کابل آنتن

مرتب سازی بر اساس:
  • ارزان ترین
  • گرانترین
  • پرفروش ترین
  • محبوب ترین
لیست قیمت

کابل آنتن چیست و چه کاربردی دارد؟

کابل آنتن برای انتقال سیگنال‌های فرکانس رادیویی از آنتن به تلویزیون، رادیو یا سایر دستگاه‌های الکترونیکی طراحی شده است. این کابل معمولاً برای اتصال آنتن‌های فضای باز به تلویزیون، یا دیش‌های ماهواره‌ای به گیرنده‌ها استفاده می‌شود. کابل‌های آنتن، طول‌ها و کانکتورهای مختلفی دارند که متناسب با تنظیمات و دستگاه‌های مختلف تولید می‌شوند.
کابل آنتن معمولاً برای بهبود دریافت و انتقال سیگنال‌ها استفاده می‌شود و صدا و تصویر را با کیفیت بهتری در اختیار شما قرار می‌دهد. این کابل معمولاً در منازل، ادارات و وسایل نقلیه برای اتصال دستگاه‌ها به آنتن‌های خارجی به منظور بهبود قدرت و عملکرد سیگنال به کار گرفته می‌شوند. به طور خلاصه، کابل‌های آنتن برای موارد زیر استفاده می‌شوند:

  • گیرنده‌های آنتن رادیو و تلویزیون
  • دوربین مدار بسته
  •  تجهیزات نظامی
  • دیش ماهواره
  • تلفن سیمی
  • صنعت مخابرات
  • صنعت هوا و فضا
  • صنعت خودرو
     
کابل آنتن چیست؟

فرق کابل آنتن با سایر کابل‌ها چیست؟

کابل‌های آنتن به طور خاص برای اتصال آنتن‌ها به دستگاه‌های الکترونیکی مانند تلویزیون، رادیو یا روتر برای دریافت سیگنال از ایستگاه‌های پخش طراحی شده‌اند. آنها معمولا کابل‌های کواکسیال هستند که از یک هادی مرکزی احاطه شده، توسط یک لایه عایق، یک شیلد و یک پوشش عایق بیرونی تشکیل شده‌اند. شیلد به کاهش تداخل و از دست دادن سیگنال کمک کرده و کابل آنتن را برای انتقال سیگنال‌های فرکانس بالا در فواصل طولانی ایده آل می‌کند.
از سوی دیگر، کابل‌های کواکسیال نوعی کابل الکتریکی هستند که از یک هادی داخلی، مواد عایق، یک محافظ رسانا و یک پوشش عایق بیرونی تشکیل شده‌اند. آنها معمولاً در کاربردهای مختلف از جمله مخابرات، شبکه‌های کامپیوتری و سیستم‌های صوتی و تصویری استفاده می‌شوند. در حالی که برخی از کابل‌های کواکسیال ممکن است به عنوان کابل آنتن استفاده شوند، تمام کابل‌های کواکسیال به طور خاص برای این منظور طراحی نشده‌اند.
به طور خلاصه، کابل‌های آنتن نوع خاصی از کابل‌های کواکسیال هستند که برای اتصال آنتن‌ها به دستگاه‌های الکترونیکی طراحی شده‌اند، در حالی که کابل‌های کواکسیال نوع کلی‌تری از کابل‌ها هستند که در کاربردهای مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرند. تفاوت اصلی در استفاده آنها و الزامات خاصی است که آنها برای انتقال موثر سیگنالها برآورده می‌کنند.
کابل معمولی (کابل جفت تابیده) از دو هادی به هم پیچیده تشکیل شده است که بیشتر در معرض تداخل و از دست دادن سیگنال قرار می‌گیرد. علاوه بر این، کابل‌های آنتن کواکسیال معمولاً برای کاربردهای فرکانس بالاتر مانند تلویزیون کابلی استفاده می‌شوند، در حالی که کابل‌های جفت تابیده معمولاً برای کاربردهای فرکانس پایین‌تر مانند خطوط تلفن کاربرد دارد. کابل‌های کواکسیال نیز در مقایسه با کابل‌های جفت تابیده دارای پهنای باند بالاتری هستند که سرعت انتقال داده‌ها را سریع‌تر می‌کند.

