مودم همراه

مرتب سازی بر اساس:
  • ارزان ترین
  • گرانترین
  • پرفروش ترین
  • محبوب ترین
لیست قیمت
مودم 4G نزتک مدل 99BN
نزتک | nazteck

مودم سیم کارتی 4G نزتک مدل 99BN

۲٬۴۹۰٬۰۰۰%4
۲٬۴۰۰٬۰۰۰
مودم جیبی نزتک مدل 99DX
نزتک | nazteck

مودم 4G-LTE نزتک مدل NZT-99DX

5
۲٬۹۹۰٬۰۰۰%7
۲٬۷۸۰٬۰۰۰
مودم روتر 4G LTE بی سیم N300 تی پی-لینک مدل TL-MR6400

مودم 4G LTE تی پی لینک مدل TL-MR6400

4
۳٬۷۰۰٬۰۰۰%5
۳٬۵۰۰٬۰۰۰
مودم همراه 4G/LTE دی-لینک مدل DWM-222

مودم همراه 4G/LTE دی-لینک مدل DWM-222

۱٬۴۵۰٬۰۰۰%21
۱٬۱۵۰٬۰۰۰
مودم 4G هوآوی مدل B622
SoyeaLink
سیم کارتی

مودم سیم کارتی 4G مدل B622

۱۲٬۱۰۰٬۰۰۰%2
۱۱٬۸۰۰٬۰۰۰
مودم 4G دی لینک مدل 932m

مودم 4G قابل حمل دی لینک مدل DWR 932M

۳٬۲۰۰٬۰۰۰%9
۲٬۹۲۰٬۰۰۰

درباره مودم همراه

مودم همراه جیبی یک دستگاه قابل حمل است که به کاربران امکان می‌دهد از طریق شبکه‌های سلولی و با استفاده از فناوری 4G یا 5G به اینترنت متصل شوند. این مودم به عنوان پلی بین سیگنال‌های اینترنتی تلفن همراه و دستگاه‌هایی مانند گوشی‌های هوشمند، لپ تاپ‌ها یا تبلت‌ها عمل می‌کند و دسترسی به اینترنت را در مناطق بدون Wi-Fi امکان پذیر می‌کند. این مودم‌ها در اشکال مختلفی مانند دانگل USB یا دستگاه‌های جیبی عرضه می‌شوند.

مودم‌های سیم کارتی مخصوصاً برای کسانی مدام در حال رفت و آمد هستند و به اتصال اینترنتی ثابت دسترسی ندارند، گزینه‌ای بسیار مناسب است. ویژگی مهم مودم‌های همراه، توانایی آنها برای اتصال به چندین دستگاه به طور همزمان است. این مودم‌ها با ظهور فناوری 5G توانسته‌اند پهنای باند بهتر و همچنین بالاترین سرعت اینترنت را ارائه دهند. علاوه بر این، مودم‌های سیم کارتی اغلب دارای ویژگی‌های امنیتی مانند رمزگذاری قوی و محافظت از رمز عبور هستند.

تفاوت مودم همراه با سایر مودم‌ها چیست؟

تفاوت اصلی بین مودم جیبی و انواع دیگر انواع مودم‌ در نحوه اتصال آنها به اینترنت است. یک مودم همراه از شبکه‌های سلولی مانند 4G یا 5G برای دسترسی به اینترنت استفاده می‌کند، پس نیاز به کابل را برای اتصال از بین می‌برد. سایر مودم‌ها برای اتصال به کابل معمولی یا فیبر نوری نیاز دارند و قابلیت حمل ندارند.
مودم‌های همراه معمولاً کوچک هستند و با باتری کار می‌کنند و چندین دستگاه را به صورت بی‌سیم به اینترنت وصل خواهند کرد. آنها اغلب به عنوان یک هات اسپات همراه عمل می‌کنند. از سوی دیگر، مودم‌های ثابت مانند مودم‌های DSL یا کابلی از طریق زیرساخت‌های سیمی مانند خطوط تلفن یا کابل‌های کواکسیال به اینترنت متصل می‌شوند.

