رک نصب می‌شود.

برندهای مطرح سرور فیزیکی

برای این که بتوانید با برندهای مطرح سرور فیزیکی در جهان آشنا شوید بهتر است جدول زیر را مطالعه کنید. در این جدول مواردی همچون (نام شرکت، درآمد، سهم از بازار و تغییر) درج شده است.
شرکت درآمد سه ماهه دوم سال 2020 (دلار) سهم از بازار تغییر
HPE 4/3582 دلار 9/14 درصد 8/1- درصد
Dell 8/3339 دلار 9/13 درصد 0/12- درصد
Inspur 9/2532 دلار 5/10 درصد 0/77 درصد
Lenovo 6/1466 دلار 1/6 درصد 0/21 درصد
IBM 7/1449 دلار 0/6 درصد 0/22 درصد
ODM Direct 6/6917 دلار 8/28 درصد 4/63 درصد
باقی بازار 1/4748 دلار 8/19 درصد 0/4 درصد
جمع کل 1/24307 دلار 100 درصد 8/19 درصد

خرید سرور اختصاصی فیزیکی

اگر قصد دارید سرور اختصاصی خریداری کنید اما فضا کافی برای نگهداری آن را ندارید؟ توجه داشته باشید برخی از شرکت‌ها هستند که چنین خدماتی را ارائه می‌کنند. در واقع این شرکت‌ها فضایی در رک در شرکت خود را در اختیار شما قرار می دهند تا شما بتوانید تجهیزات مورد نظرتان را در رک قرار دهید و از آن استفاده کنید. شایان ذکر است بدانید با خرید سرور اختصاصی به تمام اطلاعات آن هم دسترسی خواهید داشت.

خرید سرور فیزیکی

حال که تصمیم دارید برای خرید سرور فیزیکی اقدام کنید بهتر است ذکر کنیم قبل از خرید حتما به مزایا و معایب انواع سرور فیزیکی توجه کنید زیرا خرید سرور فیزیکی که مناسب کسب و کار و نوع فعالیت شما نباشد میتواند شما را با چالش مواجه کند.

قیمت سرور فیزیکی

همانطور که میدانید قیمت دلار در داخل کشور نوسان دارد به همین دلیل قیمت قطعاتی که در هنگام خرید سرور فیزیکی باید تهیه کنید متغیر می‌باشد. قیمت سرور فیزیکی در کنار نوسان قیمت دلار به قطعاتی که تهیه می کنید هم بستگی دارد. در مجموع تیم برقچی برای این که شما بتوانید به جدیدترین قیمت تجهیزات در هنگام خرید سرور فیزیکی دسترسی داشته باشید قیمت‌ها را به صورت مداوم به روز رسانی می‌کند. در انتها بهتر است به این نکته هم اشاره کنیم که برقچی دارای حق واردات و بستر اختصاصی فروش است، به همین دلیل شما می‌توانید توسط وب سایت برقچی تجهیزات مورد نظرتان را زیر قیمت بازار تهیه کنید. [caption id="attachment_33479" align="aligncenter" width="696"]قیمت سرور فیزیکی قیمت سرور فیزیکی[/caption]

نتیجه گیری

مطمئنا تا قبل از مطالعه این مقاله اطلاعات دقیقی نسبت به سرور فیزیکی در اختیار نداشته‌اید اما در حال حاضر با مزایا و معایب این نوع از سرور آشنا هستید و می‌توانید با این اطلاعات به راحتی برای خرید سرور فیزیکی اقدام کنید. در نهایت امیدواریم اطلاعات موجود در این محتوا بتواند در هنگام خرید سرور فیزیکی به شما کمک شایانی کند.
مشاهده بیشتر


روال کار برقچی

درخواست خرید

درخواست خرید


مشاوره و راهنمایی

اعلام قیمت

اعلام قیمت


صدور پیش‌فاکتور

آماده‌سازی کالا

آماده‌سازی کالا


ارسال کالا در همان روز

تسویه نهایی

تسویه نهایی


صدور فاکتور

ارسال کالا

ارسال کالا


در همان روز

whatsapp icon