خرید کابل آنتن

ساختار و اجزای کابل آنتن

کابل آنتن معمولاً از یک هادی مرکزی تشکیل شده که معمولاً از مس یا آلومینیوم ساخته می‌شود و توسط یک ماده عایق دی‌الکتریک مانند فوم یا پلاستیک احاطه شده است. این پوشش با جلوگیری از تداخل، به حفظ یکپارچگی سیگنال کمک می‌کند. اطراف مواد دی‌الکتریک یک شیلد فلزی قرار دارد که معمولاً از مس یا آلومینیوم بافته شده ساخته می‌شود که به عنوان یک مانع در برابر تداخل الکترومغناطیسی خارجی عمل می‌کند.
هنگامی که یک سیگنال فرکانس رادیویی از طریق کابل آنتن منتقل می‌شود، در امتداد هادی مرکزی حرکت کرده و ماده دی‌الکتریک به حفظ قدرت و یکپارچگی سیگنال کمک می‌کند. محافظ فلزی اطراف کابل، به محافظت از سیگنال در برابر تداخل خارجی مانند تشعشعات الکترومغناطیسی از دستگاه‌های الکترونیکی نزدیک به کابل یا خطوط برق کمک می‌کند.

آشنایی با انواع کابل آنتن

کابل آنتن براساس رتبه بندی RG به انواع زیر تقسیم می‌شود:

  • کابلRG6 : به کابل کواکسیال اینترنت نیز معرف است که برای انتقال سیگنال‌های متصل به اینترنت به کار گرفته می‌شود. کابل RG6 دارای یک رسانای بزرگ و عایق دی‌الکتریک ضخیم است که کیفیت سیگنال بسیار خوبی را ارائه می‌دهد.
  • کابلRG8 : این کابل هسته ضخیمی در حدود 2.17 میلی‌متر دارد. به همین دلیل برای فضای بیرون مناسب است. از کابل RG8 در تلویزیون و ماهواره استفاده می‌شود که به کابل کواکسیال تلویزیون مشهور است.
  • کابل RG11: قدرت زیادی دارد که به انتقال سریع داده‌ها با سیگنال‌های بالاتر کمک زیادی می‌کند.‌ کابل RG11 در فواصل طولانی هیچگونه لرزش و نویز ندارد. همچنین به این کابل HDTV  نیز گفته می‌شود.
  • کابلRG58 : برای انتقال سیگنال‌های ضعیف در ارتباطات رادیویی کاربرد دارد.
  • کابلRG59 : ضخیم و محکم است که برای دوربین‌های مدار بسته به کار می‌رود.
  • کابلRG60 : در تلویزیون‌هایی با کیفیت تصویری بالا مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • کابل RG142: مغزی این کابل مفتولی است و در استودیوهای پخش کاربرد دارد.
  •  کابل RG174: در سیستم‌های مایکرویو و مدارهای مخابراتی استفاده می‌شود.
  • کابل RG178:  در تلویزیون، کامپیوتر و دستگاه‌های الکترونیکی به کار می‌رود.
  • کابل RG179: به طور خاص برای گیرنده‌های ارتباطی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • کابل RG213: در سیستم‌های مخابراتی تا فرکانس یک گیگاهرتز کاربرد دارد.
     
اجزای کابل آنتن

تفاوت انواع کابل آنتن براساس نوع هادی

همچنین می‌توان‌ کابل آنتن را براساس نوع هادی به انواع مسی و آلومینیومی تقسیم کرد که تفاوت آنها در جدول زیر مشاهده می‌کنید.