مودم‌های ثابت اغلب در منازل، ادارات و فضای تجاری کاربرد دارند. در حالی که این مودم‌ها می‌توانند اتصالات سریع‌تر و پایدارتری را ارائه دهند، اما فاقد قابلیت حمل مودم‌های همراه هستند. تمایز کلیدی دیگر این است که مودم‌های ثابت معمولاً به یک مکان اختصاص داده می‌شوند، در حالی که مودم‌های همراه را می‌توان تقریباً در هر مکانی با پوشش سلولی مورد استفاده قرار داد.

آشنایی با ساختار و اجزای مودم‌های همراه

اجزای سازنده مودم‌های سیم کارتی جیبی عبارتند از:

  •    آنتن: سیگنال‌های سلولی مانند 4G و 5G را از ارائه‌دهنده شبکه می‌گیرد و مودم را قادر می‌سازد به اینترنت متصل شود.
  •  اسلات سیم کارت: سیم کارت را در خود جای می‌دهد که یک شناسه منحصر به فرد و دسترسی به شبکه تلفن همراه را برای مودم فراهم می‌کند.
  •     پردازنده/چیپست: عملکردهای مودم را کنترل می‌کند، انتقال داده‌ها را مدیریت کرده و ارتباطات شبکه را پردازش می‌کند.
  • باتری: مودم را با امکان قابلیت حمل تغذیه می‌کند و به آن اجازه می‌دهد بدون وصل شدن به منبع برق کار کند.
  • ماژول Wi-Fi: مودم را قادر می‌سازد تا یک نقطه اتصال وایرلس را برای چندین دستگاه برای اتصال به اینترنت ایجاد کند.
  •  پورت اترنت (اختیاری): برخی از مودم‌های همراه یک پورت اترنت برای اتصال سیمی به دستگاه‌هایی مانند لپ تاپ یا روتر دارند.
  • پورت USB (اختیاری): برای شارژ مودم یا اتصال مستقیم آن به کامپیوتر برای اشتراک گذاری اتصال اینترنت آن استفاده می‌شود.
  • چراغ‌های نشانگر: اطلاعات وضعیت مانند قدرت سیگنال، عمر باتری و وضعیت اتصال را نمایش می‌دهند.
  •  مکانیسم خنک کننده: از گرم شدن بیش از حد جلوگیری می‌کند و اطمینان می‌دهد که مودم حتی در استفاده طولانی مدت به طور موثر کار می‌کند.
  •  سفت‌ افزار: نرم افزاری که عملیات مودم از جمله مدیریت شبکه، ویژگی‌های امنیتی و اتصال دستگاه را کنترل می‌کند.

کاربرد مودم همراه

مودم تلفن همراه برای ارائه اتصال به اینترنت در مناطق بدون دسترسی به خدمات پهنای باند ثابت استفاده می‌شود. پس می‌توان با این مودم را در یک زمان چندین دستگاه را به اینترنت وصل کرد. مودم‌های همراه علاوه بر اینکه برای ارائه اینترنت کاربرد دارد، همچنین به عنوان پاور بانک نیز عمل می‌کنند و برای شارژ کردن باتری سایر تجهیزات استفاده می‌شوند.

انواع مودم همراه

مودم جیبی را می‌تواند بسته به نوع ارائه دنده اینترنت، برند، مدل و قیمت به انواع مختلف تقسیم کرد. با این حال، دسته بندی اصلی مودم‌های همراه شامل موارد زیر هستند:

مودم همراه 3G

مودم جیبی 3G دستگاهی است که اتصال به اینترنت را با استفاده از فناوری شبکه تلفن همراه نسل سوم امکان‌پذیر می‌کند. 3G که در اوایل دهه 2000 میلادی معرفی شد، با ارائه سرعت بالای انتقال داده و قابلیت‌های پیشرفته برای دسترسی به اینترنت از طریق گوشی همراه، به طور قابل توجهی نسبت به شبکه‌های 2G قبلی بهبود یافت.
مودم‌های 3G بسته به قابلیت‌های شبکه و دستگاه می‌توانند به سرعت دانلود از 384 کیلوبیت بر ثانیه تا چندین مگابیت بر ثانیه دست یابند. این مودم‌ها برای مرور وب، ارسال ایمیل و پخش ویدیوهای با وضوح پایین در موبایل کاربرد دارند و گامی مهم در ارتباطات در بیرون از فضای داخل هستند. مودم‌های جیبی 3G معمولاً از طریق درگاه‌های USB به لپ‌تاپ‌ها یا کامپیوترها متصل می‌شوند و در بسیاری از تلفن‌های هوشمند، تبلت‌ها و سایر دستگاه‌های قابل استفاده هستند.

