کابل شبکه نگزنس CAT7 SFTP
کابل شبکه اشنایدر CAT7 SFTP
کابل شبکه برندرکس CAT7 SFTP
کابل شبکه لئونی CAT7 SFTP
کابل شبکه دی لینک CAT7 SFTP
کابل شبکه ریشبر CAT7 SFTP
کابل شبکه زیمنس CAT7 SFTP
آشنایی با کابل شبکه CAT7
کابل شبکه CAT7 نیز مانند CAT6A می توانند تا 10 گیگابیت در ثانیه را انتقال دهند. اما لازم به ذکر است شرایط آزمایشگاهی نشان می دهد که این نسل از کابلها می تواند تا سرعت 40 گیگابیت در ثانیه برای طول 50 متر و همچنین تا سرعت 100 گیگابیت درثانیه برای طول 15 متر را انتقال دهد. کابل های CAT7 همچنین می تواند تا فرکانس 600 مگاهرتز را پوشش دهد.
کابل CAT7 روکشی ضخیم دارد و این امر باعث کاهش نرخ تضعیف سیگنال می شود. این کابل از چهار جفت سیم به هم پیچیده ساخته شده است. همچنین این کابل در مقایسه با نسل های پیشین خود از لحاظ فیزیکی تا حدی سخت تر و خمش ناپذیرتر شده است.
در این نوع کابل شبکه علاوه بر اینکه هر جفت از رشته های درونی دارای روکش هستند، مجموع چهار جفت رشته درونی نیز یک روکش مضاعف دارد که می تواند از روکش شیلد (SSTP) و یا روکش فویل ( SFTP) در ساخت آنها استفاده شود. کابل شبکه CAT7 به دلیل این ساختار بهبود یافته، برای استفاده در شبکه های با سرعت بسیار بالا که بر پایه اترنت هستند، بسیار مناسب است، به خصوص در شبکه های زیرساخت مبتنی بر 1000BASE-Tو یا 10GBASE_Tاستفاده می شوند.
همچنین در هنگام استفاده از کابل CAT7 برای بهره گیری از سرعت بالاتر ، باید از کانکتور GG45 استفاده کرد.
مزیت های کابل CAT7
در نهایت باید گفت که این کابلها نسبت به کابل های قدیمی تر تداخل سیگنال را تا حد زیادی کاهش داده و در مراکز داده و شرکت های بزرگ انتقال اطلاعات کاربرد بسیار زیادی دارد. در حقیقت این به این معنی است که تجهیزات شبکه خانگی توانایی استفاده حداکثری از امکانات و ویژگی های کابل CAT7 را ندارند. در نتیجه برای استفاده خانگی و اتصال تجهیزات در خانه و ادارات کوچک هنوز بهترین گزینه استفاده از کابل های شبکه CAT6 می باشد. با این حال همان طور که بیان شد این از نسل از کابل ها به نسبت نسل های پیشین خود، قطعا قدرتمند تر هستند.