پارامترها

کابل آنتن مسی

کابل آنتن آلومینیومی

قدرت رسانایی

بالاتر از آلومینیومی

کمتر از مسی

هدایت الکتریکی

بالاتر از آلومینیومی

کمتر از مسی

مقاومت اکسیداسیون

بالاتر از آلومینیومی

کمتر از مسی

وزن کابل

بیشتر از آلومینیومی

کمتر از مسی

قیمت کابل

بیشتر از آلومینیومی

کمتر از مسی

کاربرد کابل

برای فرکانس‌های بالا و سیگنال‌های قوی

برای فرکانس‌های پایین و سیگنال‌های محدود


نکات مهم خرید کابل آنتن

در ادامه به نکات مهم در خرید کابل آنتن اشاره می‌کنیم:

طول و ضخامت 

کابل آنتن در  طول‌ها و ضخامت‌های متفاوتی ارائه می‌شود. این ویژگی‌ها قدرت سیگنال ارسالی را تعیین می‌کند. همانطور که گفته شد، هر چه کابل طولانی‌تر باشد، هنگام انتقال سیگنال در فواصل طولانی، تلفات بیشتری رخ می‌دهد. کابل ضخیم نسبت به کابل نازک، کمتر آسیب می‌بیند و برای کابل کشی طولانی مناسب است.
در سیستم‌های رادیویی، طول کابل با طول موج سیگنال‌های ارسالی قابل مقایسه است. ناگفته نماند ویژگی‌های کابل مانند قطر خارجی هادی، قطر داخلی محافظ، نوع دی‌الکتریک عایق و نفوذپذیری مغناطیسی عایق، همگی بر کیفیت طول موج عبوری از کابل شما تأثیر می‌گذارند.

امپدانس و dBm

امپدانس، مقدار امواج مقاومتی است که از طریق برخورد کابل آنتن حرکت می‌کنند. هرچه امپدانس کمتر باشد، امواج راحت‌تر از کابل عبور می‌کنند. هر نوع کابل یک درجه امپدانس خاص دارد. عوامل موثر بر این موضوع اندازه و مواد ساخت کابل هستند. امپدانس‌های استاندارد کابل آنتن 50 و 75 اهم هستند. کابل‌های 50 اهم برای کاربردها با قدرت بالا مانند تقویت کننده‌های تجاری و فرستنده‌های پخش تلویزیونی کاربرد دارند. 
کابل‌های 75 اهم انتخاب محبوبی برای کاربردهای خانگی و اداری هستند. آنها برای نصب تقویت کننده سیگنال مسکونی، جعبه تلویزیون کابلی، روترهای اینترنتی و موارد مشابه استفاده می‌شوند. از طرفی dBm نشان دهنده قدرت سیگنال است. نوع کابل آنتن استفاده شده تعیین می‌کند که کابل شما تا چه حد می‌تواند سیگنال را تحمل کند.

محیط استفاده

ابتدا نوع آنتنی را که قرار است به کابل وصل شود، مشخص کنید. آنتن‌ها به انواع آنتن دیپل یا دوقطبی، آنتن هلیکسی یا آنتن موج میکروویو تقسیم می‌شوند. کابل‌های آنتن داخلی معمولاً به گونه‌ای طراحی می‌شوند که در برابر رطوبت و نور خورشید مقاومت کنند و برای عبور از دیوارها، سقف‌ها و مجرای داخل ساختمان‌ها بدون به خطر انداختن کیفیت سیگنال مناسب هستند.
کابل‌های آنتن بیرونی باید به گونه‌ای ساخته شوند که در برابر شرایط سخت فضای باز مانند اشعه ماوراء بنفش، رطوبت، دمای شدید و سایش فیزیکی مقاومت کنند. کابل‌های بیرونی اغلب دارای عایق و مواد پوششی مقاوم در برابر آب و هوا، همراه با ویژگی‌های محافظ اضافی مانند تثبیت کننده اشعه ماوراء بنفش، پوشش‌های مقاوم در برابر آب و سایر موارد هستند.