مودم همراه 4G

مودم جیبی 4G از فناوری شبکه تلفن همراه نسل چهارم بهره می‌برد و سرعت اینترنت بالاتر و اتصال مطمئن‌تر را در مقایسه با نسل قبلی 3G ارائه می‌دهد. فناوری 4G که در حدود سال 2010 میلادی معرفی شد از سرعت دانلود تا 100 مگابیت در ثانیه و سرعت آپلود تا 50 مگابیت در ثانیه پشتیبانی می‌کند.
مودم‌های جیبی 4G برای فعالیت‌های با پهنای باند بالا مانند پخش ویدئو HD، بازی‌های آنلاین و انتقال فایل‌ها با حجم زیاد بزرگ مناسب است. این مودم‌ها می‌توانند از طریق USB، Wi-Fi به دستگاه‌های مختلف متصل شوند. عملکرد پیشرفته مودم‌های 4G انقلابی در استفاده از اینترنت موبایل ایجاد کرده است و تجربه کاربری لذت بخشی را به کاربران ارائه می‌دهد.

انواع مودم همراه
انواع مودم همراه

مودم همراه 5G

مودم جیبی 5G از فناوری شبکه تلفن همراه نسل پنجم استفاده می‌کند که آخرین پیشرفت در ارتباطات بی‌سیم است که در اواخر دهه 2010 میلادی معرفی شد. مودم‌های 5G سرعت انتقال داده بسیار بالا را با سرعت دانلود بیش از 10 گیگابیت در ثانیه و تأخیر بسیار کم ارائه می‌کنند. با این مودم‌ها می‌توانید علاوه بر کارهای ساده، محتوای 4K را به راحتی ببینید.
مودم‌های جیبی 5G برای کاربردهای مختلف از جمله واقعیت مجازی، جراحی از راه دور، خانه هوشمند، استخراج ارز دیجیتال، اینترنت اشیا و سایر موارد مورد استفاده قرار گیرد. این مودم‌ها می‌توانند از طریق USB، Wi-Fi به دستگاه‌های مختلف متصل شوند. فناوری 5G زیرساخت مورد نیاز برای عصر جدیدی از اتصالات اینترنتی هوشمند و پرسرعت را در همه زمینه‌های نوظهور ارائه می‌دهد.

مزایا و معایب مودم‌های همراه

در جدول زیر می‌توانید جوانب مثبت و منفی مودم‌های سیم کارتی را مشاهده کنید:

مزایای مودم همراه

معایب مودم همراه

حمل و استفاده آسان در حال حرکت، امکان دسترسی به اینترنت در هر نقطه

محدودیت‌های اینترنتی به خاطر نبود دکل‌های مخابراتی در اپراتورها

نیاز نداشتن به کابل و دسترسی به اینترنت به سیگنال‌های سلولی

کاهش سرعت اینترنت به خاطر هدم پوشش شبکه، قدرت سیگنال و ازدحام

امکان اتصال به اینترنت از طریق چندین دستگاه مختلف

وابستگی به عملکرد، قدرت و در دسترس بودن شبکه تلفن همراه در منطقه

نیاز به حداقل شرایط نصب با اتصال تنها یک سیم کارت به مودم جیبی

امکان تخیله باتری بدون اطلاع قبلی و خاموش مودم در یک لحظه

امکان استفاده از بسته‌های اینترنتی مختلف با قیمت‌های گوناگون

تاخیر یا کندی بیشتر نسبت به مودم‌های کابلی معمولی یا فیبر نوری

نکات مهم انتخاب و خرید مودم همراه

برای خرید مودم سیم کارتی جیبی می‌توانید از نکات مهم زیر برای یک انتخاب هوشمندانه استفاده کنید:

  •  مطمئن شوید که مودم با اپراتور تلفن همراه شما سازگار است و از شبکه‌های 4G/5G برای سرعت مطلوب پشتیبانی می‌کند.
  •  سازگاری مودم با بسته اینترنتی موجود و اینکه آیا می‌‌تواند نیازهای اینترنتی شما را برطرف کند (مانند داده‌های نامحدود یا محدود) را بررسی کنید.
  •  یک مودم با عمر باتری طولانی انتخاب کنید، به خصوص اگر قصد دارید از آن در حال حرکت یا در مناطقی بدون دسترسی آسان به شارژ استفاده کنید.
  •     به دنبال مودم‌هایی باشید که از سرعت اتصال بالاتر به خصوص 5G پشتیبانی می‌کنند تا اینترنت سریع‌تر و با تاخیر کمتری را ارائه می‌دهند.
  • در نظر بگیرید که مودم چند دستگاه را می‌تواند به طور همزمان وصل کند و مطمئن شوید که نیازهای کاربردی شما را به خوبی برآورده می‌کند.
  •    اگر برای مسافرت یا استفاده در فضای باز به مودم نیاز دارید، طراحی سبک و جمع و جور را انتخاب کنید که حمل آن آسان باشد.
  •    برای محافظت از شبکه خود، مودم‌هایی با ویژگی‌های امنیتی داخلی مانند رمزگذاری و محافظت از رمز عبور انتخاب کنید.
  •    اگر به گزینه اتصال سیمی نیاز دارید، مدلی را انتخاب کنید که شامل یک پورت اترنت برای اتصال مستقیم به دستگاه (گوشی، لپ تاپ یا تبلت) باشد.
  • در صورت مواجهه با مشکلات فنی مودم، بررسی کنید که آیا سازنده پشتیبانی خوبی با گارانتی از مشتری ارائه می‌دهد یا خیر.
  • برندهای معتبر بازار در تولید انواع مودم همراه را بررسی کنید. برندهای شناخته شده می‌توانند بالاترین کیفیت را ارائه دهند.

مراحل راه اندازی مودم‌های همراه

مراحل نصب مودم جیبی سیم کارتی عبارتند از:

  1.     سیم کارت را وارد کنید: با قرار دادن یک سیم کارت سازگار از ارائه‌دهنده شبکه تلفن همراه خود در شیار سیم کارت مودم همراه شروع کنید. این کار امکان دسترسی مودم به اینترنت را فراهم می‌کند.
  2. مودم را روشن کنید: با فشار دادن دکمه پاور مودم را روشن کنید. اگر یک مدل قابل حمل است، مطمئن شوید که باتری شارژ شده است یا در صورت نیاز آن را به منبع برق وصل کنید
  3. به مودم وصل شوید: در دستگاه خود (لپ تاپ، تلفن هوشمند، تبلت)، شبکه‌های Wi-Fi موجود را جستجو کنید. نام شبکه مودم (SSID) را پیدا کرده و به آن متصل شوید. ممکن است لازم باشد رمز عبور پیش فرض را که معمولاً روی مودم یا در دفترچه راهنمای کاربر قرار دارد وارد کنید تا به اینترنت وصل شوید.
  4. به تنظیمات مودم دسترسی پیدا کنید: یک مرورگر وب را باز کنید و آدرس IP مودم را در نوار آدرس وارد کنید. این موضوع باعث می‌شود تا به پنل مدیریت مودم بروید.
  5.  وارد پنل مدیریت شوید: از نام کاربری و رمز عبور پیش‌فرض که در دفترچه راهنمای مودم ارائه شده است را برای ورود به پنل مدیریت استفاده کنید، جایی که می‌توانید تنظیمات مودم را پیکربندی کنید.
  6.    تنظیمات شبکه را پیکربندی کنید: در پنل مدیریت به بخش تنظیمات شبکه، بروید و نام شبکه Wi-Fi سفارشی (SSID) و رمز عبور را پیکربندی کنید. همچنین می‌توانید تنظیمات امنیتی مانند رمزگذاری WPA3 را برای محافظت بیشتر تنظیم کنید.
  7. سیستم عامل را به روز کنید: هر گونه به روز رسانی سیستم عامل را در پنل مدیریت بررسی کنید. در صورت وجود، سفت‌ افزار را به‌روزرسانی کنید تا مطمئن شوید که مودم روی آخرین نسخه نرم افزار اجرا می‌شود تا عملکرد و امنیت بهتری داشته باشد.
  8.  اتصال را تست کنید: هنگامی که همه چیز پیکربندی شد، اتصال را با مرور اینترنت یا اجرای تست سرعت تست کنید. مطمئن شوید که اتصال پایدار است و سرعت کافی را ارائه می‌دهد.
  9.     تنظیمات پیشرفته را انجام دهید (اختیاری): در صورت نیاز می‌توانید تنظیمات پیشرفته مانند تنظیم محدودیت‌های مصرف داده، فعال کردن شبکه‌های مهمان یا پیکربندی ارسال پورت برای برنامه‌های خاص را سفارشی کنید.
  10.     راه اندازی را ایمن و نهایی کنید: مطمئن شوید که مودم شما در موقعیت ایمن، با قدرت سیگنال خوب قرار گرفته است و همه دستگاه‌ها به درستی به اینترنت وصل شده‌اند. جزئیات ورود به سیستم مدیریت را در مکانی امن برای مراجعات بعدی ذخیره کنید.
     