فروش کابل آنتن

بهترین برندهای کابل آنتن موجود در بازار ایران

کابل آنتن مناسب بهتر است بر اساس برندها، نیازها، استانداردها و مشخصات فنی انتخاب شود. در ادامه به خرید کابل از برندهای معتبر داخلی اشاره می‌کنیم:

کابل آنتن کرمان

کابل آنتن کرمان از شناخته‌ترین برندهای تولیدکننده کابل‌ آنتن است. کابل تولیدی این برند از مواد رسانا ساخته می‌شود. همچنین این کابل با استفاده از فرآیندهای مدرن تولید می‌شود تا انتقال سیگنال بهینه‌ای را ارائه دهد. روکش کابل آنتن کرمان از مواد PVC تولید شده تا از کابل در برابر آسیب‌های محیطی مانند رطوبت و تداخل‌های الکترومغناطیسی محافظت کند.

کابل آنتن آمل 

کابل آنتن آمل یکی از دیگر از محصولات پرفروش و شناخته شده است که برای انتقال سیگنال‌های رادیویی و تلویزیونی کاربرد دارد. کیفیت ساخت بالا، پوشش محافظتی قوی، دوام زیاد، تطابق امپدانس کابل آنتن با تجهیزات، موارد استفاده گسترده و قیمت مناسب از ویژگی‌های مهم کابل آنتن آمل هستند.

کابل آنتن سیمیا 

سیمیا یکی از تولیدکننده‌های معتبر کابل آنتن در ایران است که محصولات خود در بالاترین سطح به فروش می‌رساند. از ویژگی‌های کابل آنتن این برند می‌توان به دوام بالا، پوشش محافظتی قوی در برابر آسیب‌های محیطی و تداخلات الکترومغناطیسی، تنوع گسترده، مناسب بودن و کاربرد گسترده اشاره کرد.

خرید کابل آنتن با بهترین قیمت و کیفیت در فروشگاه اینترنتی برقچی

شما می‌توانید کابل آنتن را به صورت تکی یا عمده از سایت برقچی خریداری کنید. برقچی، مجموعه‌ای گسترده از کابل‌های آنتن از جمله کابل‌های کواکسیال مخصوص تلویزیون، ماهواره، رادیو و سایر موارد در برندها و مشخصات مختلف را ارائه می‌دهد. ارائه گارانتی ضمانت کالا، امکان تعویض و عودت محصول تا 7 روز از ویژگی‌های فروشگاه اینترنتی برقچی است. همچنین تمامی کابل‌های آنتن با قیمت رقابتی ارائه می‌شوند. علاوه بر این، در صورت نیاز به خرید عمده کابل آنتن، می‌توانید با کارشناسان مجموعه برقچی تماس بگیرید یا سفارش خود را آنلاین ثبت کنید.

مراحل خرید انواع کابل آنتن از فروشگاه اینترنتی برقچی

خرید آنلاین انواع کابل آنتن از فروشگاه اینترنتی برقچی بسیار سریع و آسان است. در هر جایی که هستید با اتصال به اینترنت می‌توانید سفارش خود را نهایی کنید. توصیه می‌کنیم خرید کابل آنتن گازی و آبی را از برقچی طبق مراحل زیر انجام دهید:

  1. درخواست خرید، مشاوره و راهنمایی
  2.  اعلام قیمت و صدور پیش فاکتور
  3.   آماده‌سازی کالا جهت ارسال
  4. تسویه نهایی و صدور فاکتور
  5. ارسال کالا در همان روز
مشاهده بیشتر


روال کار برقچی

درخواست خرید

درخواست خرید


مشاوره و راهنمایی

اعلام قیمت

اعلام قیمت


صدور پیش‌فاکتور

آماده‌سازی کالا

آماده‌سازی کالا


ارسال کالا در همان روز

تسویه نهایی

تسویه نهایی


صدور فاکتور

ارسال کالا

ارسال کالا


در همان روز

سوالات متداول

1.آیا امکان خرید کابل آنتن عمده از برقچی وجود دارد؟

2.آیا کابل‌های آنتن موجود در برقچی شامل گارانتی می‌شوند؟

3.هزینه، زمان و نحوه ارسال سفارشات در برقچی چگونه است؟

whatsapp icon