خرید مودم همراه با بهترین قیمت و ضمانت از فروشگاه آنلاین برقچی

خرید مودم با بهترین قیمت از فروشگاه اینترنتی برقچی می‌تواند مزایای زیادی از جمله دریافت ضمانت اصالت کالا، گارانتی معتبر، قیمت رقابتی، ارسال سریع و مشاوره قبل و بعد از خرید را به همراه داشته باشد. فروشگاه اینترنتی برقچی طیف وسیعی از انواع مودم جیبی از 3G گرفته تا آخرین مدل‌های 5G را ارائه می‌دهد. شما می‌توانید با خیال راحت مودم مورد نظر خود را انتخاب کنید، زیرا برقچی نماینده برندهای معتبر داخلی و خارجی است و محصولات خود را به صورت اورجینال می‌فروشد.

خرید مودم همراه با بهترین قیمت
خرید مودم همراه با بهترین قیمت

مزایای خرید مودم جیبی

مودم همراه یا مودم جیبی یک محصول کوچک و قابل حمل است. این مودم به وسیله سیم کارت کار می‌کند، بدین معنا که شما باید سیم کارت یکی از اپراتورها (همراه اول، ایرانسل و غیره) را درون این مودم قرار دهید. برخلاف مودم‌های استاندارد که از طریق کابل به اینترنت وصل می‌شوند، مودم همراه بدون نیاز به کابل و تنها از طریق شبکه داده سلولی به اینترنت متصل می‌شود.
مهمترین مزیت مودم همراه، دسترسی به اینترنت در خارج از محیط داخل است. اگر بیشتر کارهای خود را در خارج از خانه انجام می‌دهید و به اینترنت نیاز دارید، پس مودم جیبی مناسب شماست. اگر مدام در سفر هستید و به اینترنت نیاز دارید، باز هم مودم جیبی برای شما مناسب خواهد بود. به طور کلی، از فواید خرید مودم جیبی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مودم‌های همراه کوچک هستند و به راحتی می‌توان آنها را داخل جیب قرار داد و حمل کرد.
  • مودم‌های جیبی دسترسی به اینترنت را بدون نیاز به خط تلفن در هر مکانی فراهم می‌کنند.
  • چندین دستگاه مانند لپ تاپ و تلفن‌های هوشمند را می‌توان به مودم‌های همراه وصل کرد.
  • راه‌اندازی و اتصال مودم‌های همراه ساده است و فقط به سیم کارت نیاز دارد.
  • مودم‌های جیبی نرخ انتقال داده سریع را بسته به 3G، 4G و 5G فراهم می‌کند.
  • این مودم‌ها برای راه‌اندازی تنها به یک سیم کارت و بسته اینترنتی نیاز دارند.

نحوه خرید آنلاین مودم همراه از برقچی

خرید آنلاین مودم جیبی از فروشگاه اینترنتی برقچی بسیار سریع و آسان است. در هر جایی که هستید با اتصال به اینترنت می‌توانید سفارش خود را نهایی کنید. توصیه می‌کنیم خرید مودم همراه را از برقچی طبق مراحل زیر انجام دهید:

  1. درخواست خرید و مشاوره و راهنمایی
  2. اعلام قیمت و صدور پیش فاکتور
  3. آماده‌سازی کالا جهت ارسال
  4. تسویه نهایی و صدور فاکتور
  5. ارسال کالا در همان روز

قیمت مودم همراه

قیمت مودم جیبی تحت نوسانات قرار دارد و متغیر است. توصیه می‌کنیم برای اطلاع از قیمت روز مودم همراه با کارشناسان فروش برقچی تماس بگیرید. همچنین در جدول زیر می‌توانید قیمت مودم‌های جیبی را مشاهده کنید:

مدل مودم

قیمت مودم

مودم 4G-LTE قابل حمل نزتک مدل NZT-77C

1٬950٬000 میلیون تومان

مودم 4G-LTE نزتک مدل NZT-99DX

2٬790٬000 میلیون تومان

مودم سیم‌کارتی 4G-LTE نزتک مدل NZT-99C

5٬700٬000 میلیون تومان

مودم همراه Alink مدل M960 سری 4G

2٬650٬000 میلیون تومان

مودم 4G تی پی لینک Archer MR100

2٬490٬000 میلیون تومان

مودم روتر 4G LTE تی پی لینک Archer MR200

3٬600٬000 میلیون تومان

مودم 4G LTE تی پی لینک مدل TL-MR6400

3٬100٬000 میلیون تومان

مودم 4G LTE تی پی لینک Archer MR400

4٬250٬000 میلیون تومان

مودم همراه 4G/LTE تی پی لینک مدل M7000

2٬150٬000 میلیون تومان

مودم همراه دی لینک مدل DWR-932C سری LTE 4G

2٬450٬00 میلیون تومان

مودم همراه 4G/LTE دی-لینک مدل DWM-222

1٬250٬00 میلیون تومان

مودم 4G قابل حمل دی لینک مدل DWR 932M

1٬790٬000 میلیون تومان

مودم 4G/LTE قابل حمل دی لینک مدل DWR-930M

1٬770٬000 میلیون تومان

مودم سیم‌کارتی 4G LTE تی پی لینک مدل M7450

7٬900٬000 میلیون تومان

مودم سیم‌کارتی 4G تی پی لینک مدل M7650

8٬400٬000 میلیون تومان

مودم روتر 4G LTE کودی LT400

2٬750٬000 میلیون تومان

مودم 4G قابل حمل تی پی-لینک مدل M7200

2٬250٬000 میلیون تومان

مودم سیم‌کارتی نزتک مدل GTX1000 (گیمینگ)

3٬800٬000 میلیون تومان

مودم 4G قابل حمل تی پی-لینک مدل M7300

880٬000 میلیون تومان

مودم سیم‌کارتی 4G-LTE نزتک مدل NZT-77DX

2٬790٬000 میلیون تومان

مودم 4G ایرانسل مدل FD-i40 B1

3٬300٬000 میلیون تومان

مودم سیم‌کارتی 4G مدل B622

11٬500٬000 میلیون تومان

مودم 4G LTE تی پی لینک Archer MR600

6٬400٬000 میلیون تومان

مودم دانگل 4G/LTE دی لینک مدل DWR-910M

1٬300٬000 میلیون تومان


 

مشاهده بیشتر


روال کار برقچی

درخواست خرید

درخواست خرید


مشاوره و راهنمایی

اعلام قیمت

اعلام قیمت


صدور پیش‌فاکتور

آماده‌سازی کالا

آماده‌سازی کالا


ارسال کالا در همان روز

تسویه نهایی

تسویه نهایی


صدور فاکتور

ارسال کالا

ارسال کالا


در همان روز

سوالات متداول

1.چند گوشی می‌توانند به مودم همراه وصل شوند؟

2.مودم همراه از چه سیم کارت‌هایی پشتیبانی می‌کند؟

3.بهترین و پرفروش‌ترین مودم همراه کدام است؟

4.آیا محصولات مودم همراه در برقچی دارای ضمانت یا گارانتی است؟

5.هزینه و زمان ارسال مودم همراه در برقچی چقدر است؟

6.آیا امکان خرید مودم همراه به صورت عمده از فروشگاه آنلاین برقچی وجود دارد؟

whatsapp icon